kala esena ti na sou apantisw re :rotflmao: ....afou den exeis sxesi me to athlima :PΑρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
o prota8litis ellados xanei me tin axia tou kirie ante ####$%#vazelaki![]()
![]()
kala esena ti na sou apantisw re :rotflmao: ....afou den exeis sxesi me to athlima :PΑρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
o prota8litis ellados xanei me tin axia tou kirie ante ####$%#vazelaki![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..........
Άλλιώς θά έρμήνευες σωστά τή λέξη ....ΦΑΝΤΑΖΕΙ.....καί τά ύπόλοιπα....!!!
Δέν μπορώ νά ύποθέσω κάν ότι δέν άντιλαμβάνεσαι......
Τώρα γιά τά ύπόλοιπα...??
ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ............
Η ΑΕΚ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΠΟΧΗΣ .................
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.....
Κόψτε ρέ τίς φλέβες σας γιά τόν άδικημένο ΠΑΟ..........τόκαναν τόσο φανερά πού
γελούσαν όλοι άγκαλιασμένοι κι εύτυχισμένοι στό κέντρο τού γηπέδου
κόκκινοι καί κίτρινοι......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε ρέ γαύροι πτώματα τόν καιρό έκείνο,πού κάτσατε καί χάσατε
άπό τήν όμάδα τού Σαβέφσκι.....μέσα στή Φιλαδέλφεια...
Έπρεπε νά μάς κοντράρετε μέ όλες σας τίς δυνάμεις μπάς καί τό χαρίσατε
στόν άδικημένο Παο.....:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
ΑΤΛΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ............ΑΤΛΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟ
ΑΤΛΕΤΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......... ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B
Η ΑΕΚ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΕΠΟΧΗΣ .................
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.....
Κόψτε ρέ τίς φλέβες σας γιά τόν άδικημένο ΠΑΟ..........τόκαναν τόσο φανερά πού
γελούσαν όλοι άγκαλιασμένοι κι εύτυχισμένοι στό κέντρο τού γηπέδου
κόκκινοι καί κίτρινοι......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε ρέ γαύροι πτώματα τόν καιρό έκείνο,πού κάτσατε καί χάσατε
άπό τήν όμάδα τού Σαβέφσκι.....μέσα στή Φιλαδέλφεια...
Έπρεπε νά μάς κοντράρετε μέ όλες σας τίς δυνάμεις μπάς καί τό χαρίσατε
στόν άδικημένο Παο.....:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΑΤΛΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ............ΑΤΛΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟ
ΑΤΛΕΤΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......... ...
[/B]
xaxaxxaaxxaxaxaxaaxxaxxaxaaxaxxaxaxxaxaxaaxaxax
ontws re terens exei dikio o stoubi....diavazeis kai apantas OTI NANAI....
keep writing man
"γαβροι αδελφια μαζι θα το γιορτάσουμε στη Ν.Φιλαδελφεια"![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
re min tous xupnas lemeΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αυτα τα παραμυθια τα λετε ο ενας στο αλλο και τα πιστεβετε στο τελος ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ.... ΑΠΟ ΤΟ 94 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!
ΠΗΡΕΣ... ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 44 ΝΑ!
πηρα 4 κυπελα απο το 94 και μετα (1996, 1997, 2000, 2002) ΞΥΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑΡΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 οπου σε πετυχα...... και ενα πρωταθλημα το 2008 να μη ξεχναμε...
το αρθρο 44 ηταν/ειναι νομος του κρατους . σε αυτο εχουν μπει περιπου 200 ΑΕ.... δε σε ειδα να αντιδρας και εκει.... η ΑΕΚ χρωσταγε περισσοτερα σε μετοχους της (ENIC) και προσαυξησεις δανειων (πανωτοκεια) παρα σε τριτους... νομιμοτατα μπηκε στο 44 να ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΝ χρεη
θα σου θυμησω οτι τα τεραστεια χρεη του γαυρου επι κοσκοτα ..."διακανονιστηκαν" με ΕΙΔΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ... τελος!
ακομα ενα urban legend για την ΑΕΚ οπως το οτι "εσβησε τα φωτα και πηρε πρωταθλημα" ασχετα οτι χασαμε στο παιχνιδι που εγινε μετα απο αυτο που διακοπηκε...... ενω σε αυτο που διακοπηκε το σκορ ηταν 1-1 και παιζατε με 10...![]()
![]()
![]()
![]()
δικο σας ειναι? γιατι εγω ποτε δε το ακουσα (δεν εχανα αγωνα τοτε εντος-εκτος)Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
urban legend ......made in thyra 7(by tsoykalas & sons)
urban legend μπορεί να είναι. Αλλά το οτι η "αντιπαλότητα" σας με τον γαυρο είναι σχετικά νέα είναι γεγονός.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δικο σας ειναι? γιατι εγω ποτε δε το ακουσα (δεν εχανα αγωνα τοτε εντος-εκτος)
urban legend ......made in thyra 7(by tsoykalas & sons)
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
οσο θυμαμαι τον εαυτο μου (33 ειμαι) και οσο ασχολουμαι.... παντα υπηρχαν 2 αντιπαλοι της ΑΕΚ : γαυρος-βαζελος και βαζελος-γαυρος
καμια διαφορα ο ενας απο τον αλλο... δυναστες του ελληνικου αθλητισμου απαταιωνιοι....
απλα η εχθρα με τον γαυρο εγινε μεγαλυτερη απο την εχθρα με τον βαζελο απο τοτε που ο βατραχος πηγε στο λιμανι.... και ζει απο τοτε...
toso megali exthra me ton gauro den eixate....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οσο θυμαμαι τον εαυτο μου (33 ειμαι) και οσο ασχολουμαι.... παντα υπηρχαν 2 αντιπαλοι της ΑΕΚ : γαυρος-βαζελος και βαζελος-γαυρος
καμια διαφορα ο ενας απο τον αλλο... δυναστες του ελληνικου αθλητισμου απαταιωνιοι....
απλα η εχθρα με τον γαυρο εγινε μεγαλυτερη απο την εχθρα με τον βαζελο απο τοτε που ο βατραχος πηγε στο λιμανι.... και ζει απο τοτε...
arxise otan arxisan na pairnoun paixtes giatous opoious endiaferosastan eseis, kai meta me ton bagevits
ok νταξ σημερα θα μαθω και τι εχθρες ειχα ελεος ρε φουστη μου ...ελα παππου να σου δειξω το μ%&^% της γιαγιας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι είναι αυτά που λέτε!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
toso megali exthra me ton gauro den eixate....
έχθρα με το αεκάκι?????απο που κι ως που????
με μικρομεσαίες ομάδες η μόνη έχθρα που είχαμε ηταν ο ΟΦΗ λόγω παραρτήματος....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ελα ρε Terens...μέσα ήμουν και το έβλεπα το παιχνίδι.. η Μπόκα έπαιζε με σβηστές μηχανές και εμείς πασχίζαμε να τρέξουμε. 3-4 μπαλιές όλες και όλες κάναμε σωστές. Και δεν χρειάζεται να είναι η ομάδα έτοιμη για να παίξει μπάλα απλή. Αρκεί οι παίκτες να μπορούν να το κάνουν.Φιλικό μάτς είναι ,πολύ νωρίς γιά μάς είναι ,ή Μπόκα ήταν πανέτοιμη γιά τό πρωτάθλημα καί άργησε νά κάνει άλλαγές.
Και η ερώτηση είναι η ακόλουθη.
Απο την σημερινή ΑΕΚ , πόσοι νομίζεις θα μπορούσαν να σταθούν σε μια ΑΕΚ επιπέδου ας πούμε του 1996;;;;
Για την Τότεναμ... μιλάμε για premiership οτι και να λέμε. Είναι ομάδες που όταν είναι έτοιμες είναι 2-3 ταχύτητες πάνω απο όποια Ελληνική.. και πάλι καλά που έφαγε ο κόκκινος μόνο 3.. και δεν τους έδωσε και πέναλτυ που έβγαζε μάτια.
Τέλος πάντων.. Κυριακή κοντή γιορτή. Τέλος Αυγούστου αρχίζουν τοπικά και διεθνή όργανα και οτι φανεί στο χορτάρι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
EIΠΑ ΚΑΙ ΓΩ........ΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ...!!
Ή έχθρα μέ τό γαύρο έγινε πολύ μεγαλύτερη άπό τότε πού οί
γαύροι..........
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ..........ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ.............ΑΛΛΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ......!!!
Ένα κομμάτι,ένα κομματάκι πολύ μικρό άπό αύτή τήν ίστορία ,είναι
καί ό Μπάγιεβιτς...!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ..........
Έχει φάει ποτέ παίκτης Έθνικής βασικός ,έστω καί ό τελευταίος
άπό γαύρο βάζελο 24 άγωνιστικές...??
Πόσες φορές παίξαμε μέ τούς γαύρους 10 καί 9 άπέναντι σέ 11.
Θυμάμαι τόν Καραπιάλη νά........ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ........
καί νά μένουμε έμείς μέ 9...!!
ΑΣΕ ΠΙΑ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ
ΑΡΚΕΤΑ....!!!
ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗΝ...!!!
ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ....!!!
Καί στό κάτω-κάτω τήν πραγματική άλήθεια,μόνο αύτός ό Κόκκαλης κι ό
Τροχανάς τήν ξέρουν....!!!
Πιό πολύ ρέ κούκλε άπό μένα νά τόν μίσησες άποκλείεται........έσπασα τό σπίτι μου
όταν έμφανίστηκε πρώτη φορά μέ τά κόκκινα στή Φιλαδέλφεια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ελα ρε Terens...μέσα ήμουν και το έβλεπα το παιχνίδι.. η Μπόκα έπαιζε με σβηστές μηχανές και εμείς πασχίζαμε να τρέξουμε. 3-4 μπαλιές όλες και όλες κάναμε σωστές. Και δεν χρειάζεται να είναι η ομάδα έτοιμη για να παίξει μπάλα απλή. Αρκεί οι παίκτες να μπορούν να το κάνουν.
Και η ερώτηση είναι η ακόλουθη.
Απο την σημερινή ΑΕΚ , πόσοι νομίζεις θα μπορούσαν να σταθούν σε μια ΑΕΚ επιπέδου ας πούμε του 1996;;;;
Για την Τότεναμ... μιλάμε για premiership οτι και να λέμε. Είναι ομάδες που όταν είναι έτοιμες είναι 2-3 ταχύτητες πάνω απο όποια Ελληνική.. και πάλι καλά που έφαγε ο κόκκινος μόνο 3.. και δεν τους έδωσε και πέναλτυ που έβγαζε μάτια.
Τέλος πάντων.. Κυριακή κοντή γιορτή. Τέλος Αυγούστου αρχίζουν τοπικά και διεθνή όργανα και οτι φανεί στο χορτάρι.
Gandalf
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΕΞΩ..........
Όσο γιά τήν έρώτηση..??
Κυριάκος.......Ένσαλίβα.........
ό Μάκος σέ 2 χρόνια ίσως..??
Λεονάρντο...........νά τόν δούμε πρώτα....??
ΑΥΤΟΙ........!!!