Σελίδα 103 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Νέο μέλος
    Σε ειδα @@ρα 45ρη με 1200 gs με γκομενακι τσιλικο απο πισω να μου κοβεις 6-7 φορες τον δρομο επειδη ειχες πιασει την κουβεντουλα κ πηγαινες βαρκα γυαλο λες κ δεν συνεβαινε τπτ, αλλα η λαλακιες πληρωνοντε κ σε ευχαριστω για το απιστευτο γελιο οταν σε μαγαζι στο κολωνακι που ηθελες να παρκαρεις κ που ηταν κ ανηφορικα σου εσβησε κ επεσες σαν σκατο !!!!

το μονο κριμα ηταν η κοπελιτσα που ποναγε

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Σε ειδα παλλικαρε με το R1200gs με λευκο κρανος (μαλλον hornet ds), στην ΕΟ Κορινθου-Πατρας, να μου κανεις τα φωτα!! Με ειδα και εμενα να σηκωνω το χερι μου και να σε χαιρεταω (πορτοκαλι 990 adventure)!!!!! Καλους δρομους!!
    .............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Με είδα με ποδήλατο να κάνω 5-6 χλμ ανηφόρα κατηφόρα, να το ανεβάζω σπίτι 5-6 ορόφους και μισή ώρα να θέλω να φτύσω τα πνευμόνια μου !!!

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    σε είδα από μακριά να έρχεσαι με το GS σου, στο δρόμο προς βρυξέλλες, με βροχούλα και μπόλικο κρύο, και να σου πω την αλήθεια... ζήλεψα λίγο! όταν τελικά με προσπέρασες σου έριξα ένα thumbs up και εσύ μου έριξες ένα ! ακόμα γελάω!

Νέο μέλος
    Σε είδα σύντροχε γύρω στις 5 με το Street/Speed triple ανεβαίνοντας γοργά την περιφερειακή Υμηττού, σε πέρασα στην αρχή, με πέρασες μετά και σε ακολούθησα μέχρι που χωρίστηκαν οι δρόμοι μας.
    Καλούς δρόμους να έχεις Cbr600f4 μαύρο

αμήχανο μέλος Το avatar του/της koufou
    σε ειδα μαυρη GSXR στην Βουλιαγμενης να πηγαινεις απο το ενα φαναρι στο αλλο στη μια ροδα. Ωραια το πηγες δε λεω αλλα να σου θυμησω οτι σε κεινο το κομματι συχνα περνανε πεζοι οι οποιοι αγνοουν την υπαρξη της υπογειας διαβασης. Σε βλεπω και εσενα καθε πρωι που πηγαινεις την κορη σου στο νηπιο με την Varadero εξοπλισμενοι και οι 2 με μπουφαν και κρανος ασορτι στα χρωματα της μηχανης, και μου φτιαχνετε τη μερα. Σε ειδα επισης μπλε ελεκτρικ Pegaso 650i.e. με τις μαμα εξατμισεις αλλα να ακουγεσαι σαν XT που φοραει Acrapovic και απορησα τι πατεντα σου εχουν κανει
    Ταχύτητα για ζωή

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    σας ειδα triumph triple street νομιζω λευκη και μαυρη εκει μετα τις τρυπες του καραμανλη οπως γυριζα απο σουνιο την κυριακη το μεσημερακι (εσεις πηγαινατε) δεν συγκρατησα κρανη. και εσενα ωραιε τυπε με το στριταδικο με κατευθυνση προς σουνιο εγω προς αθηνα που αντι να παιξεις τα φωτα ως συνηθως σηκωσες το χερι και χαιρετησες αντρικια αγνα λες κ με ηξερες καιρο.. με εκανες να νιωσω πολυ ωραια, οτι εκει εξω δεν ειμαι μονος...( α ναι ειχα κ το νετο μαζι μου...σ.σ.fight club)
    ..without engineers, science is just philosophy..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οπως προειπε και ο bocaros (ο οποιος μου εδωσε και το αυτοκολλητο!!)..ιτ ιζ μι!
    και τωρα που σε ειδα απο κοντα στο φαναρι της ιερας και θηβων,χαρηκα κιολας
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    και τωρα που σε ειδα απο κοντα στο φαναρι της ιερας και θηβων,χαρηκα κιολας
    θα τα λεμε τωρα πιο συχνα,και γω χαρηκα!!
    Τελευταία τροποποίηση από VANDA; 06/12/2012 στις 11:20.
    Here I am,on the road again.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα φιλαρακο με το στραπατσαρισμενο σου CBF , να σε παιρνει το ασθενοφορο , 06:30 το πρωι , στο τελειωμα της Λεωφόρο Σχιστου , εκει στην τελευταια στροφη πριν βγεις εθνικη Αθηνων-Κορινθου ,στο Copa Capana (ή πως διαολο το λενε).
    Δυστυχως , πολλοι δεν αντεχουν τα 100 μετρα ουρας και βγαινουν στο αντιθετο ρευμα , πανω στη γεφυρα , τυφλη παρατεταμενη δεξια και περνανε τις νταλικες.
    "Ευτυχως" βρεθηκες μετωπικα με ενα Corolla και οχι με κανα Scania.
    Ζυγίζετε παντα αυτο που διακινδυνευετε με αυτο που θα κερδισετε.

Πολυτεχνίτης Το avatar του/της MuayThai
    Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα, στη στοφή της Μιχαλακοπούλου στο ύψος του Χιλτον .... ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ!!!!!

Μέλος, σκέτο
    Πήρες καινούργιο XT και το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να βάλεις Akrapovič; Πινακίδα; Καθρέπτες; Κράνος; Μπουφάν; Τίποτα; Τι να πω, ευχές να έχεις, να πορεύεσαι «με ασφάλεια» γιατί τα έχεις αφήσει όλα στα χέρια του Θεού.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MuayThai Προβολή μηνύματος
    Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα, στη στοφή της Μιχαλακοπούλου στο ύψος του Χιλτον .... ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ!!!!!

Πριν λίγες μέρες είδαμε ένα κάθετα στο δρόμο, μάλλον επέστρεψε να ολοκληρώσει το έργο του!
    Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα φιλε οσαμα απο το σουδαν να τρεμεις και να πονας απο το καταγμα στην αριστερη ποδοκνημικη μετα απο συγκρουση της παπιας σου με αυτοκινητο στη σεβαστουπολεως στον ερυθρο.

περαστικα ευχομαι.ευχαριστω οσους με βοηθησαν να βοηθησω καθως και την γιατρινα που σταματησε το αμαξι της για να δει αν μπορει να βοηθησει σε κατι.μπραβο ρε ανθρωποι!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Σε είδα και εσένα με το on off σου στο φανάρι να ρίχνεις ξερόγκαζα στα +999,99 db.
    Σε κοιτούσαμε όλοι και είχες χαρά, αλλά σε είδα να σου σβήνει όταν άφησες το συμπλέκτη λες και είχε κολλήσει κάνα σκ@τό στη παλάμι σου...πρέπει να έφαγες μεγάλη ξενέρα!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF