Με ειδα να κανω το "γυρο" της Αττικης και η θερμοκρασια να ειναι "θανατηφορα"
Κοντεψα να μπω μεσα στο τζακι οταν επεστρεψα!![]()
με είδα να παραγγέλνω το Κ&Ν φίλτρο εισαγωγής και Vance&Hines εξάτμιση.
Χαβαλεδιαζω και το 1200 κιτ και να υπολογίζω την αλλαγή στο ελατήριο του συμπλέκτη. Πολύ διάβασμα ρε γαμώτο
Με βλέπω το καλοκαίρι να τρολάρω πολύ κόσμο με την sportster σε επιδώσεις με τα σχέδια που έχω
με ειδα εστω για λιγο με παρεα απο το moto.gr να μαζευω ηλιο διπλα στην θαλασσα και ας μειναμε εξω απο τα τσιπουρα![]()
Με είδα με παπί μετά από πολύύύύύύ καιρό να γράφω χιλιομετράκια και δεν με χάλασε καθόλου.
Το κάθε δίτροχο έχει την χάρη του αρκεί να ξέρεις τι καβαλάς και τι μπορεί να σου δώσει..
Με είδα να λεω χθες το βράδυ οτι θα την ξυπνήσω νωρίς και θα κάνω την εκπληξη και θα παω με τα παιδιά προς Γοργοπόταμο, τελικά στο τσακ ξύπνησα στις 2
και πήγα μέχρι το λαγονήσι βολτα![]()
Με είδα με την οικογένειά μου για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα, μετά από 7 χρόνια και πολύ το χάρηκα.
done.
Με είδα να νιώθω αόρατος και να πετυχαίνω τρομερό ποσοστό μαλακουάρηδων.
Από τους 15-17 που πέτυχα αντίθετα ερχόμενους άντε να κατέβασαν τη μεγάλη σκάλα οι 3-4.
![]()
με ειδα να κανω τρελο χρονο το πρωϊ για την δουλεια με το atos...
χωρις φρενα, με ροη και οδηγηση σαν μηχανακι με χωσιμο στα κενα που δημιουργουσαν τα αλλα κουτια...
ποτε θα το τουμπαρω σε καμια στροφη δεν ξερω...![]()
Με είδα να ψάχνω ώρες ολόκληρες αγγελίες και μόλις σε είδα ήξερα με την πρώτη ματιά πως θα γίνεις δικιά μου..
Με έιδα να έρχομαι για να σε δώ απο κοντά και ένιωθα απο την αγωνία το στομάχι μου οτι θα σπάσει...
Με είδα χωρίς δεύτερη σκέψη να σε φορτώνουμε στο τρειλερ και το χαμόγελό μου να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά..
Με είδα να σε οδηγάω για πρώτη φορά και ξανά και ξανά και ξανά μαθαίνοντας η μια την άλλη..
Με εία να σε ερωτεύμομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερο..
Με είδα να σε γυαλίζω κάνοντάς σε μια κούκλα,να σε βάζω μπροστα και λίγα λεπτά μετα να στρίβουμε όλο χάρη κάνοντας μετά μια στάση στην θάλασσα απολαμβάνοντας τον ήλιο
![]()