εγω ειδα απο το 30 και μετα οποτε δεν εχω πληρη γνωμη.....
το πρωτο γκολ της ΑΕΚ κατα την άποψη μου δεν ειναι λαθος του αμυντικου εχει βαλει ετσι το σωμα του ωστε να εμποδισει τον αντιπαλο να τον περασει....που ειναι το πρωτο μελλημα για καθε αμυντικο....απο εκει και περα ο Εντινιο κανει ενα πλασε αλλά Ροναλντίνιο.....τι να κανουμε
υπαρχουν και αυτες οι απροβλεπτες ενεργειες στο ποδοσφαιρο....
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ....ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ο Παναθηναικος ανουσιος.....
και εδω ερχομαι παλι να τονισω οτι αυτο το παιχνιδι του Τεν Κατε με τις πολλες πασουλες, τον ενα επιθετικο και στα ακρα παιχτες οπως ο Σαλπιγγιδης, ή ο Καραγκουνης σε αλλες περιπτωσεις,
δεν νομιζω οτι θα μας βγει σε καλο
ο Σαλπιγγιδης δεν μπορει να συγλινει με τη μπαλα ευκολα, ενω δεν εχει και την ντριπλα στο ενας με εναν οταν δεν εχει χωρο....
ο Καραγκουνης δεν μπορει να συγκλινει χωρις την μπαλα για να γινει δευτερος επιθετικος στην περιπτωση που η φαση εκδηλωνεται απο την αλλη πλευρα.....
ο Βραζιλιανος ισως ειναι ο καταλληλοτερος για τη θεση αλλα ας μην ξεχναμε οτι επαιζε σαν μπακ και ερχεται πρωτη φορα στην ΕΥρωπη....αρα πρεπει να προσαρμοστει
ο Σοουζα κανει μπαμ οτι θελει ενα επιθετικο διπλα του....ο Σαλπιγγιδης ειναι ο καταλληλοτερος....
τελοσπαντων....αυτα τα συστηματα δεν προκειται ποτε να τα παιξουν ελληνικες ομαδες με επιτυχια.....θελουν ποδοσφαιρικη παιδεια και αυτοματισμους που στην Ολλανδια τις διδασκουν στα 12χρονα και εδω δεν τις εχουν ξαναδει οι Έλληνες παιχτες....![]()
αν τελικα το παιξει νομιζω οτι οι καταλληλοτεροι παιχτες ειναι ο Νινης δεξια, ο Ιβανσιτς αριστερα και αν θελει να βαλει το χρεπι τον Καραγκουνη, ας τον βαλει στο κεντρο μπροστα απο Σίλβα και ΜΑΤΟΣ....ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ...ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ Ο ΜΑΤΟΣ????
Υ.Γ. Για τον Βασσαρα τι να πουμε???
τα εχουμε ξαναπει....διαιτητης με κακή ψυχολογία και κακή αντιληψη.....παντα σφυριζει σκεπτομενος την υστεροφημια του....και αυτο τον κανει να επηρρεαζεται και να περνει λαθος αποφασεις.....
το πεναλντι αυτο δεν δινεται ουτε στον Ολυμπιακό....
δεν νομιζω οτι ο Παναθηναικος θα εβγαζε ευκολα γκολ αλλα σιγουρα αυτο το πεναλντι ανεβασε στα υψη την ψυχολογια των παιχτων της ΑΕΚ και μπορεσαν να αντεξουν την πίεση με αποτελεσματικοτερο τροπο