Σελίδα 101 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 519196979899100101102103104105106111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.501 έως 1.515 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάντως για τους υπουργούς και τους βουλευτές πρέπει να παραδεχτούμε κάτι... Θέλει θάρος (ή μάλλον καλύτερα θράσος) να εφορμόζεις-ψηφίζεις αφορολόγητο ίσο με το μισό των μηνιαίων αυτοτελώς φορολογούμενων αποδοχών σου...

Εντάξει δεν σας λέω τίποτα καινούργιο αλλά κάτι έπρεπε να γράψω για να είμαι το 1.500στο μύνημα...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: Re: ΒΕΝΙΖΕΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    :a37: Γιατι το εσβησες αυτο για τον υπουργο Οικονομικων?

Ήθελα να το επαναδιατυπώσω...δε μ' άρεσε η έκφραση "και μη διανοηθεί κανείς να το σβήσει"...
    Οπότε η σωστή επαναδιατύπωση είναι:

Παχύδερμε υπουργέ Οικονομίας,γ@μιέσαι πατόκορφα κι εσύ κι όλο του το γ@μημένο σπίτι

Re: Re: Re: ΒΕΝΙΖΕΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ήθελα να το επαναδιατυπώσω...δε μ' άρεσε η έκφραση "και μη διανοηθεί κανείς να το σβήσει"...
    Οπότε η σωστή επαναδιατύπωση είναι:

Παχύδερμε υπουργέ Οικονομίας,γ@μιέσαι πατόκορφα κι εσύ κι όλο του το γ@μημένο σπίτι
    :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Re: Re: Re: Re: ΒΕΝΙΖΕΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Θές κι άλλο;;; Ευχαρίστως!!!!!

Χοντρόπετσο θηλαστικό Βενιζέλε,άμα δεν έχεις @ρχίδια πάρε τα δικά μου κ@ργιόλη!!!!!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    4,19,28,44,33 κ 17
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Re: Re: Re: Re: Re: ΒΕΝΙΖΕΛΕ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Θές κι άλλο;;; Ευχαρίστως!!!!!

Χοντρόπετσο θηλαστικό Βενιζέλε,άμα δεν έχεις @ρχίδια πάρε τα δικά μου κ@ργιόλη!!!!!!
    :rotflmao: :a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    4,19,28,44,33 κ 17
    Άμα βγουν πάντως φράγκο δε θα σου δώσω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Άμα βγουν πάντως φράγκο δε θα σου δώσω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ελβετικο φραγκο εννοεις...δεχομαι και Ευρω προς το παρον...
    Καλο ειναι να αρχησουμε να δινουμε και εμεις νουμερα γιατι μεχρι τωρα δινουν αλλοι
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σειρά μου για....

Παλιο*^%$(& το %*& της %(&@$ σας που σας (&^@%@ αρχι^_@(*@*

Πήγα σήμερα το δίχρονο (όχι μηχανάκι) γυιο μου την αγαπημένη του βόλτα, μιας και το μετρό ΗΣΑΠ
    κλπ είχαν χτες και έχουν αύριο απεργία.
    Πάμε λοιπόν στο σταθμό των Α. πατησίων με το τρίκυκλο.

Ρε γ@&^*$)(* σκύλοι, δεν λειτουργούσε ΟΥΤΕ ένας ανελκυστήρας, ούτε μια κυλιόμενη κλίμακα!

Και πάει στο καλό, τονε κουμαντάρω το μικρό, το κουβαλάω και με λίγο ιδρώτα ανεβήκαμε.

Μια άμοιρη μανούλα με ένα μωρό, ένας παπούλης, μια γιαγιούλα, πως στο καλό θα ανέβουνε 30 σκαλιά;

Πάω στο γκισέ, του λέω του (παρεπιπτόντως καπνίζοντος ενώ για μας απαγορεύεται) υπαλλήλου "τι
    θα γίνει, θα φτιάξετε καμμιά σκάλα εδώ;"
    και μου απαντάει ότι δεν έχουν πέσει τα κονδύλια για επισκευή, το ένα ανσανσέρ και η μια σκάλα δεν
    δουλεύουν εδώ και καιρό.

Και το ζώον πλήρωσα και το εισιτήριο από συνήθεια.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    τι θελουν οι αγορες; risk free goverment bonds...

και πως εξασφαλιζεται αυτο περα πασης αμφιβολιας; με QE απο την ECB...

massive open market operations χρειαζεται η ευρωζωνη αυτη τη στιγμη για να ληξει αυριο κιολας η κριση χρεους (προβλημα πληθωρισμου δεν θα υπαρξει καθως τα χρηματα εχουν ηδη διοχετευτει στην οικονομια και εχουν ξοδευτει... το μονο που θα συμβει ειναι ενα swap στο ενεργητικο των τραπεζων απο χρεωγραφα σε excess reserves στην ECB)... μαζι με ενα ομοσπονδιακο υπουργειο οικονομικων που σε συνεργασια με την ECB να χρηματοδοτει ελλειμματα της ταξης του 3% στο συνολο ομως της ευρωζωνης... και (εδω γραφω ιστορια τωρα , δεν νομιζω να το εχει προτεινει κανεις αλλος ) πεναλτι για οποιον εξυπνο κανει επιθετικη πολιτικη προς τους εταιρους του και δημιουργει πλεονασματα αντι για το συμφωνημενο ελλειμμα 3%... αλλιως να μπορει να αποδειξει πως το πλεονασμα του προερχεται απο επενδυσεις εκτος ευρωζωνης... αλλα τι λεω τωρα... εδω οι γερμανοι κατηγορουν τον Τρισε για εσχατη προδοσια επειδη αγορασε ομολογα στη δευτερογενη...

Μεχρι προτινος πιστευα οτι ενα haircut θα ηταν προς το συμφερον μας (υπο την εννοια οτι ειναι αδυνατο να τα πληρωσουμε) αλλα οχι πια...

Η λυση του κουρεματος (PSI) ειναι μια πολιτικη λυση των ισχυρων για να δημιουργηθει η Ευρωπη των 2 ταχυτητων... Το ευρωομολογο θα εκδοθει απο τις 7 χωρες που ειναι ΑΑΑ...
    Οι κουρεμενοι θα αποκλειστουν απο τις αγορες για ΠΑΝΤΑ... Η χρηματοδοτηση τους θα γινεται απο τις 7 χωρες του ευρωομολογου που θα ειναι και τα αφεντικα μας και θα ελεγχουν τα παντα... η ισοτητα τελος... ελλειμματα (για εμας,οχι για τους αλλους) τελος... ειδικα εχοντας υποψιν τη σημασια του δανεισμου στην αναπτυξη και αυτο μιλωντας εντελως "καπιταλιστικα"... οι φτωχοι στην σειρα για ζητιανια...

Δεν νομιζω οτι δεν εχουν ιδεα για το προβλημα και δεν ξερουν τι κανουν η δεν ξερουν τι θα γινει... νομιζω οτι αυτη τη στιγμη διεξαγεται ενα power game και μεχρι στιγμης το κερδιζει η γερμανια...
    Γιατι το ΕSM προυποθετει κουρεμα χρεους πριν μια χωρα ενταχθει σε αυτο; Στημενο ηταν απο την αρχη...

Η ποσοτικη χαλαρωση ειναι η μονη δικαιη λυση...
    Keep on rocking in a free world !!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    μαρεσει που μιλατε για δανεια καρτες κλπ
    Βασικά δεν ξέρω τι μ'έπιασε με τα δάνεια το πρωί... Εδώ ολόκληρα ΚΡΑΤΗ δανείζονται και χρωστάνε ΔΙΣεκατομμύρια και εγώ τα έβαλα με τις πιστωτικές :hypnotize
    Give me fuel, Give me fire

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να δω πότε θα αρχίσει ο εμφύλιος...

edit : By the way, εδώ στο νησί, το θέμα "αυτονομίας", "οικονομικής αυτοτέλειας" & άλλα τέτοια θέματα παίζουν κάργα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Να δω πότε θα αρχίσει ο εμφύλιος...

edit : By the way, εδώ στο νησί, το θέμα "αυτονομίας", "οικονομικής αυτοτέλειας" & άλλα τέτοια θέματα παίζουν κάργα..
    Να ρθω κι εγώ ή θα έρθει ο Μητσοτάκης με όλο του σόι ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Βασικά δεν ξέρω τι μ'έπιασε με τα δάνεια το πρωί... Εδώ ολόκληρα ΚΡΑΤΗ δανείζονται και χρωστάνε ΔΙΣεκατομμύρια και εγώ τα έβαλα με τις πιστωτικές :hypnotize
    Δε πειράζει παιδί μου. Τώρα που δε θα βλέπουμε ευρώ (δραχμή, ρούβλι, γιεν) ούτε σε
    οθόνη υπολογιστή, θα μάθουμε όλοι χωρίς δάνεια...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF