Σελίδα 105 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος
    εικονες ντροπης χθες!!!! τα ματ βαρουσαν ανεξελεκτα,εκαναν χρηση δακρυγονων περαν του επιτρεποντος και η ολη οργανωση της αστυνομιας δεν ηταν να συλλαβουν η να απομακρυνουν τους ταραξιες αλλα να εξαφανισουν τους διαδηλωτες απο το συνταγμα!!!
    αυτες τις εντολες προφανως τους εδωσαν και κανεις δεν μπορουσε να αρνηθει την εκτελεση τους!!!
    αν το εκαναν ,σημερα θα ηταν κατηγορουμενοι για σταση και παραβαση διαταγων και απο τον απλο κοσμο για εξεγερση και για πραξικοπιματικες τασεις!!!

το ολο θεμα ξεκιναει απο το κλειστο δωματιο του αρχηγου με τον πολιτικο προισταμενο υπουργο και τους αξιωματουχους που εχουν την ευθυνη για το πως ολα θα κιλησουν ομαλα η ανωμαλα!!!
    αν παρουν διαταγη να μην πειραξουν κουνουπι και να συλλαβουν τους ταραξιες πριν καν ξεκινησουν επεισοδια ,αυτο και θα γινει!!!
    ολα ειναι πολιτικες αποφασεις και το τι στην συγκεκριμενη καθε φορα συμφερει την πολιτικη ηγεσια!!!

αφου πηραν διαταγη να εξαφανιστουν οι διαδηλωτες απο την πλατεια συνταγματος εγω δεν περιμενω απο τον αστυφυλακα των ματ σαν μοναδα να κανει ανταρτικο.....
    αλλα και αν ο κοσμος τον καθενα ταραξια τον ξεβρακωνε και δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Επειδη βρεθηκα στον ιδιο τοιχο με την κοπελια να υποθεσω οτι ο γλυκυτατος χωροφυλαξ ηταν απλα αναποφασιστος;

panw apo posous einai diestrameno?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    ...αλλα και αν ο κοσμος τον καθενα ταραξια τον ξεβρακωνε και δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!
    Γη καλεί gs 500 f... λαμβάνει;

non serviam Το avatar του/της kachius
    δεν αφηνε να δοθουν δικαιωματα ωστε να κτυπησουν τα ματ και παλι δεν θα ειχαν γινει επεισοδια!!!
    Μάλλον δεν ήσουν κάτω χτες, ε;
    Ξέρω από βέσπα!

!!

Ολγα , το MEGA φετος θα δειξει Champions League ?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    εικονες ντροπης χθες!!!! ... !

MHN METAΚΥΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Κανενας δεν εδωσε εντολη "πεταξτε πετρες" , ουτε και έδωσε εντολη "Σπαστε την καφετερια και τα MacDonalds"

Mηπως έδωσαν εντολη πνιξτε στα χημικα τους γιατρους στην πλατεια.

Βγες και πες το ξεκαθαρα "φιλε" ...Αυτη ειναι η δουλεια μου πλεον ...

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ με το να χτυπαω πολιτες και να παιρνω 1000e που ουτε στον υπνο μου δεν θα τα παιρνα απο αλλη δουλεια.

Εξαιρω μονο τους τροχονομους .... Ολοι οι αλλοι ειστε απο χθες ειδικα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    MHN METAΚΥΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Κανενας δεν εδωσε εντολη "πεταξτε πετρες" , ουτε και έδωσε εντολη "Σπαστε την καφετερια και τα MacDonalds"

Mηπως έδωσαν εντολη πνιξτε στα χημικα τους γιατρους στην πλατεια.

Βγες και πες το ξεκαθαρα "φιλε" ...Αυτη ειναι η δουλεια μου πλεον ...

ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ με το να χτυπαω πολιτες και να παιρνω 1000e που ουτε στον υπνο μου δεν θα τα παιρνα απο αλλη δουλεια.

Εξαιρω μονο τους τροχονομους .... Ολοι οι αλλοι ειστε απο χθες ειδικα ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
    τι εγεινε?μηπως σου εθιξα τον πασοκο υπουργο σου? λες απο μονοι τους οι ματατζηδες χωρις καμια εντολη να επνιξαν τον κοσμο στα χημικα? δεν βλεπω να λες κατι σε αυτους που διοικουν την αστυνομια φυσικη και πολιτικη!ολα στον πολιτσμανο τα φορτωνετε!!!
    την αρχη του μηνυματος μου δεν την διαβασες ?μονο ενα κομματι διαβασες για να μου κανεις επιθεση?
    ξερεις τι δουλεια κανω?μηπως θελεις και εσυ να βαλεις κανα στοιχημα?
    καλαματιανος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για τελευταία φορά: Μην το γυρίζετε σε προσωπικό το θέμα.

Προσέξτε αμφότεροι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    τι εγεινε?μηπως σου εθιξα τον πασοκο υπουργο σου? λες απο μονοι τους οι ματατζηδες χωρις καμια εντολη να επνιξαν τον κοσμο στα χημικα? δεν βλεπω να λες κατι σε αυτους που διοικουν την αστυνομια φυσικη και πολιτικη!ολα στον πολιτσμανο τα φορτωνετε!!!
    την αρχη του μηνυματος μου δεν την διαβασες ?μονο ενα κομματι διαβασες για να μου κανεις επιθεση?
    ξερεις τι δουλεια κανω?μηπως θελεις και εσυ να βαλεις κανα στοιχημα?

Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα ξερω πολυ καλα οτι δεν θα εκανες καμια αλλη...

Ραντεβου στους δρομους
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

«Οφείλω ευθύς εξαρχής να διευκρινίσω ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί, επιχειρεί η αστυνομία και η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πλαίσιο εντός του οποίου ασκεί τα καθήκοντα της η αστυνομία», ξεκαθάρισε ο Χρ. Παπουτσής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή μετά από αίτημα όλων των πτερύγων για εξηγήσεις σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια.

ρε , ουτε ο υπουργος σας δεν σας καλυπτει...

ποιους δρομους ρε που κατεβαινετε σαν τα προβατα..εγω πραγματικα ςασ λυπαμε.η συγκντρωση η θα ειναι ειρηνικη και αμα δειτε οτι τα ματ κανουν επιθεση σπιτια σας,η αμα πατε για εξεγερση παρτε γκασμαδες ακονισμενους,παρτε machette,παρτε οτι σκατα μπορει να διαπερασει ασπιδες και οπλισμο και σφαχτε τους ολους.ετσι ρε γινοντε οι ανατροπες?με το να τρωει ο αμαχος πληθυσμος ξυλο απο το καθε ανεγκεφαλο που παιρνει 600 ευρω?
    εγω γι αυτο δεν κατεβαινω πουθενα,και γι αυτο δεν θελω ουτε να τα βλεπω γιατι πραγματικα με πιανουν τα κλαματα να βλεπω κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..

+1000000000

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    ποιους δρομους ρε που κατεβαινετε σαν τα προβατα..εγω πραγματικα ςασ λυπαμε.η συγκντρωση η θα ειναι ειρηνικη και αμα δειτε οτι τα ματ κανουν επιθεση σπιτια σας,η αμα πατε για εξεγερση παρτε γκασμαδες ακονισμενους,παρτε machette,παρτε οτι σκατα μπορει να διαπερασει ασπιδες και οπλισμο και σφαχτε τους ολους.ετσι ρε γινοντε οι ανατροπες?με το να τρωει ο αμαχος πληθυσμος ξυλο απο το καθε ανεγκεφαλο που παιρνει 600 ευρω?
    εγω γι αυτο δεν κατεβαινω πουθενα,και γι αυτο δεν θελω ουτε να τα βλεπω γιατι πραγματικα με πιανουν τα κλαματα να βλεπω κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..
    Τι λες ρε Λεωνίδα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	300+7.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	19,6 KB 
ID:	230525
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα ξερω πολυ καλα οτι δεν θα εκανες καμια αλλη...

Ραντεβου στους δρομους

τελικα σε ποιο σημειο του μηνυματος μου διαφωνεις δεν μου ειπες?
    ποτε επιτελους θα μπορεσετε να μιλησετε με καποιον με επιχειρηματα και χωρις να κανετε προσωπικες επιθεσεις σεβομενοι την αποψη του και λεγοντας την διαφορετικη γνωμη που εγω την σεβομαι οποια και αν ειναι αυτη!
    δεν το λεω μονο για σενα φιλε μου αλλα και για τον καθενα που πρεπει σωνει και καλα εγω να ασπαστω την αποψη του και αν θα πω την δικια μου γνωμη η θα ειμαι μπατσος η κυπατζης η ακροδεξιος η καρατζαφυρερ η πρακτορας η ρατσιστης κλπ κλπ !!!
    τελος παντων!
    παντως για να μην εχουν αποριες και οι πιο πανω ,ναι στο συνταγμα βρισκομουν και εγω αλλα λογοι υγειας με εκαναν να φυγω με το που ενοιωσα ενοχληση απο τα δακρυγονα!
    και σημερα τπ πρωι συνταγμα ημουν και στεναχωρηθηκα που δεν ειχε καθολου κοσμο και τα αυτοκινητα περναγαν μπροστα απο την βουλη αντι να ειναι γεματα κοσμο!και το απογευμα μετα της 7 συνταγμα θα ειμαι και παλι με το ποδηλατο μου kettler μαρκας!
    καλαματιανος

τι να κανουμε,βγηκα λιγο απολυτος,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.τσαμπα ξυλο τρωει ο κοσμος.τα ματ ειναι σαν ρομποτ και οι αλλοι τις αρπαζουν...καν το σωστα αλλιως καθολου...αλλιως αν ο σκοπος ειναι η ειρηνικη διαδηλωση μολις τα ματ ριξουν χημικα τραβα σπιτι σου και κατεβα την επομενη μερα.θα εχεις κανει την παρουσια σου αισθητη.ακομα και αν κατεβαινεις για μερικες ωρες μεχρι να αρχισει ο πανικος.αμα αυτο γινεται καθε μερα,θα φανει
    αλλα να τρως τσαμπα ξυλο...δεν ξερω εγω βλεπω τα βιντεο και στενοχωριεμαι πραγματικα...αμα ζουσε μεγαλε ο Λεωνιδας θα τουε ετρωγε ολους τους καριοληδες μονος του.μας εσωσε αυτος απο τους βαρβαρους για να φτασουμε εδω?? δεν νομιζω

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF