Σελίδα 100 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 50909596979899100101102103104105110150 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.486 έως 1.500 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Re: τιμονι

Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
    Καλημέρα σε όλους. Μετά από μικρή χαζοπτώση που είχα, πήγα την μηχανή στο συνεργείο και μου είπαν πως έχει πάρει λίγο το τιμόνι. Τώρα έρχεται και η ερώτηση που έχω να κάνω. Να βάλω το μαμά τιμόνι ή να κοιτάξω για κάποιο aftermarket? Αν είναι για afetrmarket ποιας εταιρίας(?), αν μπορείτε να προτείνετε κάποια, ή κάποιο site από ελληνικό κατάστημα. Τέλος ξερει κάποιος μήπως τις διαστάσεις του τιμονιου γιατί δεν βγάζω άκρη με το manu

Ευχαριστώ πολύ,
    Εγω στη θεση σου θα κοιταγα magura.
    Τιμες κλπ δεν ξερω αλλα αν ψαξεις λιγο νομιζω οτι θα βρεις ευκολα.

Διαστασεις νομιζω οτι εχει γραψει καπου ο προεδρας για 90cm.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11

Καλημέρα σε όλους. Μετά από μικρή χαζοπτώση που είχα, πήγα την μηχανή στο συνεργείο και μου είπαν πως έχει πάρει λίγο το τιμόνι. Τώρα έρχεται και η ερώτηση που έχω να κάνω. Να βάλω το μαμά τιμόνι ή να κοιτάξω για κάποιο aftermarket? Αν είναι για afetrmarket ποιας εταιρίας(?), αν μπορείτε να προτείνετε κάποια, ή κάποιο site από ελληνικό κατάστημα. Τέλος ξερει κάποιος μήπως τις διαστάσεις του τιμονιου γιατί δεν βγάζω άκρη με το manu

Ευχαριστώ πολύ,

Ριξε μια ματια ... http://www.renthal.com/File/fit_my_b...&bikedate=2008

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Γειά σας!

Ετοιμάζομαι κ εγώ να παραγγείλω το Τenere.
    Έχω διαβάσει κατα καιρούς όλα τα θέματα που υπάρχουν εδώ για το μηχανάκι και ήρθε ή ώρα να καταθέσω τις κλασσικές απορίες του πρωτάρη!

1.Η χρήση που υπολογίζω να του κάνω είναι κυρίως καθημερινή κ μέσα στην πόλη(δουλειά-κέντρο κτλ). *όπου πόλη Ηράκλειο Κρήτης.
    Έξτρα: συχνές αλλά μικρές εκδρομούλες max απόσταση 150κμ , συχνά κ σε χώμα(Κρήτη γαρ) και ένα μεγάλο ταξιδάκι το χρόνο (εξωτερικό ή μέσα στην Ελλάδα) πιθανον δικάβαλο. Δεν με ενδιαφέρουν τελικές κτλ αλλά θέλω ναχει δύναμη για ένα προσπέρασμα και για ταξίδι με δεύτερο άτομο με μεγ.ταχ/τα 130.

Με καλύπτει;

2.Έχω δει να γράφετε για διάφορα προβλήματα πχ για τα φώτα, ανορθωτές κτλ κτλ...και να προτείνετε ένα σωρό αφτερμαρκετ αξεσουάρ και πατέντες-λύσεις.
    Εχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που πρεπει να ξέρω;Και συγκεκριμένα ρωτάω για το μοντέλο του 08.

3.Χοντρικά μπορεί καποιος να μου πέι κόστος για αφτερμαρκετ-με σειρά προτεραιότητας:
    (άλλη) ζελατίνα, χούφτες , κάγκελα, βαλίτσα πίσω , βαλίτσες πλαινές με σίδερα, ποδιά, εξάτμιση;

4.Από κατανάλωση και κόστος συντήρησης νομίζω πάει καλά, σωστά;

(Για το ότι είναι ψηλό το ξέρω και δεν έχω πρόβλημα.)

Είμαι μεταξύ του ασπρου κ του χακί. Στο χακί μαρεσει πολύ το ΤΕΝΕΡΕ στο τεπόζιτο και το ότι βγάζει μια αλητεία-φαίνεται πιο πολεμικό/χαρντκορ. ..αλλά στο άσπρο δείχνει περισσότερο το μηχανάκι κ με τα έξτρα πάνω γίνεται γ@μώ..

Αυτά προς το παρόν ,

Σας ζάλισα και μπορεί να τα έχετε ήδη απαντήσει όλα αυτά αλλά πάνω στον ενθουσιασμό (το παραγγέλνω μάλλον αύριο)παρασύρθηκα

1. To TENERE είναι φτιαγμένο για όλα αυτά που περιγράφεις και για πολλά περισσότερα.

2. Όχι, δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

3. άλλη ζελατίνα δεν πιστεύω να χρειάζεται, αυτό άλλωστε θα το κρίνεις στην πορεία. Ενδεικτικά:
    http://global.ebay.com/Cupolino_Tour...264636341/item

χούφτες 90-100? περίπου από touratech εκτός και ψαχτείς να τεριάξεις χούφτες ΚΤΜ, από ότι γράψαν στο <<ΧΤ 660 Ζ aftermarket>> θα σου βγουν φθηνότερα.
    (http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=5 περίπου στα μισά της σελίδας)

κάγκελα προτείνω
    α) http://www.mo-tech.de/produkt/index....&marken_id=459
    τα οποία θα πάρεις από το www.motoroda.gr στην ίδια τιμή.
    β) http://www.rad.eu/fr/c/p/22340-givi-crash-bar-tn348.htm

πλαϊνές βαλίτσες δεν θα έβαζα, θα βαρύνει η ουρά και θα αλλάξει πολύ η γεωμετρία. Θα πρότεινα να ενισχύσεις την θερμική επένδυση στο κάλυμμα τις εξάτμισης εσωτερικά και να βάλεις σαμάρια.

ποδιά δεν χρειάζεται, απλά δεν πρόκειται να βρει κάτω (εκτός και αν είσαι αμετανόητα εντουράς και χεράς...!)

εξάτμιση, με 400? διπλές
    http://cgi.ebay.it/SCARICHI-SBK-LEOV...#ht_1189wt_939
    εκτός αν προτιμάς μόνη.

4. από κατανάλωση: δεν θα καταφέρεις να το ανεβάσεις πάνω από 6lt/100Km
    όσο για συντήρηση,,, μόνο λάδια του έχω αλλάξει ως τώρα...

Όσο για το χρώμα είναι το εύκολο... κλείσε τα μάτια και θα το δεις μπροστά σου! Αλλά μάλλον για άσπρο σε κόβω...!

Ελπίζω να βοήθησα έστω και ταχεία

Ευχαριστώ πολύ,
    Γεια σου φίλε και sorry για την κακοτυχία...
    αν πήρε λίγο, αφαίρεσε το grip και με έναν σωλήνα-προέκταση προσπάθεισε να το επαναφέρεις.

Αλλιώς,,, κοίταξα στο ebay και δεν βρήκα κάτι, κάνε και 'συ μία προσπάθεια.

Πάντως ένα ζευγάρι κάγκελα θα σε γλυτώνανε από τέτοιες ζημιές (...δοκιμασμένα...)

Ευχαριστώ Νικόλα!

Το πρωί θα γίνει η παραγγελία - σε άσπρο τελικά αν υ υπάρχει ακόμα.
    Το λινκ που έβαλες απο μια σελίδα του φόρουμ έχει μια φώτο από "γειτόνικό φόρουμ" όπως λέει.
    Η ζελατίνα που έχει αυτός είνα άσπρη έτσι; Βαμμένη η πωλείται έτσι;

Με το καλό και καλοτάξιδο
    Και να μην υπάρχει το άσπρο μην στεναχωρηθείς, το μηχανάκι ίδιο θα 'ναι!
    Απλώς κοίτα να το ξεζουμίσεις για να σου "δώσει" όσο γίνεται περισσότερα.
    Και να θυμάσαι, <<Θέλει πολύ χώμα>> !

Η ζελατίνα προφανώς είναι βαμμένη, δεν έχω δει πουθενά να πουλάνε κάποια σαν αυτήν και σίγουρα δεν βοηθάει το μη διαφανές.
    Όσο για τις αγορές σου μην βιάζεσαι, σιγά-σιγά. Κατα την άποψή μου ξεκίνα από τα κάγκελα.

Παλαιό μέλος
    ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικα έβαλα το μαμα τιμόνι γιατι το magura είχε 180 και το μαμα 90. Το θέμα είναι ότι πέρα απο την μηχανή πρεπει μάλλον να αλλάξω κράνος (εσκασα με το κεφάλι ) και πόδι (μερική ρίξη χιαστών και μια ρωγμή στον μηνίσκο) Τες πα εμεις να μαστε καλα!thanks και πάλι

Παλαιό μέλος
    Περαστικά περαστικά....
    Να αλλάξεις και κράνος σίγουρα...
    Τώρα για το πόδι κομμάτι δύσκολο να αλλαχθεί, κράτα αυτό που έχεις!

Παλαιό μέλος
    τα πόδια είναι και τα δύο σάπια , οπότε με βλέπω με μηχανικά σε λίγο καιρο.!! Το κράνος θα πάω στην arai να το κοιτάξουν, αν είναι τουλάχιστον να μπορώ να το φοράω σε καμια βόλτα στο βουνό, και θα παραγγείλω το tour x3, τώρα αυτο που έχω είναι το tour x2. Αλλά είναι πολλά τα μπικικίνια. Τι να κάνουμε δεν πειράζει...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Περαστικα ρε καρντάσι......

Στα Τour X, να αποφύγεις την φυμέ ζελατίνα...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Και ΜΕΓΙΑ τις εκατό σελίδες....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Spyridaus καλορίζικο ρε το τέρας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2008-xt660z-tenere-action-10_tcm26-209475.jpg 
Προβολές:	289 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	178044

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστω για τα περαστικα, όσο αφορα το κράνος υπάρχει ένα θέμα γιατι δεν βρίσκω tour x 3 στο νουμερο μου!!!!!! XL Θα πάω και ηλιουπολη για να δω και εκει αλλα μάλλον δεν θα έχει, αφού η ίδια η arai εδω δεν έχει! Οποτε το κόβω να το πέρνω απο internet τες πα

Παντα όρθιοι!!

Περαστικά φιλαράκι και ποτέ ξανά.

Να γίνεις καλά να χαίρεσαι τη μηχανάρα σου !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Γεια σας παιδια
    είμαι νέο μέλος οπότε
    καλώς σας βρήκα

να ευχηθηθώ και γω περαστικά στον pyromaniacs

Αφού διάβασα 99 σελιδες για το tenere και άλλες 45 για τα aftermarket
    τελικά εχθές το παρήγγειλα σε χακι χρώμα, μοντέλο 08

τώρα είμαι για αγορά εξοπλισμού.........

κράνος -
    θα ήθελα το uvex enduro carbon αλλά μπορεί να πάρω το arai tour x3 ή το shoei hornet ds
    όποιο κάτσει καλύτερα στην κεφάλα μου....

μπουφάν
    εδώ προβληματίζομαι.... κοντό ή μακρύ???? (μπορείτε να πειτε καμια γνώμη? ξέρω είμαι off topic γι αυτο μια δυο απαντήσεις θα με βοηθούσαν)

και τέλος γαντάκια

μπότες και παντελόνι αργότερα......

βλέπετε πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα μηχανη και εξοπλισμός δεν υπάρχει.........

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3