Θα έβαζα πάστα συναρμογής. Λίγη για να αποκλείσω την είσοδο σκόνης με την υγρασία.
Και το κοινό γράσο το ίδιο θα κάνει για λίγο μικρότερο διάστημα.
Θα έβαζα πάστα συναρμογής. Λίγη για να αποκλείσω την είσοδο σκόνης με την υγρασία.
Και το κοινό γράσο το ίδιο θα κάνει για λίγο μικρότερο διάστημα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
μην παραπονιέσαι ντιπ...
έδωσα 18,5 ευρωπαϊκά για 3 (ολογράφως τρεις) βιδουλες κι ένα ορινγκακι (ακανόνιστου σχήματος για το καπάκι του σενσορα του ΕΚ)...
πρέπει να τα χαν πασπαλισει με κοκαΐνα,δεν εξηγείται αλλιώς
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ρε παιδιά ένα λαστιχακι σε μαύρο που κρατάει την ecu από τη μηχανή στη θέση της πως μπορώ να το βρω?
Φανταστείτε ένα λαστιχο πιο χοντρό από αυτά που βάζουν στα σουπερμάρκετ στα ζαμπονοτυρια
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Τίποτα το ιδιαίτερο, μικροπραγματάκια για παν ενδεχόμενο:
1. Επειδή μπαγκαζιέρα δεν έχω (ούτε θέλω, ακόμα και τη σχάρα που είχε η μηχανή την έβγαλα) και επειδή η Xiaomi τρόμπα δεν πολυχωράει κάτω από τη σέλα, πήρα αυτή την κούτσικη τρόμπα από τον Κινέζο: Cyclami HW125
2. Τις βίδες από καουτσούκ,για τις οποίες ρώταγα στο νήμα των σύντομων απαντήσεων, στην περίπτωση που, χτυπάμε ξύλο, πάθω φούιτ (γουγλάρετε Amio βίδες 3227)
Η τρόμπα δεν είναι τίποτα το ιδιαιτερο (την πέτυχα κάτω από 30€). Δε συγκρίνεται με τη Xiaomi. Λόγω μεγέθους (μικρότερη κι από την παλάμη μου και δεν έχω και καμιά χερούκλα) το κομπρεσεράκι της είναι λογικό να μην είναι πολύ δυνατό, αλλά για ποδηλάτες καθώς και για μοτοσυκλέτες για μια ώρα ανάγκης είναι ότι πρέπει. Οπότε Xiaomi για το σπίτι και για την καθημερινότητα και η μικρούλα μαζί με τα λαστιχένια βιδάκια κάτω από τη σέλα για την κακιά στιγμή.
Επίσης αναμένεται από φίλο στο νησί (ΗΒ) ο φορτιστής της Optimate 118 (έκδοση USB-C στις £30, ευχαριστώ τον KostasRS για το τιπ). Έτσι για το χαβαλέ λέω να πάρω από τον Αλί κι ένα ζευγάρι bluetooth TPMS σένσορες (φθηνοί είναι άλλωστε).
Αυτά για να είμαι λίγο πιο οργανωμένος![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan