2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Είδα κάτι πλάνα στην τηλεόραση από την εν λόγω "συγκέντρωση" και σφίχτηκε η καρδιά μου να βλέπω παιδαρέλια 20-25 χρονών να κραδαίνουν τις σημαίες, να τις ανεμίζουν και να ουρλιάζουν και να χειροκροτάνε σε κάθε ευφυολόγημα και μ@λακία που έλεγε ο πολιτικός που περπατάει ως άλλος Τζάκ Σπάροου. Πανηγυρίζανε που ΚΑΙ με τις ευλογίες του αρχηγού τους μειώθηκε ο μισθός τους κατά 32%...Ελπίδα ΚΑΜΙΑ!!!
Πάντως ρε παιδια σε όλες τις συγκεντρώσεις μέχρι στιγμής που βλέπω , δεν βλέπω παππούδες και γιαγιάδες...κάτι κόμματοσκυλα βαμμενα, νεολαίοι και έτσι βλέπω.......
Γιατι δεν παίρνουμε λοιπόν και τις ταυτότητες απο αυτούς τους άχρηστους όλους....τα γέροντακια μας πειραξανε δηλαδη.....χαχαχαχαχα....αν είναι δυνατόν.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Προχτές στη δουλειά σκάει μύτη ο τύπος που καθαρίζει τα γραφεία στη δουλειά και μου λέει "έχει γεμίσει η πόλη Πακιστανούς σήμερα, τί κακό είναι αυτό, γιαυτό θα ρίξω Χρυσή Αυγή στις εκλογές να τους καθαρίσουν όλους"...Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Στο συνεργείο καθαρισμού απασχολεί αλλοδαπούςΚάντο, του λέω, ψήφισε Χρυσή Αυγή να τους καθαρίσει τους Πακιστανούς, αλλά να έχεις υπόψιν σου πως μόλις τελειώσουν οι Πακιστανοί σειρά θα έχουν οι Αλβανοί και μόλις τελειώσει το καθάρισμα και μ' αυτούς θα έχεις σειρά εσύ κι εγώ γιατί κάτι πρέπει να καθαρίζουνε τα καλόπαιδα νοσταλγοί του Χίτλερ... ψέλισε ένα "έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί έτσι.."
200 είναι αναμενόμενο να πάνε. Σαν τις κηδείες ένα πράμα, όταν τον μακαρίτη τον φυτεύουν, είναι το κυρίως γεγονός και μαζεύεται κόσμος, στα 40 και πολύ περισσότερο στην ετήσια "επέτειο" δεν πατάνε παρά οι πολλοί στενοί συγγενείς... όσο μακάβριο και αν ακούγεται το παράδειγμα, τώρα ζούμε τα 40μέρα του δικομματισμού... οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πάνε και θα ανταλλάξουν την ανείπωτη ξεφτίλα να το παίξουν groupie του κάθε παπάρα, με την σίγουρη εξυπηρέτηση, τον διορισμό και τη διευθέτηση του θέματος που τους απασχολεί. Απλά οι εποχές "το αφεντικό τρελλάθηκε" πέρασαν και το ρουσφέτι περνάει και αυτό κρίση.
Μην ψηφιζετε το ενα..μην ψηφιζετε το αλλο...... και τι να ψηφισουμε ρωταω Εγω????
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Πάντως μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις προγραμματικές δηλώσεις και τα πλάνα των κομμάτων, τα ψιλά γράμματα... μου κίνησε το ενδιαφέρον ένα από τα μικρά, σοβαρός ο πρόεδρος του, γνωστός τεχνοκράτης και με σωστές απόψεις, τουλάχιστον αυτές που διαλλαλεί με στόμφο.... λέω για κάτσε να το τσεκάρω και πέφτω στα εργασιακά... ειλικρινά αυτά που θέλει να εφαρμόσει ο τύπος, κάνουν το μνημόνιο και τους τροϊκάνούς να φαντάζουν ως σκληροπυρηνικοί ΚΚΕδες... bye @@δι και εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά σου να δουλέψουν μισθωτοί υπό της συνθήκες που περιγράφεις και που θες να εφαρμόσεις, ως το μόνο δρόμο προς την ανάπτυξη!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δικιο εχεις , προσωπικα ξερω τι θα ψηφισω... απλα μου την σπαει αυτο το μην ψηφισεις ΝΔ , μην ψωφισεις ΠΑΣΟΚ , μην ψηφισεις ΛΑΟΣ , μην ψηφισεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , μην ψηφισεις ΚΚΕ , μην ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ... ε τι να ψηφισω τοτε? φιλικα παντα και εγω...και δεν το λεω για εδω μεσα..γενικα τι ακουω και μου λενε καθε μερα στην δουλεια...
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
εγω θα ελαγα να ψιφισουμε αυτον που θα μας κανει το μικροτερο κακο.
βαλτε μια ζηγαρια και ζηγησται τα καλα και τα κακα του καθε ενος. και οποιος εχει λιγοτερα κακα απο καλα αυτον ψηφιστε.
η δικια μου ζηγαρια στην νδ και το πασοκ δεν μπορεσε να βρει τιποτε καλο να ζηγηση μονο κακο βρικε οποτε αποκλιωνται.
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Χωρίς να θέλω να θίξω ή να επηρρεάσω πρόσωπα και καταστάσεις, τις προάλες παρακολούθησα μια πολιτική εκπομπή με καλεσμένους απ΄ολο το πολιτικό φάσμα. Ο "δημοσιογράφος" "συντόνιζε" τη συζήτηση και οι εκπρόσωποι των κομμάτων "απαντούσαν"... πιστεύω αντιλαμβάνεστε γιατί μερικές λέξεις είναι εντος εισαγωγικών. Μέχρι που φθάνει η ώρα να μιλήσει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ... η συζήτηση είχε πιάσει το θέμα του μεταναστευτικού και ο "δημοσιογράφος" του απήυθηνε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα: Ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, συμφωνείτε με τους χώρους συγκέντρωσης του κου Χρυσοχοίδη; Απάντηση εκπροσώπου του ΚΚΕ: Όχι... Ο λαός θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στηρίζοντας το ΚΚΕ, συντάσσοντας τις δυνάμεις του ενάντια στην πλουτοκρατία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει τιμωρία του δικομματισμού και απαλλαγή της εργατικής τάξης απ όσους την απομυζούν. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει λαϊκή κυριαρχία, αστήριξη των εργαζομένων και των αγροτών.
Αυτή ήταν η απάντηση... για το μεταναστευτικό...![]()