kαλό Σπυρο το χειροποιητο γραναζι οφσετ αλλα καθε φορα που θα αλλαζεις αλυσογραναζα πρεπει να φτιαχνεις καινουριο. με κοστος 2 μπροστινο + τορνο.. κατα τ'αλλα![]()
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 08/06/2013 στις 11:06.
ναι δυστηχως καθε φορα θα εχω αυτο το κοστος...
δεν πειραζει αρχηγε μου! η μοναδικοτητα εχει το κοστος της.. εγω το απεφυγα γιατι ηθελα track bike κι η αλλαγη αλυσογραναζων θα ειναι πολυ πιο συχνη απο οτι στον δρομο. και κυριως οτι χρειαστω θα πρεπει να γινει εκεινη την στιγμη.
αντε δωσε μας φωτο!!! ο πισω αποστατης ειναι μεταλλικη φλαντζα?
αυτό σκέφτηκα κι εγώ...
η λύση είναι τώρα που έχει ζεστά τα εργαλεία, να φτιάξει 2-3 γρανάζια να έχει για το μέλλον....
συν ότι όταν θα χρειαστεί να αλλάξει, θα πρέπει να βγάλει αυτό που φοράει, να μετρήσει το όφσετ και να φτιάξει ένα ίδιο επι τόπου, ενώ αν έχει ένα δεύτερο στο χέρι, δεν θα επείγεται....
σωστη κατασκευησωστες και οι παρατηρησεις
![]()
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΕΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
Καραφλα....το βαζεις λιγο στο γρηγορο γιατι εχεις μεινει πισω...;; Ελα και περιμενουμε να το δουμε δεμενο...!!!
Ωραίος ο Σπυρος!
Συμφωνώ και επαυξάνω με όλους τους παραπάνω και για το εξτρα σετάκι και για το οτι μας έχεις αφήσει με τη μπανάνα στο χέρι!
Σε παρακολουθώ!
Γραναζι και ασφαλεια στη θεση τους,αλυσιδα πριτσινωμενη και ωωω επιτελους πηραμε το κενο που θελαμε μεταξυ αλυσιδας και λαστιχου.
προχωραμε γερα,αμορτισερ παλι εξω για λιγο συμπληρωμα λαδιου και οι εργασιες που μενουν ειναι...
1.ρυθμιση βαλβιδων
2.πλεξουδα και μπροστα ηλεκτρικα και οργανα
3.χειροποιητη εξαγωγη
keep watching guys![]()
άντε με το καλό φίλε να τελειώνεις να το απολαύσεις!