:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ποιος το ειπε?για τσεκαρε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=125509Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
αντε,ακομα δεν ξεκινησες το επομενο project?ο παπιος απλως μοναδικος!!![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Χρήστο να σου στείλω ένα τέτοιο να κάνεις αμμοβολή, βάψιμο στα χρώματα του πολέμου να του το κάνουμε δώρο μη σπάσει τα π@π@ρι@ του ο Ωροπιώτης?????:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πολυ καλο εργαλειο,εχει και τρυπες για εξαερισμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Χρήστο να σου στείλω ένα τέτοιο να κάνεις αμμοβολή, βάψιμο στα χρώματα του πολέμου να του το κάνουμε δώρο μη σπάσει τα π@π@ρι@ του ο Ωροπιώτης?????
pantelis performance
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Χρήστο να σου στείλω ένα τέτοιο να κάνεις αμμοβολή, βάψιμο στα χρώματα του πολέμου να του το κάνουμε δώρο μη σπάσει τα π@π@ρι@ του ο Ωροπιώτης?????
δε το στελνεις εμενα γιατι ΓΕΝΙΚΩΣ μου εχουν "σπασει τ @@δια" διαφοροι?
![]()
Ότι και να πούμε θα είναι λίγο, ήδη έβαλες πλώρη για νέους προορισμούς αλλά αυτό το ταξίδι έχω μια αίσθηση ότι δεν τελείωσε ακόμα, ίσως επειδή μέσα μου δεν θέλω να τελειώσει..
Σπύρο να το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι, ευχαριστούμε γι'αυτό το ταξίδι![]()
![]()
![]()
οχι δεν εχει τελειωσει ακομα.τα λαστιχα θα ξανααλλαχτουν,θα μπει μπροστινο φτερακι και στο μπροστινο θα............................................................Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ότι και να πούμε θα είναι λίγο, ήδη έβαλες πλώρη για νέους προορισμούς αλλά αυτό το ταξίδι έχω μια αίσθηση ότι δεν τελείωσε ακόμα, ίσως επειδή μέσα μου δεν θέλω να τελειώσει..
Σπύρο να το χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι, ευχαριστούμε γι'αυτό το ταξίδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
οχι δεν εχει τελειωσει ακομα.τα λαστιχα θα ξανααλλαχτουν,θα μπει μπροστινο φτερακι και στο μπροστινο θα............................................................![]()
![]()
...μπει μονομπρατσο!
![]()
![]()
![]()
το επρος φτερο θα καταστρεψει το λοοκ, αλλα δικο σου ειναι οτι θελεις κανεις..
ORGIA!!!!!
Αντε να δουμε τι αλλο μας επιφυλασσει η μοιρα μας να δουμε απο σενα![]()
![]()
Απόλαυση Σπυρο!
Μπράβο!
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Καταθετω ενωπιων ολων..... Παιδια το μηχανακι το ειδα απο κοντα και εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο αυτο που φαινεται στις φωτογραφιες. Ειλικρινα το βλεπεις και ΚΟΛΛΑΣ.... οποτε αυτο που φαινεται στις φωτο απλα σας δινει μια εικονα με το πως μοιαζει.... στην πραγματικοτητα ομως ειναι ΠΟΛΥ μα πολυ καλυτερο... Συγχαρητηρια και παλι καραφλε....![]()
Ως newφης και μιας και πρόκειται για το παρθενικό μου post, κατ' αρχάς να καλησπερίσω όλα τα παιδιά του forum.
Ispiros, παρακολουθώ αρκετό καιρό τη δουλειά σου σαν επισκέπτης, όπως και τη δουλειά όλων των παιδιών στην ενότητα των ανακατασκευών.
Το παρόν projectακι σου όμως ήταν ο λόγος να γραφτώ στο εν λόγω forum.
Ξέρεις γιατί;
Δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα ή αν συμφωνώ με τις αισθητικές σου επιλογές.
Απλά στα 36 μου χρόνια ανακαλύπτω κάποιον που τολμά να φτιάχνει τα μηχανάκια που ήθελα να έχω στα δεκάξι μου...
Τότε δεν είχα τα μέσα, τα τάλερα και τις γνώσεις να τα φτιάξω, τώρα στα forty-παρά-something στους κύκλους που κινούμαι θα κόλλαγα και να τ' ομολογήσω...
Εύγε φίλτατε!!!
Καλώς σας βρήκα και πάντα τέτοια...![]()
Κωστής