Σελίδα 105 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα να πεταγεσαι απο το λεωφορειο και να προλαβαινω να σταματησω οριακα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σ'ευχαριστω φίλε με το μπλε Tiger,που μου ειπες ότι το σακίδιο μου ήταν ανοιχτό.
    The only easy day was yesterday.

Φεύγοντας από κρίκο χθες και κάνοντας μία σβέλτη μέχρι λαιμό και πίσω, στο γύρνα πετυχαίνω στο φανάρι στη Γλυφάδα ΤΔΜ, ακράνοβιτς, φανελάκι μινέρβα, βερμούδα, και εσπαντρίγιες...
    Οι ρυθμοί μου...χελώνας
    Μέχρι και τη Συγγρού, σε ότι φανάρι κάτσαμε, ξερόγκαζα και καρύδωμα στην υποψία πράσινου ο παγκόσμιος.
    Μόνος σου έτρεχες π@π@ρ@ και πάλι στο ίδιο σημείο ήσουν. Άστα διάλα πια με τα καγκούρια
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Banned
    Σε είδα γιαγιουλα που ενώ με ειδες(μαλλον)να προσπαθείς να περάσεις την κατηφορικη τσουλήθρα, έκανες δύο τρία βήματα, τσιμπάω τα φρένα, και σε κορνάρω, με κοιτάς,συνεχιζω,και συνεχίζεις και εσύ το βάδην!!!!
    Φρένα ξανά και το abs υπερωρίες, Ο Αη Πέτρος δεν ήθελε παρέα σήμερα
    Τουλάχιστον κατάλαβες τι έκανες λέγοντας μου<Χαζομαρα έκανα έ?>

Παλαιό μέλος
    σας είδα πουρτσόβλαχοί πάνω στο συντριβάνι να στρίβω δεξιά επί της εγνατίας , με πράσσινο κανονικά και όπως φεύγω ευθεία και κοιτάω τον δρόμο μου,ήσασταν κρυμμένοι πίσω απο λεωφορείο που είχε ήδη ξεκινήσει και τρέξετε να περάσετε,και τα φρένα μου βαρέσαν υπερωρίες,απορώ πως δεν έφυγα φέτα με τέτοιο οδόστρωμα εκεί ...

Μετά θα μαζεύατε πολλές φάπες έτσι όπως ήμουν σήμερα,πολλές φάπες όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Τί είδαν τα μάτια μου στην Εθνική σήμερα γυρνώντας από Χαλκίδα δεν λέγεται... Κι όλες αυτές τις μέρες αλλά χρειάζονται σελίδες ολόκληρες για να χωρέσει τόοοση βλακεία...

(Πρέπει να ήταν) cbr600rr, με τα όσα (τουλάχιστον -150-180), φανελάκι, χωρίς κράνος, είχε πέσει ολόκληρος πάνω στην μηχανή για να κρυφτεί πίσω από την υποτυπώδη ζελατίνα ...Και φυσικά, όλα αυτά στην ευθεία γιατί πριν τη στροφή πλακώθηκε στα φρένα... Κι ο κορυφαίος σκουτεράκιας με Beverly κι ασορτί Momo Design, είχε βάλει το μεγάλο του Smartphone( πιθανολογώ iphone) πίσω από την ζελατίνα κι έστελνε μηνύματα Ή άλλαζε την playlist...

Εζήτωσαν τους νικητές.
    Όλα είναι δρόμος...

Σας ειδα σημερα να κυκλοφορειτε στους δρομους αυτοκινητα και μηχανακια και να με ενοχλειτε.
    Επρεπε να κατεβω απο τη μηχανη να σας δειρω ουλους ναουμ,αλλα ειχα το φαγητο στη φωτια και βιαζομουν..
    Και σας ειδα και εσας γυναικες να με κοιταζετε και να με θαυμαζετε πανω στη μηχαναρα μου και να παθαινετε πλακα...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σας ειδα να εχετε ερθει απο Γαλλια με CM 125 του τοτε, 80 χρονων ανθρωποι, χωρις εξοπλισμο και με jet κρανακια!
    Εννοειτε σας εκανα εκπτωση!
    Αφιερωμενο σε αυτους που θελουν κανα GS ή κανα Goldwing για να πανε μεχρι το Σουνιο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cm1.jpg 
Προβολές:	656 
Μέγεθος:	102,7 KB 
ID:	321380
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cm2.jpg 
Προβολές:	656 
Μέγεθος:	105,1 KB 
ID:	321381

Ηοndaαρα!!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    Σας ειδα εχθες το βραδυ να με περικυκλωνετε εσυ κ η παρεα σου...
    Οτι;;;;
    Τι;;;
    Πεσιμο;
    Μπηκε αγνωστος στην γειτωνια σας κ τρεξατε να ελεγξετε;;; τι ειστε.. σκυλια;
    Τι να σας πω.. το κερασακι στην τουρτα ηταν ο φιλος σου πισω που αναβοσβηνε τα φωτα κ εσυ διπλανε που σκουπιζες την ζελατινα σου επειδη σας πιτσιλισα με τα νερα που ειχε κατω ο δρομος... οργια..

restoration fan Το avatar του/της ΝΤΙΚ
    σας ειδα παρεα με 2 μηχανες moto guzzi απο ιταλια
    στο δερβενι με πορεια προς καβαλα
    εκοψα και σας χαζευα
    με χαιρετησατε αν και ειμουν με αμαξι
    εφυγα
    ενω εσεις συνεχισατε με τον ιδιο χαλαρο ρυθμο
    καλες διακοπες!
    μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε

σας βλεπω ρε παιδες τις κυριακες που παω για προπονηση στον αχλαδοκαμπο (κολοσουρτη) να κατεβαίνετε και να ανεβαίνετε μαλλιά ,ολοι φουλ ντυμένοι ...
    να ξερατε ποσο σας ζηλευω .
    χαιρετάτε σχεδόν ολοι ,μπραβο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Σας ειδα σημερα να εγκαταλειπετε την ατικκη με μεγαλα ον οφ καργα φορτωμενοι και ολοι με κοντομανικα και μερικοι και με βερμουδες και εναν τρελο αερα σημερα στην εθνικη!που πατε γυμνοι στα αγγουρια ρεεεε???
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε είδα με το ducati με μαγιό,κοντομάνικο & σαγιονάρες να χωνεσαι στη στροφή από δεξιά,ενοχλημένος επειδή σε είχα περάσει...μα καλα....δεν σου έχουν πει ότι δεν περνάνε από δεξιά...?? Μου ήρθες & μαρσαρωντας...ζώων εε ζώων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Σε είδα στην έξοδο της Εθνικής για Χαλκίδα φίλε παπιόβιε με Modenas,φουλ προβλεπόμενο και φορτωμένο το παπί με σαμάρια μπαγκαζιέρες κλπ...Ομολογώ πως πιο φορτωμένο παπί δεν έχω ξαναδεί!Καλούς δρόμους να έχεις και καλές διακοπές!
    Όλα είναι δρόμος...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Σας ειδα χθες το αργα το απογευμα καραγκιοζηδες στην παλια εθνικη μεχρι το Λουτρακι να κανετε οτι θελετε παλι.
    Στο γυρισμο ομως αργα το βραδυ που ειχατε κοιμηθει ηταν κ@υλ@.:a44:

Σε ειδα και σενα Ferrari california λευκη να ρολαρεις το βραδυ στην Καβαλας και να στριβεις δεξια στον Κηφισσο.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε