πιστευω πως ειστε προκατειλημενοι...μπορει ο ανθρωπος να πινει καφεδακι και να περιμενει τους φιλους του να πανε βολτιτσα στα βουνα...![]()
πιστευω πως ειστε προκατειλημενοι...μπορει ο ανθρωπος να πινει καφεδακι και να περιμενει τους φιλους του να πανε βολτιτσα στα βουνα...![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
ειδες που τον φαγανε και ολας με το κακο το ματι?
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 08/03/2015 στις 19:54.
ρε amyroukai τωρα φιλικα και χαλαρα...δηλαδη οσοι εχουν μεγαλες μηχανες καποιες κυργιακες που για διαφορους λογους δεν μπορουν να πανε μακρια βολτα η ολη φαση του τυπου γιατι ειναι κατακριτεα...?φορμα αθλητικο και χαλαρο καφεδακι και φαι με συγγενεις πχ...φορουσε εστω και το φθηνο modular....
εγω που τα εχω δωσει σου εξηγω πως κανω τις βολταρες μου και γουσταρω αλλα παω και για καφεδακι στα κοντα και ξαναγουσταρω...δηλαδη οταν εχεις δωσει πολλα λεφτα απαγορευεται να χρησιμοποιησεις την μηχανη σου σαν καθημερινο μεταφορικο μεσο...?ελεος τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...
Νταξ, υπερβολές...
Ο καθείς είναι νταβατζής της τσέπης του και της μηχανής του.
Πλάκα ήταν και σαν πλάκα πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Υ.Γ. Πολλά λεφτά για παπάκι ρε πστμ.![]()
![]()
Ρε Πετρακη, με τον παρα του μαμει και την κερα του. Δικαιωμα του να κανει το οτιδηποτε. Απλα απο χτες σιχτιριζα που ακουσα την ΕΜΥ και αφησα τη "μοτορα" σπιτι και σημερα ειδικα με τη λιακαδα, ο περιπετειας πηγε "δυο τετραγωνα" για καφε. Πιο μακρινη βολτα κοψαμε ποδαρατοι με το χορχε ρε μαν. Ειχα φυγει ΚΑΡΦΙ για για 500αρα ΠΡΙΝ το μεσημεριανο φαγητο φιλαρακι. Οποτε αμα γουσταρω να γελασω με το αντβε-φραπε, γουστο μου... εντιτ: στο διωρο που περπατησα, επινε ενα εσπρεσσο ριστρεττο στο Σουνιο-Λαυριο, λιγο σβελτα προλαβαινε και πορτο γερμενο. Το θηριο στο κλουβι. κριμα.
Και πες ποτε να γελασω με την τολμηρη υποθεση για τα πολλα κρανη, ενα για καθε περιπτωση. Δεν ειδα και αν το φορεσε, η απλα το εφερε.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 08/03/2015 στις 22:11.