Σελίδα 105 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σε είδα οδηγε Λεωφορείου να σταματας μπροστα απο το Coffee Island στην Ηρ. Πολυτεχνείου στον Πειραιά, να ανοίγεις την πορτα και να παραγγελνεις καφέ φωναχτά, έχοντας την απαίτηση να σου φερουν το καφε στο λεωφορείο.

Κατάλαβα οτι ο καφές σου είναι ποιο σημαντικός για εσένα απο :
    1) Την δουλειά σου καθως το λεωφορείο ηταν γεμάτο επιβάτες που σε κοιτούσαν σύξυλοι
    2) Τον σεβασμό προς τους συναδέλφους σου καθώς σε περίμενε αλλό λεωφορείο πισω σου
    3) Τους εργαζόμενους στο Coffee Island που τους φωναζες να παραγγείλεις καφε λες και ζητουσες μπάζα στην οικοδομή
    4) Τους άλλους πελάτες στο Coffee Island που περίμεναν την σειρά τους να παραγγείλουν

και επίσης ο καφές σου είναι ποιο σημαντικός για εσένα απο (χ2):
    1) Την δουλειά σου καθως το λεωφορείο ηταν γεμάτο επιβάτες που σε κοιτούσαν σύξυλοι ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΦΡΕ!
    2) Τον σεβασμό προς τους συναδέλφους σου καθώς σε περίμενε αλλό λεωφορείο πισω σου ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΦΡΕ!
    3) Τους εργαζόμενους στο Coffee Island που τους φωναζες να παραγγείλεις καφε λες και ζητουσες μπάζα στην οικοδομή ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΚΑΦΡΕ!
    4) Τους άλλους πελάτες στο Coffee Island που περίμεναν την σειρά τους να παραγγείλουν ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΦΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΚΑΦΡΕ!

Καλα τι γίνεται ρε παιδια?? ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ????
    Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων

Banned
    Σε είδα βλάκα με το σκούτερ στην Μεσογείων να μου κορνάρεις γιατί; Για να κάτσω πάνω στην διάβαση και εσύ σαν καλός βλάκας να περάσεις, ε όχι δεν σου έκανα το χατήρι και σε άφησα να κορνάρεις ηλίθιε στόκε, μετά από λίγα λεπτά σε πέτυχα πάλι μπροστά μου στόκε άξιζε τον κόπο ε; Βιαζόσουνα στόκε; Μα τι βλάκες κυκλοφορούν ανάμεσα μας!

Σε είδα συμπαθέστατη πωλήτρια να χαμογελάς... Και θυμήθηκα τον Τσάντλερ στο επεισόδιο που "ξέχασε" να βγάλει την λευκαντική κρέμα από τα δόντια.

Σε είδα πωλήτρια σε άλλο μαγαζί να λες "αν πάρετε τόσα κομμάτια θα σας κάνω έκπτωση" και από 75 ευρώ χρέωσες... 72. Σου λέω "τα τρία μας μας έκοψες, ε;" και η απάντηση με κενό βλέμμα και ένα χαμόγελο "ε ότι μας επιτρέπει το μαγαζί κάνω"... Αν ήταν δικά μου ψώνια θα έφευγα γιατί δεν μ'αρέσει η κοροϊδία.

Σε είδα σερβιτόρε να πας να μου κλέψεις την τελευταία μπουκίτσα, εκείνη που εγώ ξέρω γιατί έχω αφήσει στο πιάτο. Όταν ήρθες μετά λίγα λεπτά να πάρεις τα άδεια πιάτα σου λέω "μα την τελευταία μπουκιά; την δύναμή μας;" και απαντάς "δεν σε βλέπω να χρειάζεσαι άλλη δύναμη εσύ. Γλυκάκι να φέρω;" Τι έχει; "πορτοκαλόπιτα και χαλβά σιμιγδάλι". Φέρε. "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΧΙ". Τρελό τρόλι ο μπάρμπας, ρισπέκτ. Και έβαλε και γλυκό κουταλιού σταφύλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα να χεις αποχαυνωθεί με το μηχανάκι και να κολλάς στον μπροστινό!!! Ρε φίλε είπαμε... ΤΟ χω πάθει και εγώ (με το 640) αλλά με κωλάρα 20χρονης (23 ήμουν τότε ) όχι να κοιτάω μηχανάκι

Σε είδα με το cb1000r και πίσω το πλαστικό τελάρο δεμένο με χταπόδι. WTF?

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα κτηνε στην αμφιθεας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Σε ειδα κτηνε στην αμφιθεας!
    den σε είδα... χαιρετώ από δω
    Τελευταία τροποποίηση από macdeath_s; 07/03/2016 στις 12:18.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Και θυμήθηκα τον Τσάντλερ Ρος στο επεισόδιο που "ξέχασε" να βγάλει την λευκαντική κρέμα από τα δόντια.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Σε είδα χθες μεσημεράκι στον Άγιο Στέφανο τυπάκι με το R1 (αν δεν κάνω λάθος) και τη δερμάτινη στολή, ήσουν σταματημένος και μίλαγες σε μια κοπέλα. Με το που με άκουσες να πλησιάζω γύρισες, με κοίταξες στιγμιαία και ανταλλάξαμε ένα γρήγορο χαιρετισμό γνέφοντας με το κεφάλι. Καλούς δρόμους φίλε!
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Banned
    Σε ειδα ανοητε σημερα στην εθνικη με μπαλακλαβα και σκουφο,
    να κρυβεσαι πισω απο το τζαμακι τρεμοντας...

μα καλα ποσο Μ@@##$εισαι και δεν φορας κρανος...

αλλα το μπουφαν μηχανης...μπουφαν!!!

αν πεσεις μην χτυπησεις κανα χερι...(διοτι προφανως το κεφαλι σου ειναι αδειο)

Κανένας σωστός;;
    1)Σας είδα χθες το απόγευμα όλους στο Κανάλι Πρέβεζας..
    Από "άμυαλους" πιτσιρικάδες με παπιά κι 600άρια χωρίς δίπλωμα μέχρι.. "μοτοσυκλετιστές" κονιόρδους με 1200άρια κλπ.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. πρέπει να βγάλει επειγόντως ανακοίνωση για τον ιό της Ακρανίωσης μιας κι αναπτύσσεται ραγδαία.

Είναι σίγουρο ότι κάνατε το κομμάτι σας και σας αναγνώρισαν οι γνωστοί σας.

Αν ο μη γένειτο πέσετε άνευ κράνους παίζει να δυσκολευτείτε κι εσείς οι ίδιοι να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας,πόσο δε μάλλον οι φίλοι.

Όσο μας παίρνει θα λέμε τα σωστά για να βοηθηθείτε.Στο χέρι σας είναι το αν θα μπουν και θα μείνουν ή αν θα βγουν από το άλλο αυτί.

Υ.Γ.Ωραίο το 350άρι Gagiva φίλε!! Το πεζοδρόμιο ήταν η μόνη παραφωνία με τόσο χώρο ελεύθερο.

2)Σας είδα και σας χάρηκα στις 12:50 ζευγάρι με το 1200άρι GS μάλλον για ορεινό Βάλτο ή χωριά ορεινής Άρτας.
    Καλούς δρόμους παιδιά..

Σε είδα γέρο, πεσμένο στο δρόμο. Απέναντι από τα ΚΤΕΛ στον κηφισσό. Από το κεφάλι σου ξεκινούσε ένας λεκές αίματος, σε σχήμα κώνου και πήγαινε πάνω από ένα μέτρο μακριά που σημαίνει άσχημη πτώση και χτύπημα και έπαθα ένα μικρό σοκ-αηδία γιατί νόμιζα ότι μόνο στις ταινίες τα κάνουν αυτά για υπερβολή. Ένας άνθρωπος από πάνω σου, ένας αστυνομικός πήγανε περπατώντας προς τα πίσω και προσπαθούσε να διώξει τους περίεργους. Πεζός ήσουν; Με μηχανάκι και ακράνωτος γιατί δεν συμβαίνουν σε εσένα τέτοια και σαράντα χρόνια φούρναρης άντε ρε παπάρες θα μου πείτε εμένα; Την έβγαλες καθαρή; Θα κόψετε οι ακράνωτοι κάποτε τη μαλακία γιατί οι μισοί στην εθνική ήταν χύμα;

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα φορτηγατζή να στάζει το φορτηγό σου σπίθες εν κινήσει. Σταμάτησες και όταν σε πέρασα είδα ότι ήταν από το μπροστινό μέρος.
    Καλά ξεμπερδέματα.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Σε είδα ζευγάρι την κυριακή στον Αγ. Γιάννη Ευβοίας γύρω στα 50 με στολές,κράνη,μπότες και σας χάρηκα
    Τελευταία τροποποίηση από mariza; 08/03/2016 στις 08:54.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Νόμιζα ότι μόνο σε βίντεο θα το δω αλλά σε είδα κοπελιά με το Ceicento το πρωί στην Κηφισίας, στο Ιπποκράτειο, να έρχεσαι ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρεύμα μας....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε