Μου αρέσει που εκπροσωπείς το σύνολο της Β.Ελλάδος.Λυπάμαι φίλε μάγε.......... ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ...........ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ 2 ΜΥΡΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ....!!!! Γιατί όποιον καί νά ρωτήσεις έδώ πάνω θά σού πεί ότι τά έγραψα ΛΙΑΝ........ΕΠΙΕΙΚΩΣ.....!!! Προφανώς κανείς σας δέ βλέπει τόν κόσμο άπό τήν περιφέρεια πού φωνάζει γιά έγκατάλειψη σέ όλα τά μέσα ένημέρωσης όταν γίνονται συγκεντρώσεις, άπεργίες,διαμαρτυρίες....!! Όλοι αύτοί πού μιλάνε .......ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑΝΑΙ.....!!
Για την ιστορία , δεν έχω κανένα πρόβλημα με Θεσσαλονικείς, με Θρακιώτες.. με οποιοδήποτε Έλληνα που εννοεί οτι το πρόβλημα είναι Ελληνικό και οχι Αθηναϊκό.
Και μου αρέσει που λέμε και Αθηναϊκό όταν στην ουσία οι κάτοικοι Αθήνας είναι και ΒορειοΕλλαδίτες.
Ακόμα και αυτό το ΒορειοΕλλαδίτες μου χτυπάει άσχημα, καθώς για μένα ούτε Βόρεια ούτε Νότια υπάρχει. Μόνο κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε τι άλλο δηλώνει κόμπλες και διαχωρισμό απο μόνο του.
Θυμάμαι ενα παπάρα που είχα πάει στο Πανόραμα για φαγητό και καθόμασταν παρέα ανάμικτη τόσο απο κάτοικους Θεσσαλονίκης όσο και απο Κρήτη , απο Αθήνα, απο Πάτρα καθώς μετά τα TD όσο να είναι πεινάει κάποιος... έρχεται ο παπάρας λοιπόν και λέει το αθάνατο..
"Ελπίζω να σας αρέσει το φαγητό αν και με αυτά που τρώτε εκεί κάτω μάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό".
Το τι άκουσε στα Κρητικά, Πατρινά, Αθηναϊκά και ντόπια δεν λέγεται... Τέτοια μαλακία έχω ακούσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο στην Θεσσαλονίκη απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παπάρες που θεωρούν πως για όλα τα κακά της μοίρας τους , φταίνει οι άλλοι πάντα.
Ούτε στην Θράκη, ούτε στα επτάνησα, ούτε καν στην Κρήτη στα χωριά δεν το έχω ακούσει που ζούνε για μένα και οι πιο υπερήφανοι άνθρωποι του τόπου (ειδικά αν μελετήσουμε την ιστορία θα καταλάβουμε το γιατί) μαζί με τους Μανιάτες. Να λένε δηλαδή οτι εσείς οι Αθηναίοι.. μπλα μπλα.. μπλα...
Και μετά μου λές οτι δεν βγάζει κόμπλεξ το κείμενο... σε εκτιμώ.. σε ακούω... αλλά αυτό φίλε να πας να το κοιτάξεις όπως λένε και τα άλλα παιδιά... δεν είναι τυχαίο απο όσο βλέπεις οτι κανείς δεν συμμερίζεται αυτό που λες. Να σε βάλει σε υποψίες τουλάχιστον.
Gandalf