ακομα δεν εχω δει την μανετα που θελω να βαλω στο ΚΤΜ...
τι διατανο,αυτοι που τις διαφημιζουν δεν θελουν να πουλησουν?
![]()
![]()
ακομα δεν εχω δει την μανετα που θελω να βαλω στο ΚΤΜ...
τι διατανο,αυτοι που τις διαφημιζουν δεν θελουν να πουλησουν?
![]()
![]()
με ειδα χτες βραδυ στην παραλιακη.. μετα απο πολλα χρονια να καγκουριαζω... δικαβαλη... σε βαρκαντερο... ακρανωτη... με ανοιχτο παπουτσακι... στην αρχη ενιωθα πολυ χαλια, ειχα ενοχες, αρχισα να λεω "κοιτα να δεις, πρωτη φορα ακρανωτη, σημερα θα συμβουν ολα"..
μετα αρχισα να απολαμβανω την νυχτα εκει πανω...![]()
ακομα εχω τυψεις που μ αρεσε... αλλα δεν το ξανακανω.. αγχωθηκα...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Μερικοί το ξεφτιλίκι το έχετε στο αίμα σας![]()
σε είδα ακράνωτε ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ να περνάς χαλαρά το κόκκινο χτες το μεσημέρι Μιχαλακοπούλου και Φωκίδος![]()
Μέχρι το Πεδίο του Αρεως που έστριψα ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!!! και κατά ένα περίεργο τρόπο όλο σε έφτανα !!στο φανάρι δε της Μουστοξύδη ο απέναντι που περνούσε με πράσινο σε φιλοδώρησε με μεγαλοπρεπέστατη μούτζα, βλαμμένε...
Εχεις δύο αυτοκολλητάκια στα καπάκια και ένα στο κράνος που κοσμούσε την πίσω σέλα μέσα από το διχτάκι...![]()
Χεζμεντάουα
Ρε λεβεντες... αφου δεν... τι επιμενετε...
Για εσας μιλαω, χθες το μεσημερακι στην εθνικη γυρνοντας απο Επιδαυρο... Ναι ρε, σε εσενα με το CBF και τον φιλο σου με το Fazer. Κυνηγιωσασταν, ανοιγατε, φρεναρατε, στριβατε, χωνωσασταν και γενικως ψαχνωσασταν. Σε ποιους? Σε εμας? Επειδη ειμασταν κυριλε? Αρματωμένοι? Αργοι? Χαλαροι? Επειδη σας γραφαμε?
Αντε και καλους δρομους...
Υ.γ Καλα φιλε εσενα με το CBF... Βαλε κανενα ποιο μακρυ μπλουζακι την επομενη. Απο τους στροβιλισμους ολη η πλατη ηταν εξω. Προσπαθεια μαυρισματος επι διτροχου εκανες βρε?
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε είδα αγαπητέ οδηγέ ταξί (γκρι station-vagon),είχες ατυκόλλητο KTM και 0300 πίσω αριστερά...σε προσπέρασα μπροστά στο χιονοδρομικό του Περτουλίου, κόρναρα και χαιρέτησα σηκώνοντας τη γροθιά μου...πρέπει να σταμάτησες στην Ελάτη...![]()
Σας είδα κι εσάς με τζίξερ και μπλε FZ1, χαιρετηθήκαμε πάνω σε μια στροφή ανάμεσα από Περτούλι-Ελάτη...καλούς δρόμους...![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Σε είδα αγαπητέ οδηγέ ταξί (γκρι station-vagon),είχες ατυκόλλητο KTM και 0300 πίσω αριστερά...σε προσπέρασα μπροστά στο χιονοδρομικό του Περτουλίου, κόρναρα και χαιρέτησα σηκώνοντας τη γροθιά μου...πρέπει να σταμάτησες στην Ελάτη...![]()
Σας κι εσάς με τζίξερ και μπλε FZ1, χαιρετηθήκαμε πάνω σε μια στροφή ανάμεσα από Περτούλι-Ελάτη...καλούς δρόμους...![]()
![]()
μπα ειναι και αλλος συναδελφος με αυτοκολητο ΚΤΜ στο ταριφαδικο του???
![]()
![]()
@Allstarf
μου πέρασες από το μυαλό εσύ, αλλά το δικό σου θα είναι κίτρινό...![]()
Οπότε ως τώρα είστε 2 καταγεγραμμένοι...![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
κοιτα ,για να ειμαστε στο πνευμα του θρεντ και να μη φαινεται οτι σπαμαρουμε θα το γραψω ετσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
@Allstarf
μου πέρασες από το μυαλό εσύ, αλλά το δικό σου θα είναι κίτρινό...![]()
Οπότε ως τώρα είστε 2 καταγεγραμμένοι...![]()
![]()
Θα με δεις ,αν ψαχνεις για γκρι ταξι με εδρα λουτρακι και αυτοκολητοΚΤΜ Racing,και οχι κιτρινο οπως λες...![]()
![]()
3ήμερο τουρ στα χωριά (και τις παραλίες) της Μεσσηνίας, είδα κόσμο και κοσμάκη, ντόπιους και τουρίστες, και όπως είπε και ενα παλικάρι παραπάνω, χαίρομαι που γύρισα![]()
all hail τον παπά πάνω σε SERROW![]()
![]()
![]()
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
Γύρισα χτες απο Ρώμη και σας είδα -δυστυχώς- πάλι να τρέχετε σα να σας έπιασε κόψιμο πρωϊνιάτικα στη Κηφισίας.
Ρε ζώα ελληναράδες χαλαρώστε επιτέλους, τι άγχος είναι αυτό που έχετε;
Περιττό να σχολιάσω την οδηγική παιδεία και την αντιμετώπιση των οδηγών προς τους πεζούς, ακόμη και σε μια πόλη της Ιταλίας που δεν έχει τον βόρειο "αέρα".
Είμαστε τελείως μα τελείως ζώα εδώ...
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Στο Λέτσε (κέντρο-νότια Ιταλία) χωρίς διάβαση οι οδηγοί σταματούν για να περάσεις, επίσης όσους συνάντησα (Νάπολη, Λέτσε, Μπάρι), όλοι μα όλοι και χωρίς να μιλάνε γρι αγγλικά, προσπαθούν να σε κατατοπήσουν, στο Μπάρι δε μου έχει μείνει σκηνικό με μοτοσυκλετιστή αστυνομικό (με σκουλαρίκι) να μας πηγαίνει εμένα και την παρέα μου τσουλώντας τη μοτό στην οδό που ψάχναμε. Εντάξει οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά σε θέματα παιδείας και φιλοξενίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Γύρισα χτες απο Ρώμη και σας είδα -δυστυχώς- πάλι να τρέχετε σα να σας έπιασε κόψιμο πρωϊνιάτικα στη Κηφισίας.
Ρε ζώα ελληναράδες χαλαρώστε επιτέλους, τι άγχος είναι αυτό που έχετε;
Περιττό να σχολιάσω την οδηγική παιδεία και την αντιμετώπιση των οδηγών προς τους πεζούς, ακόμη και σε μια πόλη της Ιταλίας που δεν έχει τον βόρειο "αέρα".
Είμαστε τελείως μα τελείως ζώα εδώ...
Όσο για τη Β. Ευρώπη έχω μερικές ενστάσεις...
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις και οταν τα καταφερες κοιταγες συνεχεια πισω με καμαρι
μπραβο με περασες εισαι τεραστιος ενα αυτογραφο
εγω ημουν με παπι και εσυ με το 990
τεραστιε![]()
:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ρουφαααα το τσαγακι σου τωρα και ασε τα πολλα πολλα..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις και οταν τα καταφερες κοιταγες συνεχεια πισω με καμαρι
μπραβο με περασες εισαι τεραστιος ενα αυτογραφο
τεραστιε![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε ειδα που προσπαθουσες να με περασεις
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy