Σολακησ..... στο 44
Μπρεσκα 10 ,38, 65
+ Οτι.... τεσσερα χαμενα; τετατετ ειναι πολλα !!!
![]()
Σολακησ..... στο 44
Μπρεσκα 10 ,38, 65
![]()
και ομως...δες τις φασεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σολακησ..... στο 44
Μπρεσκα 10 ,38, 65
![]()
στο δευτερο ημιχρονο
εντιτ!! τωρα εδειχνε τις φασεις.....μια εκανε μονο ο μπρεσκα
![]()
![]()
![]()
kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.
stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.
kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε
stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.
kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι
stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι
CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
CIRUS: :![]()
καλά μ@λ@κ@ς είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μπιλυ τελικα αι βασιλης υπαρχει ρε?![]()
![]()
????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???
Υ.Γ. Ντάξει υπερβάλω λίγο με τον blackbusa αλλά είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια τα γραφόμενα![]()
![]()
ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλά μ@λ@κ@ς είσαι![]()
????? κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουμε κιολας για να πάρουν τον άχρηστο τον Γκαλίτσιο, τι αι βασίλης και π@π@ριες μου τσαμπουνάς αυτός είναι πιο άχρηστος και άμπαλος και από τον blackbusa ποιος τον θέλει στην ομάδα του???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαγειρεύω κιόλας έλα και θα σου κάνω το τραπέζι. θα σου φτιάξω το αγαπημένο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωπα ρε Μαμαλακη παιχταρα...κανεις μονο τα ψωνια η τα μαγειρευεις κιολλας???
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μαγειρεύω κιόλας έλα και θα σου κάνω το τραπέζι. θα σου φτιάξω το αγαπημένο σου
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
kalgeorge: οι Εργοτέλης μας έπαιξε για πλάκα και έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι, έπρεπε να κερδίσει ενώ εσείς άνετα περάσατε ήσασταν πολύ καλύτεροι από τον Βόλο και έτσι κερδίσατε άνετα.
stoubi: μα τι λες εσείς περάσατε άνετα, εμάς ο Βόλος μας έκανε πλάκα έχασε 4 ευκαιρίες και άνετα θα μπορούσε να κερδίσει. Είσασταν πολύ καλύτεροι από τον εργοτέλη και άνετα κερδίσατε.
kalgeorge: όχι όχι είμασταν γτπ ο εργοτέλης μας ξέσκισε
stoubi: σε παρακαλώ ο Βόλος σου λέω μας ξεκολι@σε ενώ εσείς περάσατε άνετα τον εργοτέλη, είσασταν καλύτεροι μην επιμένεις, το αξίζατε να κερδίσετε.
kalgeorge: δεν είναι έτσι μην επιμένεις είσαστε καλύτεροι
stoubi: όχι δεν μπορώ να το δεχτώ εσείς είσασταν καλύτεροι
CIRUS: ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ
ΥΓ: πάλι καλά που ξέρω τι ομάδα είστε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μαγειρεύω κιόλας έλα και θα σου κάνω το τραπέζι. θα σου φτιάξω το αγαπημένο σου
ΚΑΛΤΣΟΝΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Germany/...04/307636.html
Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!
δεν μπορώ, αυτή την έχεις ανάγει σε επιστήμη εσύ και δεν θα είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμαΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν κανεις καλυτερα μια ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ που την ξερεις καλυτερα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΤΣΟΝΕ που το τρως και πετάς καλύτερα![]()
![]()
kai o magat eixe dilwsei oti den ton thelei stin omadaΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Δε λεω...........κοβουν και ραβουν οι μανατζερ στο ποδοσφαιρο αλλα οχι κι ετσι!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Germany/...04/307636.html
Και οι δημοσιογραφοι ομως πολυ προπαγανδα!
ο Χαριστεας λεει εφυγε απ την Αρλ γιατι τσακωθηκε με τον Χατζιμπεγκιτς........ και καλα!!!
Δεν εφυγε γιατι ηταν ανυπαρκτος και η ομαδα ηθελε να τον ξεφορτωθει αυτον και το Μπασινα μαζι!!!
fantasou ti piesi tha dextike...poios...o magat...gia na tou upograpsei mexri tokalokairi
Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;
Ξέρω ξέρω.. είμαι γκρινιάρης.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.