Σελίδα 104 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρουφαααα το τσαγακι σου τωρα και ασε τα πολλα πολλα..:rotflmao:

ice tea λογο ζεστης
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουρ
    γήθηκε από Akatanomastos

:rotflmao: :rotflmao:

ε τι?

αφου ειχε κινηση

.....

εχεις δικιο δεν επρεπε να τον αφησω

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα παλιομ@λ@κ@ τελευταία στιγμή και σήκωσα το μηχανάκι κι τη γλίτωσα...

Που πήγες και μπήκες ανάποδα ρε π@π@ρ@;;;;;

Χτες απογευματάκι είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό. Το πρώτο κομμάτι για όσους δεν ξέρουν είναι μονόδρομος (από αλλού ανεβαίνεις και από αλλού κατεβαίνεις) και κινούμαι σβέλτα, σε καμία περίπτωση δεν τρέχω. Τελευταία στροφή στο κομμάτι που είναι μονόδρομος, αριστερή και τυφλή. Πλεόν είμαι χαλαρά και απλά παίρνω γραμμή μιας και είναι κλειστή στροφή. Και στη έξοδο βλέπω το μ@λ@κ@ μπροστά αριστερά μου...

και εντάξει έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν ήταν τίποτα τρομερό, ούτως ή άλλως η γραμμή που είχα πάρει με οδηγούσε στα δεξιά του δρόμου και απλά άνοιξα λίγο την τροχιά μου. Εννοείται χέστηκα και τα συναφή αλλά το σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι αν δεν ήμουν σβέλτα στο προηγούμενο κομμάτι και συναντιόμασταν στην κορυφή της στροφής ή θα έσκαγα μετωπική πάνω του ή θα τον απέφευγα και θα έσκαγα στα βράχια...

Του κόρναρα του φώναξα, πήγε να συνεχίσει, σταμάτησα, τον γ@μησα στην κόρνα και του γκάριζα είσαι ανάποδα και κάτι άλλα και γύρισε. Παρακάτω φωτογραφία του δρόμου με τα σήματα, αντί να πάει δεξιά, πήγε ίσια... πόσο πιο σαφές να γίνει;;;

Τουλάχιστον μετά στις κεραίες είδα από μακριά ένα ζώο στο δρόμο και λέω ωπ, κόπρος για να κόψουμε, αλλά τελικά ήταν αλεπού, η οποία έφυγε λίγο αλλά δεν την κοπάνησε καθόταν και κοιτούσε από απόσταση, όταν έκανα να την πλησιάσω βέβαια έφυγε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα230sm.jpg 
Προβολές:	708 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	206326
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Σε είδα κομμάτι μάρμαρο σπασμένο πάνω στην αερογέφυρα της Αθηνών να περνάς ξυστά απο τη ρόδα μου.....
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Πρέπει να σε είδα lettas, εχθες κατά τις 17:00 κατεβαίνοντας την Λ.Ηρακλειου,στο ύψος
    της Λεωφ.Ειρήνης

(Επιβεβαίωσε, όβερ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Πρέπει να σε είδα lettas, εχθες κατά τις 17:00 κατεβαίνοντας την Λ.Ηρακλειου,στο ύψος
    της Λεωφ.Ειρήνης

(Επιβεβαίωσε, όβερ)
    κι έλεγα κάπου το ξέρω αυτό το κράνος.. :wacko:

ρε ΓΚρουσούζη! τρία λεπτά μετά με σταματήσανε για έλεγχο

"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σε είδα Tiger λευκό, με τριβάλιτσο, μπάγκστερ και υποστρώματα, τίγκα φορτωμένο, απέναντι από τον Κήπο, έξω από το πάρκινγκ στο Ρέθυμνο. Είχες πάνω σου και δύο κράνη, αλλά τους αναβάτες δεν τους είδα

Τέλοσπάντων, καλά χιλιόμετρα
    "Qu ils mangent de la brioche"

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σας είδα κι εσάς, με τη BMW R1200RT (μάλλον), σας ευχήθηκα καλές βόλτες, αλλά μάλλον δεν με ακούσατε...
    "Qu ils mangent de la brioche"

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    κι έλεγα κάπου το ξέρω αυτό το κράνος.. :wacko:

ρε ΓΚρουσούζη! τρία λεπτά μετά με σταματήσανε για έλεγχο

Kαλοκαίρι είναι ρε, στρώνουν οι κώλοι

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Σε είδα παλιομ@λ@κ@ τελευταία στιγμή και σήκωσα το μηχανάκι κι τη γλίτωσα...

Που πήγες και μπήκες ανάποδα ρε π@π@ρ@;;;;;

Χτες απογευματάκι είπα να πάω μια βόλτα στον Υμηττό. Το πρώτο κομμάτι για όσους δεν ξέρουν είναι μονόδρομος (από αλλού ανεβαίνεις και από αλλού κατεβαίνεις) και κινούμαι σβέλτα, σε καμία περίπτωση δεν τρέχω. Τελευταία στροφή στο κομμάτι που είναι μονόδρομος, αριστερή και τυφλή. Πλεόν είμαι χαλαρά και απλά παίρνω γραμμή μιας και είναι κλειστή στροφή. Και στη έξοδο βλέπω το μ@λ@κ@ μπροστά αριστερά μου...

και εντάξει έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν ήταν τίποτα τρομερό, ούτως ή άλλως η γραμμή που είχα πάρει με οδηγούσε στα δεξιά του δρόμου και απλά άνοιξα λίγο την τροχιά μου. Εννοείται χέστηκα και τα συναφή αλλά το σοκ ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι αν δεν ήμουν σβέλτα στο προηγούμενο κομμάτι και συναντιόμασταν στην κορυφή της στροφής ή θα έσκαγα μετωπική πάνω του ή θα τον απέφευγα και θα έσκαγα στα βράχια...

Του κόρναρα του φώναξα, πήγε να συνεχίσει, σταμάτησα, τον γ@μησα στην κόρνα και του γκάριζα είσαι ανάποδα και κάτι άλλα και γύρισε. Παρακάτω φωτογραφία του δρόμου με τα σήματα, αντί να πάει δεξιά, πήγε ίσια... πόσο πιο σαφές να γίνει;;;

Τουλάχιστον μετά στις κεραίες είδα από μακριά ένα ζώο στο δρόμο και λέω ωπ, κόπρος για να κόψουμε, αλλά τελικά ήταν αλεπού, η οποία έφυγε λίγο αλλά δεν την κοπάνησε καθόταν και κοιτούσε από απόσταση, όταν έκανα να την πλησιάσω βέβαια έφυγε.
    Φίλε προσοχή εκεί πάνω. Κυκλοφορούν πολλοί ποδηλάτες και περιπατητές και έχει πολλές τυφλές φουρκέτες. Μαξ ταχύτητα 30 και πολλά είναι. Δε ξέρεις από που μπορεί να σου πεταχτεί ο καθείς.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σας είδα χθες το βράδυ να βγαίνετε από το θερινό σινεμά στην πύλη τής Βηθλεέμ και παραλίγο να πάθω σοκ. Ένα Χαρχάρλεϋ δικάβαλο, ένα Transalp δικάβαλο, ένα Bros κι ένα Fazer, ΟΛΟΙ με κράνος. Ένας-δύο ακόμα και θα ήμασταν όλοι οι Ηρακλειώτες που φοράνε κράνος μαζεμένοι στο ίδιο σημείο.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σας ειδα ολους (με ελαχιστες εξαιρεσεις) τους κεφαλονητες
    να μας προσφερετε ποιοτητα,αριστη εξυπηρετηση,με πολυ λογικες τιμες.

μπραβο για το μερακι που εχετε σε οτι κανετε....απο τα σπιτια με τους περιποιημενους κηπους μεχρι την αψογη συμπεριφορα και πολυ επαγγελματικη συνηδηση...

ομορφαινεται τον ηδη πανεμορφο τοπο σας

κυκλοφορουσα απο 31/7 εως 8/8 με ενα νισσαν ναβαρα και σας χαιρετουσα.....καποιοι με μεγαλη μου εκπληξη ανταποδιδατε....

οπως και οταν εφευγα απο το χωριο μου (αγναντα τζουμερκων) απο την διαδρομη προς περτουλι-τρικαλα στις 11/8 παλι χαιρετησα οποιους συναντησα και ανταπεδωσαν μερικοι....ασφαλες χιλιομετρα να εχετε ολοι

υ.γ καμια σχεση δεν εχω με καφαλονητες για να τους διαφημησω.....
    υ.γ 2 με την τιμη βενζινης-πετραιλεου μας

πλάκα-πλάκα λές να σε είδα φουρνάς...?

Την κυριακή 8/8 με χαιρέτησε ένα τουτου (αλλά δεν θυμάμαι μάρκα) κάπου εκεί πάνω και ανταπέδωσα το σινιάλο (μαύρο fz6S)...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε ειδα εχθες στην Καβαλας κατα τις 19.30 ξεκινωντας απο το φαναρι που μολις ειχε πρασινισει και κοβω βλεφαρο πριν ανοιξω το ρημαδιασμενο γκριπ ταυτοχρονα μιλωντας με την αρραβωνιαστηκια μου (ευτυχως με ειδε που εκοψα και ενα παληκαρι με λευκο στρομ),προλαβα να δω τα φρενα σου να βγαζουν καπνους (πολυ πραμα μιλαμε) και να ερχεσαι φρεναριστος με τα ...οσα!

Αφησες φρενα οταν ειδες οτι σε ειδα και συνεχισες με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ με καμμια 100αρα,δεν προλαβαινες με την καμμια να σταματησεις....με ποσα πηγαινες ρε φιλε?Αν δεν ημουν εγω και ξεκιναγε ο παπαρας που κορναρε απο πισω μου και του κλεισα τον δρομο τωρα θα ησουν με την κοπελια που κουβαλουσες (νομιζω κοπελια ηταν) κολυμπυθροξυλο.....και θα λεγαμε κριμα....

Αγορινα μου αν συνεχισεις να το κανεις αυτο με το Hayabusa σου (GEN II ) αλλαξε τακακια ειναι καμμενα.....αν θες την γνωμη μου μην το πολυζοριζεις...εχθες ειχες φυλακα αγγελο...

....εμενα....
    Keep spamming!!!:a13:

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    πλάκα-πλάκα λές να σε είδα φουρνάς...?

Την κυριακή 8/8 με χαιρέτησε ένα τουτου (αλλά δεν θυμάμαι μάρκα) κάπου εκεί πάνω και ανταπέδωσα το σινιάλο (μαύρο fz6S)...

φιλε μου αν εννοεις καφαλονια μπορει...το τουτου μου ειναι αγροτικο....

αν λες για το χωριο μου μαλλον δυσκολο γιατι ανεβηκα κατα τις 11 το βραδυ και δεν συναντησα πολλους....

οπως και να εχει...παντα ορθιος

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF