Σελίδα 100 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ρε παλουκαρια, από εσας που φαινεται ότι γνωρίζετε τα οικονομικα ναουμ... επειδης εγω ξερω μονο να τρωω λεφτα....

Μπορει να μας πει με απλα και κατανοητα λογάκια τι ακριβως συμβαινει με την φαση της Deutchebank?

Banned
    Mετα το πειραμα των καπιταλ στην Ελλαδα, ηρθε η ωρα να γ@##$$ και αλλους λαους...

Σκοπος να γινουμε ολοι σκλαβοι, οπως οι κολιγοι του μεσαιωνα...να ζεις για να δουλευεις και τουμπαλιν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Mετα το πειραμα των καπιταλ στην Ελλαδα, ηρθε η ωρα να γ@##$$ και αλλους λαους...

Σκοπος να γινουμε ολοι σκλαβοι, οπως οι κολιγοι του μεσαιωνα...να ζεις για να δουλευεις και τουμπαλιν...
    Το κατάλαβες τώρα ε;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Το κατάλαβες τώρα ε;
    Το τωρα που κολλαει;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Ρε παλουκαρια, από εσας που φαινεται ότι γνωρίζετε τα οικονομικα ναουμ... επειδης εγω ξερω μονο να τρωω λεφτα....

Μπορει να μας πει με απλα και κατανοητα λογάκια τι ακριβως συμβαινει με την φαση της Deutchebank?
    Τι σε καίει η Deutsche Bank? Exει αρκετά και χοντρά θέματα με την έκθεση της σε παράγωγα, δάνεια σε όλον τον πλανήτη που επιδεινώνονται λόγω της κάμψης που υπάρχει στην ανάπτυξη, και πολλά άλλα.
    Δεν είναι κάτι καινούργιο πάντως. Είναι γνωστό πολύ καιρό ότι έχει χοντρά θέματα με το χαρτοφυλάκιο της, και οι ανησυχίες αφορούν τυχόν αδυναμία πληρωμής των ομολόγων της (155 δις στα επόμενα 6 χρόνια). Συνήθως δεν τα αποπληρώνουν, τα ρολλάρουν...αλλά αν κάτι δεν πάει καλά, θα βρεθεί στην θέση να τα αποπληρώνει κατι που θεωρούν πως δεν μπορεί να γίνει.

Το βασικό θέμα είναι η έκθεση που έχει σε παράγωγα κατά την γνώμη μου. Πολλά τρις (σε ονομαστική, όχι πραγματική αξία) και ουσιαστικά χωρίς έλεγχο. Black box τι είδους παράγωγα είναι αυτά, μιας και γίνονται εκτός οργανωμένων αγορών.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Η Deutsche Bank ειναι η τραπεζα με την μεγαλυτερη εκθεση στην ευρωπη...

με αλλα λογια η Πειραιως της Γερμανιας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    http://www.newsit.gr/politikh/Omilia...sta-MME/573318

Καλα πρεπει να δοκιμασε σπεσιαλ πραγμα στο Ιραν ο Αλεξης.. Ελπιζω μεσα στις συμφωνιες για το αργο να εκανε και καμια να εισαγουμε απο το ιδιο και να το μοιρασει στον κοσμο..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Banned
    Συνεργασία Ελλάδας - Ιράν και στον τουρισμό

http://www.skai.gr/news/politics/art...#ixzz3zlObTNcu

θα χεστουμε στο ταληρο λεμε!!!

Και μεσα στο συμφωνητικό βάλτε να ερθει και η ΜΙα Καλίφα!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι σε καίει η Deutsche Bank? Exει αρκετά και χοντρά θέματα με την έκθεση της σε παράγωγα, δάνεια σε όλον τον πλανήτη που επιδεινώνονται λόγω της κάμψης που υπάρχει στην ανάπτυξη, και πολλά άλλα.
    Δεν είναι κάτι καινούργιο πάντως. Είναι γνωστό πολύ καιρό ότι έχει χοντρά θέματα με το χαρτοφυλάκιο της, και οι ανησυχίες αφορούν τυχόν αδυναμία πληρωμής των ομολόγων της (155 δις στα επόμενα 6 χρόνια). Συνήθως δεν τα αποπληρώνουν, τα ρολλάρουν...αλλά αν κάτι δεν πάει καλά, θα βρεθεί στην θέση να τα αποπληρώνει κατι που θεωρούν πως δεν μπορεί να γίνει.

Το βασικό θέμα είναι η έκθεση που έχει σε παράγωγα κατά την γνώμη μου. Πολλά τρις (σε ονομαστική, όχι πραγματική αξία) και ουσιαστικά χωρίς έλεγχο. Black box τι είδους παράγωγα είναι αυτά, μιας και γίνονται εκτός οργανωμένων αγορών.
    Προσωπικά δε με καίει.... αλλά να, είναι που ζούμε σε ένα περιβάλλον που το ένα επηρεάζει το άλλο και αμα κάνει μπαμ η DB θα ακουστεί ως τον Πλούτωνα όχι ως το κάτω Γκραβαροχώρι που είμαι εγώ....

Και λέω άντε εμείς είμαστε κωλοπαιδαράδες και ψωλοβρόντηδες και την πατήσαμε.... αυτοί πως την πάτησαν και εκτέθηκαν έτσι στις αγορές? Γιατί ως γνωστών οι "αγορές" αν υπάρχει υγεία στην οικονομία μιας χώρας δείχνουν εμπιστοσύνη κλπ κλπ

Και επειδή τα νούμερα που ακούγονται είναι παρανοϊκά απορώ αν φτάνει να κόψουν την σύνταξη του μπαρμπά Καρλ Χάινζ Ρούμενιγκε για να την σώσουν ΑΝ χρειαστεί που ο θεός να μου κόβει μήνες και να της δίνει τρις για να μην χρειαστεί.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Και μεσα στο συμφωνητικό βάλτε να ερθει και η ΜΙα Καλίφα!!!!
    Αυτη ειναι λιβανεζα ......

μαθε μπαλιτσα αγορι μου απο τον αρχοντα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Αυτη ειναι λιβανεζα ......

μαθε μπαλιτσα αγορι μου απο τον αρχοντα....
    Ρε μαν και απο το Γιβραλταρ να ήταν πρεπει να μπει στο συμφωνητικό οπωσδηποτε

Banned
    Εγω ειμαι φαν της Nicole Aniston
    και απο εξαπανεκαθεν της Nina Hartley

Asia Carrera και ξερό ψωμί.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά δε με καίει.... αλλά να, είναι που ζούμε σε ένα περιβάλλον που το ένα επηρεάζει το άλλο και αμα κάνει μπαμ η DB θα ακουστεί ως τον Πλούτωνα όχι ως το κάτω Γκραβαροχώρι που είμαι εγώ....

Και λέω άντε εμείς είμαστε κωλοπαιδαράδες και ψωλοβρόντηδες και την πατήσαμε.... αυτοί πως την πάτησαν και εκτέθηκαν έτσι στις αγορές? Γιατί ως γνωστών οι "αγορές" αν υπάρχει υγεία στην οικονομία μιας χώρας δείχνουν εμπιστοσύνη κλπ κλπ

Και επειδή τα νούμερα που ακούγονται είναι παρανοϊκά απορώ αν φτάνει να κόψουν την σύνταξη του μπαρμπά Καρλ Χάινζ Ρούμενιγκε για να την σώσουν ΑΝ χρειαστεί που ο θεός να μου κόβει μήνες και να της δίνει τρις για να μην χρειαστεί.....
    Δεν την πάτησαν καθόλου. Το επεδίωξαν αυτό, καθώς συνεπάγεται πολύ υψηλές προμήθειες, πού ανεβάζουν τα κέρδη, τα bonus κοκ. Η συνολική κυκλοφορία (ως ονομαστική αξία) των παράγωγων προιόντων είναι κάπου στα 600 ΤΡΙΣ €. Η Deutche πρέπει να έχει καμμιά 50αριά από αυτά και εκτός της ίδιας και της Bundesbank δεν νομίζω κανείς άλλος να γνωρίζει τι είναι, εφόσον είναι OTC συναλλαγές.

http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-12-232_en.htm

Υποτίθεται πως η ΕΕ προσπαθεί να ελέγξει αυτή την αγορά, αλλά σε μια γερμανοκρατούμενη ευρωπαική οικονομία, χλωμό το βλέπω να γίνεται.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19