Σελίδα 105 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Α αυτη ηταν η ουσια του θεματος,σορι θα μου διεφυγε εμενα προσωπικα που χεστηκα τι λεει και τι κανει η Κωνσταντοπουλου.
    Και ο Ρωμανος "πρακτορας" του Συριζα τελικα...
    Γαμωτο παλι πιαστηκαμε κοροιδα,ειδες δεν μπορεσαμε να δουμε τοσο μπροστα.
    Κι εγώ χέστηκα τι λέει η Κωνσταντοπούλου αλλά αυτή θα μας κυβερνήσει. "Πράκτορας"??? ....δεν ξέρω "Θύμα"??? ....δεν ξέρω θα δείξει το πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Ελπίζω όχι δολοφόνος......

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ρε λέτε να ζητήσει κι ο Κασιδιάρης φοιτητική άδεια??????
    αυτό θα μας το πεις εσύ

άλλωστε είναι το μόνο που κάνω με μερικούς διαφωνώ για μαλακίες
    εδώ που τα λέμε .....και αντίστροφα πολλοί εδώ μέσα διαφωνούν μαζί σου για μαλακίες.........
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 10/12/2014 στις 22:38.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Τίποτα δεν τέλειωσε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_LARGE_t_1101_54433910.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	328419

Συνεχίζεις εσύ έτσι???? Μετά τις 20 μέρες τα πράγματα γίνονται σοβαρά, μετά τις 30 (όχι απαραίτητα ίσως και πριν) πεθαίνεις (νοητικά, και σωματικά τέλος) ... αυτά χωρίς ζαχαρόνερα και ιστορίες... ούτε πολυβιταμίνες... ούτε τίποτα, ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ (το γράφω αυτό γιατί αυτό φαντάζονται οι περισσότεροι όταν διαβάζουν απεργία πείνας). Εργασία σου είναι, ξαναδιάβασέ την αν θέλεις λέει συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ γνωρίζω πως γίνονται οι απεργίες πείνας και γι'αυτό έχω ασχοληθεί, ρωτήσει και διαβάσει αρκετά.... (αν θες συνεχίζουμε να διαφωνούμε και γι'αυτό, άλλωστε είναι το μόνο που κάνω με μερικούς διαφωνώ για μαλακίες)

Υ.Γ. Το άλλο που έγραψα δε σου προκάλεσε καθόλου την περιέργεια??? Αυτό με τη δήλωση της Κωνσταντοπούλου???
    Αυτό είναι κάτι πολύ πρόχειρο και πολύ απλό που έπεσα πάνω του ψάχνοντας για την ηθική της υποχρεωτικής σίτισης αλλά τέσπα.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι αυθαίρετα ένα ξερό νούμερο δεν λέει τίποτα. Το έκανες και 30 τώρα.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα όχι. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε πολλές. Αμερικάνοι, μασόνοι, ελοχίμ ότι μου πεις σε πιστεύω.
    Πρόσθεσε και το πολιτικός αναλυτής στο βιογραφικό σου.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κι εγώ χέστηκα τι λέει η Κωνσταντοπούλου αλλά αυτή θα μας κυβερνήσει. "Πράκτορας"??? ....δεν ξέρω "Θύμα"??? ....δεν ξέρω θα δείξει το πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Ελπίζω όχι δολοφόνος......
    Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι το να κρινεις τα παντα εκ του αποτελεσματος ειναι το α και το ω της συνωμοσιολογιας;
    Ειλικρινα το αν η κατασταση θα χρησιμοποιηθει για πολιτικες σκοπιμοτητες εχει καποια σημασια και μου διαφευγει;
    Ο Κασιδιαρης αν παει φυλακη οπως λες δεν θα ηταν λογικο να υπερψηφισει την χθεσινη τροπολογια;
    Μαλακια του, δεν ειδε πολυ μπροστα.

Μλκ μου αν ολη η συζητηση δεν ηταν καπως...disturbing...θα ειχε πολυ πλακα τελικα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι κάτι πολύ πρόχειρο και πολύ απλό που έπεσα πάνω του ψάχνοντας για την ηθική της υποχρεωτικής σίτισης αλλά τέσπα.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι αυθαίρετα ένα ξερό νούμερο δεν λέει τίποτα. Το έκανες και 30 τώρα.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα όχι. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε πολλές. Αμερικάνοι, μασόνοι, ελοχίμ ότι μου πεις σε πιστεύω.
    Μπορεί και στις 15....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    H κοινωνία αγαπητέ είναι πολύ μεγαλύτερη απο ότι νομίζεις.
    Και ποιος σου είπε ότι έχει σβήσει ,για να πάρει μπρος?
    Την ίδια ώρα που κάθεστε εδώ και το φιλοσοφείτε,κάποιοι άλλοι δημιουργούν,επενδύουν και βγάζουν χρήματα.
    1,500,000 καθόμαστε και είμαστε άνεργοι γιατί δεν είμαστε δημιουργικοί επενδυτές να βγάλουμε χρήματα. Ξέρω, ξέρω ... άμα θες να εργαστείς θα βρεις δουλειά παλιοτεμπέλη

Παλαιό μέλος
    Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι το να κρινεις τα παντα εκ του αποτελεσματος ειναι το α και το ω της συνωμοσιολογιας;
    Ειλικρινα το αν η κατασταση θα χρησιμοποιηθει για πολιτικες σκοπιμοτητες εχει καποια σημασια και μου διαφευγει;
    Ο Κασιδιαρης αν παει φυλακη οπως λες δεν θα ηταν λογικο να υπερψηφισει την χθεσινη τροπολογια;
    Μαλακια του, δεν ειδε πολυ μπροστα.

Μλκ μου αν ολη η συζητηση δεν ηταν καπως...disturbing...θα ειχε πολυ πλακα τελικα.
    Δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες . Το αν η κατάσταση χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες είναι ο λόγος που πήρε το θέμα δημοσιότητα και κάνει φανερό τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνήσουν. Οπότε ναι, νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία να το παρατηρούμε γιατί έχουμε τη δύναμη να μη μας κυβερνήσουν....

Δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες . Το αν η κατάσταση χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες είναι ο λόγος που πήρε το θέμα δημοσιότητα και κάνει φανερό τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνήσουν. Οπότε ναι, νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία να το παρατηρούμε γιατί έχουμε τη δύναμη να μη μας κυβερνήσουν....
    καμία δύναμη δεν έχουμε ... γιατί δεν έχουμε μνήμη...όποιος τάζει κυβερνάει... άλλωστε είναι γνωστό πως λεφτά υπάρχουν
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ναι αλλα πολυ βολικα ξεχνας οτι εμεις κανουμε μια συζητηση,εστω και με αφορμη την δημοσιογραφικη ατζεντα, αλλα μεσω της συζητησης αυτης εχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ξεφυγουμε απο αυτη, αλλαζοντας την ιδια την δημοσια συζητηση.
    Καλα οχι ολοι.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος

Δεν μιλάω για εικασίες... σου λέω λοιπόν ότι η Κωνσταντοπούλου ασχολείται με τον Ρωμανό για να πάρει ψηφαλάκια και ο Σαμαράς για να μη χάσει ψηφαλάκια.

Δεν μιλάω για εικασίες... σου λέω λοιπόν ότι η Κωνσταντοπούλου ασχολείται με τον Ρωμανό για να πάρει ψηφαλάκια και ο Σαμαράς για να μη χάσει ψηφαλάκια.
    Α ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! Παλι καλα που εισαι εσυ και τα εξηγεις.Καλα ο αλλος ειναι γνωστος μπαμπεσης.
    Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 10/12/2014 στις 23:13.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Ναι αλλα πολυ βολικα ξεχνας οτι εμεις κανουμε μια συζητηση,εστω και με αφορμη την δημοσιογραφικη ατζεντα, αλλα μεσω της συζητησης αυτης εχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ξεφυγουμε απο αυτη, αλλαζοντας την ιδια την δημοσια συζητηση.
    Καλα οχι ολοι.
    Δεν ξεχνάω κάτι, αντιθέτως αυτό που νομίζεις ότι ξεχνάω είναι αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω και αυτό που μας κρατάει ως κοινωνία τόσο πίσω. Αν ανατρέξεις πίσω όλες αυτές τις σελίδες θα διαπιστώσεις πως είναι οι περισσότεροι παγιδευμένοι στις σκέψεις που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους ως σωστές. Για παράδειγμα με το βίντεο με τα μπουκάλια εγώ έδωσα δύο οπτικές γωνίες και το κοινό απέκλεισε αμέσως τη μία από τις δύο αναλόγως του τι ήδη πιστεύει ενώ είναι και οι δύο το ίδιο πιθανές. Είναι τραγικό να έχουμε το μυαλό μας φυλακισμένο και να το κάνουμε μόνοι μας. Ελάχιστοι σκέφτονται και βλέπουν τα θέματα αμερόληπτα. Με τον ίδιο τρόπο οι μεν απέκλεισαν τον Ρωμανό ως τρομοκράτη και οι δε δοξάζουν ως επαναστάτη. ΔΕΝ έχουμε λοιπόν την ελευθερία να ξεφύγουμε από αυτή και να αλλάξουμε την ίδια τη δημόσια συζήτηση καθώς μόνοι μας φυλακίζουμε τον εαυτό μας πίσω από απόψεις και ταμπέλες (αριστερός-δεξιός... κλπ κλπ). Αν την είχαμε θα ήμασταν πραγματικά "αναρχικοί" και αυτό θα ήταν πίστεψέ με τόσο ωραίο....

Banned
    Και έχουν κάτι ματσούκια τα παλιόπαιδα.....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_normal_0551533001357477295.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	6,9 KB 
ID:	328428

ΝΑΑΑΑΑΑΑ..... ( με το συμπάθιο)

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF