Σελίδα 105 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 55595100101102103104105106107108109110115155205 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.561 έως 1.575 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B]μλκ, αφου δεν εισαι χαζος γιατι το παιζεις ;

Τον πινακα τον εχω φτιαξει εγω στο excel συγκεντρωνοντας τους βαθμους ανα περιοδο απο εδω:
    (Αφου μου αρεσει να σε φτιαχνω και το ξερεις...)

Παρολα αυτα......

Θα τον τσεκαρω αργοτερα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε Κωστα/Χυμα ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ....

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΑΧ
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dusan_bajevic2b_paul_charalampopoulos.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	48,4 KB 
ID:	150408

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Γειά σου STOYBI!!Καλώς σας βρήκα,παρακολουθώ το forum πάαααααρα πολύ καιρό αλλά δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μέλος.Απλά με αυτά που δίαβαζα δεν άντεξα και ήρθα στη παρέα σας.Για αυτό το λόγο άλλωστε έγραψα κατευθείαν σε αυτό το 8έμα.

Αφού με ρωτάς να σου πω πως προς το παρόν καβαλάω ένα dt 125 για καθημερινές μετακινήσεις αλλά και κοντινές βολτίτσες αλλά έχω οικιοποιηθεί σε βαθμό αηδίας:hypnotize το varadero του πατέρα μου.Για αυτό άλλωστε σκοπέυω οσωνούπο να γίνω ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός triumph tiger 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ

Ρε παπαρα Γιωργο (Kalgeorge) πες στο παλικαρι απο πανω ποτε μου εδωσες την εν λογω φωτο και τι σου απαντησα....και πια ηταν η αντιδραση μου με τον Πανθρακηκο στο ακουσμα του ΑΕΚΑΡΑ πλην τιμιου επαγγελματια οταν μας συμφερει βατραχου....γιατι εγω με ατομα που στην πλακα ''γαυριζουν'' δεν μπορω να ασχοληθω....γιατι θα μου απαντησουν παλι με ερωτηση.....την γνωστη κωλοτουμπα δηλαδη....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    peterxoier καλως ηρθες παιδι μου...

βλεπω πρωτο μηνυμα και την μπηκες δυναμικα σε γαυρο...ευγε, ευγε!

Εκτος του οτι σε συγχαιρω για τις οπαδικες σου προτιμησεις (μονο μην μας βγεις ΑΕΚτζης), προβλεπω να κανεις λαμπρη καρριερα στις αντιπαραθεσεις του moto.gr

οι κανονες ειναι δυο:

1)Ολα γινονται για την πλακα και τον χαβαλε

2)Γ@μιεται ο θρυλος και ο Πειραιας

Καλα να περασεις...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ

Ρε παπαρα Γιωργο (Kalgeorge) πες στο παλικαρι απο πανω ποτε μου εδωσες την εν λογω φωτο και τι σου απαντησα....και πια ηταν η αντιδραση μου με τον Πανθρακηκο στο ακουσμα του ΑΕΚΑΡΑ πλην τιμιου επαγγελματια οταν μας συμφερει βατραχου....γιατι εγω με ατομα που στην πλακα ''γαυριζουν'' δεν μπορω να ασχοληθω....γιατι θα μου απαντησουν παλι με ερωτηση.....την γνωστη κωλοτουμπα δηλαδη....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιωργο Kalgeorge.... Πες στο παλικαρι απο πανω οτι οταν θα μπορει να κανει ερωτηση που ως απαντηση ... Να μην μπορει λαβει αντεερωτηση που θα τον φερει σε τρις χειροτερη θεση...
    Παρα πολυ καλα θα κανει τοτε.....
    Να μην ασχολειτε.....
    Τα χαχανητα αρκουν......

( Τεσπα εδω μιας και η προκληση προηλθε απο εμενα.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
    Γειά σου STOYBI!!Καλώς σας βρήκα,παρακολουθώ το forum πάαααααρα πολύ καιρό αλλά δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μέλος.Απλά με αυτά που δίαβαζα δεν άντεξα και ήρθα στη παρέα σας.Για αυτό το λόγο άλλωστε έγραψα κατευθείαν σε αυτό το 8έμα.

Αφού με ρωτάς να σου πω πως προς το παρόν καβαλάω ένα dt 125 για καθημερινές μετακινήσεις αλλά και κοντινές βολτίτσες αλλά έχω οικιοποιηθεί σε βαθμό αηδίας:hypnotize το varadero του πατέρα μου.Για αυτό άλλωστε σκοπέυω οσωνούπο να γίνω ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός triumph tiger 1050
    Μπορεις να γινεις μελος του Ολυμπιακου τοτε μιας κα τα χριστουγενα κληρωνει η παε 135.000 triumph tiger 1050 !!!

Καλη συνεχεια !!!

peterxoier φαινεσαι νεο παλικαρι και μπραβο!

μην αφηνεις το στουμπι να σε καλοπιανει.............ειναι πονηρος αυτος ο γαυρος!!!

Η ομάδα σου έχει στην ευρωπαίκη της ιστορά μόνο αποκλεισμούς........
    --------------------------------------------------------------------------------

γιατι η δικια σου τι εχει δηλαδη ρε φιλε? εχει παρει κανενα τροπαιο και δεν το ξερουμε?

ρε φίλε kalant μιλάω για προκριματικά ή ομίλους......

φιλε εχουν ξεχασει τον προπερυσινο τελικο στο οακα που ηταν ολοι εκει...(στα επισημα)
    και τον φετινο τελικο του ουεφα...... :rotflmao: :rotflmao:

οσο για την κολωφαρδια μας εχουν δικιο .......εμεις οαιζαμε με γιουβεντους ,αγιαξ,ιντερ,λιβερπουλ,μπαρτσελονα...και πολλα αλλα καφενεια............
    και αυτοι επαιζαν με μολτε,χερεφειν,μεταλιστ,,,,,ε πως να κανουν πορεια........
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε Γιωργο Kalgerge, μιας που ολοι απευθυνοντε σε σενα, πες στον μαλακα που κλεινει την πυλωτη της πολυκατοικιας με το κολοαμαξι του, οτι αν το ξαναβρω εκει, θα του το χαρακωσω.

Ευχαριστω.

undefined μέλος Το avatar του/της Morton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μπορεις να γινεις μελος του Ολυμπιακου τοτε μιας κα τα χριστουγενα κληρωνει η παε 135.000 triumph tiger 1050 !!!

Κανονικά καναν καναπέ πρέπει να κληρώσετε....

135.000 triumph tiger???????????????????εεεεεε τότε να το σκεφτώ............................................
    αλλά μπάααααααααααααααααααααα.......
    καλύτερα βάζελος και ας το πληρώσω εγω τον τίγρη......................
    χαχαχα....πάντως φίλε μου stoybi πείτε στον απίστευτο πρόεδρο που έχετε να σκεφτεί την ιδέα του morton ......135.000 καναπέδες...........!!!!!!Θα σας χρείαστουν......!!!

Και sorry παιδιά που "μπούκαρα" έτσι και χώθηκα αμέσως αλλά παρακόλουθώ το forum πολύ καιρό και νιώθω μέλος εδώ και πολλά χρόνια!!!εεε αντί να ξεκινήσω από τις γενικές,ξεκίνησα από τις διαμάχες!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    [B

μην αφηνεις το στουμπι να σε καλοπιανει.............ειναι πονηρος αυτος ο γαυρος!!!

[/B]
    STOUBI αληθέυουν αυτά????????????και μου φάνηκες καλό παιδί στην αρχή.............
    Αλλά από γάυρο τι περιμένεις..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a029:

[BΡε παπαρα Γιωργο (Kalgeorge) πες στο παλικαρι απο πανω ποτε μου εδωσες την εν λογω φωτο και τι σου απαντησα....και πια ηταν η αντιδραση μου με τον Πανθρακηκο στο ακουσμα του ΑΕΚΑΡΑ πλην τιμιου επαγγελματια οταν μας συμφερει βατραχου....γιατι εγω με ατομα που στην πλακα ''γαυριζουν'' δεν μπορω να ασχοληθω....γιατι θα μου απαντησουν παλι με ερωτηση.....την γνωστη κωλοτουμπα δηλαδη....

:: [/B]
    η αληθεια ειναι οτι τζαμπα την λετε στον πανο, γιατι την φωτο αυτη την εχει εδω και πολυ καιρο και γελαει ακαταπαυστα μαζι με αυτη που θα παραθεσω πιο κατω
    επισης δεν ειναι κολοτουμπας, και οτι υποστηριζε για την αεκ, συνεχιζει και το υποστηριζει..

@ κωστα hymador, του το ειπα ρε και ειπε οτι θα του κλασεις τα αρ@@@
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kai h en logo foto poy proanefera

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	back-to-the-futureb_nasos_a.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	150414

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452