Σελίδα 103 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 353939899100101102103104105106107108113153203 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.531 έως 1.545 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    εγω ειδα απο το 30 και μετα οποτε δεν εχω πληρη γνωμη.....
    το πρωτο γκολ της ΑΕΚ κατα την άποψη μου δεν ειναι λαθος του αμυντικου εχει βαλει ετσι το σωμα του ωστε να εμποδισει τον αντιπαλο να τον περασει....που ειναι το πρωτο μελλημα για καθε αμυντικο....απο εκει και περα ο Εντινιο κανει ενα πλασε αλλά Ροναλντίνιο.....τι να κανουμε
    υπαρχουν και αυτες οι απροβλεπτες ενεργειες στο ποδοσφαιρο....
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ....ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ο Παναθηναικος ανουσιος.....
    και εδω ερχομαι παλι να τονισω οτι αυτο το παιχνιδι του Τεν Κατε με τις πολλες πασουλες, τον ενα επιθετικο και στα ακρα παιχτες οπως ο Σαλπιγγιδης, ή ο Καραγκουνης σε αλλες περιπτωσεις,
    δεν νομιζω οτι θα μας βγει σε καλο
    ο Σαλπιγγιδης δεν μπορει να συγλινει με τη μπαλα ευκολα, ενω δεν εχει και την ντριπλα στο ενας με εναν οταν δεν εχει χωρο....
    ο Καραγκουνης δεν μπορει να συγκλινει χωρις την μπαλα για να γινει δευτερος επιθετικος στην περιπτωση που η φαση εκδηλωνεται απο την αλλη πλευρα.....
    ο Βραζιλιανος ισως ειναι ο καταλληλοτερος για τη θεση αλλα ας μην ξεχναμε οτι επαιζε σαν μπακ και ερχεται πρωτη φορα στην ΕΥρωπη....αρα πρεπει να προσαρμοστει
    ο Σοουζα κανει μπαμ οτι θελει ενα επιθετικο διπλα του....ο Σαλπιγγιδης ειναι ο καταλληλοτερος....

τελοσπαντων....αυτα τα συστηματα δεν προκειται ποτε να τα παιξουν ελληνικες ομαδες με επιτυχια.....θελουν ποδοσφαιρικη παιδεια και αυτοματισμους που στην Ολλανδια τις διδασκουν στα 12χρονα και εδω δεν τις εχουν ξαναδει οι Έλληνες παιχτες....

αν τελικα το παιξει νομιζω οτι οι καταλληλοτεροι παιχτες ειναι ο Νινης δεξια, ο Ιβανσιτς αριστερα και αν θελει να βαλει το χρεπι τον Καραγκουνη, ας τον βαλει στο κεντρο μπροστα απο Σίλβα και ΜΑΤΟΣ....ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ...ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ Ο ΜΑΤΟΣ????

Υ.Γ. Για τον Βασσαρα τι να πουμε???
    τα εχουμε ξαναπει....διαιτητης με κακή ψυχολογία και κακή αντιληψη.....παντα σφυριζει σκεπτομενος την υστεροφημια του....και αυτο τον κανει να επηρρεαζεται και να περνει λαθος αποφασεις.....
    το πεναλντι αυτο δεν δινεται ουτε στον Ολυμπιακό....
    δεν νομιζω οτι ο Παναθηναικος θα εβγαζε ευκολα γκολ αλλα σιγουρα αυτο το πεναλντι ανεβασε στα υψη την ψυχολογια των παιχτων της ΑΕΚ και μπορεσαν να αντεξουν την πίεση με αποτελεσματικοτερο τροπο
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Περα απο τα αποτελέσματα,

η μπαλα που ειδα απο του "μεγαλους" ηταν για κλάμματα.....

πάλι σουπα-μπάλα θα δουμε και φετος....

τι σκατα προετοιμασια δεν εκαναν.....μονο φραπογαλα και γκομενες ολο το καλοκαιρι....

Μαλλον οι ελπιδες μας πανε σε Πανσεραικο, Πανιωνιο κλπ για να δουμε λιγη μπάλα...
    ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το πρωτο γκολ της ΑΕΚ κατα την άποψη μου δεν ειναι λαθος του αμυντικου εχει βαλει ετσι το σωμα του ωστε να εμποδισει τον αντιπαλο να τον περασει....που ειναι το πρωτο μελλημα για καθε αμυντικο...
    Aν μπορείς να δείς ξανά τον αγώνα θα δείς πως ...στο σουτ toy Εντίνιο απλά πηδάει και γυρνάει την πλάτη για να μην τον χτυπήσει η μπάλα, αντί να πάει με όλα πάνω στον παίκτη.

Και έγιναν και άλλα τραγικά εκ μέρους σας όπως πριν την φάση του πεναλτυ με την διεκδίκηση της μπάλας που αντί να την διώξει η άμυνα σας, έκανε ντρίμπλες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εγω το ξαναλεω....

το πεναλτυ μπορει να σφυριχτει εξαντλωντας την αυστηροτητα των κανονισμων...και η γνωμη μου ειναι οτι δοθηκε για τραβηγμα (ακουμπημα μαλλον) στον επιθετικο της ΑΕΚ...

για τον Βασσαρα θα συμφωνησω οτι ειναι ο πιο ψυχακιας διαιτητης. Φανηκε αλλωστε αυτο, οπου στο β΄επαιζε καθαρα Παναθηναϊκο προσπαθωντας να παρει "αφεση αμαρτιων" για το πεναλτυ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Aν μπορείς να δείς ξανά τον αγώνα θα δείς πως ...στο σουτ toy Εντίνιο απλά πηδάει και γυρνάει την πλάτη για να μην τον χτυπήσει η μπάλα, αντί να πάει με όλα πάνω στον παίκτη.

Και έγιναν και άλλα τραγικά εκ μέρους σας όπως πριν την φάση του πεναλτυ με την διεκδίκηση της μπάλας που αντί να την διώξει η άμυνα σας, έκανε ντρίμπλες.

Gandalf
    +1000

Υποκλινομαι στο ποδοσφαιρικο μεγαλειο του ενος και μοναδικου Λουκα Βυντρα.... :hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	827462_b.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	15,8 KB 
ID:	140042

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    stoubi o βασαρας ειπε οτι του εδιξε ο εποπτης.... δε μας λες ομως για τις 1000 κιτρινες που μας εριξε ουτε για τις κιτρινες που ΔΕΝ εδειξε στους βαζελους..... ουτε τη κοκκινη στο σαριεγκι.....

τεσπα καθομαι και απανταω σε γαυρους... εχω καλυτερα πραγματα να κανω...

μιλαμε για ενα παιχνιδι που ηταν χαλια αλλα ο παναθηναικος μια ευκαιρια εκανε ολη και ολη και το γκολ ηταν απο τυχη οταν ειχαν πια ολα κριθει (90+)

τι να λεμε... σιγα μην ηθελε ο Sotis τον βασσαρα να κερδισει...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    bavarian ηρθες εδω να μας κλειδωσεις το θρεντ ρε φιλε?Αμα δεν σου αρεσουν τα πμ του αλλου απαντα με πμ...

Οχι με βρισιδι εδω περα...Καντε απο μια επεξεργασια και τα προσωπικα σας αλλου...

Ευχαριστω

+ 1000000.......

Προσωπικα πιστευω οτι ολοι οι υπολοιποι εχουμε χρεος να κανουμε αναφορα παρομοια μηνυματα ωστε να μεινει το θρεντακι καθαρο οπως πιστευω οτι ειναι μεχρι τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    εχουμε χρεος να κανουμε αναφορα παρομοια μηνυματα

Εγω παλι λεω να κανουμε ενσταση....

Ετσι για να μην ξεχνιομαστε

Νέο μέλος
    Να πώ κι εγώ την άποψη μου για τους 3....
    Για τον Ολυμπιακό..., αν δωθεί ο χρόνος που πρέπει στον Βαλβέρδε η ομάδα θα βγάζει μάτια φέτος...Αρκεί να δωθούν οι ευκαιρίες που πρέπει στον Belluschi. Ο άνθρωπος ξέρει πολλά κιλά μπάλα, και με Dudu και Diogo.... άντε γεια. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα που κατέβηκε με σωστή 11άδα είχε και πλαγιοκοπήσεις και γεμάτο κέντρο και κάθετε πάσες από τον Bellu.
    Τώρα αν έρθει πάλι ο Castillo όπως λένε... δε χωράει μαζί με τον Leto στην 11αδα.Καλός o Λετο αλλά θέλει μια μπάλα αυτός και μια οι υπόλοιποι.Για μένα χρειάζεται ένα center cack ακόμα.Και βασικό τον ΑΤΖΑ.

Η ΑΕΚ... Αυτά τα λεφτά είχε... αυτούς τους παίχτες πήρε.....Πλέον αφού έφυγε ο υπερηχητικός Ribo, μπορεί να παίξει το 4-3-3 με κόντρες που θέλει ο Δώνης.Περίπου ότι έπαιζε ο Γαύρος με τον Λεμονή στην Ευρώπη.Μεγάλη η προσθήκη του Κυργιακου.Θα το παλέψει όσο μπορεί.

Τώρα για το βάζελο..... τι να πώ....Να χαρώ εγώ 80 μύρια badget και centerback τον Βύντρα....
    Πολύ φασαρία για τον πολυμετοχικό για το τίποτα...Μεταγραφές που θα τις έκανε και ο jigger ούτως ή αλλως.Καμία υπέρβαση.Καλός ο center for Ο βραζιλιάνος αλλά δεν φτάνει. O Ζιλμπέρτο μέχρι τώρα δεν εχει δικαιολογήσει το όνομα του.Μεταγραφές που δεν τις πιστεύει ο προπονητής..Cleyton...Ivanschic...Matos... Που είναι αυτοί? Για να παίζει ο τυροκόμος ο Καραγκούνης και να μην πηγαίνει η μπάλα μπροστά ούτε με αίτηση?Αν δεν συνέλθει ο 10cate....προβλέπω γέλια...Και αυτή η έμπνευση με τον moon back και τον βραζιλιάνο χαφ αντί του Νίνη τι ήταν πάλι????Δηστυχώς ο Γενάρης είναι μακρυά για να παρει center back....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αρκεί να δωθούν οι ευκαιρίες που πρέπει στον Belluschi. Ο άνθρωπος ξέρει πολλά κιλά μπάλα
    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... έστω μερικώς. Σαφώς και ξέρει μπάλα (άλλωστε εκεί που έπαιζε το έχει αποδείξει)... αλλά ρε παιδάκι μου είναι πιο αργός και απο χελώνα που πάει βόλτα για φωτογραφίες.

Ενας γρήγορος αμυντικός μέσος, θα τον βιδώσει στην θέση του και εκεί θα παραμείνει μέχρι και το άλλο παιχνίδι. Όσο δε για τις μπαλιές του... αν 2 στις 8 βρίσκουν στόχο δεν θα το θαυμάσω κιόλας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
    Δεν το ειδα φιλε και δεν μπορω να σχολιασω....

μακαρι...και περσι ο αρης του μπεγιεβιτς επαιζε καλη μπαλα, και η λαρισσα...μακαρι...τουλαχιστον να δουμε λιγο δραση...γιατι αν περιμενουμε απο τους 3....χεσε μεσα!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    http://tinypic.com/player.php?v=2hz5xm1&s=4

για κοιτα stoubi στο 1:52, στο 2:05 και στο 2:35 τον Σπυρόπουλο να κρατάει καθαρά με το χέρι από τον ώμο τον Εντίνιο.

η φάση είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi

Μεταγραφές που δεν τις πιστεύει ο προπονητής..Cleyton...Ivanschic...Matos...
    ιβανσιτς και Ματος δεν ειναι μεταγραφες φετινες (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΝΤΩΣ)
    ο Κλευτον πηρε τις ευκαιριες του και μαλιστα στην Ευρωπη βασικος σε μια θεση που διεκδικουν 5 παιχτες
    ο ΤενΚατε προφανως προσπαθει να δοκιμασει ολο το υλικο σε συνθηκες πιεσεις ωσπου να καταληξει....
    ελπιζουμε να καταληξει γρηγορα και μην δουμε τα περσινα παλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi

Και αυτή η έμπνευση με τον moon back και τον βραζιλιάνο χαφ αντί του Νίνη τι ήταν πάλι????Δηστυχώς ο Γενάρης είναι μακρυά για να παρει center back....
    η ελειψη σεντερ μπακ κανει ΚΡΑ...αλλα η επιλογη του Μουν φανταζομαι οτι πηγε πακετο με την επιλογη του βραζιλιανου στα χαφ.....αφου ο βραζιλιανος δεν μαρκαρει ηθελε ενα γρηγορο μπακ να καλυπτει τις αντεπιθεσεις....και οπως αποδειχθηκε ο Μουν ειναι γρηγορος.....

Ο ΝΙΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ.....ΤΕΛΟΣ
    Αυτο που μου κανει εντυπωση (και φαινεται κυριως στο γηπεδο) ειναι οτι τον ψαχνουν συνεχεια η συμπαιχτε του....σαν να εχουν την πιστη οτι ειναιο μονος που μπορει να κανει τη διαφορα....
    ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΞΩ....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Νέο μέλος
    Gandalf... Θα μου επιτρέψεις να επιμένω για τον Bellu....εχει πολύ πέισμα..τρέχει.. μαρκάρει...για μένα είναι πολύ χρήσιμος...Εχε υπόψη σου πως ο άνθρωπος είναι 8αρι όχι 10άρι.. και από ότι φαίνεται θάλει χώρους για να αποδώσει και κίνηση από τα for για να βγάλει μπαλιές...Μέχρι τώρα με τον Darko... τι κίνηση να δει....Θα φανεί περισσότερο τώρα με τον Diogo πιστεύω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://tinypic.com/player.php?v=2hz5xm1&s=4

για κοιτα stoubi στο 1:52, στο 2:05 και στο 2:35 τον Σπυρόπουλο να κρατάει καθαρά με το χέρι από τον ώμο τον Εντίνιο.

η φάση είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα.

στο 1:51 ομως τα κορδόνια του Εντινιο παρεμποδιζουν εσκεμενα τα παπουτσια του Σπυροπουλου.....
    επιθετικο και κοκκινη καρτα για τα κορδονια του Εντινιο
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα