Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ego gia sas den grafo
mpas kai afisete to spamarisma kai aksiothite na anoiksetai kana biblio![]()
![]()
![]()
με συγκινησες κωλοπαιδο....![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ego gia sas den grafo
mpas kai afisete to spamarisma kai aksiothite na anoiksetai kana biblio![]()
![]()
![]()
με συγκινησες κωλοπαιδο....![]()
![]()
![]()
παιδες ετοιμαζομαι να παρω τον μπουλο,,,,![]()
αυριο γραφω μαθ κατ και δε ξερω τη τυφλα μου....![]()
πες μου οτι εχεις πολλους γνωστους που δεν ξερουν την τυφλα τους να χαρω![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πες μου οτι εχεις πολλους γνωστους που δεν ξερουν την τυφλα τους να χαρω![]()
τι εννοεις βρε γκι-οζυ??
ασε με στο πονο μου![]()
εννοω αν υπαρχει γενικο κλιμα αδιαβασιας ρε συ![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
κοιτα ο κολλητος μου διαβαζει αλλα ειναι θεωρητικη...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εννοω αν υπαρχει γενικο κλιμα αδιαβασιας ρε συ![]()
η αληθεια τωρα που το σκεφτομαι ειναι πως και οι περισσοτεροι φιλοι μου διαβαζουν...![]()
καλα μονο εγω ειμαι ο καγκουρομαθητης....![]()
![]()
(ρε μαλακα βγαλε το μπουστη απ το προφιλ σου...)![]()
ποναν τα ματακια μ....:hypnotize
οχι ρε γμτ γιατι διαβαζουν? δεν λεει.. οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερο![]()
οχι ρε γμτ γιατι διαβαζουν? δεν λεει.. οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερο![]()
![]()
σωστος πλακα πλακα....![]()
αρα μαλλον θα πρεπει εμεις να διαβαζουμε περισσοτερο![]()
και μαλιστα φετος ειναι η πρωτη χρονια που ξαναδινουν τοσοι πολλοι γιατι περυσι ισχυσε για πρωτη φορα η βαση του δεκα...![]()
δεν εχω προβλημα μαθηματικα..ξερω αρκετα καλα.. αλλα δεν παβει να με απασχολει τι γινεται με τους αλλους..οι πανελληνιες ειναι "ο θανατος σου-η ζωη μου"..
λενε οτι λογω εκλογων θα εχει πτωση βασεων..
τεσπα θα δουμε.. εγω νιωθω καλα απο τις γνωσεις μου και απο τα διαγωνισματα μου..θα δουμε
εγω νιωθω καλα απο τις γνωσεις μου και απο τα διαγωνισματα μου..θα δουμε
γεια σου ρε τρισμεγιστε!!!!![]()
δε με λες?
δε μου στελνεις κανα χες-ε-μες με τα Σ ή Λ αυριο οταν τελειωσεις???![]()
τα σ-λ πιανουν μονο μια μοναδα δυστυχως..ρε συ με αποδειξεις και θεωρια και εχεις το πρωτο θεμα στην τσεπη..
τα σ-λ πιανουν μονο μια μοναδα δυστυχως..ρε συ με αποδειξεις και θεωρια και εχεις το πρωτο θεμα στην τσεπη..
πιστεψε με και η μια μοναδα στη περιπτωση μου αποτελει προνομιο....![]()
σε ολους..μερικα μορια σωζουν ποσο μαλλον τα μαθηματικα που χουν κ συντελεστη
απλα παλεψε 1ο 2ο 3ο θεμα..τουλαχιστον τα πρωτα ερωτηματα απ το καθενα.. κ ας ελπισουμε οτι η αδιαβασια παει συννεφο (εννοω να υπαρχουν πιο αδιαβαστοι απο σενα)