και μια ακόμα ερώτηση:
σχετικά με το στρώσιμο της μηχανής
αν θυμάμαι καλά σε κάποια από τις 100 σελίδες διάβασα για λειτουργία το κινητήρα μέχρι τις 4000rpm για 1000km και μετά για τα επόμενα 600km μέχρι τις 5500rpm
αυτό κάνατε?
ευχαριστώ
και μια ακόμα ερώτηση:
αν θυμάμαι καλά σε κάποια από τις 100 σελίδες διάβασα για λειτουργία το κινητήρα μέχρι τις 4000rpm για 1000km και μετά για τα επόμενα 600km μέχρι τις 5500rpm
αυτό κάνατε?
ευχαριστώ
Σωστά .....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
και μια ακόμα ερώτηση:
αυτό κάνατε?
ευχαριστώ
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Φαντάζομαι η αλλαγή σελίδας στα post μου ήταν μάλλον η αιτία για να απαντήσει ο πρόεδρος μόνο στην ερωτηση σχετικά με το στρώσιμο και να μην μου δώσει μια γνώμη σχετικά με το μπουφάν μηχανής (μακρύ ή κοντό)![]()
Θα σου απαντήσω..
Οσον αφορά το κράνος και τα 2 είναι καλά..
Για το μπουφάν, εγώ εχω 3/4 γιατί μου αρέσει αισθητικά.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...ha-Jacket-0001
Για παράδειγμα κοίτα το ανωτέρω...
Επίση Revit εχω μπότες και το Dakar το παντελόνι τα οποία είναι άψογα..
Επίσης γνώμη μου είναι να πάρεις και κάποιο ζευγάρι καθημερινά μηχανής για να αποφύγεις γλιστρήματα...
Αυτα... Καλοτάξιδο το μηχανάκι σου!!!!!!!!!
Φιλε Δημητρη καλως ηρθες και απο μενα!!
Κατ αρχην να σου πω οτι διαλεξες το ομορφοτερο, γρηγοροτερο και καλυτερο χρωμα.(αληθεια το βγαζει ακομα η γιαμαχα??Εγω νομιζα οτι ειχε καταργηθει.)
Για το στρωσιμο σου ειπε ο προεδρας και δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο.
Τωρα για εξοπλισμο ο καθε ανθρωπος εχει τον δικο του σωματοτυπο, και αν σου πω τι βολευει εμενα πολυ πιθανο εσενα να μην σου καθεται καθολου.
Απλα θα σου πω να διαλεξεις απο επωνυμες μαρκες που να πληρουν τις τελευταιες προδιαγραφες ασφαλειας και να σου ειναι ανετα και ευχαριστα οταν τα φορας.
Ειτε γαντια ειναι αυτα ειτε μποτες ειτε μπουφαν, κλπ.
Καλοριζικος και παντα ορθιος.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.
Χθες βράδυ κατέβηκα Θεσσαλονικη και σε λίγο βγαίνω για αγορές.....
ναι το χρώμα βγαίνει αλλά μόνο για μοντέλα 08
αυτό για το γρηγορότερο το έχουν πει κι άλλοι....![]()
κατι για το μαύρο ακουσα πως δεν τραβαει, αλλά δεν ειναι σίγουρο....![]()
Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ, το εχω καρατσεκαρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
κατι για το μαύρο ακουσα πως δεν τραβαει, αλλά δεν ειναι σίγουρο....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα ψωνια.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γιατι αυτο κυριε προεδρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Στα Τour X, να αποφύγεις την φυμέ ζελατίνα...![]()
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για αυτο το μοντελο??
Ευχαριστω μεγεια μου, το πηρα και εγω.![]()
![]()
Λόγω μεγάλης καμπυλότητας της ζελατίνας παραμορφώνειΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γιατι αυτο κυριε προεδρε??
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για αυτο το μοντελο??
Ευχαριστω μεγεια μου, το πηρα και εγω.![]()
![]()
Τα 3/4 είναι πιο άνετα, πιο ασφαλή και με καλύτερη προστασία και απο τον καιρόΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
Φαντάζομαι η αλλαγή σελίδας στα post μου ήταν μάλλον η αιτία για να απαντήσει ο πρόεδρος μόνο στην ερωτηση σχετικά με το στρώσιμο και να μην μου δώσει μια γνώμη σχετικά με το μπουφάν μηχανής (μακρύ ή κοντό)![]()
Τα μεσάτα πιο εύχρηστα και πιο μπάνικα.
Και για να σε προλάβω......:
Ένδυση : Rukka ή Halvarssons
Κράνος :Schuberth ή Schuberth
Για το στρώσιμο ότι λέει το manual.Αν θες να το ψάξεις παραπάνω βρες το thread του dirtbird για τον θερμικό κύκλο.
![]()
![]()
Καλημερες παιδια, σκεφτομαι να παρω το τενερε, στο οποιο θα βαλω μονη εξατμιση DNA και PCV. Απο σχολια εχω διαβασει οτι γινεται αλλη μηχανη αν ξεμπουκωσει, αλλα δεν εχω βρει καμια δυναμομετρηση στο δικτυο. Ξερει μηπως κανεις κατι παραπανω?
ευχαριστω
Καλώς ήρθες Δημητρη και σε ευχαριστώ για τα περαστικα.
Όντως πήρες το καλυτερο μηχανάκι ever αλλά αυτά που ακούγονται για το μαύρο ειναι μάλλον μύθος.
Εγώ είχα το tour x είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και για αυτό που τώρα που χρειάζομαι καινούριο, λογο πτώσης, πήρα το tour x 3 . Eίναι μια χαρα κράνος, και το 3 είναι νομίζω ακόμα καλύτερο. Για μπουφάν νομίζω πως θα σε βολέψει καλύτερα το 3/4 , έχω την εντύπωση πως είναι καλυτερο από τα μεσάτα γιατι μένει πιο ζεστή η μέση,ειδικα στα ταξιδάκια. Να κοιτάξεις για καλή εταιρια και να διαλέξεις κάποιο που να δένει με φερμουαρ με το αντιστοιχο παντελόνι, για όταν το πάρεις!!
Αυτα ! Καλορίζικος, καλοτάξιδος και πάντα ορθιος.
ps το μαύρο ειναι πιο γρήγορο![]()
Εμενα με φιλτρο DNA και ακραπες εδειξε 49,8 αν θυμαμαι καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Καλημερες παιδια, σκεφτομαι να παρω το τενερε, στο οποιο θα βαλω μονη εξατμιση DNA και PCV. Απο σχολια εχω διαβασει οτι γινεται αλλη μηχανη αν ξεμπουκωσει, αλλα δεν εχω βρει καμια δυναμομετρηση στο δικτυο. Ξερει μηπως κανεις κατι παραπανω?
ευχαριστω
Αλλα αυτο που ειχε κανει μεγαλη εντυπωση ηταν η ευθεια γραμμη της ροπης.![]()
Βεβαια λαβε υποψιν οτι ειναι το χακι που ειναι και λιγο πιο γρηγορο απο τα αλλα χρωματα.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
ευχαριστω για την απαντηση. Οι εξατμισεις σου ειναι ανοιχτες, η πληρουν προδιαγραφες θορυβου?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εμενα με φιλτρο DNA και ακραπες εδειξε 49,8 αν θυμαμαι καλα.
Αλλα αυτο που ειχε κανει μεγαλη εντυπωση ηταν η ευθεια γραμμη της ροπης.![]()
Βεβαια λαβε υποψιν οτι ειναι το χακι που ειναι και λιγο πιο γρηγορο απο τα αλλα χρωματα.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ειδες καμια διαφορα στους κραδασμους του κινητηρα?
Ο ηχος εγινε λιγο πιο μπασος, πιο καλος κατ εμε, και πρεπει να ειναι μεσα στις προδιαγραφες θορυβου αλλα δεν το εχω μετρησει κιολας.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ευχαριστω για την απαντηση. Οι εξατμισεις σου ειναι ανοιχτες, η πληρουν προδιαγραφες θορυβου?
Ειδες καμια διαφορα στους κραδασμους του κινητηρα?
Παντως δεν εχω ενεργοποιησει κανεναν συναγερμο και ουτε γυρνανε να με μουτζωνουν απο οπου περναω.
Για κραδασμους δεν καταλαβα καποια διαφορα.