Σε είδα χθες με το Nuda σου και ένα φίλο σου.
Τι κ@ύλα αυτό το μηχανάκι
Σε είδα χθες με το Nuda σου και ένα φίλο σου.
Τι κ@ύλα αυτό το μηχανάκι
Σε είδα να με ακολουθείς με το μηχανάκι σου και να μου κάνεις σινιάλο να σταματήσω.
Σταμάτησα και με ρώτησες πολύ ευγενικά αν έχω χρόνο για έναν καφέ,επειδή ήθελες πληροφορίες για το μηχανάκι μου.....κατανάλωση,αξιοπιστία,που το έφτιαξa και φαίνεται σαν να είναι ολίγων ημερών,κλπ κλπ.
Φυσικά με είδα να δέχομαι!!
Τελευταία τροποποίηση από leo1964; 28/02/2016 στις 17:13.
Σε ειδα vaska με την χοντρουλα σου(bmw) κοντα στο Δερβενι! Αν ειδα καλα!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα Νικόλ και σε ευχαριστώ για τις βόλτες και όχι μονο αυτες τις μέρες στο όμορφο Ρέθυμνο...
Σε περιμένουμε στα μέρη μας με το καλό![]()
σε ειδα, γ@μημενε φορτηγατζη κατα τις 22:30 στον περιφερειακο Θεσ/νικης με κατευθηνση χαλκιδικη...
φορτωμενος, με ρυμουλκα πηγαινες μινιμουμ 80 και μαξιμουμ 110...
μεσαια λωριδα μονιμα και εβγαινες και αριστερη για προσπεραση...
δεν υπολογιζες ουτε ανηφορα, ουτε κατηφορα...ουτε τουνελ, ουτε αναποδες κλισεις...
σου εκανα πολεμο νευρων οταν μπηκα μπροστα σου για 2η φορα και ενω με ειχες προσπερασει με +20...
και νομισες οτι το να μου κολλας στον ποντο με μεγαλα φωτα και κορνες, θα με τρομοκρατησει...
οσο τρoμακτικο και να ειναι ενα κτηνος να πηγαινει "προφυλακτηρα" το atos, δεν μασησα και παταγα φρενα επιτηδες...
ηθελα εστω και λιγο να με ακουμπαγες για να παιζαμε μετα τις "κουμπαρες"...
ηλιθιοι που νομιζετε οτι επειδη οδηγατε τα τριαξονικα εισαστε αρχοντες του δρομου...:a57:
Σε είδα να μου κόβεις 10 χρόνια από τη ζωή μου.
Βγαίνοντας από τη στροφή σε βλέπω να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα στη λωρίδα μου χωρίς μάλλον να έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι.
Κόβω το τιμόνι μπαίνω δεξιά λωρίδα και γλυτώνουμε τη στούκα. Δεν πρόλαβα να πω ούτε το <<τι>> από το <<τι κάνει>>.
Κοιτάζω τον καθρέφτη και σε βλέπω να μπαίνεις στη στροφή που έβγαινα ακόμα στο αντίθετο.
Ξανθιά οδηγός, ίσα που φαινόταν πάνω από το τιμόνι
Σε είδα στο Χάνι Τερόβου σήμερα κατά τις 14:00 με το 250άρι μαύρο Kawasaki σου,μαύρο κράνος κι ανάλογου χρώματος ένδυση.Ανέβαινες Ιωάννινα.
Καλούς δρόμους..
Προσπαθείστε να γραφετε δικές σας εμπειρίες.
Δεν χρειάζεται η μεταξύ μας συνομιλία εδώ μεσα.
Αν θέλετε να μιλήσετε για ασφάλεια, ανοιξτε αλλο θρεντ.
Ευχαριστώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα καπονορντ του κουτιού και μου αρεσες πολύ. Στα καπάκια καβασακι H2 και άντε γειά για σήμερα.
Στη Λ Βουλιαγμένης.
Σε είδα περίπου συνομήλικε με το πράσινο βερσις και το λευκο agv. Δεν άνοιγες την πρώτη μην γίνει κανένα κακό, σπάσιμο δευτέρα να βγεις μπροστά (αν είχες χώρο) μετά χεσμεντεν πλάκωμα στα φρένα, διήθηση δεν, στροφές... Αν θεωρούνται στροφές ότι έχει από Καλλιμάρμαρο ως την είσοδο Συγγρού δεν. Αλλά η μαλάκια σύννεφο.
Σε είδα με το βασερμποξερ αδβ και την βαλίτσα τίγκα στο αυτοκόλλητο από ανταλλακτικά, ρούχα, όλη την καρτέλα αυτοκόλλητα που είχε δώρο το Μοτό προ διετίας (μπράβο που την κράτησες). Ξέρεις νέος, κάποτε οι ταξιδευτές με gs κολλούσαν αυτοκόλλητα από χώρες που ειχαν περάσει, όχι ότι φοριέται στην πλατεία.
Σε είδα να πλησιάζεις, με το που παρκαρα το μεχανακι μπροστά στο μαγαζί σου στην Παπανδρέου? για να πάω στον φίλο μου διπλα, να ερχεσαι με το φιλαρακι σου τρέχοντας να ρωτήσεις τί μοντέλο είναι, ποσα κυβικά και τι ωραίο που το έχω!!!
Μετά φεύγοντας είδα το δικό σου παραπέρα! Δεν σε ρωτησα τι καβαλάς οταν τα λέγαμε συντομα γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει κάποιος να δείξει ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό μεχρι να ρωτησω τι καβαλάει και αισθάνεται άβολα να μου πει πως κυκλοφορεί με αμάξι/παπί/σκούτερ γιατί το μεγαλο το εχει πουλήσει
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια![]()
Σε ειδα σημερα το απογευμα βρε αρχιδι στο φαναρι καυτατζογλου και πατησιων να περιμενεις στη λωριδα που στριβει μονο αριστερα και οταν αναψε το φαναρι να θες να πας ευθεια και παραλιγο να με παρεις σβαρνα ευτυχως φρεναραμε και οι δυο!
Σας ειδα και εσας ζωα πεζους να περνατε αερα πατερα την πατησιων στο υψος της πλατειας αμερικης.Τα φαναρια και τις διαβασεις τα ξερετε ρε ΓΙΔΙΑ?? Ε ΓΙΔΙΑ!!Αι σιχτιρ!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Σας είδα χθές στη Φιλολάου στο ύψος του Αγίου Αρτεμίου και μου έφυγε ο τάκος. Μέγκα σκούτερ τρικάβαλο (όλοι ξεκράνωτοι) κι η μάνα να θηλάζει εν κινήσει το μωρό...
Έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο λέγεται αυτό. Μακάρι να είμασταν σοβαρή χώρα και να σας το έπαιρνε η ''Πρόνοια'' ρε κατσαπλιάδες...:a31:
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα με το χαγιαμπούσα να με περνάς στις 3 Γέφυρες.
Έχε χάρη φιλαράκο που είχα τη μπαγκαζιέρα πάνω στο CBF125 μου...
next time motherfucker.
Σε είδα σε διασταύρωση να μπαίνω κρατημενα να βλέπεις την αλλη που με έκοψε,να μου παραχωρείς προτεραιότητα με το χέρι, να μου κανείς νόημα ότι έχω ωραίο κράνος και να μου σκας χαμόγελο
Να σαι καλά