Σελίδα 102 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 25292979899100101102103104105106107112152202 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.516 έως 1.530 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λυπάμαι φίλε μάγε.......... ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ...........ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ 2 ΜΥΡΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ....!!!! Γιατί όποιον καί νά ρωτήσεις έδώ πάνω θά σού πεί ότι τά έγραψα ΛΙΑΝ........ΕΠΙΕΙΚΩΣ.....!!! Προφανώς κανείς σας δέ βλέπει τόν κόσμο άπό τήν περιφέρεια πού φωνάζει γιά έγκατάλειψη σέ όλα τά μέσα ένημέρωσης όταν γίνονται συγκεντρώσεις, άπεργίες,διαμαρτυρίες....!! Όλοι αύτοί πού μιλάνε .......ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑΝΑΙ.....!!
    Μου αρέσει που εκπροσωπείς το σύνολο της Β.Ελλάδος.

Για την ιστορία , δεν έχω κανένα πρόβλημα με Θεσσαλονικείς, με Θρακιώτες.. με οποιοδήποτε Έλληνα που εννοεί οτι το πρόβλημα είναι Ελληνικό και οχι Αθηναϊκό.

Και μου αρέσει που λέμε και Αθηναϊκό όταν στην ουσία οι κάτοικοι Αθήνας είναι και ΒορειοΕλλαδίτες.

Ακόμα και αυτό το ΒορειοΕλλαδίτες μου χτυπάει άσχημα, καθώς για μένα ούτε Βόρεια ούτε Νότια υπάρχει. Μόνο κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε τι άλλο δηλώνει κόμπλες και διαχωρισμό απο μόνο του.

Θυμάμαι ενα παπάρα που είχα πάει στο Πανόραμα για φαγητό και καθόμασταν παρέα ανάμικτη τόσο απο κάτοικους Θεσσαλονίκης όσο και απο Κρήτη , απο Αθήνα, απο Πάτρα καθώς μετά τα TD όσο να είναι πεινάει κάποιος... έρχεται ο παπάρας λοιπόν και λέει το αθάνατο..

"Ελπίζω να σας αρέσει το φαγητό αν και με αυτά που τρώτε εκεί κάτω μάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό".

Το τι άκουσε στα Κρητικά, Πατρινά, Αθηναϊκά και ντόπια δεν λέγεται... Τέτοια μαλακία έχω ακούσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο στην Θεσσαλονίκη απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παπάρες που θεωρούν πως για όλα τα κακά της μοίρας τους , φταίνει οι άλλοι πάντα.

Ούτε στην Θράκη, ούτε στα επτάνησα, ούτε καν στην Κρήτη στα χωριά δεν το έχω ακούσει που ζούνε για μένα και οι πιο υπερήφανοι άνθρωποι του τόπου (ειδικά αν μελετήσουμε την ιστορία θα καταλάβουμε το γιατί) μαζί με τους Μανιάτες. Να λένε δηλαδή οτι εσείς οι Αθηναίοι.. μπλα μπλα.. μπλα...

Και μετά μου λές οτι δεν βγάζει κόμπλεξ το κείμενο... σε εκτιμώ.. σε ακούω... αλλά αυτό φίλε να πας να το κοιτάξεις όπως λένε και τα άλλα παιδιά... δεν είναι τυχαίο απο όσο βλέπεις οτι κανείς δεν συμμερίζεται αυτό που λες. Να σε βάλει σε υποψίες τουλάχιστον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

re σας παρακαλω.....αφηστε τον να παραληρει......

πρωτον εχει τρελο γελιο....εχω λιωσει λεμε....ο ΜΗ κομπλεξικος

δευτερον επειδη ΔΕΝ την παλευει ο παππους....ΔΕν θα μετατρεψουμε το θρεντακι σε βορα, νοτο,δυση ανατολη και αλλες βλακιες επειδη καποιος δεν την παλευει καστανο...
    μην τσιμπατε....για κοντρες και βλακιες...

αφηστε τον......μιλαμε για τρελο γελιο.....
    για την καταντια της αεκ και του παοκ φταιει η αθηνα....η χαβουζα....ο τροπος ζωης μας...το οτι πηζουμε στα διοδια..κλπ κλπ κλπ

μιλαμε εχω λιωσει

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ρε καλγιώργη άσε μας να πούμε που μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου παλιοτεντιμπόυ.

