ρε terens πάλι γράφεις ό,τι να ναι, εγώ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι μίλησα, μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Το οτι τα βλέπεις όλα κίτρινα δεν είναι πρόβλημα δικό μου, δικό σου είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ........
για την βρώμα που βγήκε το καλοκαίρι έχω γράψει αρκετά πράγματα πολλές σελίδες πιο πριν αν δεν τα θυμάσαι γύρνα πίσω και ξαναδιάβαστα, εγώ τα θυμάμαι και έχω αναφέρει πως για μένα ο Ολυμπιακός έπρεπε να πέσει κατηγορία και χίλια δυο άλλα, όπως και σου παραδέχθηκα ότι ο Ολυμπιακός και ο παναθηναικός έχουν κάνει πολλές βρωμιές και ντρέπομαι για αυτά. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θες να γράψω τα ίδια για να το εμπεδώσεις είναι ξεκάθαρο γ@μω την αγανακτηση μου αλλά δεν μπορεί σε όποιο παιχνίδι παίζει ο Ολυμπιακός και για να δείξεις ότι έχεις δίκιο να ανατρέχεις σε αυτά.
Σχολιάζαμε το ματς με την ξάνθη και είπα την άποψη μου τι είδα, σου είπα καταλαβαίνω που είστε προκατηλειμένοι αλλά φάνηκε καθαρά πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε και απλά είμασταν τυχεροί, δηλαδή πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσω με τη δική σου άποψη που ακόμα και ένα φαουλ να δώσει ανάποδα, ο διαιτητης παίζει 90-10 τον Ολυμπιακό. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και βέβαια δεν είμαι πάντα, είναι φυσιολογικό όταν αγαπάς μια ομάδα να μην είσαι τελείως αντικειμενικός, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι. Προσπάθησε και συ λίγο να βγάλεις τα κίτρινα γυαλιά και θα δεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα. Αν θες μην το κάνεις συνέχισε το βιολί σου αλλά μην νομίζεις ότι τα βλέπεις ΕΣΥ όλα σωστά και όλοι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.