ασπαστηκα το ΒουδισμοΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΛΑ...........ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ
Καί φίλ-αθλος τώρα...??
![]()
ασπαστηκα το ΒουδισμοΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΛΑ...........ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ
Καί φίλ-αθλος τώρα...??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ασπαστηκα το Βουδισμο
ΠΩΣ....?? ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
Άπό τό Χόλυγουντ...??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
KANE MIA ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ............
Νά δούμε ΠΟΙΟΣ.......ΠΡΟΕΔΡΟΣ καί πότε τό είπε....!!!
![]()
Μια προσπαθεια ειναι αρκετη.....
Παιξε τωρα....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egv pou asxoloumai....eimai edw na sou apantisw se otidipote
![]()
Η γενικη ερωτηση υπαρχει παραπανω.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η γενικη ερωτηση υπαρχει παραπανω.....![]()
![]()
ok,...ακου λοιπον......
μιλαμε για μια χρονια που το φθινοπωρο υπηρχε περιπτωση να μην κατεβει καν στην Α1 η ομαδα του παναθηναικου....λογο του οτι συμπληρωνε με το ζορι ομαδα.
πουλαει ο λεωνης την ομαδα και φευγουν και δυο παικτες που ειχαν υπογραψει προσυμφωνο.
καταφερνει με τα πολλα και με τραυματισμους να παρει απο τον γαυρο το κυπελλο...και να τον παει στους τελικους του πρωταθληματος.....ΟΠΟΥ....
παιζει με μειον 3 παικτες!!!!! ΤΡΕΙΣ....βασικοτατους ετσι? οχι οτι ναναι.....
παει στην καφριλα του ρεντη....οπου ενω ο νομος λεει οτι πρεπει με αυτα που εγιναν ο γαυρος να τιμωρηθει και να χασει το παιχνιδι....ο αγωνας απλα αναβαλλεται για την επομενη μερα.
την επομενη μερα λοιπον...πεφτουν βιδες στον αγωνιστικο χωρο απο τους γαυρους που ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ οτι υπαρχει και το βολλευ....ενω ολη την χρονια παιζουν με 80-100 φιλαθλους (αυτα απο παραπονα παικτων σας ).
ο αρμοδιος της ομοσπονδιας λεει στους παικτες του παναθηναικου .....φυγετε....αμεσως μετα την ριψη των βιδων....και αυτοι του απαντουν οχι θα κατσουμε να παιξουμε!!!!!
με αποτελεσμα να παρουμε το τριτο σετ...να μειωσουμε σε 2-1
στο 4οσετ λοιπον....μεσα στα ολα προβληματα....(φαντασου οτι παιζαμε με βασικους τον ντονα και τον μινουδη.....) παθαινει και ο σμαραγδης τραβηγμα και επαιζε σχεδον κουτσαινοντας....
και θες να σου απαντησω τι??
οτι ηταν μεγαλειώδης η νικη του γαυρου???
ειμαι υπερηφανος και υπερευχαριστημενος απο την ομαδα μου......
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ok,...ακου λοιπον......
μιλαμε για μια χρονια που το φθινοπωρο υπηρχε περιπτωση να μην κατεβει καν στην Α1 η ομαδα του παναθηναικου....λογο του οτι συμπληρωνε με το ζορι ομαδα.
πουλαει ο λεωνης την ομαδα και φευγουν και δυο παικτες που ειχαν υπογραψει προσυμφωνο.
καταφερνει με τα πολλα και με τραυματισμους να παρει απο τον γαυρο το κυπελλο...και να τον παει στους τελικους του πρωταθληματος.....ΟΠΟΥ....
παιζει με μειον 3 παικτες!!!!! ΤΡΕΙΣ....βασικοτατους ετσι? οχι οτι ναναι.....
παει στην καφριλα του ρεντη....οπου ενω ο νομος λεει οτι πρεπει με αυτα που εγιναν ο γαυρος να τιμωρηθει και να χασει το παιχνιδι....ο αγωνας απλα αναβαλλεται για την επομενη μερα.
την επομενη μερα λοιπον...πεφτουν βιδες στον αγωνιστικο χωρο απο τους γαυρους που ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ οτι υπαρχει και το βολλευ....ενω ολη την χρονια παιζουν με 80-100 φιλαθλους (αυτα απο παραπονα παικτων σας ).
ο αρμοδιος της ομοσπονδιας λεει στους παικτες του παναθηναικου .....φυγετε....αμεσως μετα την ριψη των βιδων....και αυτοι του απαντουν οχι θα κατσουμε να παιξουμε!!!!!
με αποτελεσμα να παρουμε το τριτο σετ...να μειωσουμε σε 2-1
στο 4οσετ λοιπον....μεσα στα ολα προβληματα....(φαντασου οτι παιζαμε με βασικους τον ντονα και τον μινουδη.....) παθαινει και ο σμαραγδης τραβηγμα και επαιζε σχεδον κουτσαινοντας....
και θες να σου απαντησω τι??
οτι ηταν μεγαλειώδης η νικη του γαυρου???
ειμαι υπερηφανος και υπερευχαριστημενος απο την ομαδα μου......
![]()
![]()
![]()
![]()
3ος τελικος ..... Γλυφαδα....Ριψεις αντικειμενων και ενας τραυματιας δημοσιογραφος στον ευαγγελισμο....
http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...&pubid=8118618
Τιποτα διαφορετικο απο οτι περιεγραψες παραπανω.....
![]()
Εγώ άκουσα ότι το ματς δεν έγινε γιατί η αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια του παιχνιδιού, άρα η αναβολή δεν έγινε λόγω των επεισοδίων.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Δεν εξετάζω αν είναι αλήθεια ή ψέμα, απλά λέω αυτό που άκουσα και το οποίο νομικά καλύπτει τον Ολυμπιακό.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
3ος τελικος ..... Γλυφαδα....Ριψεις αντικειμενων και ενας τραυματιας δημοσιογραφος στον ευαγγελισμο....
http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...&pubid=8118618
Τιποτα διαφορετικο απο οτι περιεγραψες παραπανω.....
![]()
ρε τρελε....ο παναθηναικος τιμωρηθηκε για αυτο.....δνε τα ξερεις καλα :rotflmao: :rotflmao:
αν γινοταν και 5ος αγωνας....παιζαμε κεκλεισμενωνσυν το προστιματακι που φαγαμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εγώ άκουσα ότι το ματς δεν έγινε γιατί η αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια του παιχνιδιού, άρα η αναβολή δεν έγινε λόγω των επεισοδίων.
Δεν εξετάζω αν είναι αλήθεια ή ψέμα, απλά λέω αυτό που άκουσα και το οποίο νομικά καλύπτει τον Ολυμπιακό.
ναι ναι :rotflmao: :rotflmao: ... αφου φαντασου ρε μλκ οτι στην ανακοινωση ελεγαν οτι δνε μπορουσε να γινει το παιχνιδι λογο υπεραριθμων φιλαθλων![]()
![]()
και το γηπεδο ηταν μισο αδειο
![]()
![]()
να πω οτι δεν τα βλεπατε κιολας .....να πω οκ
Re οντως δεν τα ξερω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε τρελε....ο παναθηναικος τιμωρηθηκε για αυτο.....δνε τα ξερεις καλα :rotflmao: :rotflmao:
αν γινοταν και 5ος αγωνας....παιζαμε κεκλεισμενωνσυν το προστιματακι που φαγαμε
Μονο οτι διαβαζω ......Φυσιολογικα ιδιες επιπτωσεις θα ειχε και ο γαυρος.....
( Το θεμα ειναι οτι θελει πολλα κιλα @ρχιδι@ για να βγαλουν παιχνιδι ολοι αυτοι οι παιχτες με τον καθε αγ@μητο στα 2μετρα απο το σβερκο του...... Ολοι οποιοι βγαζουν τετοια παιχνιδια ειναι για πολλα respect...! )
![]()
ρε συ....δεν θα σου πω τιποτα αλλο......Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Re οντως δεν τα ξερω ...
( Το θεμα ειναι οτι θελει πολλα κιλα @ρχιδι@ για να βγαλουν παιχνιδι ολοι αυτοι οι παιχτες με τον καθε αγ@μητο στα 2μετρα απο το σβερκο του...... Ολοι οποιοι βγαζουν τετοια παιχνιδια ειναι για πολλα respect...! )
![]()
κατσε και δες το πρωτο παιχνιδι...της τεταρτης που αναβληθηκε...
ειναι στην πορτα που οδηγει στα αποδυτηρια απο το γηπεδο ο τσουκαλας...με δυο παλικαρια του....
δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο
![]()
Re οντως δεν τα ξερω ...
(
![]()
και να πω δεν στο εχω πει.....μην διαβαζεις τις μαλακιες των δημοσιογραφων.....
και σε καποιον που μου ελεγε για το contra οτι δεν ειναι γαυρικο...
πειτε μου ποσο σοβαρο ειανι να ανεβαζει ενα site βιντεακια με μπινελικια?![]()
ε οκ αν γινόταν και 6ο παιχνίδι και ο Θρύλος θα έπαιζε κεκλεισμένω των θυρών...
λογικό ...δεν έγινε τετάρτη ο αγώνας έγινε Πέμπτη....είναι λογικό να μην μπορεί να υπάρξει ποινή....μη μας λέτε παπατζιλίκια
που τα εχετε δει αυτά????ότι να ναι για να στηρίξετε τις μαλάκιες που γρ'αφετε
η ποινή μπορεί να υπάρξει για ΕΠΟΜΕΝΟ παιχνίδι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) και ΠΟΤΕ για το ίδιο.....
3 απουσίες....θες να μας πεις για πιο λόγο ήταν η μία?ε?Ε?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ε οκ αν γινόταν και 6ο παιχνίδι και ο Θρύλος θα έπαιζε κεκλεισμένω των θυρών...
λογικό ...δεν έγινε τετάρτη ο αγώνας έγινε Πέμπτη....είναι λογικό να μην μπορεί να υπάρξει ποινή....μη μας λέτε παπατζιλίκια
που τα εχετε δει αυτά????ότι να ναι για να στηρίξετε τις μαλάκιες που γρ'αφετε
η ποινή μπορεί να υπάρξει για ΕΠΟΜΕΝΟ παιχνίδι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) και ΠΟΤΕ για το ίδιο.....
3 απουσίες....θες να μας πεις για πιο λόγο ήταν η μία?ε?Ε?
an kai εχω πει οτι δεν θα σου ξανα απαντησω....θα το κανω μονο και μονο επειδη διαβαζει και κοσμος...και μπορει για καποιο περιεργο λογο να νομισει οτι ξερεις τι λες...
λοιπον....
α) η τιμωρια του παναθηναικου ειναι διοτι επεσε μια κροτιδα στον αγωνιστικο χωρο και εσκασε διπλα σε ατομο...το γραφει και το φυλλο αγωνος.
οι γαυροι πεταξαν οτι εβρισκαν μπροστα τους...και πολλοι μπηκαν στον αγωνιστικο χωρο....χαρακτηριστικες οι στιγμες που ηταν κοσμος του γαυρου στο δρομο προς αποδυτηρια και εφτυναν τους παικτες του παναθηναικου....αυτα τα εδειξε Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ασε για τις βιδες που πεταξατε....ασε τα χημικα απο τα οποια ξεκινησε η πρωτη διακοπη την τεταρτη...για να μην λετε οτι τα λεω εγω.....εκει λοιπον δεν συνισταται τιμωρια κεκλεισμενων των θυρων.....αλλα χανεις το παιχνιδι! τελος...αυτο λεει ο νομος.....για αυτο και αλλαχτηκαν και εγιναν...υπεραριθμοι φιλαθλοι κλπ κλπ κλπ :rotflmao:
β) ο ενας που ελειψε απο τον παναθηναικο ....ειναι ο χριστοφιδελης...φανταζομαι σε αυτον αναφερεσαι....
ο οποιος ακολουθει φαρμακευτικη αγωγη εδω και πολυ καιρο...και εχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ που το επιβεβαιωνουν.....οτι απο εκει προεκυψε η χονδρογατυπινη πως στο καλο την λενε αυτην την ουσια......και εκκρεμεί ακομα το αν θα τιμωρηθει και ποσο....
βρε κοίτα που όλοι οι παικτες των βάζελων σε όλα τα αθλήματα που πιάνονται ντοπέ έχουν την ιδια δικαιολογία.....![]()
![]()
δηλ μου λες οτι πέρσυ στα εκτροπα στο γήπεδο σας έγινε τι?
αλλά ξέχασα εκεί σας είχαμε νικήσει ήδη....
σχετικα με το χάνεις τον αγώνα για της τεταρτης...σου απαντηθηκε πιο πάνω απο άλλον....
υ.γ γενικά ότι θυμάστε χαίρεστε με τους κανονισμούς....και φυσικά τους θυμαστε και τους απαιτείται μονο όταν πρόκειται για τις αντίπαλες ομάδες![]()
οπότε μην περιμένετε και ποτε να αλλάξει κάτι (πιο πολύ στην μπάλα...γιατι βολλευ και μπασκετ όσο να ναι ειναι καλύτερα)
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w