Σελίδα 104 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ........

ρε terens πάλι γράφεις ό,τι να ναι, εγώ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι μίλησα, μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Το οτι τα βλέπεις όλα κίτρινα δεν είναι πρόβλημα δικό μου, δικό σου είναι

για την βρώμα που βγήκε το καλοκαίρι έχω γράψει αρκετά πράγματα πολλές σελίδες πιο πριν αν δεν τα θυμάσαι γύρνα πίσω και ξαναδιάβαστα, εγώ τα θυμάμαι και έχω αναφέρει πως για μένα ο Ολυμπιακός έπρεπε να πέσει κατηγορία και χίλια δυο άλλα, όπως και σου παραδέχθηκα ότι ο Ολυμπιακός και ο παναθηναικός έχουν κάνει πολλές βρωμιές και ντρέπομαι για αυτά. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θες να γράψω τα ίδια για να το εμπεδώσεις είναι ξεκάθαρο γ@μω την αγανακτηση μου αλλά δεν μπορεί σε όποιο παιχνίδι παίζει ο Ολυμπιακός και για να δείξεις ότι έχεις δίκιο να ανατρέχεις σε αυτά.

Σχολιάζαμε το ματς με την ξάνθη και είπα την άποψη μου τι είδα, σου είπα καταλαβαίνω που είστε προκατηλειμένοι αλλά φάνηκε καθαρά πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε και απλά είμασταν τυχεροί, δηλαδή πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσω με τη δική σου άποψη που ακόμα και ένα φαουλ να δώσει ανάποδα, ο διαιτητης παίζει 90-10 τον Ολυμπιακό. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και βέβαια δεν είμαι πάντα, είναι φυσιολογικό όταν αγαπάς μια ομάδα να μην είσαι τελείως αντικειμενικός, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι. Προσπάθησε και συ λίγο να βγάλεις τα κίτρινα γυαλιά και θα δεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα. Αν θες μην το κάνεις συνέχισε το βιολί σου αλλά μην νομίζεις ότι τα βλέπεις ΕΣΥ όλα σωστά και όλοι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ρε terens πάλι γράφεις ό,τι να ναι, εγώ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι μίλησα, μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Το οτι τα βλέπεις όλα κίτρινα δεν είναι πρόβλημα δικό μου, δικό σου είναι

για την βρώμα που βγήκε το καλοκαίρι έχω γράψει αρκετά πράγματα πολλές σελίδες πιο πριν αν δεν τα θυμάσαι γύρνα πίσω και ξαναδιάβαστα, εγώ τα θυμάμαι και έχω αναφέρει πως για μένα ο Ολυμπιακός έπρεπε να πέσει κατηγορία και χίλια δυο άλλα, όπως και σου παραδέχθηκα ότι ο Ολυμπιακός και ο παναθηναικός έχουν κάνει πολλές βρωμιές και ντρέπομαι για αυτά. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θες να γράψω τα ίδια για να το εμπεδώσεις είναι ξεκάθαρο γ@μω την αγανακτηση μου αλλά δεν μπορεί σε όποιο παιχνίδι παίζει ο Ολυμπιακός και για να δείξεις ότι έχεις δίκιο να ανατρέχεις σε αυτά.

Σχολιάζαμε το ματς με την ξάνθη και είπα την άποψη μου τι είδα, σου είπα καταλαβαίνω που είστε προκατηλειμένοι αλλά φάνηκε καθαρά πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε και απλά είμασταν τυχεροί, δηλαδή πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσω με τη δική σου άποψη που ακόμα και ένα φαουλ να δώσει ανάποδα, ο διαιτητης παίζει 90-10 τον Ολυμπιακό. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και βέβαια δεν είμαι πάντα, είναι φυσιολογικό όταν αγαπάς μια ομάδα να μην είσαι τελείως αντικειμενικός, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι. Προσπάθησε και συ λίγο να βγάλεις τα κίτρινα γυαλιά και θα δεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα. Αν θες μην το κάνεις συνέχισε το βιολί σου αλλά μην νομίζεις ότι τα βλέπεις ΕΣΥ όλα σωστά και όλοι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ..........ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Μπορείς νά λές τήν άποψη σου ,
    έγώ μπορώ τή δική μου...??
    ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ.....

Έπί τής ούσίας ύπάρχει περίπτωση νά παραδεχτείς ποτέ ότι έκανες.....

ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...??

ΟΤΙ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....??

ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ........

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...??

Άντε πές μας και τήν άποψη σου τώρα γιά τήν πιρουέττα τού Μιραλάς
    καί γιά τό δεύτερο άκυρωμένο τού Έργοτέλη πού τό έκαναν όλοι γαργάρα....
    Δέ θά πώ γιά τό γήπεδο πού έγερνε,αύτά είναι συνηθισμένα πράμματα.

Καί νά μήν παραλείψω τίς εύχές μου.........
    άπό τώρα νωρίς - νωρίς στό ΑΠΟΕΛ καί τήν

Α Ρ Σ Ε Ν Α Λ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ο μέλμπεργκ δεν βουτάει!

Αυτός μπαίνει στην κατηγορία των παικτών που δεν παίρνουν ποτέ κόκκινη, μετά τον τιτανοτεράστιο Ανατολάκη και τον άξιο συνεχιστή Αβραάμ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα ακολουθεί τις αξίες της διαχρονικά!

ετσι μπράβο... γιατι ανησύχησα.....

έλα πάμε για τον Μοντεστο τώρα.... περιμένω σενάριο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ..........ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Μπορείς νά λές τήν άποψη σου ,
    έγώ μπορώ τή δική μου...??
    ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ.....

Έπί τής ούσίας ύπάρχει περίπτωση νά παραδεχτείς ποτέ ότι έκανες.....

ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ...??

ΟΤΙ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....??

ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ........

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...??

Άντε πές μας και τήν άποψη σου τώρα γιά τήν πιρουέττα τού Μιραλάς
    καί γιά τό δεύτερο άκυρωμένο τού Έργοτέλη πού τό έκαναν όλοι γαργάρα....
    Δέ θά πώ γιά τό γήπεδο πού έγερνε,αύτά είναι συνηθισμένα πράμματα.

Καί νά μήν παραλείψω τίς εύχές μου.........
    άπό τώρα νωρίς - νωρίς στό ΑΠΟΕΛ καί τήν

Α Ρ Σ Ε Ν Α Λ....!!!

κουράστηκα να λέω ρε φίλε τα ίδια, υποθέτω ξέρεις να διαβάζεις πήγαινε πίσω και διάβασε τις απόψεις μου ποιος σου είπε ότι όποτε γουστάρεις εσύ θα γράφω τα ίδια και τα ίδια.

το παιχνίδι δεν το είδα καν αφού το θες, τώρα που είδα τις φάσεις η πιρουέτα που λες εσύ του Μιραλάς φαίνεται 100% ότι είναι πεντακάθαρο πέναλτι. Υπάρχει πεντακάθαρη κλωτσιά στο πόδι, το ότι έπεσε μελωδραματικά δεν έχει απολύτως καμία σημασία στο γεγονός ότι ήταν πεντακάθαρη παράβαση και πέναλτυ.

το δεύτερο ακυρωμένο γκολ που λες του εργοτέλη δεν το έχω βρει στις φάσεις αν έχεις την καλοσύνη βάλτο μου σε link να σου πω την άποψη μου. Το παιχνίδι σου ξαναλέω δεν το είδα είχα κάποια υποχρέωση και δεν μπορούσα να δω μπάλα.

Υ.Γ. Καλοχώνευτα τα 3 μπαλάκια

Ρε τον Κέβιν κάτι πέναλτι που παίρνει...!
    ρε συ κάτσε δες την φάση, καθαρά το πόδι του κλωτσάει, άσε που μετά βουτάει λες και τον σκότωσε, ήταν καθαρό πέναλτι.

Υ.Γ. Πάντως και γω στις επαναλήψεις που έβαλε καρέ καρέ σε αργή κίνηση ο ΣΚΑΙ το είδα, στο πρώτο πλάνο που είδα είπα "ώπα βούτηξε και το κέρδισε, μούφα πέναλτι"

τι είναι αυτά που λέτε ρε? λίγο αντρουπί!!! πέναλτυ το χτεσινο...

αφού ο κόπρος φόραγε ερυθρόλευκα άρα ΔΕΝ ήταν πέναλτυ.....εξάλλου το πόδι δεν έσπασε ...έσπασε???

να μου χαθείτε θέλετε και να είναι πέναλτυ....

μπεεεεεεεεεεεεε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

τι βαρδαρης ηταν σημερα ρε παιδια????

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Οποιο Μπαοκι ( με πρωτο τον Sfero ) βγει να την πει γιατα της αεκ......

Να του καει το βιντεο !!!!!

Καθως οπως ειναι γνωστο τις τελευταιες μερες ο Ολυμπιακος ειναι υπευθυνος για ολα....

Αρα.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου ρε τερρενς ......

Με τον καθρεφτη , τον καλλυτερο παιχταρα που περασε απο την αεκ , και τον αλλον τον καμμενο.....

Τον Σαλπιγγιδη.....!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παντα σου ελεγα οτι βλεπεις πολυ μπροστα....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ...........ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Πρός τό φίλο μου τό ΠΑΟΚΙ.........

Είστε ή ίδια όμάδα μέ πέρσυ,και καλύτεροι.
    Ή ΑΕΚ είναι χωρίς πολλά περσινά της άστέρια.
    ΣΑΧΑ, ΝΤΙΟΠ, ΣΚΟΚΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ κ.λ.π....
    Πρόβλεψα ότι θά χάσουμε γιά πλάκα μέ 2-3 γκόλ.
    Ένα ήμίχρονο ήταν άρκετό.
    Όπως όλοι ξέρουμε όμως καθώς είπε καί κάποιος όλοι παίζουν
    καί στό τέλος κερδίζει ή Μάντσεστερ.........
    στή Μπανανία..........παραφράζοντας το

ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...........Η ΠΑΡΑΓΚΑ....!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....??

Νά τό πάρουμε,νά τό άπομονώσουμε άπό τήν Έλληνική πραγματικότητα
    καί νά κάνουμε κριτική...??
    Γίνεται αύτό άπό έναν νοήμονα άνθρωπο μορφωμένο...??
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ 95ο ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ....!!
    Άλλάζει κάτι άπό αύτό πού ζούμε τά τελευταία 15 χρόνια...??
    Πρέπει νά ύποκρινόμαστε καί νά κάνουμε πώς δέν τρέχει τίποτε...??

ΕΔΩ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ..........
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ....!!

Τή μιά ή όμάδα Βού,τήν άλλη ή όμάδα Α,
    άνεβαίνουν κατεβαίνουν κάθε μέρα κ.λ.π....
    ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....!!!

Κί έσύ χτυπιέσαι καί μάς λέ ότι τυχαία καί δίκαια κέρδισες.........
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ............

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ...??

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΗΘΟΣ...............ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    οκ

εβαλε γκολ ο σαλπι στην ΑΕΚ

αυτο τα λεει ολα

ο παοκ ειναι οπως περσι +εναν καλο προπονητη

η χειροτερη ΑΕΚ στην ιστορια της με την χειροτερη δεκαετια της απο την ιδρυση της εχασε φετος απο τον παοκ που κανει ισως την δευτερη καλυτερη πενταετια της ιστοριας του 3-0

και ολα αυτα σε ενα πρωταθλημα οπου ουδεις φιλαθλος ασχολειται στα σοβαρα...
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    οκ

αυτο τα λεει ολα

η χειροτερη ΑΕΚ στην ιστορια της με την χειροτερη δεκαετια της απο την ιδρυση της εχασε φετος απο τον παοκ που κανει ισως την δευτερη καλυτερη πενταετια της ιστοριας του 3-0

Ψιτ φίλος... Σε ένα ημίχρονο τα έφαγες! Έτσι και δεν είχα Ζενίτ και γάβρο σε 7 μέρες ακόμα θα μετρούσες...

Όσο για τον Σάλπι, έπαιξε πολύ ωραία και τον καταχάρηκα, αλλά εγώ επιμένω ότι δεν μπορεί αυτός ο παίκτης με αυτόν τον ρόλο να παίρνει σχεδόν τα διπλά από τον δεύτερο. Η αναλογία αμοιβής/προσφοράς είναι τεράστια!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ψιτ φίλος... Σε ένα ημίχρονο τα έφαγες! Έτσι και δεν είχα Ζενίτ και γάβρο σε 7 μέρες ακόμα θα μετρούσες...

Όσο για τον Σάλπι, έπαιξε πολύ ωραία και τον καταχάρηκα, αλλά εγώ επιμένω ότι δεν μπορεί αυτός ο παίκτης με αυτόν τον ρόλο να παίρνει σχεδόν τα διπλά από τον δεύτερο. Η αναλογία αμοιβής/προσφοράς είναι τεράστια!

MAΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΑ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΡΟΥΜΠΙΝ...............

Γιά Ζενίτ,όχι ότι είναι καί διαφορετικής δυναμικότητας,άν καί ή Ζενίτ είναι κομμάτι καλύτερη....!!
    Όσο γιά τά ΑΝ..............άστο...
    Θές τή γνώμη μου...??
    Όταν μιά όμάδα σέβεται τόν κόσμο στήν κερκίδα παίζει μέχρι τό 90 στά κόκκινα...!!
    ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ...........!!
    Έδώ όμως τελείωσε ή σεμνή τελετή γρήγορα καί στό δεύτερο
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...!!
    Διότι όπως είπες καί παρέλειψες προφανώς ΤΥΧΑΙΑ, καί οί δύο έχουμε σφιχτό πρόγραμμα.
    Καί άν θές ή ΑΕΚ παίζει χωρίς άνάσα κάθε τρείς μέρες μέχρι τήν Κυριακή μέ Πανιώνιο...!!
    Συνεπώς ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΖΟΡΙ...!!
    Άν όμως,άν ήσουν σέ καμμιά Άγγλία...........ΘΑΤΡΩΓΕΣ ΓΙΟΥΧΑ γιά τό δεύτερο ήμίχρονο.
    Άκριβώς γιά τόν άντίθετο λόγο πού ίσχυρίστηκες ότι φρενάρισες στά 3...!!
    ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

Γκούτ λάκ...........λοιπόν γιά τήν Πέμπτη...!!

ΥΓ. Όταν χάνουμε έτσι καθαρά κι ώραία λέμε ,άθλημα είναι έχει καλές καί κακές στιγμές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    οκ

αυτο τα λεει ολα

Ο ΣΑΛΠΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ............

Και μέ ΠΑΟΚ καί μέ ΠΑΟ.....!!
    Άν έννοείς ......ΑΥΤΟΣ ................ό πεσμένος Σάλπι,έντάξει τό καταλαβαίνω.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε