100!!![]()
100!!![]()
Το πιο πιθανό είναι ότι μόλις σταμάτησε την απεργία ο Νίκος.
ps: Μπορεί κάποιος να μου βρει τον επίσημο ορισμό της τρομοκρατίας παγκόσμια ?
Μπάμπη απο μενα εννοειται οτι δεν παίζει παρεξηγηση,αλίμονο δηλαδη,κουβεντα κάνουμε.
απο το λίγο που σε γνωριζω καταλαβαίνω τι λες και πως το λες.
Η μόνη μου διαφωνία είναι στο "αρνούμαι να διαλέξω μερια" και στον ειρηνιστικο τρόπο που περιγράφεις.
κι αυτό όχι επειδή είμαι κανας αιμοσταγής πολεμοχαρής που ονειρεύεται κεφάλια φασιστων σε παλούκια κλπ.
Τουναντίον, επιθυμώ την ειρηνη και την ευημερία με όλο μου το είναι.
Ξέρω όμως,δυστυχώς, ότι αυτή δεν έρχεται με αγάπες και λουλούδια φίλε. Μακάρι να γινόταν,μακάρι.
Η Ιστορία όμως μας έχει διδάξει αλλιώς.
ΑΥτό που λες ο καθενας να φροντίσει να μορφωθεί είναι μεν σωστό,αλλα ημιτελές.
Υποτίθεται ότι για αυτο συνα΄πτουμε κοινωνικά συμβόλαια.
Για να αναλαμβάνεται αυτο τολειτούργημα απο το κράτος το οποίο χτίσαμε.
τεσπα,η συγκεκριμένη κουβέντα δύσκολευει πολύαπο τα πληκτρα.θα τα πουμε ομως κι απο κοντα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Όχι Παναγιώτη. Ευτυχώς δεν μπορούμε να συγκριθούμε με Ισραήλ/Ιράκ. Δεν έχουμε βομβιστικές επιθέσεις με εκατόμβες νεκρών.
Αλλά έχουμε πράξεις βίας. Και δεν το λέω επειδή βλέπω στα κανάλια ειδήσεις. Δεν έχω καν τηλεόραση. Long Live The Internet.
Όσο για το συντονισμένη προσπάθεια για το χάος, παρέθεσα πιο πριν λεγόμενα ατόμου προσκείμενου στο χώρο του Ρωμανού.
Και είπα. Μακάρι να είμαι λάθος και όλα αυτά να είναι στην φαντασία μου. Μακάρι να είμαι τρελός και να μην χαθεί άλλη ψυχή.
Όχι δε κάνω πλάκα, ήταν θέμα εργασίας μου το 2007. Μπορείς να μου παραθέσεις λοιπόν τον ορισμό του ΟΗΕ
Ωσανά. Στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου πνεύματος, έμαθα από πολύ αναξιόπιστες πηγές ότι σταμάτησε την απεργία ο μικρός τυμπανιστής.
ας τραγουδήσουμε όλοι, εκατό εκατό κατοστάρα εκατό
υγ. α το πρόλαβε ο σκύλαρος...
Ούτε τρελός είσαι ούτε τίποτα τέτοιο.
Για τα λεγόμενα ατόμου προσκείμενου στο χώροο του Ρωμανού (επειδή έχω ένα κακό και για όποιον χώρο κι αν μιλάμε θα την πω την ειλικρινή γνώμη μου if I feel like it), με όλο το σεβασμό που τρέφω στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τα "Είμαστε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί", και "Τη σπίθα περιμένουμε" κλπ, είναι κάτι αντίστοιχο των τσιτάτων της αριστεράς "Η εργατιά θα ξεσηκωθεί απέναντι στο αφεντικά" και πάει λέγοντας.
Φράσεις που κάποτε ζύγιζαν όσο και τα καλαμπαλίκια αυτών που τις ξεστόμιζαν.
Δυστυχώς πλέον, το βάρος αμφότερων έχει μειωθεί δραματικά.
Μάλλον ποτέ.
Και μάλλον δύσκολα θα υπάρξει.
Που θες να καταλήξεις ?
Έλα μοντεράτορα. Τελείωσε την απεργία πείνας ο Ρωμανός. Κλείδωσε το να ησυχάσουμε.
Δεν μπορούμε να πάμε και καμιά βόλτα με αυτό τον κωλόκαιρο.
Χαρούμενο τέλος επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!![]()
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk