Σελίδα 103 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113153203 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750

Καλά ήταν σήμερα.....βρε το ΑΕΚΑΚΙ???
    καλο το ΑΕΚΑΚΙ αλλα....................μπορουσε ομως και καλυτερα!!!!

σε 3/4 περιπτωσεις οι Μπλανκο, Ριβαλντο, Λυμπεροπουλος ολιγορησαν και χασαν καποιες ευκαιριες που θα επρεπε να τις αξιοποιησουν!!!

ο Εντινιο ειναι 1 ξυπασμενο κριαρι και δεν εχει καμια θεση στην ενδεκαδα!!!!!
    αντιθετα ο Καλον ειναι παικτης παγκοσμιου κλασης και θα επρεπε να ειναι στον αγωνα οπως και να χει................ιδιως τωρα που εχει αρχισει να ξαναβρησκει τα πατηματα του!!!!
    με Καλον, πιστευω οτι η ΑΕΚ θα μπορουσε να αξιοποιησει ακομα 3/4 απ τις ευκαιριες που δημιουργησε, μιας και το τελικο σκορ (4-0) δεν αντικατοπριζει την πραγματικη διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων!!!!
    Δυστηχως ομως, ο Κωστενογλου προτιμησε να αφησει τον Καλον εκτος αποστολης στεροντας απ την ΑΕΚ αλλα 3 τουλαχιστον γκολ!!!

καλα τα πηγε το αεκακι......................................αλλα μπορουσε και καλυτερα!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τι να καταλάβεις ρε καυμένε!!! Τέσσερα γράφει το σκορ δεν έγραψε 1 0 ή 2 1 να πω ότι ήταν απλώς μία νίκη. Τέσσερα!!! Άντε διάβασε και τι γράφω παραπάνω μπας και αντιληφθείς το μέγεθος της ήττας! Καμμένε!!!
    ληθη....ασχημο πραμα στελακι....

εχεις να με κερδισεις στην εδρα σου για πρωταθλημα απο το 99.

εχεις χασει με μεγαλυτερα σκορ ουκ ολιγες φορες και επεφτες κατω, εκλαιγες για τις διαιτησιες, απειλουσες οτι θα φυγεις προσφυγας στη τουρκια κλπ κλπ.

σε εχω ξεβρακωσει τοσες φορες που δεν κανω το γυρο του θριαμβου αν σε ξεβρακωσω αλλη μια.

κερδισες.αξια και με μεγαλο σκορ !!!!μαγκια σου αλλα μη βγαζεις γλωσσα για ολους τους παραπανω λογους και γιατι εισαι ακομα τριτος.

και να σου πω και κατι...και πρωτος να βγεις εμενα να μου.παιρνω πρωταθληματα κυπελλα και νταμπλ μια 10ετια τωρα.εσυ εισαι κατα βαση ο στερημενος.

αντε καλημερα τωρα και τα λεμε απο του χρονου κακομοιρ-ΟΓΛΟΥ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    μπραβο στο αεκακι...το αξιζε με χιλια....

αλλα οχι και η πουτσα της δεκαετιας το χθεσινο (οπως γραφουν καποιες φυλλαδες)...μην τρελαθουμε κιολας....:hypnotize

εχετε φαει κατι χειροτερες που δεν ξερατε που να κρυφτειτε....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω στο μονο που μπορω να συνεισφερω στην συζητηση ειναι να παραθεσω ενα σημερινο πρωτοσελιδο αφιερωμενο σε οσους αναρτουσαν επισης πρωτοσελιδα μετα το 4-0 του κυπελλου...

ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	prota8lhths_o.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	78,9 KB 
ID:	125698

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν το καταλαβα το "τελειως διαφορετικο στην ριζουπολη."

Πηγαιινες ποτε στην τουμπα μεχρι και πριν πεντε χρονια..???

Τι να πρωτοθυμιθεις..??

Τα εκατονταδες ιχ να πετροβολανε απο τα τεμπη το πουλμαν του ολυμπιακου..???

Το οτι ποτε σε αυτο το γηπεδο δεν ειχε να πλυθεις γιατι οι βρυσες και οι ρουμπινεδες πεταγοντουσαν στα κεφαλια των παιχτων του Ολυμπιακου την ωρα του αγωνα...??

Οτι δεκαδες αναμετρησεις αρχισαν με ωριαιες και βαλε καθυστερισεις απο τις φασαριες και τους τραμπουκισμους στα αποδυτηρια..???

ΤΡΙΧΕΣ ηταν η ριζουπολη, στο οτι τραβαγε η ομαδα του Ολυμπιακου επι χρονια στην τουμπα....

Ρωτησε καποιον παλιοτερο το τι σημαινε τουμπα για τον Ολυμπιακο ..!

(Αλλωστε μονος σου το ειπες ... Κανενα καλλυτερο αποτελεσμα περα μερικων ισοπαλιων τοσα χρονια.. Μονο που κατα τα αλλα εμεινες στα δυο πετραδακια στον εποπτη..)

Παμε παρακατω.......

Αρνουμε να συμετασχω στην εξυπνη ιδεα καποιον να ανακυρυξω τους πεντε παιχτες του Παο που παιζουν στην εθνικη ως....ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....!! ( προσπαθω οσο μπορω να μην μπλεκω την εθνικη με οπαδικα αισθηματα...)

Για να μην ειναι αυτοι οι παιχτες λουζερς στην εθνικη σημαινει οτι ειχαν καποιους αξιους συμπαιχτες στην εθνικη απο αλλες ομαδες και σαν συνολο ( καποιοι εδω μεσα εχουν ξεχασει οτι το ποδοσφαιρο παιζετε με 11 +αλλαγες) μπορεσαν και βγηκαν απο την μιζερια τους στην ομαδα που επαιζαν...!

Η ομαδα το Παναθηναικου σαν συνολο ( μαζι με αυτους τους παιχτες ) ηταν λουζερς .....

Πολλοι φιλοι της ομαδας αυτης σημερα εχουν ξεχασει τους λογους που φωναζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον τζιγγερ να τους διωξει ( ασχετα αν ο πανυβλακας τα εκανε χειροτερα..)

Για να μην τρελαθουμε τελειως....

Το ίδιο πράγμα λέμε stoubi... όσο το γήπεδο ήταν κόλαση (τα 1-2 πετραδάκια που ανέφερα έπεφταν πριν ξεκινήσει καν το ματς για να μην ξεχνιέται ο επόπτης) και είχαμε μία αξιοπρεπή ομάδα και διοίκηση ο γαύρος είχε δεκαετίες να πάρει αποτέλεσμα. Ακόμη και το Χ ήταν επιτυχία, κάτι που σήμερα ακούγεται ανέκδοτο. Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σε τέτοια γήπεδα, αλλιώς θα πληρώνονταν για άλλη δουλειά... Τα λέω γιατί την Τούμπα την έχω ζήσει κυρίως στα καλά της μιας και πλέον δε θεωρώ ότι αξίζει να πηγαίνω... Άντε 1 ματς το χρόνο αν τύχει να βρεθώ Θεσσαλονίκη και αυτό πιο πολύ για χαβαλέ και σποράκια...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    ρε παιδια ο idi ειναι καλα.
    δεν εχει γραψει τιποτα και ελπιζω να επαθε 4 εφραγματα :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

συγχαρητήρια στην αεκ που μας έσκισε χθες

το γ@μημένο φετινό πρωτάθλημα δεν το θέλω με τίποτα να το πάρουμε, ελπίζω να ξαναχάσουμε γιατί θα είναι γελοίο να το πάρουμε με αυτά τα χάλια.

μπράβο ξανά στο αεκάκι που μας τα έριξε σαν σε προπόνηση!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ....

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΘΙΚΗΣ....

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ....

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ...

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;;;

- ΟΣΚΑΡ Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ;;;
    - ΑΨΟΓΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ;;;
    - ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ;;;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
    Ποιος Ν' Ντοϊ και ποιος Δελλας....ο καραγκιοζης της χρονιας ειναι ο Ογκουνσοτο!!!

Ειδατε τις φασεις απο το Εργοτελης - Λεβαδειακος;

Μιλαμε ο τυπος εκτος απο πολυ καλος παικτης ειναι πολυ πανηγυρι

Μεχρι που να μπουν τα σχετικα βιντεο στο youtube ας θαυμασουμε τις δηλωσεις του μετα απο το ματς Εργοτελης - Οφη και το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του

http://www.youtube.com/watch?v=8inqs...eature=related

Διασυρμος απο την ομαδα του.....Κωστενογλου και του Μπουρμπου...4-0 και λιγα ηταν....

Απο εδω και περα θα διαβαζω μονο Πρωταθλητη

:rotflmao:

ΥΓ Και για να μην ξεχασω....MVP για εμενα χθες ηταν ο Κωστενογλου....Μεχρι και καποιοι παιχτες το παραδεχτηκαν οτι επαιξαν βαση σχεδιου....Μαλλον η επισκεψη Ντεμη ειχε αποτελεσμα....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ας θαυμασουμε τις δηλωσεις του μετα απο το ματς Εργοτελης - Οφη και το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του
    http://www.youtube.com/watch?v=8inqs...eature=related
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ετελείωσα !:rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το είπα πριν , το λέω και τώρα...

Ναι το χάρηκα σαν ηθική ικανοποίηση , επειδή η ΑΕΚ...

1. Έπαιξε μπάλα...
    2. Νίκησε με μεγάλο σκόρ (το μεγαλύτερο που έφαγε ο ΟΣΦΠ απο την ΑΕΚ εδώ και 25 έτη).
    3. Έδειξε πάθος και δύναμη.
    4. Έδειξε οτι αν θέλουν μπορούν και δεν φταίει απαραίτητα η ποδοσφαιρική τους ικανότητα.

Αλλά...

το πρωτάθλημα έχει ακόμα ώς φαβορί τον ΟΣΦΠ σίγουρα και οι 3 αγώνες που εναπομένουν , δεν αποτελούν και κάτι δύσκολο για τον κόκκινο , εκτός ίσως της Λάρισσας. Η Ξάνθη είναι αδιάφορη και τελευταία αγωνιστική ο ΟΣΦΠ, απλά δεν χάνει.

Η βαθμολογία σίγουρα είναι "δαμόκλειος σπάθη" για όποιον απωλέσει βαθμούς, αλλά αυτό περισσότερο νομίζω οτι αγχώνει τους δεύτερους παρά τον πρώτο. Γνώμη μου.

Ακόμα και έτσι όμως... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ το πρωτάθλημα με την εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής σίγουρα. Ο ένας κάνει δώρο στον άλλον το πρωτάθλημα.

Για την εικόνα του ΟΣΦΠ, σίγουρα ήταν χείριστη αλλά αυτό σε τίποτα δεν μειώνει την αξία της νίκης της ΑΕΚ. Απλά υπενθυμίζει στους κόκκινους , οτι ούτε ομαδάρα έχουν , αλλά είναι και σε αγωνιστική πτώση που σημαίνει πιο δύσκολη διαχείριση για μετά.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω γνώμη. Άκουσα κάτι για 4 πέναλτυ στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι , ειδικά αν όντως έγιναν.

Για το "μαλακία του Δέλλα".... σιγά τα ωά! Έχουμε δεί κάτι βουτιές απο Ντού και Τζόρτζεβιτς που έπαιρναν όσκαρ... αυτό σας ενόχλησε;

Δεν είδε αλήθεια κανείς , το τι κούρσα έκανε ο Παπασταθόπουλος για 70 μέτρα περνώντας για σταματημένους τους παίκτες του ΟΣΦΠ;
    Μήπως τις πάσες του Ριβάλντο που (επιτέλους) τις έκανε με ακρίβεια;

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή μπάλα και φτηνά την γλυτώσατε...αλλά το πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία βέβαια... για όσους τους ενδιαφέρει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όχι η απάντηση ενός αεκτζή είναι... 4!!!
    Κι αν δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω πιο απλά. Η ομαδάρα ο θρύλος των γηπέδων η ομάδα των αστέρων του Γκαλέτι του Λεντέσμα του... τεράστιου Μπελούτσι του Σίσιτς του Νικοπολίδη του Σέζαρ του Στολτίδη και γενικά όλων αυτών που στοιχίζουν πολλά πάρα πολλά εκατομύρια η ομάδα του Κόκκαλη ο οποίος πήγε στου Ρέντη πριν τον αγώνα για να μην ξεχνιόμαστε ξεφτιλίστηκε δεν έχασε ξεφτιλίστηκε εύκολα από το αεκάκι! από την ομαδούλα που κοροϊδεύαν και έκαναν πλάκα. Του γέρου του Ρίμπο του 34χρονου Ζήκου του Μπούρμπου και του Γεωργέα. Που έχει προπονητή όχι έναν Ισπανό τον οποίον πάλι για να μην ξεχνιόμαστε τον έφερε ο πολύς Κόκκαλης διώχνοντας τον Λεμονή αλλά έναν παλιό και μέτριο παίκτη του... αεκακίου όσο έπαιζε τον Κωστένογλου. Αυτό το αεκάκι τους έκανε ρόμπα!!! Με όλη την σημασία της λέξεως!!!!! Κι αν δεν αντιλαμβάνονται αυτοί ή εσύ που κόλλησες στη φάση του Δέλλα (κάκιστο αυτό που έκανε) πόσο ρόμπα έγιναν εχτές ε πάρε κανά γαύρο και τράβα ρώτα τον Νικοπολίδη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:
    Είναι μία ταπεινωτική ήττα! Ταπεινωτική είπε ο άνθρωπος!!! Κι αν δεν σου κάνει τίποτα από αυτά τράβα ρώτα τα 1000 άτομα οπαδοί γαύροι βαμμένοι που πήγαν στον Ρέντη και περίμεναν πως και πως την... ομαδάρα να τους... ψιθυρίσουν δύο φωνήεντα. Να σου πω δε πως... η ομάς ο γαύρος ντε δεν πήγε μετά στου Ρέντη!!! Ουχί! Πήγε στο Λίντρα Μάριοτ. Εκεί κατέλυσε!!! Κι αν δεν σου κάνουν τίποτα από όλα αυτά τότε... ε τότε...

απλά πράγματα. Έχασε ο ΟΣΦΠ από έναν θεατρίνο και μία ομάδα από... κωλοτούμπες!!!!!! Από αυτούς έχασε η σούπερ ομάδα!!!!

ΥΓ. ΑΛήθεια ο βάζελος γιατί δεν μας κέρδισε; θα μου απαντήσει κανείς σε αυτό το βασικό ερώτημα; Τόσο κωλοτούμπες που είμαστε θα έπρεπε όλες οι ομάδες να κάνουν περίπατο. Οι... μεγάλες δηλαδή. αλλά μπα! μόνο με πέναλτι κερδίζει ο βαζελιακός. Αλλιώς δεν έχει.
    Ασχοληθείτε λοιπόν με την μαλακία γιατί ήταν μαλακία του Δέλλα. Κι αφήστε τα 4 σε μας.
    NA ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ
    ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ...ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ... ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ
    ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ
    ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΗ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 4ΑΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΠΟΥ@@@
    EXETE ΓΕΛΙΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΕ....

κανε θεους τουσ μπουρμπους και γεωργεους...που μεχρι χτες βριζατε...ετσι ετσι.....
    μαγεε...που εισαι ρε;;; κατι για οπαδικα γυαλια ελεγες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άντε να πω κι εγώ δυο κουβεντούλες,στα σοβαρά όμως.

.

Ρε συ Γιώργο(kalgeorge)η τούμπα τού Δέλλα σού έμεινε από το μάτς ή το λες για άλλο λόγο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οχι ρε βαγγο, αλλα για το παιχνιδι θα μιλησουν οι γαυροι και οι αεκτζηδες, οχι εμεις...
    εγω θυμαμαι μονο τα αεκακια και τον δελλα να χτυπιουνται για το ποσο τιμιοι πρεπει να ειναι οι παιχτες στο γηπεδο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τον Μπούρμπο και τον Γεωργέα ποτέ δεν τους έβρισα φίλε... ίσα ίσα που τον δεύτερο τον θεωρώ σαν πολύ καλό εργάτη και ικανό μπάκ.. είναι σκύλος και δουλεύει πολύ. Καλύτερος απο πάρα πολλούς στην άμυνα της ΑΕΚ, αν με ρωτήσεις.

Οπαδός δεν είμαι φίλε.... φίλαθλος είμαι που του αρέσει να ΄βλέπει καλή μπάλα... αν ήμουν οπαδός θα πανυγίριζα σήμερα και θα έλεγα περί κίτρινης ομαδάρας κτλ... όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Παίξαμε καλά ... ναι
    Θέλουμε δουλειά ακόμα... ναι

Δεν είμαστε ομαδάρα όμως ακόμα με τίποτα.

Όσο για τον ΠΑΟ , καλά θα κάνει να κοιτάξει την καμπούρα του και τις φασαρίες που έχετε εντός των δικών σας αποδυτηρίων... δες τις ιστοσελίδες ΄σήμερα για να δείς τι έγινε μετά το Α ημίχρονο χθες σε εσάς. Και αφήστε εμάς στα "Χάλια" μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20