Σελίδα 105 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε είδα πάνω στο ΚΤΜ με κράνος. Ήταν ένα σοκ όπως και να το κάνεις
    Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
    (Λουκ. ιβ΄, 16-21)

Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σε ειδα κοπελια με μπλουζα slayer και typhoon με μαρτινς ενα σκασμο σκουλαριακια ξεκρανωτη (φυσικα) γυρω στα 20 +.... :rotflmao: και μου ειπε η κολλητη μου ''μαλακα κοιτα διπλα σου περνας εσυ 10 χρονια πριν'' :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε είδα βλακάκο Ζητά μετά από τρελή εκκίνηση-παρολίγονσβήσιμο να κοιτάς στον καθρέφτη αν έκανα και γω την ίδια εξυπνάδα. Τον πεζό δεν είδες μόνο και πάλι καλά που σταμάτησε αυτός όταν είδε τα 120+ που έπιασες στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν τον μάζεψες.

Όταν έκανα έτσι στον συνάδελφό σου δείχνοντας εσένα μου σήκωσε τους ώμους:a13: αδιάφορος. Ε αυτό λέω και γω, λαλάκες υπάρχουν πολλοί τι να κάνουμε. Όταν δεν είναι του νόμου τους γράφουμε, όταν είναι σφυράμε.

(Α και φυσικά αν χτυπούσε τον πεζό θα έφτεγε ο πεζός και όχι το ότι έτρεχε μέσα στην πόλη έτσι, ξέρετε εσείς...)
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σας ειδα αετοπουλα της διας 6:30 το απογευμα στη βαρης κορωπιου πριν το φαναρι για το αεροδρομιο. Tdm μονοκαβαλο να μπαινει με οσα στη στροφη και να χορευει ο πισω τροχος σα φιδι , ημουν σιγουρος οτι θα πεσεις αλλα μαλλον καπποιος αγιος σε μαζεψε ,
    Αλλα και συ απο πισω με το δικαβαλο versys και το κοφτη πανω στη στροφη , πολυ σε καμαρωσα και σενα και λεφτα απο τους φορους μου , που πανε για καγκουριες στους ελληνικους δρομους.

Φοβερο παραδειγμα ειστε , και αμα συνεχισετε ετσι σας βλεπω για γιαουρτια σε καθε γωνια, καγκουρες .

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Σε ειδα το πρωι πρωι με την αυγουλα , να λανσαρεις νεα μοδα....κρανακι κρεμασμενο οχι στο καρπο αλλα στον ωμο...!!!!Ωραιος!Σε καλο δρομο ειμαστε...Απο το καρπο στον ωμο και σε μερικα χρονακια θα φτασει στο κεφαλι....Μοδα ειναι αυτη και εξελισεται
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Σε ειδα.....Σε ειδα να βγαινεις με το Mega -Bigfoot-Scooter απο το φαναρι και να στιβεις το γκαζι ...κι ας ησουν πανω στην στροφη...

ΠΟΣΟ γενναιος και Ατρομητος πρεπει να εισαι που οδηγας αναμεσα σε ολους του ψυχοπαθεις και λαλημενους ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ....με τιραντε και σορτσακι(που εγω τολμαω να φοραω ΜΟΝΟ για πιτζαμες....) !!!!!!

Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ),προλαβα να δω τα φρενα σου να βγαζουν καπνους (πολυ πραμα μιλαμε) και να ερχεσαι φρεναριστος με τα ...οσα!

Αφησες φρενα οταν ειδες οτι σε ειδα και συνεχισες με ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ με καμμια 100αρα,δεν προλαβαινες με την καμμια να σταματησεις....με ποσα πηγαινες ρε φιλε?..

τωρα γιατι το λες αυτο??

εγω ειδα να το λενε στο φορουμ οτι δεν φταιει ποτε η υπερβολικη ταχυτητα για τα ατυχηματα..

φταιει..

χμμμ.. να δεις πως το διαβασα..

α.. ναι..
    φταιει

1.Ελλειψη οδηγικης παιδειας
    2.Κακο οδικο δικτυο
    3.Μη προσηλωση στην οδηγηση..

Σε ειδα σημερα σκουτεροβιε...
    Αρχιζεις να μιλας με το 1 χερι στο κινητο, ακρανωτος και ταυτοχρονα παραβιαζεις κοκκινο οδου καθετου στη βουλιαγμενης και βγαινεις στη βουλιαγμενης τη διασχιζεις και περνας στο απεναντι ρευμα....

Γενικα δεν ασχολουμαι με "απλες" παραβιασεις του κοκ, αλλα αυτα και τα 3 μαζεμενα με τρομαξαν σχεδον... (και υπολογισα και στο μυαλο μου οτι ησουν στο 1.5κ+ ευρω προστιμο γιατι κατι που το εκανες σαν πραξη ρουτινας αποτι καταλαβα)

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    ερωτησης.. τα μπατσικά τουτου εχουν δικαιωμα να κανουν παντως ειδους παρανομια? ..ακομα κ αν θετουν σε κινδυνο τους γυρω οδηγους?

το μεσημερι, φαναρι θησεως κ αγιων παντων, πρασινο το δικο μου ανεβαινω τη θησεως,αδειοι οι δρομοι γενικως, κ ξαφνικα.. καθετα μπροστα μου ενα κουτι με βλακες μπατσους περναει την θησεως με οσα... δεν ετρεχε να προλαβει κατι.. απλα καβλαντιζανε.. τους ειδα που γελαγανε μεσα στ αμαξι...
    ολοι πλακωθηκαμε στα φρενα! δεν χαμπαριασανε μια! ηλιθιοι!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
    τωρα γιατι το λες αυτο??

εγω ειδα να το λενε στο φορουμ οτι δεν φταιει ποτε η υπερβολικη ταχυτητα για τα ατυχηματα..

φταιει..

χμμμ.. να δεις πως το διαβασα..

α.. ναι..
    φταιει

1.Ελλειψη οδηγικης παιδειας
    2.Κακο οδικο δικτυο
    3.Μη προσηλωση στην οδηγηση..
    Το χεις κουράσει λίγο, όμως. Άλλο η ταχύτητα, άλλο η παραβίαση σηματοδότη.
    Life begins at 45°.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

σε ειδα...

...ασπρομαυρο blade 1000(blizterr???) ,παρκαρισμενο εξω απο καφετερια στο Λουτρακι,να περιμενεις υπομονετικα τον αναβατη σου για την επιστροφη....

...τελικα,σε ξαναειδα ,ομορφο blade,κινουμενο αυτη τη φορα στον κεντρικο του λουτρακιου,με αναβατη και συνεπιβατιδα να κατευθυνεστε προς ισθμο,μαζι με R6 ,αν ειδα καλα...

Ναι, εγώ ήμουν. Βραδυνό καφεδάκι. Με τι ήσουν?
    Life begins at 45°.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ναι, εγώ ήμουν. Βραδυνό καφεδάκι. Με τι ήσουν?

αν ημουν με το Super Duke (σπανιο αλλα μπορει) θα με καταλαβαινες

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το χεις κουράσει λίγο, όμως. Άλλο η ταχύτητα, άλλο η παραβίαση σηματοδότη.
    :rotflmao:

γιατι παραβιασε το σηματοδότη??/???μηπως για δεν τον ειδε απο τη ταχυτητα κ οταν το δε ηταν πολυ αργα..
    αλλα για σενα ειναι παραβαση σηματοδότη αυτο? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αν ημουν με το Super Duke (σπανιο αλλα μπορει) θα με καταλαβαινες
    Αυτοκίνητο? Παπί? Γιατί δε θυμάμαι να με πλησίασε κάποιο μηχανάκι στο γυρισμό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    :rotflmao:

γιατι παραβιασε το σηματοδότη??/???μηπως για δεν τον ειδε απο τη ταχυτητα κ οταν το δε ηταν πολυ αργα..
    αλλα για σενα ειναι παραβαση σηματοδότη αυτο? :rotflmao:
    Βαρέθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά παραβίασης ορίου ταχύτητας και ερυθρού σηματοδότη, ειλικρινά δε θα κάτσω να σου εξηγήσω. Υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ του να τρέχεις και του να είσαι απλά ηλίθιος.
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF