Σε ειδα να πεταγεσαι απο το λεωφορειο και να προλαβαινω να σταματησω οριακα...![]()
Σε ειδα να πεταγεσαι απο το λεωφορειο και να προλαβαινω να σταματησω οριακα...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σ'ευχαριστω φίλε με το μπλε Tiger,που μου ειπες ότι το σακίδιο μου ήταν ανοιχτό.![]()
The only easy day was yesterday.
Φεύγοντας από κρίκο χθες και κάνοντας μία σβέλτη μέχρι λαιμό και πίσω, στο γύρνα πετυχαίνω στο φανάρι στη Γλυφάδα ΤΔΜ, ακράνοβιτς, φανελάκι μινέρβα, βερμούδα, και εσπαντρίγιες...
Οι ρυθμοί μου...χελώνας
Μέχρι και τη Συγγρού, σε ότι φανάρι κάτσαμε, ξερόγκαζα και καρύδωμα στην υποψία πράσινου ο παγκόσμιος.
Μόνος σου έτρεχες π@π@ρ@ και πάλι στο ίδιο σημείο ήσουν. Άστα διάλα πια με τα καγκούρια![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Σε είδα γιαγιουλα που ενώ με ειδες(μαλλον)να προσπαθείς να περάσεις την κατηφορικη τσουλήθρα, έκανες δύο τρία βήματα, τσιμπάω τα φρένα, και σε κορνάρω, με κοιτάς,συνεχιζω,και συνεχίζεις και εσύ το βάδην!!!!
Φρένα ξανά και το abs υπερωρίες, Ο Αη Πέτρος δεν ήθελε παρέα σήμερα
Τουλάχιστον κατάλαβες τι έκανες λέγοντας μου<Χαζομαρα έκανα έ?>
σας είδα πουρτσόβλαχοί πάνω στο συντριβάνι να στρίβω δεξιά επί της εγνατίας , με πράσσινο κανονικά και όπως φεύγω ευθεία και κοιτάω τον δρόμο μου,ήσασταν κρυμμένοι πίσω απο λεωφορείο που είχε ήδη ξεκινήσει και τρέξετε να περάσετε,και τα φρένα μου βαρέσαν υπερωρίες,απορώ πως δεν έφυγα φέτα με τέτοιο οδόστρωμα εκεί ...
Μετά θα μαζεύατε πολλές φάπες έτσι όπως ήμουν σήμερα,πολλές φάπες όμως.
Τί είδαν τα μάτια μου στην Εθνική σήμερα γυρνώντας από Χαλκίδα δεν λέγεται... Κι όλες αυτές τις μέρες αλλά χρειάζονται σελίδες ολόκληρες για να χωρέσει τόοοση βλακεία...
(Πρέπει να ήταν) cbr600rr, με τα όσα (τουλάχιστον -150-180), φανελάκι, χωρίς κράνος, είχε πέσει ολόκληρος πάνω στην μηχανή για να κρυφτεί πίσω από την υποτυπώδη ζελατίνα ...Και φυσικά, όλα αυτά στην ευθεία γιατί πριν τη στροφή πλακώθηκε στα φρένα... Κι ο κορυφαίος σκουτεράκιας με Beverly κι ασορτί Momo Design, είχε βάλει το μεγάλο του Smartphone( πιθανολογώ iphone) πίσω από την ζελατίνα κι έστελνε μηνύματα Ή άλλαζε την playlist...
Εζήτωσαν τους νικητές.
Όλα είναι δρόμος...
Σας ειδα σημερα να κυκλοφορειτε στους δρομους αυτοκινητα και μηχανακια και να με ενοχλειτε.
Επρεπε να κατεβω απο τη μηχανη να σας δειρω ουλους ναουμ,αλλα ειχα το φαγητο στη φωτια και βιαζομουν..
Και σας ειδα και εσας γυναικες να με κοιταζετε και να με θαυμαζετε πανω στη μηχαναρα μου και να παθαινετε πλακα...
![]()
Σας ειδα εχθες το βραδυ να με περικυκλωνετε εσυ κ η παρεα σου...
Οτι;;;;
Τι;;;
Πεσιμο;
Μπηκε αγνωστος στην γειτωνια σας κ τρεξατε να ελεγξετε;;; τι ειστε.. σκυλια;
Τι να σας πω.. το κερασακι στην τουρτα ηταν ο φιλος σου πισω που αναβοσβηνε τα φωτα κ εσυ διπλανε που σκουπιζες την ζελατινα σου επειδη σας πιτσιλισα με τα νερα που ειχε κατω ο δρομος... οργια..
σας ειδα παρεα με 2 μηχανες moto guzzi απο ιταλια
στο δερβενι με πορεια προς καβαλα
εκοψα και σας χαζευα
με χαιρετησατε αν και ειμουν με αμαξι
εφυγα
ενω εσεις συνεχισατε με τον ιδιο χαλαρο ρυθμο
καλες διακοπες!
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
σας βλεπω ρε παιδες τις κυριακες που παω για προπονηση στον αχλαδοκαμπο (κολοσουρτη) να κατεβαίνετε και να ανεβαίνετε μαλλιά ,ολοι φουλ ντυμένοι ...
να ξερατε ποσο σας ζηλευω .
χαιρετάτε σχεδόν ολοι ,μπραβο
Σας ειδα σημερα να εγκαταλειπετε την ατικκη με μεγαλα ον οφ καργα φορτωμενοι και ολοι με κοντομανικα και μερικοι και με βερμουδες και εναν τρελο αερα σημερα στην εθνικη!που πατε γυμνοι στα αγγουρια ρεεεε???
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σε είδα με το ducati με μαγιό,κοντομάνικο & σαγιονάρες να χωνεσαι στη στροφή από δεξιά,ενοχλημένος επειδή σε είχα περάσει...μα καλα....δεν σου έχουν πει ότι δεν περνάνε από δεξιά...?? Μου ήρθες & μαρσαρωντας...ζώων εε ζώων....
Σε είδα στην έξοδο της Εθνικής για Χαλκίδα φίλε παπιόβιε με Modenas,φουλ προβλεπόμενο και φορτωμένο το παπί με σαμάρια μπαγκαζιέρες κλπ...Ομολογώ πως πιο φορτωμένο παπί δεν έχω ξαναδεί!Καλούς δρόμους να έχεις και καλές διακοπές!
Όλα είναι δρόμος...
Σας ειδα χθες το αργα το απογευμα καραγκιοζηδες στην παλια εθνικη μεχρι το Λουτρακι να κανετε οτι θελετε παλι.
Στο γυρισμο ομως αργα το βραδυ που ειχατε κοιμηθει ηταν κ@υλ@.:a44:
Σε ειδα και σενα Ferrari california λευκη να ρολαρεις το βραδυ στην Καβαλας και να στριβεις δεξια στον Κηφισσο.![]()