Σελίδα 100 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 2022

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - ΙΙ

Έβαλα πρώτα το άρωμα... και μετά σιγά σιγά την βάση. Ανακάτεψα αρκετές φορές με κυκλικές κινήσεις έχοντας το μπουκαλάκι στο χέρι και όχι κουνώντας με δύναμη.Τα αρώματα που έχω βάλει είναι Μαστίχα και ένα άλλο με Καρύδα. Και στα δύο που δοκίμασα δεν ένιωσα τα αρώματα παρα μόνο αυτό της βάσης και είναι και αρκετά πηχτή η βάση.

Η βάση που έβαλα είναι: https://www.replacesmoke.com/%CF%85%...25-detail.html

και τα αρώματα είναι τα παρακάτω:

Μαστίχα : https://www.replacesmoke.com/%CF%85%...ml-detail.html

Καρύδα: https://www.replacesmoke.com/%CF%85%...ml-detail.html

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Φαινεται να το έκανες σωστα. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά εγώ φτιαχνω το κάθε άρωμα ξεχωριστά και μετά τα ανακατεύω.

Φτιάξε 10 και 10 ml, άστα για λίγες ώρες η για μία μέρα ανακατεύοντας που και που, δοκίμασε τα ξεχωριστά να δεις τι λένε και μετά ρίξε λίγο λίγο το ένα μέσα στο άλλο ανακατεύοντας.

Edit. Όταν δε τα έχουμε διαλύσει σωστά μπορεί όλο το άρωμα να βρίσκεται σε ένα σημείο και αλλού να μην υπάρχει τίποτα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την νικοτίνη όταν ενώνουμε μηδενική βάση με βάση που έχει νικοτίνη.

Αυτά που περιγράφω παραπάνω είναι δύο εντελώς ξεχωριστά αρώματα δεν είναι 1. Δεν θα τα μπλέξω μεταξύ τους... ένα μαστίχα μόνο του ένα Καρύδα μόνο του. Το θέμα είναι ότι και στα δύο δεν έχω κανένα άρωμα όταν δοκίμασα να ατμίσω μετά απο 3 ημέρες... μόνο το άρωμα και την γλυκάδα που βγάζει η βάση. Τι να πω... ίσως να θέλουν περισσότερο χρόνο να μείνουν.

Moderator
    Δε νομίζω να φταιει ο χρόνος. Μπορεί να φταίνε απ τα αρώματα μέχρι τον ατμοποιητη αλλά όχι οι τρεις μέρες ωρίμανσης.

Ατμοποιητής Cubis Pro Με 1.5Ohm στα 13Watt. Τι να πω.. θα ρωτήσω και στο κατάστημα να μου πούνε την γνώμη τους.

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Μου ακούγεται σαν να είναι λίγο το ποσοστό του αρώματος.
    PFC

Τόσο όμως γράφει επάνω το μπουκαλάκι 5% όπου στα 20ml είναι 1ml αν τα έχω υπολογίσει σωστά. Να ρίξω μήπως παραπάνω?

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις.
    Εγώ προσωπικά θα πρόσθετα λίγο - λίγο, να δω που πάει το πράγμα.
    PFC

Moderator
    O cubis δεν βγάζει και την καλύτερη γευση αλλά όχι και έτσι όπως τα λες. Να μη βγάζει δλδ καθόλου! Ειδικά η αντίσταση 1,5 ειναι κλάπτον και βγάζει καλή γεύση.

Το ποσοστό σου είναι σωστό, 1μλ στα 20. το μπουκαλάκι βγάζει 200μλ ατμιστικού υγρού. Σε όσα έχω φτιάξει έχω μείνει στο προτεινόμενο ποσοστό χωρίς να ξέρω αν είναι κακό να το ξεπεράσεις.

Δεν ξέρω! Δεν είναι και μόνο ένα υγρό να πεις ότι μπορεί να έφταιγε αυτό! Τα ανακατεύεις συχνά?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εγω στα δικα μου εχω καλη γευση. Κανω τα εξης>
    - πρωτα την βαση, κ μετα το αρωμα (6% το ελαχιστο και φτανω μεχρι 10% αναλογα το αρωμα)
    - Κουναω γερα για αρκετη ωρα
    - Κλεινω το μπουκαλι (Παντα γυαλινο) και το βαζω για 15 δευτερα στον φουρνο μικροκυμάτων
    - Τα αφηνω μια βδομαδα να ωριμάσουν

Τελεια γευση!

θα δοκιμάσω να συμπληρώσω σιγά σιγά λίγο παραπάνω άρωμα μπας και ... και θα το αφήσω και παραπάνω μέρες.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Εγω στα δικα μου εχω καλη γευση. Κανω τα εξης>
    - πρωτα την βαση, κ μετα το αρωμα (6% το ελαχιστο και φτανω μεχρι 10% αναλογα το αρωμα)
    - Κουναω γερα για αρκετη ωρα
    - Κλεινω το μπουκαλι (Παντα γυαλινο) και το βαζω για 15 δευτερα στον φουρνο μικροκυμάτων
    - Τα αφηνω μια βδομαδα να ωριμάσουν

Τελεια γευση!
    Εγώ ρίχνω μέσα και λίγη χλωρίνη να μου τονίσει τις γεύσεις αλλά δεν το λέω δημόσια.

Η atmos κάπου αναφερει ότι παραπάνω άρωμα απ' το κανονικό μπορεί να είναι και τοξικό (γι' αυτό δεν είμαι και σίγουρος). Ο τρόπος διαλύματος ειναι ένας και τον μάθαμε στην χημεία στο γυμνάσιο. Διάλυμα και διαλύτης. Η μεγάλη ποσότητα αραιώνει την μικρότερη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "ενώσουμε" πιο αποτελεσματικά δυο υγρά. Ο διαλύτης ειναι η βάση μας και αυτή θα ρίξουμε στο προς αραίωση υγρό που ειναι το άρωμα.

Επίσης η νικοτίνη δεν αντιδρά και με τον καλύτερο τρόπο στην θερμοκρασία και τα υγρά πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος που να μην τα βλέπει ο ηλιος. Γι' αυτό το λόγο βλέπουμε ότι τα υγρά με νικοτίνη σκουραίνουν όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα και μέσα στον ατμοποιητή μέχρι να τελειώσει το υγρό μπορεί να έχει σκουρίνει απ' την θερμοκρασία της αντίστασης.

Υπάρχει βιντεάκι στο σωλήνα Ελληνικότατον απ' τον κύριο atmοs lab που περιγράφει την διαδικασία ανάμιξης και ανάδευσης, τα ποσοστά κτλ.

Οτιδήποτε διαφορετικό απ' τις οδηγίες των ειδικών καλύτερα να το κρατάμε για τον εαυτό μας. Και εγώ θα μπορούσα να του πω να ρίξει λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ακομα και αν το κάνω για μένα, δε θα το αναφέρω σε μια δημόσια συζήτηση (και όχι δεν το κάνω για μένα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εγώ ρίχνω μέσα και λίγη χλωρίνη να μου τονίσει τις γεύσεις αλλά δεν το λέω δημόσια.

Η atmos κάπου αναφερει ότι παραπάνω άρωμα απ' το κανονικό μπορεί να είναι και τοξικό (γι' αυτό δεν είμαι και σίγουρος). Ο τρόπος διαλύματος ειναι ένας και τον μάθαμε στην χημεία στο γυμνάσιο. Διάλυμα και διαλύτης. Η μεγάλη ποσότητα αραιώνει την μικρότερη, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "ενώσουμε" πιο αποτελεσματικά δυο υγρά. Ο διαλύτης ειναι η βάση μας και αυτή θα ρίξουμε στο προς αραίωση υγρό που ειναι το άρωμα.

Επίσης η νικοτίνη δεν αντιδρά και με τον καλύτερο τρόπο στην θερμοκρασία και τα υγρά πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος που να μην τα βλέπει ο ηλιος. Γι' αυτό το λόγο βλέπουμε ότι τα υγρά με νικοτίνη σκουραίνουν όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα και μέσα στον ατμοποιητή μέχρι να τελειώσει το υγρό μπορεί να έχει σκουρίνει απ' την θερμοκρασία της αντίστασης.

Υπάρχει βιντεάκι στο σωλήνα Ελληνικότατον απ' τον κύριο atmοs lab που περιγράφει την διαδικασία ανάμιξης και ανάδευσης, τα ποσοστά κτλ.

Οτιδήποτε διαφορετικό απ' τις οδηγίες των ειδικών καλύτερα να το κρατάμε για τον εαυτό μας. Και εγώ θα μπορούσα να του πω να ρίξει λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Ακομα και αν το κάνω για μένα, δε θα το αναφέρω σε μια δημόσια συζήτηση (και όχι δεν το κάνω για μένα).

Φιλικά πάντα, φίλος,

αλλά κ εγώ έχω δεί άπειρα βιντεάκια στον σωλήνα Ελληνικότατα και ξενόγλωσσα ..
    Ελπίζω να μην είδες μόνο 1 βίντεο, κ αν είδες μόνο αυτό θα σε συμβούλευα να δείς κ άλλα πολλά ..

Ο τρόπος διαλύματος που θυμάσαι απο το γυμνάσιο στην χημεία αναφέρει διάλυμα κ διαλύτη ... αν εσυ στα υγρα σου προσθέτεις διαλύτη, τοτε καλα το πας, ρίξε κ λίγη χλωρίνη που ανέφερες κ ρούφα το
    Η βάση κ το άρωμα είναι κ τα 2 διαλύματα.

Όσον αφορά τα ποσοστά, γράφει τα προτεινόμενα επάνω στο άρωμα, συνήθως απο 6 εως 10%, οπότε ανάλογα το άρωμα βάζεις περισσοτερο ή λιγότερο πάντα μεσα στα πλαίσια.

Η νικοτίνη το γνωρίζω οτι δεν αντιδρά καλά με την θερμοκρασία, γιαυτο κ τα αφήνω 15 δευτερα, πριν αυξηθει η θερμοκρασία. Βοηθάει να αναμιχθούν καλύτερα τα συστατικά του μίγματος.

Σε ευχαριστώ για το ειρωνικό σου σχόλιο, φιλικά πάντα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος

Ο τρόπος διαλύματος που θυμάσαι απο το γυμνάσιο στην χημεία αναφέρει διάλυμα κ διαλύτη ... αν εσυ στα υγρα σου προσθέτεις διαλύτη, τοτε καλα το πας, ρίξε κ λίγη χλωρίνη που ανέφερες κ ρούφα το
    Η βάση κ το άρωμα είναι κ τα 2 διαλύματα.
    H βάση είναι ο διαλύτης μας. Τη χρησιμοποιούμε για να αραιώσουμε το άρωμα. Μεταξύ δυο υγρών το ένα θα παίξει το ρόλο του διαλύτη και πάντα ο διαλύτης μας είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα. Οπότε το να ρίχνουμε το άρωμα μέσα στη βάση είναι λάθος και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω εγώ.

Όσον αφορά τα ποσοστά, γράφει τα προτεινόμενα επάνω στο άρωμα, συνήθως απο 6 εως 10%, οπότε ανάλογα το άρωμα βάζεις περισσοτερο ή λιγότερο πάντα μεσα στα πλαίσια.
    Τα υγρά που μας πόσταρε ο άνθρωπος (οπως και όλα τα υγρά της atmos) έχουν προτεινόμενη διάλυση 5%. Κάπου είχα διαβάσει ότι από κει και πάνω αυξάνεται η τοξικότητα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι που σκατά το διάβασα έγραψα ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό. Ας το διερευνήσει ο ενδιαφερόμενος.

Η νικοτίνη το γνωρίζω οτι δεν αντιδρά καλά με την θερμοκρασία, γιαυτο κ τα αφήνω 15 δευτερα, πριν αυξηθει η θερμοκρασία. Βοηθάει να αναμιχθούν καλύτερα τα συστατικά του μίγματος.
    Καλά κάνεις και το κάνεις, αλλά αν δεν ξέρεις τι κάνουν τα 15 δεύτερα να μη το προτείνεις στον άλλον. Μπορεί να μην κάνουν τίποτα, μπορεί να κάνουν και καλό! Το θέμα είναι ότι δεν το ξέρω, εσύ το ξέρεις? Τα μπουκαλάκια υπάρχει λόγος που τα έχουν με μεγάλη ετικέτα η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια. Για τον ίδιο λόγο κάποιες βάσεις είναι σε μαυρα μπουκάλια.

Σε ευχαριστώ για το ειρωνικό σου σχόλιο, φιλικά πάντα.
    Μη μου δίνεις σημασία!

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Καινουριο μοντακι.... (ερασιτεχνικο νταξει)

cuboid mini + cubis pro mini με αντισταση SS 0.6 sta 19watt και απιστευτες τζουρες και τσιγαρισιες και πνευμονικες!!!

Παιζει στα ισα τον μελο3 με κανθαλ!
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7