Σας είδα βλαμμένους, πονεμένους, σιχτιριασμένους μηχανόβιους πρωι-πρωι να με κλείνετε ενώ ήμουν με το φορτηγό. Το νού σας 40 τόνοι δεν αστειεύονται! Καλό θα ήταν να φοράτε και κανένα κράνος!!!!!
Σας είδα βλαμμένους, πονεμένους, σιχτιριασμένους μηχανόβιους πρωι-πρωι να με κλείνετε ενώ ήμουν με το φορτηγό. Το νού σας 40 τόνοι δεν αστειεύονται! Καλό θα ήταν να φοράτε και κανένα κράνος!!!!!
Σε ειδα φιλε με το hornet να ''μπαινουμε'' παρεα στο s της Σπυρου Λουη προς Κηφισιας και σε χαρηκα![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα στην Κατεχάκη με το παλιό μου scooter και συγκινήθηκα!
Σίγουρα αυτό ήταν, είδα και την πινακίδα και την θυμήθηκα κάμποσα χρόνια μετά.
Μικρός που είναι ο κόσμος!...
I will take the mountains!
σε ειδα οδηγε της οδικης βοηθειας να χοροπηδας πανω στην πλατφορμα για να βεβαιωθεις οτι οι ιμαντες κρατανε τη μηχανη που μολις ειχες δεσει
ηθελα να ηξερα αν εκανε οτι επεφτε πως θα την κραταγες........
(το οτι το ''φορτιο'' ηταν bmw το θεωρω πλεονασμο)
Πέρασα το ΣΚ από την Αθήνα και σας είδα, να φοράτε οι περισσότεροι κράνος και εξοπλισμό (εξωφρενικά πράγματα για Κρήτη), αλλά και να κάνετε μερικές από τις πιο ανόητα ριψοκίνδυνες σφήνες που έχω δει. Σπάνια περίπτωση όπου οι ξετάπωτες εξατμίσεις (που είχαν και αρκετοί σουπεργουαουσφηνάτοι) φάνηκαν χρήσιμες αφού προειδοποιούσαν τι πλησιάζει. Δεν απαιτούμε μόνο σεβασμό, σεβόμαστε κι εμείς τους άλλους.
Σε είδα βιαστικέ με το μαυρο hornet και το κρανος στον αγκωνα, χτες 12/12 μπροστά απο το Σύνταγμα, ακριβως πίσω μου (ασημι hornet εγω) να κορναρεις ενω είμαι κολλημενος ακριβως πισω απο ενα scooter σε διηθηση...να περασεις...ναι, οκ....κανω άκρη, έρχεσαι δίπλα μου και ρίχνεις κ ξερογκαζιά μόνο και μόνο για να κολλήσεις εσύ μετά πίσω απο το scooter...να πας που ακριβώς πρωί στο κέντρο της Αθήνας βιαστικός?
Τι να το κάνεις ε που στο επόμενο φανάρι στην Ιπποκράτους σε πέρασα πάλι....
Κάνω καθε πρωί τουλάχιστον 7χλμ με σερί, διήθηση και λυπάμαι το hornet που το ακούω να δουλεύει έτσι..μαζί με εμένα και άλλοι τόσοι. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει παίδες στο ήδη υπάρχον χάος τα πρωινά στους δρόμους.
Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος αδερφέ....
Σε είδα AX-1 με ανεστραμμένο μπροστινό,δισκόφρενο και μοταρντ τροχούς.Σταματήσαμε στο φανάρι,σε ρώτησα και μου είπες ότι είναι από Cagiva.Καλή μαγκιά αν το γουστάρεις ένα μηχανάκι τόσο πολύ,βελτίωση τρελή!![]()
Keep spamming!!!:a13:
ΣΕ είδα πρωί-πρωί στην παγωνιά με το Στρομ και τις βαλίτσες και τα γάντια και.. την κουκούλα-σκουφί τη μάλλινη, την πλεχτή στο κεφάλι.
Σαν ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ ήσουνα, ίσα τα μάτια πρόβαλλαν!
Καλά ρε φίλε ένα κρανάκι χάθηκε;![]()
σε είδα κοπελιά με το jog και ήσουν το μόνο δίκυκλο που συνάντησα σήμερα!φυσικά φορούσες κράνος και γαντάκι,γιατί είχε πολύ ψόφο...![]()
Σε είδα σήμερα απο το αμάξι μου , να κάνεις αριστερά δεξιά με ένα CBR Repsol πάνω στην εγνατία ,αν θυμάμαι καλά λέγεται , drift το αριστερα δεξια με αποτομο γκαζι ? ε αυτο ,και σου αναψα τα φωτα απο το αμαξι και σου εδωσα ενα Thumbs UP
μου εφτιαξες το κεφι ..να'σε καλα ρε ψηλε!
Βρηκα λιγο χρονο και πηγα μικρη βολτα μεχρι Λουτρακι σημερα...
Σε ειδα, περνωντας μεσα απο Κορινθο πηγαινωντας, λευκο Duke III να πηγαινεις με τις μπαντες μπροστα μου, περασες τη μιση πολη ετσι με εμενα να ακολουθω. Ωραιος, ωραιο και το Dainese μπουφανακι, βαλε ομως και κανενα κρανος, ειδες τι πηγα να παθω με τον γερο.
Σε ειδα, περνωντας μεσα απο Κορινθο γυρνωντας, κιτρινο Duke II να πηγαινεις με τις μπαντες μπροστα μου, περασες και εσυ τη μιση πολυ ετσι, με εμενα παλι να ακολουθω. Καλες βολτες!
Σε ειδα και εσενα γερο που πεταχτηκες απο το στενακι χωρις να κοιταξεις καλα, για μια στιγμη πιστεψα οτι "ηρθε το τελος", αλλα ευτυχως πηρες γραμμη και σταματησες (κλεινωντας ολη τη λωριδα μου και αρκετα απο την απεναντι) και βγηκα απεναντι και περασα, γιατι για να σταματησω δεν προλαβαινα. Λιγο προσοχη παραπανω την επομενη φορα, μη σκοτωσουμε κανα ανθρωπο...
Σας βλεπω μιλουνια αυτες τις μερες λογο κρυου να φορατε κουκουλες, σκουφια, να τυλιγετε κασκολ γυρω απο το κεφαλι και αλλα παρομοια... το κρανακι κοβει καλυτερα το κρυο και προστατευει κι'ολας, γιατι δεν το φορατε??!?!?
Σήμερα γύρω στις 5 το απόγευμα στο Δάσος Χαϊδαρίου μπροστά στο εμπορικό κέντρο ,μάλλον..........πρέπει να έγινε πλαγιομετωπική ενός ΚΤΜ 640 LC4 με motard λάστιχα με αυτοκίνητο κ ο γερανός μάζεψε το μαύρο ΚΤΜ με διαλυμένο κ κομμένο μπροστινό......
απο τον λαιμό .......
Ξέρει κανένας τίποτα για την υγεία του αναβάτη ?
αγαπητε ταριφα καλο θα ηταν οταν σε μπαλαμουτιαζει η γκομενα να μην εισαι εν κινηση γιατι το τιμονι κανει τα δικα του και μπορει να κλεινεις κανεναν χριστιανο και οχι μονο.
9.30 χτες βραδυ στην κιφησιας λιγο πριν το χιλτον.
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 18/12/2012 στις 10:33.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...