Σελίδα 104 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 4549499100101102103104105106107108109114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.546 έως 1.560 από 2033

Θέμα: Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    πιστευω πως ειστε προκατειλημενοι...μπορει ο ανθρωπος να πινει καφεδακι και να περιμενει τους φιλους του να πανε βολτιτσα στα βουνα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    πιστευω πως ειστε προκατειλημενοι...μπορει ο ανθρωπος να πινει καφεδακι και να περιμενει τους φιλους του να πανε βολτιτσα στα βουνα...
    Ετσι ακριβως είναι πηγανε βολτιτσα στο βουνο......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	930305745_ohYkh-L.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	102,7 KB 
ID:	332121
    aleaxzafeir

ειδες που τον φαγανε και ολας με το κακο το ματι?
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 08/03/2015 στις 19:54.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Λόγω της ημέρας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	427 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	332123

Κι από τότε δεν ξανακούσαμε για τον Μπάμπη...

Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 6.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

aaxaxaxax
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων nikia.jpg‎  

Δυο ωρες μετα, που γυρνουσαμε απο την ποδαρατη βολτα, σηκωθηκε, φορμα, αθλητικα, φτηνο λευκο modular κρανος, ετοιμαστηκε για το επικινδυνο και μακρινο ταξιδι ως το σπιτι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δυο ωρες μετα, που γυρνουσαμε απο την ποδαρατη βολτα, σηκωθηκε, φορμα, αθλητικα, φτηνο λευκο modular κρανος, ετοιμαστηκε για το επικινδυνο και μακρινο ταξιδι ως το σπιτι...
    ρε amyroukai τωρα φιλικα και χαλαρα...δηλαδη οσοι εχουν μεγαλες μηχανες καποιες κυργιακες που για διαφορους λογους δεν μπορουν να πανε μακρια βολτα η ολη φαση του τυπου γιατι ειναι κατακριτεα...?φορμα αθλητικο και χαλαρο καφεδακι και φαι με συγγενεις πχ...φορουσε εστω και το φθηνο modular....

ρε amyroukai τωρα φιλικα και χαλαρα...δηλαδη οσοι εχουν μεγαλες μηχανες καποιες κυργιακες που για διαφορους λογους δεν μπορουν να πανε μακρια βολτα η ολη φαση του τυπου γιατι ειναι κατακριτεα...?φορμα αθλητικο και χαλαρο καφεδακι και φαι με συγγενεις πχ...φορουσε εστω και το φθηνο modular....
    Παιδιά περα απο την πλακα και εγω αν ειχα δωσει τοσα λεφτα για μοτο θα την χρησιμοποιούσα οσο περισσοτερο γινοταν για καφε, περιπτερο, κτλ
    aleaxzafeir

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    Παιδιά περα απο την πλακα και εγω αν ειχα δωσει τοσα λεφτα για μοτο θα την χρησιμοποιούσα οσο περισσοτερο γινοταν για καφε, περιπτερο, κτλ
    εγω που τα εχω δωσει σου εξηγω πως κανω τις βολταρες μου και γουσταρω αλλα παω και για καφεδακι στα κοντα και ξαναγουσταρω...δηλαδη οταν εχεις δωσει πολλα λεφτα απαγορευεται να χρησιμοποιησεις την μηχανη σου σαν καθημερινο μεταφορικο μεσο...?ελεος τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...

εγω που τα εχω δωσει σου εξηγω πως κανω τις βολταρες μου και γουσταρω αλλα παω και για καφεδακι στα κοντα και ξαναγουσταρω...δηλαδη οταν εχεις δωσει πολλα λεφτα απαγορευεται να χρησιμοποιησεις την μηχανη σου σαν καθημερινο μεταφορικο μεσο...?ελεος τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...
    Αυτο λεω και εγω δεν θα την ειχα ΜΟΝΟ για Σαββατοκυριακα θα πηγαινα και στο σουπερμαρκετ - με παρεξήγησες
    aleaxzafeir

Νταξ, υπερβολές...
    Ο καθείς είναι νταβατζής της τσέπης του και της μηχανής του.
    Πλάκα ήταν και σαν πλάκα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Υ.Γ. Πολλά λεφτά για παπάκι ρε πστμ.

Ρε Πετρακη, με τον παρα του μαμει και την κερα του. Δικαιωμα του να κανει το οτιδηποτε. Απλα απο χτες σιχτιριζα που ακουσα την ΕΜΥ και αφησα τη "μοτορα" σπιτι και σημερα ειδικα με τη λιακαδα, ο περιπετειας πηγε "δυο τετραγωνα" για καφε. Πιο μακρινη βολτα κοψαμε ποδαρατοι με το χορχε ρε μαν. Ειχα φυγει ΚΑΡΦΙ για για 500αρα ΠΡΙΝ το μεσημεριανο φαγητο φιλαρακι. Οποτε αμα γουσταρω να γελασω με το αντβε-φραπε, γουστο μου... εντιτ: στο διωρο που περπατησα, επινε ενα εσπρεσσο ριστρεττο στο Σουνιο-Λαυριο, λιγο σβελτα προλαβαινε και πορτο γερμενο. Το θηριο στο κλουβι. κριμα.

Και πες ποτε να γελασω με την τολμηρη υποθεση για τα πολλα κρανη, ενα για καθε περιπτωση. Δεν ειδα και αν το φορεσε, η απλα το εφερε.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/03/2015 στις 22:11.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    Αυτο λεω και εγω δεν θα την ειχα ΜΟΝΟ για Σαββατοκυριακα θα πηγαινα και στο σουπερμαρκετ - με παρεξήγησες
    α οκ..ολα καλα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ρε Πετρακη, με τον παρα του μαμει και την κερα του. Δικαιωμα του να κανει το οτιδηποτε. Απλα απο χτες σιχτιριζα που ακουσα την ΕΜΥ και αφησα τη "μοτορα" σπιτι και σημερα ειδικα με τη λιακαδα, ο περιπετειας πηγε "δυο τετραγωνα" για καφε. Πιο μακρινη βολτα κοψαμε ποδαρατοι με το χορχε ρε μαν. Ειχα φυγει ΚΑΡΦΙ για για 500αρα ΠΡΙΝ το μεσημεριανο φαγητο φιλαρακι. Οποτε αμα γουσταρω να γελασω με το αντβε-φραπε, γουστο μου...

Και πες ποτε να γελασω με την τολμηρη υποθεση για τα πολλα κρανη, ενα για καθε περιπτωση. Δεν ειδα και αν το φορεσε, η απλα το εφερε.
    και εγω καπως ετσι την πατησα σημερα...βροχες και καταιγιδες μας λεγανε με λιακαδα ξυπνησα...αργα ομως δυστυχως για κατι καλο...γιατι στη μια μας περιμεναν τα πεθερικα...
    οποτε θα μπορουσα ανετα να ειμαι εγω στη φωτο με το φθηνο ασημι μου modular...

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες Νο2:
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2055
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2012, 12:09
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες:
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3262
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε