Ρε παλουκαρια, από εσας που φαινεται ότι γνωρίζετε τα οικονομικα ναουμ... επειδης εγω ξερω μονο να τρωω λεφτα....
Μπορει να μας πει με απλα και κατανοητα λογάκια τι ακριβως συμβαινει με την φαση της Deutchebank?
Ρε παλουκαρια, από εσας που φαινεται ότι γνωρίζετε τα οικονομικα ναουμ... επειδης εγω ξερω μονο να τρωω λεφτα....
Μπορει να μας πει με απλα και κατανοητα λογάκια τι ακριβως συμβαινει με την φαση της Deutchebank?
Mετα το πειραμα των καπιταλ στην Ελλαδα, ηρθε η ωρα να γ@##$$ και αλλους λαους...
Σκοπος να γινουμε ολοι σκλαβοι, οπως οι κολιγοι του μεσαιωνα...να ζεις για να δουλευεις και τουμπαλιν...
Τι σε καίει η Deutsche Bank? Exει αρκετά και χοντρά θέματα με την έκθεση της σε παράγωγα, δάνεια σε όλον τον πλανήτη που επιδεινώνονται λόγω της κάμψης που υπάρχει στην ανάπτυξη, και πολλά άλλα.
Δεν είναι κάτι καινούργιο πάντως. Είναι γνωστό πολύ καιρό ότι έχει χοντρά θέματα με το χαρτοφυλάκιο της, και οι ανησυχίες αφορούν τυχόν αδυναμία πληρωμής των ομολόγων της (155 δις στα επόμενα 6 χρόνια). Συνήθως δεν τα αποπληρώνουν, τα ρολλάρουν...αλλά αν κάτι δεν πάει καλά, θα βρεθεί στην θέση να τα αποπληρώνει κατι που θεωρούν πως δεν μπορεί να γίνει.
Το βασικό θέμα είναι η έκθεση που έχει σε παράγωγα κατά την γνώμη μου. Πολλά τρις (σε ονομαστική, όχι πραγματική αξία) και ουσιαστικά χωρίς έλεγχο. Black box τι είδους παράγωγα είναι αυτά, μιας και γίνονται εκτός οργανωμένων αγορών.
Η Deutsche Bank ειναι η τραπεζα με την μεγαλυτερη εκθεση στην ευρωπη...
με αλλα λογια η Πειραιως της Γερμανιας...
http://www.newsit.gr/politikh/Omilia...sta-MME/573318
Καλα πρεπει να δοκιμασε σπεσιαλ πραγμα στο Ιραν ο Αλεξης.. Ελπιζω μεσα στις συμφωνιες για το αργο να εκανε και καμια να εισαγουμε απο το ιδιο και να το μοιρασει στον κοσμο..
Quod me nutrit... me destruit.....
Συνεργασία Ελλάδας - Ιράν και στον τουρισμό
http://www.skai.gr/news/politics/art...#ixzz3zlObTNcu
θα χεστουμε στο ταληρο λεμε!!!
Και μεσα στο συμφωνητικό βάλτε να ερθει και η ΜΙα Καλίφα!!!!
Προσωπικά δε με καίει.... αλλά να, είναι που ζούμε σε ένα περιβάλλον που το ένα επηρεάζει το άλλο και αμα κάνει μπαμ η DB θα ακουστεί ως τον Πλούτωνα όχι ως το κάτω Γκραβαροχώρι που είμαι εγώ....
Και λέω άντε εμείς είμαστε κωλοπαιδαράδες και ψωλοβρόντηδες και την πατήσαμε.... αυτοί πως την πάτησαν και εκτέθηκαν έτσι στις αγορές? Γιατί ως γνωστών οι "αγορές" αν υπάρχει υγεία στην οικονομία μιας χώρας δείχνουν εμπιστοσύνη κλπ κλπ
Και επειδή τα νούμερα που ακούγονται είναι παρανοϊκά απορώ αν φτάνει να κόψουν την σύνταξη του μπαρμπά Καρλ Χάινζ Ρούμενιγκε για να την σώσουν ΑΝ χρειαστεί που ο θεός να μου κόβει μήνες και να της δίνει τρις για να μην χρειαστεί.....
Εγω ειμαι φαν της Nicole Aniston
και απο εξαπανεκαθεν της Nina Hartley
Asia Carrera και ξερό ψωμί.
Δεν την πάτησαν καθόλου. Το επεδίωξαν αυτό, καθώς συνεπάγεται πολύ υψηλές προμήθειες, πού ανεβάζουν τα κέρδη, τα bonus κοκ. Η συνολική κυκλοφορία (ως ονομαστική αξία) των παράγωγων προιόντων είναι κάπου στα 600 ΤΡΙΣ €. Η Deutche πρέπει να έχει καμμιά 50αριά από αυτά και εκτός της ίδιας και της Bundesbank δεν νομίζω κανείς άλλος να γνωρίζει τι είναι, εφόσον είναι OTC συναλλαγές.
http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-12-232_en.htm
Υποτίθεται πως η ΕΕ προσπαθεί να ελέγξει αυτή την αγορά, αλλά σε μια γερμανοκρατούμενη ευρωπαική οικονομία, χλωμό το βλέπω να γίνεται.