Kawasaki Trail Boss
100 cc 1970~75
Kawasaki Trail Boss
100 cc 1970~75
Ωραίο το Kawasaki και καλά έκανες και τον έψησες.
Φαινόταν οτι ήταν Kawasaki αλλά τελικά ήταν πιο μεγάλο, ακόμα καλύτερα!
Διάβασα οτι πήρες κι άλλο μηχανακι, αλλά δεν μας είπες τι είναι.
Δεν βάζεις ενα Quiz να το ψάξουμε?
Εγώ βάζω μια διαφορετικού τύπου ερώτηση.
Η ερώτηση είναι ποιός πολλά υποσχόμενος νέος αναβάτης GP δεν είχε καθόλου καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Προφανώς αναφερόμαστε στο παρελθόν.
Μπορούν να δωθούν πολλές απαντήσεις.
Μόνο μην γίνει εδώ σαν κάτι άλλα thread, σε αλλα section, ΟΚ?
Eγώ θα θεωρήσω σωστή αυτή που έχω ήδη στο μυαλό μου, και στο τέλος θα την πω. Αν προκύψει καποιος άλλος το βλέπουμε.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Melandri στάνταρ.
Ο Spies έχει κάποιες ελπίδες ακόμα...
Ο Kocinski πήρε κι ένα πρωτάθλημα SBK. Δύσκολα να είχε καλύτερη εξέλιξη με το χαρακτήρα που είχε...
Μια ξεχωριστή θέση σ' αυτή την παρέα έχει και ο μακαρίτης ο Daijiro Kato. Πάνω που άρχιζε να παίρνει τα μέτρα της κτηγορίας, τον πήρε μακριά η Suzuka. :-(
Νομίζω οτι ο Αρης μιλάει για ταλέντα που θεωρητικά θα πρωταγωνιστούσαν στα μεγάλα. Ο Kocinski είχε πάρει άνετα ένα ΠΠ στα 250 και πάτωσε στα μεγάλα. Ο Melandri το ίδιο. Ο spies είχε πάρει ΑΜΑ και θεωρώ οτι είναι πλέον τελειωμένος.
Δεν ξέρω, η ερώτηση έχει πολλές ερμηνείες. Αν θεωρήσουμε αποτυχία την μη κατάκτηση ΠΠ, τότε ο Pedrosa είναι το παλτό του αιώνα. Αντίστοιχα και ο Biaggi, o Gibernau, o Capirossi και βέβαια ο Edwards που και ΠΠ στα SBK είχε και γρήγορος αναβάτης ήταν, αλλά δεν σταύρωσε νίκη.
Ο Criville έχει πάρει το ΠΠ του 1999 ρε AUFGEBRACHT. Δεν ήταν κακός, άτυχος ήταν που έτρεχε με τον Doohan.
To ξέρω ότι έχει πάρει ΠΠ και το ξέρω καλά γιατί ήταν ο αγαπημένος μου αναβάτης όσα χρόνια έτρεχε. Τον έβαλα επειδή λέει ότι μιλάμε για παλιά, πήρε το ΠΠ και μετά εξαφανίστηκε, δεν είχε διάρκεια η παρουσία του, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου. Αντίστοιχα και ο Hayden πήρε -μην μπούμε σε ατέρμονες συζητήσεις πως και γιατί- ΠΠ αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Η μεγαλη ελπιδα των Ιταλων για τιτλο μετα τον τιτλο του Franco Uncini to 1982 και 10 χρονια αναμονης το εξερετικο ταλεντο που ομως δεν απεδωσε τα αναμενωμενα (μια 2η και 2 3ες θεσεις στα 500 δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα αλλα οι προσδοκιες γι αυτον ηταν μεγαλητερες , η κορυφη δηλαδη) ακουει στο ονομα LUKA CANTALORA , ο οποιος ισως να ειναι και ο μοναδικο πο εχει τρεξει με τρεις διαφορετικες μαρκες (Yamaha , Suzuki , Muz) την ιδια χρονια 1998.
Την ιδια πορεια ακολουθησε και ο Max Biaggi αλλα αργοτερα.
Astroman76 για τον Gobert δεν εχεις δικιο , πηρε πρωταθλημα στην COCA :a44:
ο Norick Abe ηταν στις επιλογες μου![]()
Τελευταία τροποποίηση από sotos 8; 17/10/2013 στις 04:16.