logout, ευχαριστώ, στην τροφοδοσία αναφφερόμουν, αυτό θυμόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος.
Μεγειές το νέο σετάκι.
Ξανάρχισα το σπόρ.... ψωνίσαμε καιι pico mega 80W kai kayfun V5 ο οποίος προέκυψε μάλλον πνευμονικός διότι σε όποια ρύθμιση αέρα (από τις 4 που έχει) και να τον βάλεις, φέρνει ΠΟΛΥ αέρα....΄με ένα βιντεάκι στο αιτούμπη, έκλεισα τις τρύπες με ταινία και αφησα ανοικτές μόνο αυτές που ήθελα.
Αποτέλεσμα; τρομερός ο ατμό......
Κάπου εδώ σε αυτό το θρεντ έπαιξε ένας πίνακας που έδειχνε πόσα watt μπορείς να βάζεις αναλόγως τα ohm θυμάται κανείς σε ποιά σελίδα είναι; έβαλα μια αντίσταση "τίγρης" (αν το λέω καλά) 0,6 που μου έδωσαν κκκαιι παίζει κάπως στα 30 Watt μήπως είναι πολλά; επίσης, μια δική μου απλή στα 1,17 ohm στα πόσα παίει με ασφάλεια; (χωρίς να κάψω πνευμόνι....)
Σορρυ για το κατεβατό αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ και τα έχω ξεχάσει![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
bowleno μεχρι 4,2volt είσαι μια χαρά και ασφαλής!
Sent from me using a computer.
'Aσχετο, τελικά πόσο ακρίβυναν τα υγρά με τις νέες φορολογήσεις του 2017; "Ακουσα ότι η βάση 100ml από 4,60€ πήγε 14€; "Αλήθεια;
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 04/01/2017 στις 22:34.
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 04/01/2017 στις 22:42.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Απο την σελίδα τους κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο. Συνδέεις και το mod στο pc και τρέχεις το αρχείο, αφού το ξεzipάρεις. Είναι πιο εύκολο απο ότι ακούγεται.
http://www.eleafworld.com/download/
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
@logout ωραίο κλαρίνο. Θα μας παίξεις κάτι;
Ωραίος ο cyclon sam4g
Με γειες Bowleno, και ακριβώς ότι είπε ο Daz στα volt.
Νέα κολεξιόν εδώ. Από αριστερά προς δεξιά
Hurricane Junior με pico, Merlin Mini με ipv D2 και Corolla rdta με ipv D2
O junior εξυπηρετεί για πνευμονικες αλλά και τσιγαρίσιες τζούρες. Ο Corolla χθες στήθηκε πρώτη φορά. Έχει 2mm οπη αέρα και γυρνώντας τη καμπάνα πάει στα 2 επί 2mm για σφιχτη πνευμονική.
Ειναι Genesis αλλά με βαμβάκι όπως ο avocado, fodi κτλ.
Ο Merlin Mini ως τώρα με έχει βολέψει πάρα πολύ λόγω της στεγανότητάς του. Γέμισμα από πάνω, έρχεται με 2 deck, 1 για διπλές με velocity στήσιμο, 1 για μονή αντίσταση και ρυθμιστες αέρα στα 1,2 mm, 2mm και χωρίς τους ρυθμιστες πρέπει να είναι στα 4,5 μορ ορ λες. Υστερεί λίγο σε γεύση σε σχέση με τους Genesis αλλά, με τους υπόλοιπους βαμβακάτους, είναι μια χαρά.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 05/01/2017 στις 07:21.
Τι ομορφιές έχει αυτό το νήμα! Έχουν ξεφύγει λίγο τα ατμιστικα σε σημείο που όποιος δεν το βλέπει μόνο σαν μέθοδο απαλλαγής από τον καπνο, αλλά και σαν γκατζετακι την πατάει άσχημα!!
Επειδή έχω τον kanger και τον avocado και επειδή εδώ δεν μπορώ να δοκιμάσω πριν πάρω, δεν έχω κάνει κίνηση για καινούριο ατμοποιητή ακόμα. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να πάρω fodi διότι θέλω κάποιον που να είναι καλός στην τσιγαρίσια και ας ειναι μέτριος (σφιχτός) στην πνευμονική. Ο avocado είναι το αντίθετο.
Αν δοκιμάσεις κάποιον καλύτερο στη γευση ή τέλος πάντως κάποιον που να αξίζει να συγκρίνω με τον fodi, σφύριξε κλέφτικα.
Thanks.![]()
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Με τις μηδενικές βάσεις τελικά ξέρουμε τι θα γίνει?