Σελίδα 102 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 25292979899100101102103104105106107112152 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.516 έως 1.530 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    οταν πας εκτος και σου δινουν δυο θυρες ξερεις που θα παν οι φανατικοι??εκτος αν εννοεις οτι ο κοσμος δεν πρεπει να πηγαινει στα εκτος με τα παιδια του..
    φιλε μου οι φασαριες εγιναν για δυο λογους.....

α) γιατι πολλοι μαγκες δικοι σας προσπαθησαν να μπουν χωρις εισητηριο, και οταν φαγατε το ακυρο απο την αστυνομια τα κανατε πουτανα εξω απο το γηπεδο,, δες τιποτα φωτο απο τις σπασμενες τουαλετες και μιλαμε παλι....

β) εισασταν πολυ περισσοτεροι απο τους φιλαθλους του γαυρου βολου, μπηκατε καμμια 100στη στον αγωνιστικο χωρο και πηγατε και τους πηρατε σημαια με καποιες"μικροσυμπλοκες"

ασε λοιπον τα χωρις λογο και δεν φταιγαμε σε τιποτα κλπ κλπ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εσυ πως το κοβεις???θα επρεπε???εδω εχω κοψει τα εκτος μην φαμε καμμια αδεσποτη με την μαλακια που τους δερνει...τπ παιδι μου θα πηγαινα???

ακομα δεν μου απαντησες γιατι αρχισαν να πετανε χημικα ομως...
    [/QUOTE

βλεπεις κατι??
    http://www.youtube.com/watch?v=wT_Or...ayer_embedded#
    τα χημικα επεσαν...φωτια αναψε...ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ δεν μου ειπες....ετσι χωρις λογο???

για τα εκτος γηπεδου λενε και καλα οτι καποιοι πηγαν να μπουν χωρις εισητηριο...

ελενχος εγινε απο την αστηνομια πριν το γηπεδο για το αν εχουν και εισητηρια...
    δεν τους ειδαν τοτε??

υπαρχουν και βιντεο απο εκτος γηπεδου οπου και η παε εδωσε σημερα στην επιτροπη αλλα ειπαμε....δεν μπορω να τα βρω ρε γμτ..
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    φιλε μου οι φασαριες εγιναν για δυο λογους.....

α) γιατι πολλοι μαγκες δικοι σας προσπαθησαν να μπουν χωρις εισητηριο, και οταν φαγατε το ακυρο απο την αστυνομια τα κανατε πουτανα εξω απο το γηπεδο,, δες τιποτα φωτο απο τις σπασμενες τουαλετες και μιλαμε παλι....

β) εισασταν πολυ περισσοτεροι απο τους φιλαθλους του γαυρου βολου, μπηκατε καμμια 100στη στον αγωνιστικο χωρο και πηγατε και τους πηρατε σημαια με καποιες"μικροσυμπλοκες"

ασε λοιπον τα χωρις λογο και δεν φταιγαμε σε τιποτα κλπ κλπ

δεν ειπα οτι καποιοι δεν εφταιγαν ( αλλα και παλι δεν μπορουσαν να τους πιασουν?) ειπα οτι φαγαν τον παπα οτι θα γινει και στην τουμπα...για τα εισητηρια το γραφω παραπανω..απλα δεν μπορω να βρω τα βιντεο ρε γμτ
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

θελεις να γελασεις λιγο δες διαφορα...http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...ubid=109324782

ειδες καμια τιμωρια εσυ??
    "μοτοσυκλετα"..

θελεις να γελασεις λιγο δες διαφορα...http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...ubid=109324782

αν λες για την ΑΕΚ ειμουνα μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ουτε καν οι δημοσιογραφοι που για κατι τετοια τριβουν τα χερια τους...και ξαφνικα μετα απο 2 μερες:hypnotize καποιοι βρεικαν επεισοδια...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...

ναι σε αυτο δεν διαφωνω....εγω μιλησα για τα επεισοδια του παοκ.

και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις.....δνε περιμενα να αντιδρασεις ετσι. συνηθως ακουω δεν φταιγαμε κλπ κλπ κλπ

αν λες για την ΑΕΚ ειμουνα μεσα στο γηπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ουτε καν οι δημοσιογραφοι που για κατι τετοια τριβουν τα χερια τους...και ξαφνικα μετα απο 2 μερες:hypnotize καποιοι βρεικαν επεισοδια...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...

για τον γυαρο λεει και το κερμα.....μαλλον

και μια παρατηρηση αν μου επιτρεπεις.....δνε περιμενα να αντιδρασεις ετσι. συνηθως ακουω δεν φταιγαμε κλπ κλπ κλπ

τι λες και εσυ ρε???τα επεισοδια ακουσες που δηθεν εγιναν???ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...μην λες και εσυ οτι ναναι...για το περιστατικο που 15 μαλακισμενα μπηκαν στην θυρα 33 τα εχω περιγραψει οπως εγιναν...

αν ξαπλωνε στην τουμπα αυτος ο χεστης θα σηκωνοταν σε μια βδαμαδα......οι ανθρωποι ειναι χεσμενοι πανω τους....τι να συζηταμε

βλεπουν ολυμπιακο και τρεμουν

για τον γυαρο λεει και το κερμα.....μαλλον
    για την Αεκ λεει 100%...οπως και προανεφερε και πριν οτι αυτοι τιμωρηθηκαν και εμεις οχι...

φιλε μου ολοι δεν ειναι ιδιοι.
    δεν με νοιαζει αν χασει ο παοκ απο το σκουλικη την κυριακη με νοιαζει να παιξουμε μπαλα,αν δεν παιξουμε φυσικο να χασουμε.με νοιαζει να μας παιξουν τουλαχιστον 60-40 λογο εδρας.

τι να το κανω το στημενο ρε φιλε ειναι σαν να πηγαινω στον καρρα στα μπουζουκια να πληρωνω 150 το μπουκαλι και αυτος να μου βαζει playback...
    "μοτοσυκλετα"..

και να τιμωρουσαν την αεκ τι θα γινοταν? υπαρχει περιπτωση να φαει 3 γκολ απο μια ομαδα με 2 παικτες?
    καλα και η αεκ με τους βετερανους που παιζει δεν παει πισω .....κλειστε μεταγραφη και τον αρδιζογλου με τις κατεβασμενες καλτσες

για ολους λεω...και αεκ και γαυρο.αν εριχναν κερμα στην τουμπα τη λεγανε τωρα ξερετε.???

εμφυλιοςςςςς ενω στο τηγανι πηγε ο διατητης και μονο που δεν σηκωσε τον εποπτη
    "μοτοσυκλετα"..

τι λες και εσυ ρε???τα επεισοδια ακουσες που δηθεν εγιναν???ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...μην λες και εσυ οτι ναναι...για το περιστατικο που 15 μαλακισμενα μπηκαν στην θυρα 33 τα εχω περιγραψει οπως εγιναν...

ρε παπαρα εγω για τον παοκ μιλησα, οχι την αεκ

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα