Σελίδα 104 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114154 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σολακησ..... στο 44

Μπρεσκα 10 ,38, 65

+ Οτι.... τεσσερα χαμενα; τετατετ ειναι πολλα !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σολακησ..... στο 44

Μπρεσκα 10 ,38, 65

+ Οτι.... τεσσερα χαμενα; τετατετ ειναι πολλα !!!

και ομως...δες τις φασεις...
    στο δευτερο ημιχρονο

εντιτ!! τωρα εδειχνε τις φασεις.....μια εκανε μονο ο μπρεσκα

kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.

stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.

kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε

stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.

kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι

stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι

CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

CIRUS: :
    μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε?
    καλά μ@λ@κ@ς είσαι ????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???

Υ.Γ. Ντάξει υπερβάλω λίγο με τον blackbusa αλλά είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια τα γραφόμενα

καλά μ@λ@κ@ς είσαι ????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???
    ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???
    μαγειρεύω κιόλας έλα και θα σου κάνω το τραπέζι. θα σου φτιάξω το αγαπημένο σου

ΚΑΛΤΣΟΝΕ

ΚΑΛΤΣΟΝΕ

ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.

stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.

kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε

stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.

kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι

stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι

CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΤΣΟΝΕ

δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....

Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Germany/...04/307636.html

Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
    ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
    Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....
    δεν μπορώ, αυτή την έχεις ανάγει σε επιστήμη εσύ και δεν θα είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΤΣΟΝΕ που το τρως και πετάς καλύτερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Germany/...04/307636.html

Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
    ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
    Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!
    kai o magat eixe dilwsei oti den ton thelei stin omada

fantasou ti piesi tha dextike...poios...o magat...gia na tou upograpsei mexri tokalokairi

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;

Ξέρω ξέρω.. είμαι γκρινιάρης.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε