Να συμπληρώσω ότι το γέμισμα γίνεται ευκολα απο επανω,χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδωθει ο ατμοποιητης απο το μοντακι.
Αρκεί να μην έχετε τα χέρια του γίγαντα Γκρισινο.....
Να συμπληρώσω ότι το γέμισμα γίνεται ευκολα απο επανω,χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδωθει ο ατμοποιητης απο το μοντακι.
Αρκεί να μην έχετε τα χέρια του γίγαντα Γκρισινο.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εμένα δε με ικανοποίησε σε γεύση και χτύπημα και τον έδωσα. Στις διπλές όμως, μέχρι και 55 watt που δοκίμασα chain vape, δε πήρα καμμενο ποτέ και ντουμανι, να ανοίξεις πρόγραμμα στον Μαζώ και βάλε.
Μου αρέσει η ποιοτητα και βαφη που εχει.
Μου θύμισε sig 210.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τι είναι το sig 210?
Τα υγρά μη κλείσεις κατά λάθος και φας καμμενο από το πουθενά.
(οχι εγώ. Ένας φίλος το έπαθε)
Την ώρα που βιδωνεις το deck μπορεί να παιχτεί μπινιά. Καλά μια φορά έτυχε μη φανταστείς κάτι τραγικό.
Σήμερα δοκίμασα το εξής.
Mesh και από πάνω microcoil. Το mesh το έφτιαξα με τρύπα στη μέση οπότε κατά το τυλιγμα έγινε σωληνας με διάμετρο 1.5 mm περίπου. Συν το πάχος microcoil έφτασε κοντά στο 1.7 υπολογίζω. Μετά το έβαλα σε έναν kfl+ και τις άκρες του mesh τις γύρισα προς τα αυλακια και πέρασα τη καμινάδα. Πάνω από τη καμινάδα διόρθωσα ότι χρειαζόταν διόρθωση. Γεμίζω και είχα την γεύση που δίνει το Mesh με το χτύπημα του kfl+. Βέβαια μετά από λίγο έφαγα καμμενο οπότε και ξεστησα. Τώρα σκέφτηκα όμως πως, αν βάλω στις άκρες του mesh βαμβάκι, θα έχω σωστή τροφοδοσία. Τι λέτε;
Φίου φίου φι φι φίου
διαβαζοντας το θεμα νοιωθω σαν μαθητης δημοτικου που μπηκε σε αμφιθεατρο σε μαθημα πυρηνικης φυσικης και μαλιστα στα αγγλικα.... ειπε και τραβηξε μια τζουρα απο το ταπεινο ego-t του!
Ναι αυτό ακριβώς. Λέω να το πάω παραπέρα όμως και να περάσω βαμβάκι πέρα πέρα.
Με τέρμα κλειστό αέρα έχεις τσιγαρισια τζούρα αλλά ελαφρώς αεράτη. Είναι για πολλά watt ο συγκεκριμένος και φουλ αεράτος.