Σελίδα 102 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 25292979899100101102103104105106107112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.516 έως 1.530 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Καταλαβαινω αυτο που λες αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο για πολλους λογους,

Νομιζω ομως οτι αργα η γρηγορα εκει βαδιζουμε, σε κατι τετοιο....

Φυσικά και είναι δύσκολο. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν ότι τέλειωσε το παραμύθι. 'Ετσι κι αλλιώς τη ζωή σας παίζετε, ας είναι για τον ορθό σκοπό. Λέω εγώ τώρα...

Υ.Γ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Είπα τη μ@λ@κία μου πιο πάνω αλλά.......

Πάντα ήθελα να γίνω ninja....

Και μου 'λεγε η μάνα μου...
    - Ασε παιδί μου αυτά τα κλαμπατσίμπανα.
    - Και τι να κάνω μάνα?
    - Γίνε μπάτσος παιδί μου.
    - Μα εμένα μου αρέσει η μουσική και το καράτε.
    - Να, δες το παιδί με την μπακέτα στο χέρι και την κίνηση του ninja.
    Βλέπεις αγόρι μου και μουσική και καράτε...
    Τι άλλο θες, το καμάρι της γειτονιάς θα γίνεις και το όνειρο κάθε κοπελιάς.
    - Λές ρε μάνα, λές...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	333821861.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	90,4 KB 
ID:	230514
    Will Grows Power

ante valta na ta armexoume pali

"Ευτυχώς" εχθές και προχθές είδε το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας (ή των δυνάμεων καταστολής αν θέλετε) η μεγάλη μάζα των ανθρώπων, που μέχρι τώρα αρκούσε στο να ονοματίσει μπαχαλάκηδες αυτούς που πάλευαν με βία απέναντι στη βία της αστυνομίας.
    Βέβαια μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, με το που έπεφταν τα πρώτα δακρυγόνα όλοι εμείς την κάναμε και βλέπαμε στις ειδήσεις τις μολότοφ και τις αναλύσεις της όλγας για τους γνωστούς άγνωστους....
    Τώρα γνώρισαν την βία τους και όλοι οι υπόλοιποι. Το αν θα αντιδράσεις με μούντζα, με πέτρα, με βρισιά, με αποχή από την κάλπη, ή με μολότοφ, έχει να κάνει με άλλου είδους αναλύσεις που δεν είναι του παρόντος.

Η πουτάνα η βροχή δεν μας έκανε το χατήρι εχθές, να βάλουν τα δακρυγόνα στον κ@λο τους...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    αλλος ενας επικινδυνος διαδηλωτης που ευτυχως τιθεται υπο έλεγχο από τον "Αντρα" των Ματ

Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά τα σώματα ασφαλείας που λειτουργούν υπέρ του πολίτη

Ευτυχώς ...

(ψαχνω ενα βιντεο που εσπασαν μια καφετερια στην Ερμου , που θα παει θα το βρω κι αυτο ...)
    Εδώ δεν ξέρουν να διαβάζουν, να κρατήσουν την ασπίδα κανονικά.

Ντροπή σας.

Ελπίζω κάποιοι να διαβάζετε.

ΟΛΟΙ έχουμε δικαίωμα επιλογής. Χρησιμοποιήστε το δικό σας.

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	230515
    "Qu ils mangent de la brioche"

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
    Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας...
    Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο
    "Qu ils mangent de la brioche"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μου φαινεται οτι το 3 κι 60 παιρνετε και τον κοσμο δερνετε ειναι πιο επικαιρο απο ποτε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Πες μας τους λόγους.. το "τ' ακουω σε συζητήσεις" δεν ειναι αρκετό. Τι συζητάτε δλδ; -κατέβηκε το αφορολόγητο -ναι ρε μλκ, θα πληρώσουμε και εκτακτη εισφορά -γμσ τα κ. αρχιφύλακα. -Να δεις που στο τέλος δεν θα έχουμε να φάμε -με τους μαλακες που παμε και ψηφίζουμε κάθε φορά -ναι αλλά άλλα μας έταζαν πριν 2 χρόνια -ναι ρε γμτ -ΟΚ, αντε σηκωθείτε, πάμε σύνταγμα να προστατεύσουμε κανέναν πολίτη τώρα. Και μέχρι να φτάσουμε στο αμήν πρέπει να ζούμε τέτοιες σκηνές ντροπής; Και ποιος σου λέει ότι αν φτάσουμε στο αμήν, θα πάρουν συγχωρωχάρτι οι "κύριοι" των φωτό και video; Καλά τα ναι μεν αλλά, αλλά έλεος δλδ..
    Σιγουρα δεν ειναι αρκετο αλλα αν ανοιξουν τα Ματ επειτα δεν υπαρχει γυρισμος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Θες τυχαία, θες εσκεμμένα, αυτές οι ονομασίες των υπουργείων πλησιάζουν όλο και περισσότερο στις οργουολικές.
    Άκου εκεί "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"...

Το λυπηρό είναι ότι αυτές οι καταστάσεις ωθούν πολλούς από εμάς στην αποδοχή της ανταποδοτικής βίας...
    ...και προετοιμαζουν τις επομενες φουρνιες "τρομοκρατων" (τρομαρα τους).Γιατι αν δεν υπαρχουν τρομοκρατες ποιος ο λογος υπαρξης των ΜΑΤ?Πανε πακετο αυτα τα δυο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Τι εννοείς ν' ανοίξουν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να κι ενα ωραίο solo...

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-2j67t7dHwc

Είναι ο παραπάνω στη φωτογραφία. Απλά κάνει ένα solo στο κεφάλι του παιδιού... Αχάριστοι δεν ξέρουν απο τέχνη.
    Will Grows Power

κατι εχετε στο καπελο σας , κυριε.... ααα, ενα γκλοπ...

Όνομα:	pict32.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	28,1 KB 
ID:	230516

Ενω τωρα ρε Μενιο που ακριβως γυριζουμε?Στο 50 με την μεταναστευση?Στο 60 με ξυλο, πολιτικες δολοφονιες και χουντα?Στο 70 με Νεα Τρομοκρατια?

http://www.youtube.com/watch?v=GBDqU...eature=related

non serviam Το avatar του/της kachius
    ...αν ανοιξουν τα Ματ...
    Κρίνοντας από όσα έζησα χτες, νομίζω ότι η παραπάνω υπόθεση βρίσκεται πολύ βαθιά στη φαντασία...
    Δεν εκτελούν διαταγές "απλώς"...
    "απολαμβάνουν" να τρομοκρατούν/χτυπούν/ψεκάζουν παντελώς ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους και μη
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος
    Τι εννοείς ν' ανοίξουν;

Να περασει ο κοσμος...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