Σελίδα 101 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 519196979899100101102103104105106111151201 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.501 έως 1.515 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

όπου γης Το avatar του/της iosif
    οπως το ειδα απο την τιβι ο λεοναρντο δεν χτυπησε επιτηδες -επιτηδες επιασε τη μπαλλα με το χερι στη συνεχεια -εκει θελει κιτρινη

η αγκωνια του νετο ηταν κιτρινη, ηταν σκοπιμη οχι κοκκινη.

γενικα πρεπει να παιζεται μπαλλα και ο ρεφερι πρεπει να αφηνει το παιχνιδι να ειναι και σκληρο αλλα οχι αντιαθλητικο.

στις δυο παραπανω φασεις το αντιαθλητικο ηταν του νετο

(εκανε και ρεφερι για δυομιση χρονια πριν απο καμια 20ετια!)

κατα τα αλλα να μην ενθουσιαζομαστε
    ναι επιτελους εχουμε κοουτς (και μαλιστα με εχεγγυα επιτυχιας) αλλα τα κενα εξακολουθουν να υπαρχουν δεξι μπακ, σεντερ μπακ. κατα τα αλλα νομιζω οτι ειμαστε καλα
    μεχρι και ο μακος σκυλιασε -αμπαλος παραμενει βεβαια

α! παμε για τιτλο στο βολλευ γυναικων φετος!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

το αποτελεσμα ενος αγωνα ερχετε μετα απο διαφορες και διαφορετικες παραμετρους...μια απο αυτες εινα καποιες μικρολεπτομεριες η χοντρολεπτομεριες...στον αγωνα Αρης Αεκ ειχαμε την καθολικη επικρατιση της ΑΕΚ...αρα ειναι λογικο(λεμε τωρα) να μην μπορει να σταθει κανεις απο τον Αρη σε καποια λαθος σφυριγματα του διαιτητη...το σωστο ομως ΠΡΕΠΕΙ να λεγετε...αν δινοταν η μαλακισμενη κλωτσια του Λεοναρντο σαν κοκκινη μπορει να ειχαμε αλλο αποτελεσμα...πιο απλα δεν μπορω να το γραψω...βεβαια ειναι γελοιο να διαβαζεις καποιους να συμψιφιζουν την διατητικη ευνοια που εχουν γαυροβαζελοι με αυτη της ΑΕΚ...ο λογος δεν ειναι γιατι ολοι οι μεγαλοι παιρνουν σφυριγματα...αλλα το ποσοστο που γινετε αυτο...και βεβαια εχουμε και το ντερμπυ την κυριακη...για να δουμε τι θα δουμε...

βεβαια πιο γελοιο ειναι οταν διαβαζεις αναλυσεις ολων των οπαδων για παρομοιες φασεις....πχ ο lavilla γελασε με την κοκκινη του Leonardo αλλα οταν του λεμε τα ιδια για παλιοτερα καμωματα της ομαδας του πεταγε μα κερδισα 3-0...η ο akatanomastos που θελοντας να καμουφλαρει την σκανδαλωδη ευνοια που εχει ο βαζελος τα τελευταια 2 χρονια κοριδευει με γελακια ενα χοντρο λαθος που εκανε ο Κακος και να λεει περι κιτρινης παραγκας...η ο Terens που ενω βλεπει μονο τον αλλων δεν βλεπει τα της ομαδας του...

φασισμος ειναι να επιβαλλεις με το ετσι θελω την απολυτοτητα σου....το να ρωτας μια αποψη/γνωμη (ασχετα αν δεν μπορεις να συμφωνησεις με αυτην) δεν ξερω πως λεγετε....ισως δημοκρατια...και βεβαια αν ειμουνα μοντ τα 3 ονοματα (που δεν ανεφερα τυχαια επανω) θα ειχαν μια κιτρινη καρτα και μετα τον μπουλο....οχι γιατι ειμαι φασιστας η ρουφιανος....αλλα γιατι πιο πολυ απο τον εγωισμο μας εχει σημασια το κοινωνικο συνολο...και οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και επιθεσεις (με την ασχημη εννοια) οπως και τα δηθεν χαβαλεδιαρικα μπινελκια εχουνε φερει αυτο το θρεντ πολλες φορες στο παραμηδεν....και για να μην ξεχνιομαστε εχει κλειστει 2 φορες (οσο θυμαμαι εγω)...ας ειναι καλα η ανεχεια καποιον μοντ...

ενας απολυτος φασιστας...

υ.γ. οπως βλεπετε καποιοι δεν ασχολουμε μαζι σας...καντε και εσεις το ιδιο...ο Stubi και ο lavilla το εχουν παρει χαμπαρι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    οπως το ειδα απο την τιβι ο λεοναρντο δεν χτυπησε επιτηδες -επιτηδες επιασε τη μπαλλα με το χερι στη συνεχεια -εκει θελει κιτρινη

η αγκωνια του νετο ηταν κιτρινη, ηταν σκοπιμη οχι κοκκινη.

γενικα πρεπει να παιζεται μπαλλα και ο ρεφερι πρεπει να αφηνει το παιχνιδι να ειναι και σκληρο αλλα οχι αντιαθλητικο.

στις δυο παραπανω φασεις το αντιαθλητικο ηταν του νετο

(εκανε και ρεφερι για δυομιση χρονια πριν απο καμια 20ετια!)

κατα τα αλλα να μην ενθουσιαζομαστε
    ναι επιτελους εχουμε κοουτς (και μαλιστα με εχεγγυα επιτυχιας) αλλα τα κενα εξακολουθουν να υπαρχουν δεξι μπακ, σεντερ μπακ. κατα τα αλλα νομιζω οτι ειμαστε καλα
    μεχρι και ο μακος σκυλιασε -αμπαλος παραμενει βεβαια

δυστηχως στο link που εβαλα δεν εχει την φαση του Νετο να σου πω σιγουρα...αλλα θεωρεις καταλαθος χτυπημα το ποδι εκει ψηλα (ιδιος την κινηση του ποδιου) ενω η μπαλλα βρισκετε σε τελειως αλλο μερος???

δεν συμφωνουμε αλλα οκ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

βεβαια πιο γελοιο ειναι οταν διαβαζεις αναλυσεις ολων των οπαδων για παρομοιες φασεις......η ο akatanomastos που θελοντας να καμουφλαρει την σκανδαλωδη ευνοια που εχει ο βαζελος τα τελευταια 2 χρονια κοριδευει με γελακια ενα χοντρο λαθος που εκανε ο Κακος και να λεει περι κιτρινης παραγκας...

φιλε μπορει αμοιβαια να "αντιπαθιομαστε"
    αλλα εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος και με αυτους που δεν εχω τις καλητερες σχεσεις..

και συ εισαι αδικος τωρα με μενα

δεν προσπαθω να συμψηφισω Ή ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΩ τιποτα

εγραψα απο χτες/προχτες οτι καλα κανατε και τον ξεβρακωσατε τον αρη, και δικαια ολα

εγραψα σημερα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ για τις καρτες για να δουν καποιοι οτι ΛΑΘΟΙ γινοντε από και όλες τις μεριες στο ποδοσφαιρο

γιατι ειλικρινα πιστευω οτι προκειτε για λαθος Ο ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ των καρτων.

οπως το χερι του ριερα στο γκολ του παντελιτς το χα γραψει, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ

οπως το πεναλντι στον βυντρα ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ

μιλαω για ΛΑΘΟΙ και δεν εγραψα πουθενα ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

αλλα οπως λες και συ

η αληθεια να λεγετε, και μερικοι να παραδεχοντε την οποια ευνοια εγινε, ΘΕΛΗΜΕΝΑ ή ΟΧΙ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

οπως το ειδα απο την τιβι ο λεοναρντο δεν χτυπησε επιτηδες -

EEEEE?????? ΠΩΣΣ?????/ ΤΙ?????

ΜΗ ΦΑΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ

εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου

αρκει να μην το λες

:rotflmao:

φασισμος ειναι να επιβαλλεις με το ετσι θελω την απολυτοτητα σου

ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ""ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ""""

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    γλαροσουπα! σλουρπ!

ναι ρε εγω ετσι το ειδα απο την τιβι. βεβαια δεν ειδα τη φαση ξανα και ξανα δεν εντρυφησα διοτι δεν τα θεωρω και τοσο τραγικα αυτα

τραγικο ηταν το πεναλτι στον μανωλα και στον σκοκο με τον αστερα που δεν δοθηκαν και διαφορα αλλα τετοια που συμβαινουν σε ολες σχεδον τις ομαδες (σε διαφορο βαθμο) πλην τις ομαδες των εφοπλιστων

γλαροσουπα! σλουρπ!

ναι ρε εγω ετσι το ειδα απο την τιβι. βεβαια δεν ειδα τη φαση ξανα και ξανα δεν εντρυφησα διοτι δεν τα θεωρω και τοσο τραγικα αυτα

τραγικο ηταν το πεναλτι στον μανωλα και στον σκοκο με τον αστερα που δεν δοθηκαν και διαφορα αλλα τετοια που συμβαινουν σε ολες σχεδον τις ομαδες (σε διαφορο βαθμο) πλην τις ομαδες των εφοπλιστων
    οταν ομως σε αυτες τις φασεις εχει τα δικια σου και σε παρομοια???(00.26 http://www.youtube.com/watch?v=xwrD2-UcUaA)κανεις την παπια (αν θεωρησεις οτι ειναι κοκκινη βεβαια) πως μπορεις μετα να μιλας ???

γλαροσουπα! σλουρπ!

file dne paizei oute gia asteio....DES tin fasi...stegni klwtsia pou den ton vriskei kala....ase pou xtupaei psila, opote standar den paei gai bala...

oso gia to volley, to mono pou tha kanei i aek fetos einai apla na paei kalutera apo tis alles omades....tin vlepw 2 i 3, ....alla kia pali den exei simasia......etsi opws ta ekanan fetos me ta play off den exei tosi simasia i katataxi

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    φιλε μπορει αμοιβαια να "αντιπαθιομαστε"
    αλλα εγω προσπαθω να ειμαι δικαιος και με αυτους που δεν εχω τις καλητερες σχεσεις..

και συ εισαι αδικος τωρα με μενα

δεν προσπαθω να συμψηφισω Ή ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΩ τιποτα

εγραψα απο χτες/προχτες οτι καλα κανατε και τον ξεβρακωσατε τον αρη, και δικαια ολα

εγραψα σημερα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ για τις καρτες για να δουν καποιοι οτι ΛΑΘΟΙ γινοντε από και όλες τις μεριες στο ποδοσφαιρο

γιατι ειλικρινα πιστευω οτι προκειτε για λαθος Ο ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ των καρτων.

οπως το χερι του ριερα στο γκολ του παντελιτς το χα γραψει, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ

οπως το πεναλντι στον βυντρα ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ

μιλαω για ΛΑΘΟΙ και δεν εγραψα πουθενα ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

αλλα οπως λες και συ

η αληθεια να λεγετε, και μερικοι να παραδεχοντε την οποια ευνοια εγινε, ΘΕΛΗΜΕΝΑ ή ΟΧΙ
    προσωπικα δεν σε αντιπαθω...σου εχω πει οτι σε θεωρω μυρωδια απο μπαλλα...το χιουμορ του καθενος ειναι υποκειμενικο...αρα δεν ειμαι υποχρεωμενος να μου αρεσει το δικο σου....οπως και το αντιστροφο...και πολλες φορες δεν ειναι τι λεει καποιος....αλλα πως το λεει...και στα δικα μου τα γουστα δεν κολλαει...

οταν λες οτι σπιλωθηκε η αγνη προσπαθεια της ΑΕΚ για σωστη διαιτησια με γελακια το λιγοτερο ειναι τραγικο...και ειναι πως το ερμηνευει ο καθενας....

το ειδα

κλωτσια στο ποδι ειναι κατα λαθος, απλα ο αλλος εχει πολυ χαμηλα το μπουτι
    ασε που πηγε να διεκδικησει την μπαλλα απο παιχτη πεσμενο πραγμα ατιμο

κιτρινη λοιπον στον παιχτη του αρη-και αυτο μονο και μονο λογω χαριλαου αλλιως κοκκινη

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    προσωπικα δεν σε αντιπαθω...σου εχω πει οτι σε θεωρω μυρωδια απο μπαλλα...το χιουμορ του καθενος ειναι υποκειμενικο...αρα δεν ειμαι υποχρεωμενος να μου αρεσει το δικο σου....οπως και το αντιστροφο...και πολλες φορες δεν ειναι τι λεει καποιος....αλλα πως το λεει...και στα δικα μου τα γουστα δεν κολλαει...

οταν λες οτι σπιλωθηκε η αγνη προσπαθεια της ΑΕΚ για σωστη διαιτησια με γελακια το λιγοτερο ειναι τραγικο...και ειναι πως το ερμηνευει ο καθενας....

και γω σε θεωρω μυρωδια απο μπαλλα

ουτε σε αντιπαθω

για ολα τα αλλα

δεν θες να καταλαβεις...

δεν θα εξηγω το καθε τι, στον καθενα που ψαχνει κατι για να πιαστει και να την πει στον αλλον

μιλαω/εξηγω σε οσους εχουν καλη διαθεση για κουβεντουλα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και γω σε θεωρω μυρωδια απο μπαλλα

ουτε σε αντιπαθω

για ολα τα αλλα

δεν θες να καταλαβεις...

δεν θα εξηγω το καθε τι, στον καθενα που ψαχνει κατι για να πιαστει και να την πει στον αλλον

μιλαω/εξηγω σε οσους εχουν καλη διαθεση για κουβεντουλα..
    τοτε να προσεχεις η να σκεφτεσε 2 και 3 φορες οταν γραφεις κατι αναμεσα απο "..."

esy o Terens kai o lavilla αλλο δειχνετε με τα γραφομενα σας...

ασε που πηγε να διεκδικησει την μπαλλα απο παιχτη πεσμενο πραγμα ατιμο

κιτρινη λοιπον στον παιχτη του αρη-και αυτο μονο και μονο λογω χαριλαου αλλιως κοκκινη
    Ναι, σωστα......ειναι ατιμο!
    Στους πεσμενους παικτες πρεπει να τους βοηθαμε να σηκωθουν και μετα να δινουμε και τη μπαλλα ως ενδειξη καλης θελησης!

υ.γ. μηπως εχεις μπερδεψει το ποδοσφαιρο με τη............Μαγια η Μελισσα????

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε