μαλλον θα σταματησει να ποσταρει κλιπακια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελουυυυς!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελουυυυς!!!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
:a57: wanna be καγκουρας
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελουυυυς!!!
Που εισαι ρε ''εστιν ουν τραγωδια''???
τσακο!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ep mikre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liga gia ton x_nr (den exoume k allo dj)
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
εστιν ουν τραγωδια, μιμησις πραξεως σπουδαιας και τελειας ηδυσμενω λογω, χωρις εκαστω των ειδων εν τοις μοριοις δρωντων και ου δι απαγγελίας, δι ελεου και φοβου περαινουσα την των τοιουτων παθηματων καθαρσιν
πως το θυμαμαι ομως![]()
![]()
ενας συμμαθητης μου το χε πει ολο κ στο τελος λεει των τοιωτουν καθαρματων παθησησιν![]()
![]()
αν εκανα κανα ορθογραφικο να ρθει ο μαστερ να διορθωσει...
κατα τα αλλα καλο σομπερ!!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
το αβαταρ σου μαρτυραει και το πως περνας με τις μουσικες επιλογες του nr_750![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εστιν ουν τραγωδια, μιμησις πραξεως σπουδαιας και τελειας ηδυσμενω λογω, χωρις εκαστω των ειδων εν τοις μοριοις δρωντων και ου δι απαγγελίας, δι ελεου και φοβου περαινουσα την των τοιουτων παθηματων καθαρσιν
πως το θυμαμαι ομως![]()
![]()
ενας συμμαθητης μου το χε πει ολο κ στο τελος λεει των τοιωτουν καθαρματων παθησησιν![]()
![]()
αν εκανα κανα ορθογραφικο να ρθει ο μαστερ να διορθωσει...
κατα τα αλλα καλο σομπερ!!
Ξεχασες ενα ''μεγε8ος εχουσης'' αλλα οκ! Εμενα μου εχει μεινει εδω και 10 χρονια...3δεσμιτισσα γαρ!!![]()
![]()
Καλα αμα ακουσεις τι ακυρα εχω πει εγω στα Μα8ηματικα ο φιλος σου 8α ειναι Μπαμπινιωτης!!!
![]()
diabazoume k kamia selida pio pisw!!!!!!!!!!!!
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
diabazoume k kamia selida pio pisw!!!!!!!!!!!!
Βαριεμαι...
Γιατι??Τι ειχε???![]()
sober να σου πω κανα θεωρημα fermat ή μεσης τιμης ή θεμελιωδες του ολοκληρωτικου λογισμου που τα χω κ πιο προσφατα?![]()
![]()
ston ozzzzzy to lew pou eipe gia to avatar mou!!!!!!!!!!
kata kanona oti exoun oles oi selides
m@l@kies![]()
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
αν δν σαρεσουν....σπιτι σου(αν εισαι ηδη εκει απλα κλεισε το pc
![]()
)