Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
ή ετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση…
ή ειναι αλεργικος στις σφαιρες και τα τσεκουρια.........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
ή ετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση…
Accipere quam facere praestat injuriam
Ελπίζω να μη φτάσουμε ως εκεί…
(αν και το φοβάμαι πολύ)
Δεν καταλαβα που διαφωνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Κάτσε ρε αδερφέ,από πότε έχει ο,οποιοσδήποτε,ιδιώτης την όποια υποχρέωση να αντικαταστήσει το κράτος;Οι φαρμακοποιοί έχουν την εξουσία,εισπράτουν εισφορές,φόρους κλπ στη χώρα για να ασκήσουν κοινωνική πολιτική και να χρηματοδοτούν τα ταμεία;Εγώ το ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ πληρώνω 10 χρόνια τώρα,όχι τον κυρ Νίκο που έχει το φαρμακείο...
Έχουν ξεφύγει αυτοί οι,βαμμένοι πράσινοι,δημοσιογράφοι στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα τραγικά αδιέξοδα της πολιτικής που συνεχίζουν να υποστηρίζουν...![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ακριβώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σου λέει να σώσω ότι σώσω....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ΈγραψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν καταλαβα που διαφωνουμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ενα κειμενο που μου αρεσε δεν εχει να κανει με την κριση ακριβως αλλα με τις συνεπειες
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63599517
![]()
![]()
Αν σου άρεσε το κείμενο σημαίνει πως συμφωνείς με τον αρθρογράφο και τα εμότικον πάνε στους <<κακούς>> φαρμακοποιούς.Εγώ αυτό κατάλαβα...
Αν απλά ήθελες να αναδείξεις το θέμα των ταμείων θα μπορούσες να βάλεις ένα άρθρο που απλά περιγράφει την κατάσταση ή τέλος πάντων να γίνεις πιο σαφής![]()
Μεσω αυτης της προτασης που ειπε ο προεδρος τους ,ναι συμφωνω με τον αρθρογραφο γιατι ο καθε φαρμακοποιος 'η γιατρος κρατα στα χερια του κυριολεκτικα την ζωη τον αδυναμων λογο ασθενειας ή γηρατος ή λογω ολων τον παραπανω μαζι με το μικρο τους εισοδηματα.προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Κ. Κούβαρη, που καλούσε τους συναδέλφους του να χρησιμοποιήσουν «χωρίς τύψεις και αναστολές» το φάρμακο για να επιτύχουν τους στόχους τους,
Αλλα πες μου τι εννοεις εσυ να το καταλαβω![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
είναι μερικές φορές που λες καλλίτερα να μην πω τίποτα, γιατί αν πω...
Καλά να πάθει ο παππούς, αφού φταίει!!! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ζητήσει απόδειξη ούκ ολίγες φορές για το ψωμί και το γάλα που αγοράζει!!! Αν ζητούσε, η σύνταξη του θα ήταν τουλάχιστον 1500 ευρώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
και
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλά να πάθει ο παππούς, αφού φταίει!!! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ζητήσει απόδειξη ούκ ολίγες φορές για το ψωμί και το γάλα που αγοράζει!!! Αν ζητούσε, η σύνταξη του θα ήταν τουλάχιστον 1500 ευρώ.
και
![]()
ελπίζω να κανεις πλακα.
κανενας ανθρωπος δεν το αξιζει αυτο.
σου θυμίζω οτι τα λεφτα απο τα ταμεια έφταναν για να περνει αξιοπρεπή σύνταξη
1ονεαν δεν κάνανε αφαίμαξη απο το ΙΚΑ
2ονπριν τα βάλουν στο χρηματιστήριο
και
3ον πριν τα κανουν δομημένα ομόλογα.
σου εύχομαι να μην χρειαστεί να θυμηθείς ποιες αποδείξεις ΔΕΝ ζήτησες εσυ.
