Σελίδα 105 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115155 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;

Ξέρω ξέρω.. είμαι γκρινιάρης.

giati argisate na parete xabari oti to roster sas einai gia ton p@@@ kavala

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    giati argisate na parete xabari oti to roster sas einai gia ton p@@@ kavala
    τουλάχιστον αυτοί το πήρανε χαμπάρι

εσείς???? :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    τουλάχιστον αυτοί το πήρανε χαμπάρι

εσείς???? :rotflmao: :rotflmao:
    emas petaei to roster re

emas petaei to roster re
    oti petaei, petaei den diafono

alla

kalitera petaxei ston kalatho ton axriston

oti petaei, petaei den diafono

alla

kalitera petaxei ston kalatho ton axriston

esas pantws

esas pantws

κάτσε μη βιάζεσαι, έχει και δεύτερο γύρο

εμείς πέρυσι είμασταν χειρότεροι και από κηδεία σε τραυματισμούς και παίχτες παρόλα ταύτα σας κερδίσαμε 2 φορές. Αν το κάνετε και εσείς 2 φορές θα σας παραδεχτώ.

αυτό δεν αναιρεί ότι το ροστερ σας είναι γτπ

άσε που με αυτή την λογική δεν σε παίρνει να μιλάς για μερικά χρονάκια για το ρόστερ της ΑΕΚ

πελάτη σε έχει, όπου σε βρίσκει ασελγεί πάνω σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είμαι ανάποδος.. είμαι γκρινιάρης.. οτι θέλετε πέιτε... η ερώτηση μου είναι η εξής όμως. Απο την στιγμή που κλείνουμε τρύπες με δανεικούς που κατά τα λεγόμενα πολλών μπορούν να κάνουν την διαφορά (Μίτσελ, Μπάχα, Ματέος).. γιατί δεν έγινει αυτή η κίνηση απο την αρχή της χρονιάς; Τουλάχιστον να είχαμε την όποια πιθανότητα να παίξουμε μπάλα για την τριάδα του SL.;;;

Ξέρω ξέρω.. είμαι γκρινιάρης.
    αφου ο βατραχος ειχε δηλωσει οτι το ροστερ τουτ θυμηζε την ομαδα του 90...το ξεχασες κιολλας αυτο???

πάντως αυτό που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ από όσο έχω καταλάβει και εφόσον δεν υπάρχουν φράγκα για να αγοράζει καλούς παίχτες,

θα πέρνει δανεικούς που έχουν αποτύχει σε άλλες ομάδες αλλά είχαν κάνει σε άλλες ομάδες καλές σεζόν και θα προσπαθεί να τους δώσει μια ευκαιρία να ξαναφανουν παίρνοντας μεταγραφή από την ομάδα που απέτυχαν. Ετσι και η ομαδες που δανείζουν θα είναι ευχαριστημένες και η Αεκ θα έχει με χαμηλότερο μπάτζετ παίχτες μεγαλύτερης αξίας από ότι θα δαπανούσε για να τους αγοράσει.

βέβαια με αυτό τον τρόπο δεν φτιάχνεις ποτέ ομοιογενές σύνολο, οπότε ο Χιμένεθ θέλει και κάποιους Ελληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο ώστε να στήσει ένα βασικό κορμό με αυτούς ωστε να υπάρχει ένας βασικός κορμός ομάδας που θα χωράνε και οι διάφοροι ξένοι που θα δανείζεται. Απαραίτητη προϋπόθεση μεγάλη πίστωση χρόνου και σταθερός προπονητής για να βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Πολύ αμφίβολο θα έλεγα. Αν δεν βρεθούν κάποιοι να βάλουν χρήματα όλα τα άλλα μπαλώματα είναι και ανάλογα αποτελέσματα φέρνουν εφόσον έχεις οργανωμένους αντιπάλους με ισχυρές διοικήσεις και χρήμα απέναντι σου. Ενας κούκος πάντως δεν φέρνει την άνοιξη είτε προπονητής είτε παίχτης είναι αυτός.

μπορεί και να κάνω λάθος, αυτήν την εντύπωση μου έχει δημιουργήσει πάντως η Αεκ και οι επιλογές της.

κάτσε μη βιάζεσαι, έχει και δεύτερο γύρο

εμείς πέρυσι είμασταν χειρότεροι και από κηδεία σε τραυματισμούς και παίχτες παρόλα ταύτα σας κερδίσαμε 2 φορές. Αν το κάνετε και εσείς 2 φορές θα σας παραδεχτώ.

αυτό δεν αναιρεί ότι το ροστερ σας είναι γτπ

άσε που με αυτή την λογική δεν σε παίρνει να μιλάς για μερικά χρονάκια για το ρόστερ της ΑΕΚ

πελάτη σε έχει, όπου σε βρίσκει ασελγεί πάνω σου
    ayto to kanoun kai alles mikres omades
    den leei kati

οπότε τελικά εμάς το αεκακι μας έριξε στην τη θέση πέρσυ (οπως τους αρεσει να φαντασιώνονται) ή ήμασταν εμείς για τον Μπέο...(συν κατι γιαννενα κλπ κλπ)???

μην τα λέτε έτσι...τους χαλάτε τις ονειρώξεις
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

re to skotwsate to palikari re

http://www.youtube.com/watch?v=cGwmefe75Ac

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    re to skotwsate to palikari re

http://www.youtube.com/watch?v=cGwmefe75Ac

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ante epidi stenoxwrisa tous arianous.....

http://www.youtube.com/watch?v=O4Tp_...eature=related

πάντως αυτό που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ από όσο έχω καταλάβει και εφόσον δεν υπάρχουν φράγκα για να αγοράζει καλούς παίχτες,

θα πέρνει δανεικούς που έχουν αποτύχει σε άλλες ομάδες αλλά είχαν κάνει σε άλλες ομάδες καλές σεζόν και θα προσπαθεί να τους δώσει μια ευκαιρία να ξαναφανουν παίρνοντας μεταγραφή από την ομάδα που απέτυχαν. Ετσι και η ομαδες που δανείζουν θα είναι ευχαριστημένες και η Αεκ θα έχει με χαμηλότερο μπάτζετ παίχτες μεγαλύτερης αξίας από ότι θα δαπανούσε για να τους αγοράσει.

βέβαια με αυτό τον τρόπο δεν φτιάχνεις ποτέ ομοιογενές σύνολο, οπότε ο Χιμένεθ θέλει και κάποιους Ελληνες πιτσιρικάδες με ταλέντο ώστε να στήσει ένα βασικό κορμό με αυτούς ωστε να υπάρχει ένας βασικός κορμός ομάδας που θα χωράνε και οι διάφοροι ξένοι που θα δανείζεται. Απαραίτητη προϋπόθεση μεγάλη πίστωση χρόνου και σταθερός προπονητής για να βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Πολύ αμφίβολο θα έλεγα. Αν δεν βρεθούν κάποιοι να βάλουν χρήματα όλα τα άλλα μπαλώματα είναι και ανάλογα αποτελέσματα φέρνουν εφόσον έχεις οργανωμένους αντιπάλους με ισχυρές διοικήσεις και χρήμα απέναντι σου. Ενας κούκος πάντως δεν φέρνει την άνοιξη είτε προπονητής είτε παίχτης είναι αυτός.

μπορεί και να κάνω λάθος, αυτήν την εντύπωση μου έχει δημιουργήσει πάντως η Αεκ και οι επιλογές της.

+1198 file moy...............................
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα