Ρε παίδες ολα καλα ειναι. Οκ είπαμε μια τώρα που μας ήρθε μην το κάνουμε τσόντα το θέμα χαχαχχ
Ρε παίδες ολα καλα ειναι. Οκ είπαμε μια τώρα που μας ήρθε μην το κάνουμε τσόντα το θέμα χαχαχχ
Στην ουσια εχουμε ένα κτηνος σε μέγεθος το οποιο κυκλοφορει ένα απιστευτο ποσο σε κατευθύνσεις που ουσιαστικα δεν γνωρίζουμε (νταξ όχι εγω κι εσυ αυτοι που λογικα θα επρεπε)
ΑΝ κανει μπαμ αυτό το πραμα, το σωζεις όπως σωσαμε (μουχαχαχαχαχαχα και καλα) τις δικες μας τράπεζες ασουμ..... ή καθεσε σε μια γωνια και λες "Ριχτο Ηλια" και φευγεις κατά το ηλιοβασίλεμα πηδώντας από κλαδακι σε κλαδακι?
Παραείναι μεγάλη για να σκάσει. Και ένας απ΄τους λόγους που έχει τόσο ισχυρή παρουσία και έκθεση παντού, οφείλεται και στο όνομα που κουβαλάει.
Η Γερμανία, είναι Γερμανία και οι ανα τον κόσμο επενδυτές και συναλλασόμενοι την θεωρούν πρότυπο ισχυρής οικονομίας. Το νο1 καταφύγιο, όταν υπάρχει αστάθεια δεν είναι ο χρυσός ή το ελβετικό φράγκο αλλά το Γερμανικό ομόλογο. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε, η απόδοση του ομολόγου των 5 ετών της Γερμανίας είναι -0,30%. Που σημαίνει πως τους πληρώνουν για να τους δανείσουν.
Όσο ισχύει αυτό, το πράγμα θα είναι υπο έλεγχο και σταθερό. Ξέρουν πως αν πάει κάτι στραβά, θα βάλει πλάτη ο Σόιμπλε (που αντιθέτως με ότι πιστεύουμε,χαίρει τεράστιας εμπιστοσύνης στο εξωτερικό).
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ενω οι δικοι μας ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Η D.B. σε περιπτωση που βυθιστει,θα παρει και πολυ κοσμο και αρκετα κρατη μαζι της.Ο Σοιμπλε για κανενα λογο δεν θα αφησει να συμβει αυτο και καλα θα κανει,αφου απλα μπορει.
Βλεπω ομως οτι σε καποιους κακοφαινεται που ενας υπουργος στηριζει τα συμφεροντα των επιχειρησεων της χωρας του.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και μένα με ενοχλεί να με ξεζουμίζουν τα @@@ 20 ηλιθίων που άρπαξαν μια καρέκλα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αν περιμένεις απ΄τους άλλους να σε σώσουν βάζοντας τα δικά τους συμφεροντα σε δεύτερη μοίρα, καληνύχτα...
Μην το παίρνεις και τόσο κατάκαρδα όμως. Από καταβολής ανθρωπότητας, η υφήλιος από κάποιου τα @@ κρέμεται. Και συνήθως αυτός ο κάποιος ήταν αμφιβόλου ηθικής.
Τα αρπαξε αλλα η χωρα του βγαινει παντα κερδισμενη.Σε εμας τα αρπαξανε και τα αρπαζουνε και μασ στελνουν στα Ταρταρα.
Φυσικα και καταλαβαινω τι λες αλλα προτιμοτερο να εχεις τετοιους υπουργους,απο το να εχεις μαριονετες,οι οποιες καθε φορα που τις φτυνουνε νομιζουν οτι βρεχει.
Καθαρά για το θεωρητικό - φιλοσοφικό κομμάτι της παραπάνω πρότασης:
Είχα έναν πελάτη ο οποίος πούλαγε "υπηρεσίες ασφαλείας". Πάρα πολύ πετυχημένος στον τομέα του, με πεδίο "ευθύνης" όλη την Κηφισίας και το μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής.
Ο πελάτης αυτός λοιπόν, μου είχε δώσει το προσωπικό του κινητό και το ελεύθερο να τον καλέσω όποτε θέλω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την φράση του...
"Ό,τι και να χρειαστείς, πάρε με, και σε ελάχιστο χρόνο κάποιος θα είναι κοντά σου και θα δώσει λύση"
Ήταν όντως άνθρωπος που μπορούσες να εμπιστευτείς ότι θα κάνει αυτό που έλεγε. Ηθικός όμως; Ούτε κατά διάνοια.
Think faster than you ride
Καλα φιλοσοφια εντελως αλλα.....
Το ηθικο είναι και λιγο Point of view.....
Ηθικη υπηρχε και στην ιταλικη μαφια στις ΗΠΑ.... με βαση το δικο τους point of view....
Μια χαρα κανει ο Σοιμπλε που προστατευει την DB και κατ επεκταση τον εαυτο του....
ε ναι εννοείτε, εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μεταξύ κλεφτών που θα κάνουν μια δουλειά μαζί, ηθική προς το σύνολο όμως δεν υπάρχει.
Ο Βύρωνας κάνει αναφορά προφανώς στο πολιτικό κομμάτι και την σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.
Ξέρω δηλ. πολιτικούς ηθικούς και τους εμπιστεύομαι (και όμως έχω γνωρίσει 1-2! )
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το "you can count on me" σχετίζεται με την εμπιστοσύνη που νοιώθεις πως θα σε βγάλει απ΄την δύσκολη θέση, και όχι για τον τρόπο που θα ακολουθήσει.
Για τον πραγματικό κόσμο μιλάμε, δεν μιλάμε για την Μητέρα Τερέζα. Και πιθανολογώ πως αν είχες να επιλέξεις μεταξύ της δικής σου ασφάλειας, και της αξιοπρέπειας του ληστή (για να μπω στο παράδειγμα σου) θα αδιαφορούσες αν του έβαζε ένα κουμπούρι στον πρωκτό (που θα ήταν ανήθικο).![]()
Δεν μιλάω μόνο για τους πολιτικούς. Η δουλειά των πολιτικών, είναι μία. Να βελτιώσουν το οικονομικό επίπεδο ζωής των συμπολιτών τους (τα άλλα έπονται). Αν μπορούν να το κάνουν, χέστηκε η φοράδα με ποιό τρόπο θα το κάνουν.
Αν διαφωνεί κανείς, ας επιχειρηματολογήσει περί ηθικής του δυτικού κόσμου, επί του βιασμού του τρίτου κόσμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευημερία τους.
Το έχω ξαναπεί, το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία αλλά όταν φύγει την παίρνει μαζί του.