Δεν ρίχνει γκόμενες μόνο η ποίηση, μαγκίτη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αχχχ! :a07:![]()
(και η αποστήθιση της Ανόδου της Ασημαντότητας του τρελοκοτσιδιάρη Κορνήλιου την κάνει την δουλειά της στο τσακ μπαμ ..)
Δεν ρίχνει γκόμενες μόνο η ποίηση, μαγκίτη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αχχχ! :a07:![]()
(και η αποστήθιση της Ανόδου της Ασημαντότητας του τρελοκοτσιδιάρη Κορνήλιου την κάνει την δουλειά της στο τσακ μπαμ ..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εκτονωνόμαστε σε επί μέρους συμβάντα/συμπεριφορές (κατά την γνώμη μου γνωστές, προβλέψιμες και αναμενόμενες) και τελικά "πάει περίπατο" η ουσία του όλου θέματος...
(που σίγουρα δεν είναι η ενδελεχής αναζήτηση του ρόλου των προστατών του κρατισμού..)
![]()
Ε αφού δεν μας ακούνε που τους λέμε "γυρίστε ΜΑΤάκια μου προς την άλλη να πάμε μέσα μαζί, να γίνετε και αυτομάτως ήρωες"...![]()
safety doesn't happen by accident
Ούτε εσύ τους ακούς όμως καρτασίνα που σΕ λένε γύρνα κοπέλα μου από την άλλη να πάμε προς τα έξω να πιούμε κανένα φρεντουτσινάκι και να συζητήσουμε επί παντός επιστητού ..Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ε αφού δεν μας ακούνε που τους λέμε "γυρίστε ΜΑΤάκια μου προς την άλλη να πάμε μέσα μαζί, να γίνετε και αυτομάτως ήρωες"...![]()
![]()
ΣΥΛΛΗΨΗ στο Σύνταγμα 29-06-2011
http://www.youtube.com/watch?v=0UKQd...eature=related
Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011
http://www.youtube.com/watch?v=S20_JuaX8gg&sns=fb
Ξύπνα...φτάσαμε...!
μλκς.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
mlk to ga@@@ses![]()
![]()
Ούτε εσύ τους ακούς όμως καρτασίνα που σΕ λένε γύρνα κοπέλα μου από την άλλη να πάμε προς τα έξω να πιούμε κανένα φρεντουτσινάκι και να συζητήσουμε επί παντός επιστητού ..![]()
Περίεργα με το προτείνανε ρε Αντωνάκη χθες και δεν το κατάλαβα. Βρέθηκα αγκαλιά με έναν τοίχο να παλεύω να πάρω ανάσα. Πρόταση για καφέ ήτανε;![]()
safety doesn't happen by accident
Ούτε εσύ τους ακούς όμως καρτασίνα που σΕ λένε γύρνα κοπέλα μου από την άλλη να πάμε προς τα έξω να πιούμε κανένα φρεντουτσινάκι και να συζητήσουμε επί παντός επιστητού ..![]()
mporei na min pinei fredochino...
auto den sas perase apo to mualo>?
![]()
Μπορεί να ήταν της άποψης ότι την γυναίκα πρέπει να την βάζεις στην θέση της...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Περίεργα με το προτείνανε ρε Αντωνάκη χθες και δεν το κατάλαβα. Βρέθηκα αγκαλιά με έναν τοίχο να παλεύω να πάρω ανάσα. Πρόταση για καφέ ήτανε;![]()
(γιατί αλλιώς, μετακινείται..)![]()
Επειδη βρεθηκα στον ιδιο τοιχο με την κοπελια να υποθεσω οτι ο γλυκυτατος χωροφυλαξ ηταν απλα αναποφασιστος;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μπορεί να ήταν της άποψης ότι την γυναίκα πρέπει να την βάζεις στην θέση της...
(γιατί αλλιώς, μετακινείται..)![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
dwse mia xaroumeni nota stin upothesi file kwstaΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οκ, αντιλαμβανομαι οτι αυτα που γινονται ειναι εξαιρετικα σοβαρα, αλλα τουλαχιστον τη βια που ασκειται απο τους υπανθρωπους δεν πρεπει να τη φοβομαστε, εξ ου και το ξεφτυλισμα...
αν παρ ολα αυτα θεωρειτε οτι δεν εχουν θεση εδω οι συγκεκριμενες φωτογραφιες, τις βγαζω ASAP