ή μπορουσε απο την αρχη να το ριξει Αλέκα δαγκωτο... !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλά να πάθει ο παππούς, αφού φταίει!!! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ζητήσει απόδειξη ούκ ολίγες φορές για το ψωμί και το γάλα που αγοράζει!!! Αν ζητούσε, η σύνταξη του θα ήταν τουλάχιστον 1500 ευρώ...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Βρε, βρε , βρε η Αλεξάνδρα...Κάνει κοινωνικό ρεπορτάζ για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Από πότε είχαμε να την δούμε αυτή την ψυχή; Από τότε που σταύρωνε τα πόδια της στο Star για να φανεί λίγο κυλοτάκι μπας και ανέβουν οι τηλεθεάσεις... Πού χοροπήδαγε από τη χαρά της στη eurovision και συζητούσαν για το στρινγκάκι που φόραγε η Πασχαλίδου και για το βρακί που δε φόραγε η Παπαρίζου. Είπε στους Σουηδούς τηλεθεατές η περιώνυμη Αλεξάνδρα πόσα τσέπωσε από την κουβαρντού πάλαι ποτέ κραταιά ΕΡΤ για να γυρνάει δωρεάν την Ευρώπη και να διοργανώνει πανάκριβα πάρτυ προώθησης του ελληνικού τραγουδιού, γιατί τότε η eurovision ήταν εθνικός σκοπός που έλεγε κι ο ανταγωνιστικούλης πρόεδρός της τότε; Το είπε στον παππού που έκλαιγε επειδή ζητιανεύει, πως ένα μέρος από τα κερατιάτικα που πλήρωνε ο παππούς το όχι και τόσο μακρυνό 2005 με το λογαριασμό της ΔΕΗ υπέρ ΕΡΤ, πήγαινε για να γυρνάει η φέρελπις δημοσιογράφος τας Ευρώπας με κόστος εκατομμυρίων ευρώ συνοδεία πολυπληθούς κομπανίας;;; Πόσα τσέπωσε η Αλεξάνδρα από τον πακτωλό χρημάτων που σκορπούσε απλόχερα η ΕΡΤ για να αισθάνεται περήφανος ο Έλληνας ότι κατακτήσαμε τη eurovision με το μη βρακί της Παπαρίζου και ανήκουμε περήφανα στην Ευρώπη;; Μόνο εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτοδιαφημιζόμενη ως η πιο επιτυχημένη δημοσιογράφος της Σουηδίας, εκμεταλλευόμενη και μια νεοναζιστική επίθεση εναντίον της και η απλοχέρα ΕΡΤ της προσέφερε γη και ύδωρ να την εντάξει στο δυναμικό της υπέρ του εθνικού στόχου της κατάκτησης του διαγωνισμού τραγουδιού (sic)...Greece twelve points, la Grece douze points!!!! Που δήλωσε ανερυθρίαστα πως αναγκάστηκε και εκβιάστηκε να παρουσιάσει αυτό το έκτρωμα και πως τώρα στη Σουηδία κάνει ντοκυμαντέρ για τρεις κι εξήντα, αλλά τουλάχιστον έχει εκεί την αξιοπρέπειά της. Πως η Ελλάδα επαγγελματικά δεν έχει να της προσφέρει κάτι...Όταν όμως είχε το έπαιρνε με το παραπάνω της η Αλεξάνδρα μας, το ξενιτεμένο Ελληνόπουλο, τότε η Ελλάδα κάτι είχε να της προσφέρει, το σαχλό lifestyle ήταν στο φόρτε του και η πετυχημένη ελληνοπούλα από τα ξένα ήθελε να ζήσει το μύθο της και το νεοελληνικό όνειρο που αποδείχτηκε μια μεγαλειώδης πομφόλυξ!!! Άϊ σιχτίρ Αλεξάνδρα που τώρα θυμήθηκες να κάνεις και κοινωνικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα που απομύζησες μια χαρά κι εσύ...