Εσυ που ειδες καμιναδες και γιομες; Αυτα ηταν επι εποχη Πεσεϊρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εσύ μάλλον άλλο ματς έβλεπες.
Ήταν πολύ καλύτερος ο ΠΑΟ στο α; μας το εξηγείς σε παρακαλούμε; Καλύτερος στις καμινάδες; Ή στις γιόμες; Αν εννοείς εκεί ναι ήταν οκ. Πότε θα μπαινε ρε φιλαράκι το γκολ; ου ήταν θέμα χρόνου; Στο 94 το βάλατε κι αυτό μπήκε σε στιγμή αδράνειας. Και στο πρώτο μας γκολ εσύ τον Βύντρα είδες; Φαντάζομαι η λέξη κάλυψη δεν σου λέει τίποτα έτσι; Ούτε ότι ο Εντίνιο σουτάρει ανενόχλητος ενώ υπάρχουν τρεις του ΠΑΟ γύρω του έτσι;
Ρε φιλαράκι... δηλαδή για κάτσε... τρεις συνολικά ευκαιρίες είχαμε και κάναμε τις δύο γκολ και ήταν ο ΠΑΟ πιο ουσιαστικός;;;;;;;;; Ποδόσφαιρο ρε συ λέγεται το άθλημα όχι τάβλι!!! Τι είναι αυτά που λες;
Ο βάζελος έχασε ακριβώς επειδή δεν ισχύουν αυτά που λες. Πρώτον γιατί ΔΕΝ ήταν ουσιαστικός και δεύτερον επειδή ήταν φλύαρος. Αυτό που εσύ είδες ως υπεεροχή και δεν ξέρω γω τι άλλο στην ουσία ήταν φλυαρία και τσάμπα κράτημα της μπάλας.
Πάντως για να μην λέμε και κουλά η ΑΕΚ δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα ούτε κανά ιδιαίτερο ποδόσφαιρο. Απλώς μπλοκάρισε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟ και μετά περίμενε. Της ήρθαν τα γκολ και τέλος.
Όσο για το πέναλτι... προσωπικά θεωρώ ότι δεν ήταν και κακώς δόθηκε. Για την ακρίβεια... δεν δινόταν τέτοιο πράγμα νομίζω.
παιζατε πισω και οι 11 και καπως επρεπε να διασπαστει η αμυνα σας...αυτο προσπαθουσε να κανει ο Παναθηναϊκος με συνεχη κυκλοφορια της μπαλας στο μισο γηπεδο και εξω απο την μεγαλη περιοχη αλλα ΟΧΙ γιομες....οταν αυτες βγηκαν (ελαχιστες ευτυχως) δεν ειχαν καμια τυχη με τα αντιαεροπορικα Κυργιακο και Μαϊστοροβιτς...που δεν συμφωνεις ακριβως; ειχατε κατοχη ειδικα στο α΄; το γηπεδο εγερνε προς το τερμα σας αδερφε...μπαλα δεν μπορουσατε να κρατησετε με τιποτα! Επετρεψε μου να πιστευω οτι γκολ θα εμπαινε...μπορει κλασσικες ευκαιριες να μην βγαιναν αλλα με τετοια κατοχη που ειχε ο Πανθηναϊκος ολο και καποιο τσαφ θα εκανε η αμυνα σας...
Οποτε το "τζαμπα κρατημα" της μπαλας (αληθεια εσεις την κρατουσατε επικοδομητικα ας πουμε;....) πιστεψε με θα απεδιδε...μπορει να αργουσε αλλα θα απεδιδε...
Το 2-0 ειναι μαγικη εικονα και δεν ανταποκρινεται στην εικονα του ματς...το 1-1 η το 0-0 ισως να ηταν πιο λογικο...