έμαθα ότι κάνουν έκπτωση στις αιμοκαθάρσεις αν γίνει ομαδική παραγγελία.εγώ μετά τους πόνους τους χθεσινούς,ψήνομαι να κλείσω ραντεβού

και ετσι για το καυλάντισμα,τι βλέπετε σήμερα?
    γιατί μου μυρίζει χινάρι απο δω μέχρι το Κίεβο?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

γιατί μου μυρίζει χινάρι απο δω μέχρι το Κίεβο?
    X2

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    X2
    ακόμα ένας αχάριστος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μου αρέσει που εκπροσωπείς το σύνολο της Β.Ελλάδος.

Για την ιστορία , δεν έχω κανένα πρόβλημα με Θεσσαλονικείς, με Θρακιώτες.. με οποιοδήποτε Έλληνα που εννοεί οτι το πρόβλημα είναι Ελληνικό και οχι Αθηναϊκό.

Και μου αρέσει που λέμε και Αθηναϊκό όταν στην ουσία οι κάτοικοι Αθήνας είναι και ΒορειοΕλλαδίτες.

Ακόμα και αυτό το ΒορειοΕλλαδίτες μου χτυπάει άσχημα, καθώς για μένα ούτε Βόρεια ούτε Νότια υπάρχει. Μόνο κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε τι άλλο δηλώνει κόμπλες και διαχωρισμό απο μόνο του.

Θυμάμαι ενα παπάρα που είχα πάει στο Πανόραμα για φαγητό και καθόμασταν παρέα ανάμικτη τόσο απο κάτοικους Θεσσαλονίκης όσο και απο Κρήτη , απο Αθήνα, απο Πάτρα καθώς μετά τα TD όσο να είναι πεινάει κάποιος... έρχεται ο παπάρας λοιπόν και λέει το αθάνατο..

"Ελπίζω να σας αρέσει το φαγητό αν και με αυτά που τρώτε εκεί κάτω μάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό".

Το τι άκουσε στα Κρητικά, Πατρινά, Αθηναϊκά και ντόπια δεν λέγεται... Τέτοια μαλακία έχω ακούσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο στην Θεσσαλονίκη απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παπάρες που θεωρούν πως για όλα τα κακά της μοίρας τους , φταίνει οι άλλοι πάντα.

Ούτε στην Θράκη, ούτε στα επτάνησα, ούτε καν στην Κρήτη στα χωριά δεν το έχω ακούσει που ζούνε για μένα και οι πιο υπερήφανοι άνθρωποι του τόπου (ειδικά αν μελετήσουμε την ιστορία θα καταλάβουμε το γιατί) μαζί με τους Μανιάτες. Να λένε δηλαδή οτι εσείς οι Αθηναίοι.. μπλα μπλα.. μπλα...

Και μετά μου λές οτι δεν βγάζει κόμπλεξ το κείμενο... σε εκτιμώ.. σε ακούω... αλλά αυτό φίλε να πας να το κοιτάξεις όπως λένε και τα άλλα παιδιά... δεν είναι τυχαίο απο όσο βλέπεις οτι κανείς δεν συμμερίζεται αυτό που λες. Να σε βάλει σε υποψίες τουλάχιστον.

Gandalf

EIXA ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ....

Κρίμα.......τουλάχιστον άς άντιλαμβανόσουν αύτό τό ΑΘΗΝΑΙΟΙ....

Οί άνθρωποι έπειδή δέν έχουν άντίλογο..............διαστρεβλώνουν τήν άλήθεια......νά μή
    χαρακτηρίσω πώς......

Έσένα όμως πού σ'έχω γιά άνθρωπο σκεπτόμενο............θάπρεπε νά δείς τά πράγματα
    διαφορετικά..........
    Δέν έχω τυχαία φίλους Άθηναίους έδώ καί 30 χρόνια......ούτε διακατέχομαι άπό κάτι.
    Μιά πραγματικότητα περιγράφω πού ξεκίνησε τήν έποχή τής χούντας......
    Δέν διαχώρισα τήν Έλλάδα,τό ότι κάποιοι τή χωρίζουν στά δύο........
    έμείς φταίμε..??
    Κάποια άπάντηση σοβαρή γιά τό πώς λειτουργεί τό κράτος....??
    Πού έδρεύει αύτό τό κράτος....??
    Δέν είναι προσωπική άποψη αύτή φίλε............είναι όλης τής ύπόλοιπης χώρας....
    Άνοιξε ή Έγνατία Θεσσαλονίκη Γιάννενα,κάθε Σάββατο τούς άφήνουμε χρήμα.
    Έ άνέβα μιά φορά καί ρώτα τή γνώμη τους χωρίς νά πείς ότι είσαι άπό Άθήνα....
    Τό ότι βγήκαν τρία παλικαράκια σέ ένα φόρουμ καί βάζουν τραγουδάκια καί
    μπυρίτσες χωρίς νά άντέχουν νά κάνουν διάλογο......
    δέ σημαίνει ότι..............ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.......!!!
    Δυστυχώς 'ο κομπασμός έκεί κάτω έφτασε τόσο ψηλά πού ούτε κάν μπορείτε
    νά άφουγκραστείτε τήν ύπόλοιπη Έλλάδα....
    Καί άντε σέ ότι άφορά αύτούς πού έχουν μαζεμένο χρήμα καί έξουσία τό καταλαβαίνω,
    αύτοί όμως πού ζούνε μεροδούλι ,μεροφάι........είναι πολύ άστείοι όταν
    φέρονται μέ τόση έπαρση.....!!!
    Άν σού σβήσω τή λέξη Άθηναικό καί βάλω Έλληνικό θά σέ καλύψω...??
    Έ......άπό σένα είχα τήν άπαίτηση νά τό καταλάβεις.......
    Τί νά μού φταίει ή Άθήνα....??
    Τά στενά της ,ή βρώμα της καί ή Άκρόπολη...??
    ΒΕΒΑΙΩΣ...............ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ......μέ τά 6 μύρρια
    μού φταίει...........!!!
    Δέν τά ξαναγράφω.......
    ΑΛΛΑ...............ΑΠΟ ΣΕΝΑ............ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ....
    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ............ΣΤΙΣ 30-4-1997..........
    ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΤΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ......!!

Είναι ένα άπόσπασμα άπό τό Ριζοσπάστη.........

Το ματς με την Κροατία
    Η εξιστόρηση των γεγονότων μας έφερε ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Θέτουμε υπόψη του Κ. Πολυχρονίου την αρκετά βάσιμη άποψη πολλών πως όλα χάθηκαν στον αγώνα με την Κροατία στη Θεσσαλονίκη. "Η πρόκριση χάθηκε με τη Δανία. Αν πάντως με την Κροατία ήταν καλύτερο τ' αποτέλεσμα, θα μας έδινε άλλη μια ευκαιρία. Θα είχαμε σιγουρέψει την 2η θέση και τα πράγματα στο ΟΑΚΑ θα ήταν διαφορετικά. Η ψυχολογία μας θα ήταν άλλη, γιατί θα είχαμε την "πολυτέλεια" δύο αποτελεσμάτων. Απ' αυτή την πλευρά ήταν καθοριστικό παιχνίδι".

Να γιατί οι περισσότεροι μέμφονται την ΕΠΟ που υπολόγισε μικροπολιτικά συμφέροντα και όχι την Εθνική. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλλον για προφανείς λόγους, δεν το αποδέχεται ευθέως, θυμάται όμως: "Πριν από το παιχνίδι κόντεψα να βγω εθνικός μειοδότης. Εγώ ζητούσα γήπεδο που θα έδινε στην ομάδα περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Οι άλλοι μιλούσαν για πόλεις. Εγώ αυτή τη φιλοσοφία την ξεπερνούσα με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της ομάδας. Τη Θεσσαλονίκη την αγαπώ περισσότερο από πολλούς και έχω πραγματικούς φίλους εκεί. Αλλά όσα έγιναν είναι πρωτοφανή. Πήγαμε στο γήπεδο με αστυνομική προστασία. Μας κυνηγούσαν στο ξενοδοχείο "φίλαθλοι" που ήθελαν να μας δείρουν, λες και είχαμε κάνει κάποιο έγκλημα".

Ένα κομμάτι άπό τίς φαντασιώσεις μου.......

Άς βγεί τώρα κάποιος καί άς μού άπαντήσει..............ΓΙΑΤΙ...??

Άν θέλεις μπορώ νά σού βρώ άπειρα πράμματα πού άφορούν...........πολιτικά,
    κοινωνικά...........ή ότι άλλο θέματα πού κινούνται στό ίδιο μοτίβο.....!!

14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....!!

Ποιός χωρίζει...........Νότιους καί Βόρειους...??

Μη σταματάς,μη σταματάς να...τραγουδάς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Ειστε ολοι ΠΑΠΑΡΕΣ....!!!!

το προβλημα στην ελλαδα ειναι οι κυβερνησεις και ολοι αυτοι που μας κυβερνανε ειτε πολιτικοι ειτε ΛΕΦΤΑΔΕΣ

απλα η πρωτευουσα ειναι η ΑΘΗΝΑ η βουλη βρισκεται στην ΑΘΗΝΑ και ολοι μενουνε στην ΑΘΗΝΑ οποτε το βρυσιδι θα το τρωει η αθηνα!!!

μπορει το αντιστροφο να γινοτανε με την θεσσαλονικη και να ητανε αυτη πρωτευουσα και να ετρωγε αυτη το βρυσιδι

απλα ετυχε και εγινε ΕΚΕΙ το κεντρο της ελλαδας στην ΑΘΗΝΑ

συνηθως οταν ειμαστε απο πανω
    δεν μας νοιαζει για τους απο κατω
    και στην προκειμένη περιπτωση απο πανω βρισκεται η ΑΘΗΝΑ

αν το δειτε παντου γινετε αυτο στην κοινωνια μας

ο αλλος γινετε μπατσος η ειδικος φρουρος και την αλλη μερα νομιζει οτι θα τους γαμησει ολους
    μεχρι προχτες τους εβριζε ολους για τα τσεκ που ετρωγε στον κολο και τωρα μας το παιζει...(περιπτωση φιλου μου)

μετα στον στρατο ειμαι και απο κομοτηνη και εχω γνωρισει πολλους καραβαναδες εδω περα εξω στην κοινωνια μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα εκει μεσα αν τους τυχεις θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΜΕ στους οπαδους μας......ολοι ειναι κοτες

μονο οταν ειναι σε ευνοϊκη θεση και ειναι παραπανω και τους περνει....
    κανουνε τους τσαμπουκαδες
    βλεπουνε κανα παιδακι και βγαζουνε την μαγκια

γενικα βλεπουμε οτι εδω στην ελλαδα οταν μας περνει μονο γαμαμε.....

και το ξαναγραφω

στην προκειμένη περιπτωση μας εχει γαμησει η ΑΘΗΝΑ

οταν φωναζω εγω το συνθημα #$μιεται ο ταδε και η αθηνα δεν εννοω εσενα kalogrea η δεν ξερω εγω ποιον αλλον

εννοω τους πολιτικους τους λεφταδες πισω απο της ομαδες σας και και και ......

αντε και κοψτε αυτην την συζητηση γιατι μου την εχει δωσει!!!
    εγινα suzukakios

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    άλλος για τη βάρκα μας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

το προβλημα στην ελλαδα ειναι οι κυβερνησεις και ολοι αυτοι που μας κυβερνανε ειτε πολιτικοι ειτε ΛΕΦΤΑΔΕΣ

απλα η πρωτευουσα ειναι η ΑΘΗΝΑ η βουλη βρισκεται στην ΑΘΗΝΑ και ολοι μενουνε στην ΑΘΗΝΑ οποτε το βρυσιδι θα το τρωει η αθηνα!!!

μπορει το αντιστροφο να γινοτανε με την θεσσαλονικη και να ητανε αυτη πρωτευουσα και να ετρωγε αυτη το βρυσιδι

απλα ετυχε και εγινε ΕΚΕΙ το κεντρο της ελλαδας στην ΑΘΗΝΑ

συνηθως οταν ειμαστε απο πανω
    δεν μας νοιαζει για τους απο κατω
    και στην προκειμένη περιπτωση απο πανω βρισκεται η ΑΘΗΝΑ

αν το δειτε παντου γινετε αυτο στην κοινωνια μας

ο αλλος γινετε μπατσος η ειδικος φρουρος και την αλλη μερα νομιζει οτι θα τους γαμησει ολους
    μεχρι προχτες τους εβριζε ολους για τα τσεκ που ετρωγε στον κολο και τωρα μας το παιζει...(περιπτωση φιλου μου)

μετα στον στρατο ειμαι και απο κομοτηνη και εχω γνωρισει πολλους καραβαναδες εδω περα εξω στην κοινωνια μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα εκει μεσα αν τους τυχεις θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΜΕ στους οπαδους μας......ολοι ειναι κοτες

μονο οταν ειναι σε ευνοϊκη θεση και ειναι παραπανω και τους περνει....
    κανουνε τους τσαμπουκαδες
    βλεπουνε κανα παιδακι και βγαζουνε την μαγκια

γενικα βλεπουμε οτι εδω στην ελλαδα οταν μας περνει μονο γαμαμε.....

και το ξαναγραφω

στην προκειμένη περιπτωση μας εχει γαμησει η ΑΘΗΝΑ

οταν φωναζω εγω το συνθημα #$μιεται ο ταδε και η αθηνα δεν εννοω εσενα kalogrea η δεν ξερω εγω ποιον αλλον

εννοω τους πολιτικους τους λεφταδες πισω απο της ομαδες σας και και και ......

αντε και κοψτε αυτην την συζητηση γιατι μου την εχει δωσει!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.........

Ή Ρώμη είναι πρωτεύουσα.........??

Σκέψου...........Τορίνο, Μιλάνο..........

Γαλλία............Λυών..............Μασσαλία..............

Ίσπανία...............Βαρκελώνη,............Βαλένθια............Σεβίλλ η..........

Γερμανία...................Μόναχο..................Άμβούργο............Στο τγάρδη.......

Άγγλία..................Λίβερπουλ.............Μάντσεστερ................

κ.λ.π.......κ.λ.π.....

Όλη ή Εύρώπη.............έχει πρωτεύουσες καί πόλεις............άλλά πόλεις,
    γιά σκέψου......

ΕΙΣΑΙ.............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΕΩΣ............

άνύπαρκτος...........καί δυστυχώς γιά σένα φαίνεται, άφού τό μόνο πού μπορείς νά πείς....
    είναι..............ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.........!!!!

Άρκεί πού μέ διαβάζεις.........τό ότι ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........
    δέν είναι καί κάτι καινούργιο......

Οί σωματοφύλακες ήταν τέσσερεις άν δέν τό ξέρεις............έσείς, μόνο τρείς.....
    Πολλοί διαβάζουν καί προβληματίζονται..........αύτό θέλω.
    Ή δικιά σου τιμωρία είναι ότι μέ διαβάζεις.........
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..............ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ......!!!

Φιλάκια......

Μαζέψτε τον παιδιά. Παραλογίζεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΙΣΑΙ.............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΕΩΣ............

άνύπαρκτος...........καί δυστυχώς γιά σένα φαίνεται, άφού τό μόνο πού μπορείς νά πείς....
    είναι..............ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.........!!!!

Άρκεί πού μέ διαβάζεις.........τό ότι ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........
    δέν είναι καί κάτι καινούργιο......

Οί σωματοφύλακες ήταν τέσσερεις άν δέν τό ξέρεις............έσείς, μόνο τρείς.....
    Πολλοί διαβάζουν καί προβληματίζονται..........αύτό θέλω.
    Ή δικιά σου τιμωρία είναι ότι μέ διαβάζεις.........
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..............ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ......!!!

Φιλάκια......
    μάλιστα...να σου αποδείξω δηλαδή το αν είμαι μάγκας ή πουθενάς,απο τα πλήκτρα???
    σε γελάσανε μπάρμπα.

Επιλέγω να μην σου απαντάω πλέον στα σοβαρά.
    γιατί όσες φορές το έκανα,στάθηκες λίγος και ακόμα χειρότερα,ανέντιμα απέναντι μου.

όταν όμως το γύρισες στην ανελέητη κόμπλα,εμπλουτίζοντας το χώρο με την μαλακία που δείχνει να αφθονεί στη σκέψη σου, ήταν που κατάλαβα ότι δεν υπήρχε νόημα να αντιπαρατεθεί κανείς μαζί σου.

σου έγραψα πριν κάτι σελίδες ότι στο ίδιο καζάνι με σκατά βράζουμε όλοι.αυτό ήταν και το τελευταίο μου σχόλιο ως απάντηση στο παραλλήρημα σου.
    Αν στα 54 σου δεν έμαθες να νιώθεις τι σου λένε και να ξεχωρίζεις που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά το παραμύθι,συμπάθα με αλλά δεν έχω καμία ορεξη να κάνω τον προφέσσορα (πράγμα που δείχνεις να αρέσκεσαι τα μάλα) και να στο μάθω εγώ.
    Γεμίσαμε φωστήρες μάστορα.γεμίσαμε.φτάνει.

Τιμωρία?χο χο χο,πόσο λάθος είσαι.απόλαυση θα έλεγα.γελάω βλέπωντας σε να εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.

Αυτό που ξέρω,είναι ότι σάπια μυαλά σα το δικό σου,φέρανε τον κατάπτυστο φανατισμό μεταξύ "βορρά & νότου" στα επίπεδα που βρίσκεται.

υγ: άκου σωματοφύλακες ,ρε ήμαρτον

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav

Μαζέψτε τον παιδιά. Παραλογίζεται.

Καλα τρελος εισαι?
    Τωρα αρχιζει το κεφι!!
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Καλα τρελος εισαι?
    Τωρα αρχιζει το κεφι!!

ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.............

Στό μπαμπά σου......

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις