Σελίδα 103 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πρεπει να περάσουν 5 για να ξυπνησει ο κόσμος...
    Εμένα καθόλου Tragik δεν μου κάνει η διαφορά.
    Tragik είναι οι έστω 200 κόπανοι που πήγανε φέτος.

ΥΓ. Δεν σχολιάζω το λανθάνον πλην ορατό μήνυμα ότι η διαφορά ανακλά τη διαφορά του πολιτικού αναστήματος μεταξύ του (τρελ)αντώνη και του μπουλούκου!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος

ΥΓ. Δεν σχολιάζω το λανθάνον πλην ορατό μήνυμα ότι η διαφορά ανακλά τη διαφορά του πολιτικού αναστήματος μεταξύ του (τρελ)αντώνη και του μπουλούκου!
    Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Είδα κάτι πλάνα στην τηλεόραση από την εν λόγω "συγκέντρωση" και σφίχτηκε η καρδιά μου να βλέπω παιδαρέλια 20-25 χρονών να κραδαίνουν τις σημαίες, να τις ανεμίζουν και να ουρλιάζουν και να χειροκροτάνε σε κάθε ευφυολόγημα και μ@λακία που έλεγε ο πολιτικός που περπατάει ως άλλος Τζάκ Σπάροου. Πανηγυρίζανε που ΚΑΙ με τις ευλογίες του αρχηγού τους μειώθηκε ο μισθός τους κατά 32%...Ελπίδα ΚΑΜΙΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Πάντως ρε παιδια σε όλες τις συγκεντρώσεις μέχρι στιγμής που βλέπω , δεν βλέπω παππούδες και γιαγιάδες...κάτι κόμματοσκυλα βαμμενα, νεολαίοι και έτσι βλέπω.......
    Γιατι δεν παίρνουμε λοιπόν και τις ταυτότητες απο αυτούς τους άχρηστους όλους....τα γέροντακια μας πειραξανε δηλαδη.....χαχαχαχαχα....αν είναι δυνατόν.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Δεν ειναι αφισα, ειναι φυλλαδιο το οποιο βρεθηκε περιξ του ΟΑΚΑ σημερα, προφανως το μοιραζαν στους γαυρους που πηγαν στο χθεσινο τελικο (εν δυναμει ψηφοι....)

Μεσα δε, το φυλλαδιο ειχε φοβερους θησαυρους (στιγμιοτυπα απο τη ζωη του Τασου - μνημόσυνο θυρας 7 και αλλα τετοια), εκλαιγα απο το γελιο.

Θελω να τον δω να υπογραφει στην ορκωμοσία του...
    Εννοείται πως στο target group που απευθύνεται θα τον δεις να υπογράφει...εδώ έγινε βουλευτής ο Ανατολάκης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Ωραια θα ηταν βεβαια να μπορουσαν απο μονοι τους να κλειδωθουν στο σπιτι οσοι ΑΚΟΜΑ ψηφιζουν πρασινομπλε με μαυρους χρυσαυγιτικους κοκκους
    Θα εκανε πολυ καλο στην ερημη πατριδα μας
    +10000000......

Γία όσους ψηφίζουν δηλαδή Χρυσή Αυγη να τους αφησουμε?

Ρε πλάκα που έχουμε.....

Τα γέροντακια μας φταίνε.....αντί να τους πάρουμε εμείς όλους μετα γιαούρτια .....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    +10000000......

Γία όσους ψηφίζουν δηλαδή Χρυσή Αυγη να τους αφησουμε?

Ρε πλάκα που έχουμε.....

Τα γέροντακια μας φταίνε.....αντί να τους πάρουμε εμείς όλους μετα γιαούρτια .....

Προχτές στη δουλειά σκάει μύτη ο τύπος που καθαρίζει τα γραφεία στη δουλειά και μου λέει "έχει γεμίσει η πόλη Πακιστανούς σήμερα, τί κακό είναι αυτό, γιαυτό θα ρίξω Χρυσή Αυγή στις εκλογές να τους καθαρίσουν όλους"...Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο συνεργείο καθαρισμού απασχολεί αλλοδαπούς Κάντο, του λέω, ψήφισε Χρυσή Αυγή να τους καθαρίσει τους Πακιστανούς, αλλά να έχεις υπόψιν σου πως μόλις τελειώσουν οι Πακιστανοί σειρά θα έχουν οι Αλβανοί και μόλις τελειώσει το καθάρισμα και μ' αυτούς θα έχεις σειρά εσύ κι εγώ γιατί κάτι πρέπει να καθαρίζουνε τα καλόπαιδα νοσταλγοί του Χίτλερ... ψέλισε ένα "έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί έτσι.."

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος

200 είναι αναμενόμενο να πάνε. Σαν τις κηδείες ένα πράμα, όταν τον μακαρίτη τον φυτεύουν, είναι το κυρίως γεγονός και μαζεύεται κόσμος, στα 40 και πολύ περισσότερο στην ετήσια "επέτειο" δεν πατάνε παρά οι πολλοί στενοί συγγενείς... όσο μακάβριο και αν ακούγεται το παράδειγμα, τώρα ζούμε τα 40μέρα του δικομματισμού... οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πάνε και θα ανταλλάξουν την ανείπωτη ξεφτίλα να το παίξουν groupie του κάθε παπάρα, με την σίγουρη εξυπηρέτηση, τον διορισμό και τη διευθέτηση του θέματος που τους απασχολεί. Απλά οι εποχές "το αφεντικό τρελλάθηκε" πέρασαν και το ρουσφέτι περνάει και αυτό κρίση.

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Μην ψηφιζετε το ενα..μην ψηφιζετε το αλλο...... και τι να ψηφισουμε ρωταω Εγω????
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Πάντως μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις προγραμματικές δηλώσεις και τα πλάνα των κομμάτων, τα ψιλά γράμματα... μου κίνησε το ενδιαφέρον ένα από τα μικρά, σοβαρός ο πρόεδρος του, γνωστός τεχνοκράτης και με σωστές απόψεις, τουλάχιστον αυτές που διαλλαλεί με στόμφο.... λέω για κάτσε να το τσεκάρω και πέφτω στα εργασιακά... ειλικρινά αυτά που θέλει να εφαρμόσει ο τύπος, κάνουν το μνημόνιο και τους τροϊκάνούς να φαντάζουν ως σκληροπυρηνικοί ΚΚΕδες... bye @@δι και εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά σου να δουλέψουν μισθωτοί υπό της συνθήκες που περιγράφεις και που θες να εφαρμόσεις, ως το μόνο δρόμο προς την ανάπτυξη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    επειδη δεν το εχει βαλει κανενας ακομα αν και παιζει στα social,καπετανιο απαντηση στην αφισα του μητροπουλου,ο οποιος παρεπιπτωντος στελνει sms σε ολους τους ολυμπιακους να τον ψηφισουν με την καρδια τους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ArticleImage_17666-jpg.xpng.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	256306
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Θελω να τον δω να υπογραφει στην ορκωμοσία του...

του πουστη, ενα σταυρο θα τον βαλει...

Πρεπει να περάσουν 5 για να ξυπνησει ο κόσμος...

Συνημμένο 256235

ετσι είναι

αλλά το μόνο κόμμα που κάνει ανοιχτές ομιλίες - συγκεντρώσεις είναι το ΚΚΕ
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    Μην ψηφιζετε το ενα..μην ψηφιζετε το αλλο...... και τι να ψηφισουμε ρωταω Εγω????
    Συγνωμη για την παρεμβαση ,αλλα αν πραγματικα δεν ξερετε τι να ψηφισετε ΜΗΝψηφισετε μονο "κακο" θα κανετε σε αυτους που ξερουν.Φιλικα παντα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Συγνωμη για την παρεμβαση ,αλλα αν πραγματικα δεν ξερετε τι να ψηφισετε ΜΗΝψηφισετε μονο "κακο" θα κανετε σε αυτους που ξερουν.Φιλικα παντα.
    Δικιο εχεις , προσωπικα ξερω τι θα ψηφισω... απλα μου την σπαει αυτο το μην ψηφισεις ΝΔ , μην ψωφισεις ΠΑΣΟΚ , μην ψηφισεις ΛΑΟΣ , μην ψηφισεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , μην ψηφισεις ΚΚΕ , μην ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ... ε τι να ψηφισω τοτε? φιλικα παντα και εγω...και δεν το λεω για εδω μεσα..γενικα τι ακουω και μου λενε καθε μερα στην δουλεια...
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

εγω θα ελαγα να ψιφισουμε αυτον που θα μας κανει το μικροτερο κακο.
    βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
    η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Χωρίς να θέλω να θίξω ή να επηρρεάσω πρόσωπα και καταστάσεις, τις προάλες παρακολούθησα μια πολιτική εκπομπή με καλεσμένους απ΄ολο το πολιτικό φάσμα. Ο "δημοσιογράφος" "συντόνιζε" τη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των κομμάτων "απαντούσαν"... πιστεύω αντιλαμβάνεστε γιατί μερικές λέξεις είναι εντος εισαγωγικών. Μέχρι που φθάνει η ώρα να μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ... η συζήτηση είχε πιάσει το θέμα του μεταναστευτικού και ο "δημοσιογράφος" του απήυθηνε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα: Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, συμφωνείτε με τους χώρους συγκέντρωσης του κου Χρυσοχοίδη; Απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ: Όχι... Ο λαός θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στηρίζοντας το ΚΚΕ, συντάσσοντας τις δυνάμεις του ενάντια στην πλουτοκρατία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει τιμωρία του δικομματισμού και απαλλαγή της εργατικής τάξης απ όσους την απομυζούν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή κυριαρχία, αστήριξη των εργαζομένων και των αγροτών.

Αυτή ήταν η απάντηση... για το μεταναστευτικό...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF