Αυτό είναι κάτι πολύ πρόχειρο και πολύ απλό που έπεσα πάνω του ψάχνοντας για την ηθική της υποχρεωτικής σίτισης αλλά τέσπα.
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυθαίρετα ένα ξερό νούμερο δεν λέει τίποτα. Το έκανες και 30 τώρα.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα όχι. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε πολλές. Αμερικάνοι, μασόνοι, ελοχίμ ότι μου πεις σε πιστεύω.
Πρόσθεσε και το πολιτικός αναλυτής στο βιογραφικό σου.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι το να κρινεις τα παντα εκ του αποτελεσματος ειναι το α και το ω της συνωμοσιολογιας;
Ειλικρινα το αν η κατασταση θα χρησιμοποιηθει για πολιτικες σκοπιμοτητες εχει καποια σημασια και μου διαφευγει;
Ο Κασιδιαρης αν παει φυλακη οπως λες δεν θα ηταν λογικο να υπερψηφισει την χθεσινη τροπολογια;
Μαλακια του, δεν ειδε πολυ μπροστα.
Μλκ μου αν ολη η συζητηση δεν ηταν καπως...disturbing...θα ειχε πολυ πλακα τελικα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες. Το αν η κατάσταση χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες είναι ο λόγος που πήρε το θέμα δημοσιότητα και κάνει φανερό τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνήσουν. Οπότε ναι, νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία να το παρατηρούμε γιατί έχουμε τη δύναμη να μη μας κυβερνήσουν....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν ξεχνάω κάτι, αντιθέτως αυτό που νομίζεις ότι ξεχνάω είναι αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω και αυτό που μας κρατάει ως κοινωνία τόσο πίσω. Αν ανατρέξεις πίσω όλες αυτές τις σελίδες θα διαπιστώσεις πως είναι οι περισσότεροι παγιδευμένοι στις σκέψεις που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους ως σωστές. Για παράδειγμα με το βίντεο με τα μπουκάλια εγώ έδωσα δύο οπτικές γωνίες και το κοινό απέκλεισε αμέσως τη μία από τις δύο αναλόγως του τι ήδη πιστεύει ενώ είναι και οι δύο το ίδιο πιθανές. Είναι τραγικό να έχουμε το μυαλό μας φυλακισμένο και να το κάνουμε μόνοι μας. Ελάχιστοι σκέφτονται και βλέπουν τα θέματα αμερόληπτα. Με τον ίδιο τρόπο οι μεν απέκλεισαν τον Ρωμανό ως τρομοκράτη και οι δε δοξάζουν ως επαναστάτη. ΔΕΝ έχουμε λοιπόν την ελευθερία να ξεφύγουμε από αυτή και να αλλάξουμε την ίδια τη δημόσια συζήτηση καθώς μόνοι μας φυλακίζουμε τον εαυτό μας πίσω από απόψεις και ταμπέλες (αριστερός-δεξιός... κλπ κλπ). Αν την είχαμε θα ήμασταν πραγματικά "αναρχικοί" και αυτό θα ήταν πίστεψέ με τόσο ωραίο....