Σελίδα 104 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτο το τόπικ.Δέν ασχολούμαι με το σπορ.
    Θέλω να εκφράσω την αηδία μου για αυτά που βλέπω.
    ΟΛΑ κατευθύνουν το φίλαθλο στην βία και υποθάλπτουν ένα aggressive lifestyle.
    Κλικάρω στο λινκ του χυμαδόρ και βλέπω μια σελίδα με ένα λυσσασμένο σκύλο(sic)έτοιμο να με δαγκώσει.
    Λυπαμαι τους αστυνομικούς που δουλέυουν χύνοντας αίμα κυριολεκτικά..
    Λυπάμαι εσάς που έχετε γράψει 100-τόσες σελίδες τοπικ.
    Λυπάμαι όλους όσους ένισχύουν αυτον τον καρκίνο,που μόνο σκοπό έχει την απόσβεση χρηματος.
    Λυπάμαι για όλους αυτους που κατευθύνουν τις μάζες,και αυτές που ακολουθούν.
    Θυμάμαι μια παλιά ελληνική ταινία,πώς τη λέγανε,ά νάτην
    http://www.youtube.com/watch?v=9usgunc7haw
    τί έχει αλλάξει από τότε?
    Φιλικά πάντα

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτο το τόπικ.Δέν ασχολούμαι με το σπορ.

Λυπάμαι εσάς που έχετε γράψει 100-τόσες σελίδες τοπικ.
    Και καλά θα κάνεις να μην ξαναγράψεις γιατί προφανώς δεν πιάνεις το νόημα του thread και της όλης ψυχολογίας του οπαδού!

Το τί κάνει ο καθένας είναι πρόβλημά του. Δεν μπορεί να είναι για λύπηση τόσα εκατομμύρια κόσμου ανά τον πλανήτη που ασχολούνται με την μπάλα και να είσαι ο φυσιολογικός εσύ.

Το τί έγινε χτες είναι άσχετο με εμάς εδώ μέσα συνεπώς ευχαριστώ για τη λύπηση, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πάρω!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sferopetadhn Προβολή μηνύματος

Το τί κάνει ο καθένας είναι πρόβλημά του.
    ΟΧΙ μονο δικο του κατα πως φαινεται!

Αιντα που σου θιξαμε το "φιλαθλον αισθημα"

Μη μου απαντησεις, δε μπαινω και δε διαβαζω ουτε εγω

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τελικα.........

Ολοι οι βαζελοι ηξεραν αλλα στο τελος τους εφταιγαν οι..... Μπατσοι !!!!:
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων kourkouti-panathinaikos-olympiakos-neanderthal1.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Και καλά θα κάνεις να μην ξαναγράψεις γιατί προφανώς δεν πιάνεις το νόημα του thread και της όλης ψυχολογίας του οπαδού!

Το τί κάνει ο καθένας είναι πρόβλημά του. Δεν μπορεί να είναι για λύπηση τόσα εκατομμύρια κόσμου ανά τον πλανήτη που ασχολούνται με την μπάλα και να είσαι ο φυσιολογικός εσύ.

Το τί έγινε χτες είναι άσχετο με εμάς εδώ μέσα συνεπώς ευχαριστώ για τη λύπηση, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα πάρω!

Σ'ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.

Προφανώς δεν έχεις διάθεση για ανταλλαγή απόψεων.Η δέν διαθέτεις το επίπεδο να συμετάσχεις.

Ά.. και μήν απαντήσεις γιατί ούτε εγώ θα ξαναγράψω

Φτάνει, παίδες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ετοιμη η δικαιολογια.
    ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ.

Καλ...μονοι μας ειμασταν.
    2 σοβαρα αστυνομικοι απο εγκαυματα...απο ΜΟΛΟΤΩΦ .

ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και φταινε οι μπατσοι;

Ενταξει δεν θελω να γραψω αλλο. Αηδιασα.
    σου ξαναλεω....απο την στιγμη που δεν ησουν στο οακα (και δεν εννοω απαραιτητα μεσα στο γηπεδο) και δεν ξερεις τι γινοταν...δεν μπορεις να μιλας..

αλλιως την επομενη φορα που θα πας συνταγμα να φωναξεις απλά και θα σου ριξουν χημκα κλπ κλπ θα φταις εσυ.
    τελος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Ανακαλεσε man........

Με αυτα που γραφεις ξεπερνας κατα πολυ και σημερινα οπαδικα πρωτοσελιδα ΣΑΣ....!!!

ΥΓ Ενας απο τους τελευταιους που δεν πρεπει να μιλαει για χθεσινο χαλι πολυ απλα γιατι ειναι συνπευθυνος ....

Ειναι ο ιδιος ο Φερειρα.....!!!!

ΥΓ 2 Οταν ο ανθρωπος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !!!

Βαλβερδε κυριοι.....!!!!! ( Οποιος παρακολουθησε τα λεγομενα του στην χθεσινη συνεντευξη τυπου ο ανθρωπος παρεδωσε μαθηματα ...!!) περα απο οπαδικες μαλακιες που ευνουουσαν καπηλευση της χθεσινης καταστασης....!!!

Καλημερα !!!!
    ρε μλκ τι λες?
    ποια πρωτοσελιδα και τι φερειρα μου λες?
    ρε ειστε καλα?

σοβαρευτειτε ρε.....δεν εχετε ΙΔΕΑ τι εγινε εχτες.....η τιβι ειχε εντολη (εδω και καιρο οπως σε ολες τις χωρες να μην δειξει τιποτα....
    οι προκλησεις ηταν απιστευτες....
    και αφου τα κανουν ολα οι οργανωμενοι , αυτα τα κολοπαιδα που λετε....γιατι ο πανικος ξεκινησε στο ημιχρονο απο τα επισημα?? εκει που ηταν κατι 50ρηδες με τα παιδια τους?? Απειληθηκαν απο τα 10χρονα?
    ΜΗΝ λετε οτι θελετε αν δεν ξερετε!!
    ποτε δεν υποστηριξα τους τραμπουκισμους....τα επεισοδια..ή οτιδηποτε αλλο...και το εχω γραψει εδω αρκετες φορες.
    ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ εχτες ηταν απιστευτες!
    δεν εχω να πω τιποτα αλλο σε ανθρωπους που εχουν γνωμη για κατι που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ( και αυτο δεν παει σε σενα κωστα...και απλα ασπαζονται αυτα που γραφουν οι δημοσιογραφοι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γιώργο τα θυμάμαι αυτά που είπες στον καφέ, βγήκες εντελώς σωστός και επαληθεύθηκες 100%! Κερασάκι στην τούρτα, απ΄ότι διάβασα, ότι μεσοβδόμαδα έγινε εντελώς αναίτια μπούκα από ΜΑΤ σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού + το ότι θεωρώ εντελώ υποκριτικό να ισχυρίζεται η αστυνομία το ότι δεν μπορουσε να έλεξει αυτούς που πέρασαν μολότωφ στο γήπεδο... έλεος!!! Από ταγμένους κάφρους - οπαδούς με IQ αμοιβάδας δεν περιμένω βέβαια αυτοσυγκράτηση ούτε ορθή κρίση, τα 200-300 μ@λ@κισμενα που έκαναν τη ζημιά, όσο και αν α κούγεται περίεργο, έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης! Αυτό που ακούγεται ως η μέγιστη καρακλισεδούρα, οι "ηθικοί αυτουργοί", θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού. Θα έπρεπε κατα τη γνώμη μου το ματς να μην ξεκινήσει ποτέ ή θα έπρεπε να έχουν ληφθεί μέτρα από τη διοίκηση μας ( την ποια θα μου πεις και θα έχεις δίκο...), να μην μοιράσουν εισητήρια, να, να, να, να... όλοι το ήξεραν και το γνώριζαν ότι θα γίνει της πουτ@ν@ς, κανείς δεν έκανε κάτι για αυτο. Τώρα τι; Ποιο το κέρδος του ξεκαυλώματος 300 πιτσιρικάδων, ασχέτως αν προκλήθηκαν ή όχι, για τον Παναθηναϊκό; Μπορούμε να γράψουμε 250 διαφορετικά σενάρια για το ποιοι ήταν οι υποκινητές και ποιοι ήταν οι σκοποί τους, αλλά ακόμα και αν ίσχυει κάτι τέτοιο, τι σκατά έκανε ο Παναθηναϊκός για αυτό; Απλά έπεσε στην παγίδα (αν υπάρχει τέτοια...)
    ντου στον κεντρικο εγινε και χτυπησαν οι μπατσοι κατι παππουδες που ειχαν παει τα εγγονακια τους να δουν μπαλα, προκαλεσαν υλικες ζημιες στον εξωτερικο χωρο και μεσα.

εχει γινει μυνηση απο τον δημητρακοπουλο-δρακοπουλο δεν θυμαμαι πως τον λενε αυτον που βγαινει και στην τιβι (τον δικηγορο)
    οσο για τα αλλα στα ειπα.
    περπαταγαν κοπελες ρε με τους καφεδες στα χερια, περπατουσαν διπλα απο τους μπατσους....και οι μπατσοι ελεγαν....πουτανακι...μου θες και γηπεδο ε?? γ@@@ την μανα σου και τον πατερα σου....κατσε κατσε....σου εχω κατι χημικα απο το 50, θα περασουμε καλα σημερα!!!!!!!!!!
    και οταν γυρναγε το αγορι της και του ελεγε τι λες ρε μλκ, δεν ντρεπεσαι λιγο????? γκλομπια και προχωρα ρε τσογλανε
    ασε ρε κωστα, βγηκαν τωρα ολοι δεν εχουν παει γηπεδο ποτε στην ζωη τους....και το εχουν δει μονο απο την τηλεοραση....να μας πουν ποιος εφταιξε εχτες....

οχι ρε βλακες....οι οπαδοι φταινε...που """προσπαθησαν να μπουν 200 ατομα χωρις εισητηριο στο γηπεδο.....αχχχχχχχαχχαχαχαχαα

βλακες, πιστευετε οτι σας πασαρουν οι αρδ
    το μονο που εχω να σας πω για εχτες, ειναι οτι ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ξεκινουσε απο το πριν το γηπεδο του μπασκετ!!!!!!!!ΠΡΙΝ!!!! ειχαν στηθει μπλοκα με κλουβες και δεν περναγε κανεις χωρις εισητηριο.....αρα....και να ηθελες...φασαριες για αυτον τον λογο ΔΙΠΛΑ στο γηπεδο δεν γινοντουσαν...

περα απο αυτα....οσοι πατανε και καμια φορα γηπεδο, ξερουν οτι στο οακα εχουν μπει τουρνικε εδω και καποια χρονια!!!!!!!
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ.....ντου για να μπεις τζαμπα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    καθιστε τωρα στην τιβι, και ακουστε για τα κολοπαιδα που πηγαν να κανουν ζημιες.....
    την επομενη φορα ομως που καποιος μπατσος θα σας προκαλεσει...ή εσας, ή τους δικους σας...ή σε κανα συνταγμα ή δεν ξερω γω που....θα φταιτε εσεις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taskon Προβολή μηνύματος
    Αυτη η παπατζα με τους μπατσους καθε φορα την εχω βαρεθει. δεν εχω καταλαβει πως προκαλουν καθε φορα και στο κατω κατω αν πασ γηπεδο για να πλακωθεις ψαχνεις να σε προκαλεσουν. Δηλαδη τις μολοτοφ τις ειχαν φερει μπας και τους προκαλουσαν οι μπατσοι αλλιως θα τις γυρνουσαν σπιτι? Να σημειωσω οτι εγω ημουν στην 23 και εβλεπα καλα τι γινοτανε.

φιλε μου κατασρχην αν ησουν στην 23 οπως λες και μιλας για παπατζες....θα επρεπε να ντρεπεσαι, δεν εχω να σου πω κατι αλλο..

επισης με αυτην την λογικη....αν εσυ νομιζεις οτι ξερεις πολυ καλα τι γινοτανε...επειδη ησουν στην 23, τοτε (με την λογικη σου ) ασε εγω να ξερω καλυτερα μιας και ημουν στην 35

μπραβο ρε γιωργο αχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ακου τι ειπε ο αλλος ρε χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Λυπαμαι τους αστυνομικούς που δουλέυουν χύνοντας αίμα κυριολεκτικά.....
    ε οχι ρ μλκ αχχχαχαχχχααχχααχ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ΟΧΙ μονο δικο του κατα πως φαινεται!

Αιντα που σου θιξαμε το "φιλαθλον αισθημα"

Μη μου απαντησεις, δε μπαινω και δε διαβαζω ουτε εγω
    για να απαντησεις στον γιωργο μητσε ΚΑΙ μπαινεις ΚΑΙ διαβαζεις!!!!
    και η λογικη του πεταω μια παπατζα...και μετα μη μου απαντησεις γιατι δεν μπαινω ειναι τουλαχιστον γελοια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ρε μλκ τι λες?
    ποια πρωτοσελιδα και τι φερειρα μου λες?
    ρε ειστε καλα?

σοβαρευτειτε ρε.....δεν εχετε ΙΔΕΑ τι εγινε εχτες.....η τιβι ειχε εντολη (εδω και καιρο οπως σε ολες τις χωρες να μην δειξει τιποτα....
    οι προκλησεις ηταν απιστευτες....
    και αφου τα κανουν ολα οι οργανωμενοι , αυτα τα κολοπαιδα που λετε....γιατι ο πανικος ξεκινησε στο ημιχρονο απο τα επισημα?? εκει που ηταν κατι 50ρηδες με τα παιδια τους?? Απειληθηκαν απο τα 10χρονα?
    ΜΗΝ λετε οτι θελετε αν δεν ξερετε!!
    ποτε δεν υποστηριξα τους τραμπουκισμους....τα επεισοδια..ή οτιδηποτε αλλο...και το εχω γραψει εδω αρκετες φορες.
    ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ εχτες ηταν απιστευτες!
    δεν εχω να πω τιποτα αλλο σε ανθρωπους που εχουν γνωμη για κατι που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ( και αυτο δεν παει σε σενα κωστα...και απλα ασπαζονται αυτα που γραφουν οι δημοσιογραφοι
    Να το δεχόμουν αυτό πριν 15 χρόνια αλλά τώρα που και η τελευταία μπαχατέλα τηλ. έχει κάμερα και βίντεο και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα το βρίσκω λίγο δύσκολο …
    Όπως ανέφερε και ένα παιδί ποιο πάνω και τις μολότοφ γιατί τις είχαν μήπως και οι μπάτσοι τους προκαλέσουν ???
    Η τιβι φίλτατε τόσο καιρό που τα κάνει όλα ------ δεν δείχνει τίποτα σήμερα θυμήθηκες ότι σε χαλάει αυτό?
    Ασπάζονται αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι ??? Η Αστυνομία ότι << Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε συνεχείς επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων κοντά ή μακριά από την εγκατάσταση >>
    Οκ να ακούσουμε δηλαδή εσένα που δεν είδες ούτε τα μισά !!!
    Τελειώνοντας να πιστέψω δηλαδή ότι στήθηκε μια υπερπαραγωγή παραπλάνησης του πλανήτη γιατί ?ΓΙΑΤΙ ???

Δεν ειρωνεύομαι αναρωτιέμαι !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    για να απαντησεις στον γιωργο μητσε ΚΑΙ μπαινεις ΚΑΙ διαβαζεις!!!!
    και η λογικη του πεταω μια παπατζα...και μετα μη μου απαντησεις γιατι δεν μπαινω ειναι τουλαχιστον γελοια
    αχ, στον Γιωργο ε? Αχου το μωρε...

ρε μλκ, ουτε τι σχημα εχει η μπαλα δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει! Ουτε ποτε δεν με ενδιεφερε

ΔΕΝ μπαινω και στο ξαναλεω. Ο μονος λογος που το εκανα ειναι επειδη σε ξερω οτι θα απαντουσες σε μενα

Το τι ειναι γελοιο ή οχι, ο καθενας μας το κρινει και στα π@π@ρια σου οπως ασφαλως και στα δικα μου.

ΔΕΝ με ενδιαφερει στο ξαναλαω η μπαλα.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ απλως και μονο εως το σημειο που η οποια μαλακια που εχετε/εχουν στον εγκεφαλο επειρεαζει εμενα ως ασχετο που κυκλοφορει στο δρομο και του την πεφτουν τα μαλακισμενα, οπως χτες

Αιντε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    αχ, στον Γιωργο ε? Αχου το μωρε...

ρε μλκ, ουτε τι σχημα εχει η μπαλα δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει! Ουτε ποτε δεν με ενδιεφερε

ΔΕΝ μπαινω και στο ξαναλεω. Ο μονος λογος που το εκανα ειναι επειδη σε ξερω οτι θα απαντουσες σε μενα

Το τι ειναι γελοιο ή οχι, ο καθενας μας το κρινει και στα π@π@ρια σου οπως ασφαλως και στα δικα μου.

ΔΕΝ με ενδιαφερει στο ξαναλαω η μπαλα.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ απλως και μονο εως το σημειο που η οποια μαλακια που εχετε/εχουν στον εγκεφαλο επειρεαζει εμενα ως ασχετο που κυκλοφορει στο δρομο και του την πεφτουν τα μαλακισμενα, οπως χτες

Αιντε
    ναι ρε μλκ, αυτο σου λεω και εγω.....δεν ειπα γιατι δεν ξερεις και γιατι δεν σε ενδιαφερει...
    και καλα κανεις και δεν ασχολεισαι....δεν αξιζει οπως λες.

και εχεις δικιο που φοβασαι για τα μαλακισμενα....μαζι σου ειμαι σε ολα αυτα και το εχω ξαναγραψει.

εγω σου ειπα απλα οτι δεν γινεται να πετας κατι και να φευγεις.
    αν εσυ το γουσταρεις...τοτε πασο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις