Σε ειδα μικρε μεσα απο το αμαξι του πατερα σου, να χαζευεις την μηχανη στο φαναρι & να σου κλεινω το ματι μεσα απο το κρανος... φευγοντας σκας ενα χαμογελο κλεινωντας και εσυ το ματι(δικος μας και 'συ ε?
)
Σε ειδα μικρε μεσα απο το αμαξι του πατερα σου, να χαζευεις την μηχανη στο φαναρι & να σου κλεινω το ματι μεσα απο το κρανος... φευγοντας σκας ενα χαμογελο κλεινωντας και εσυ το ματι(δικος μας και 'συ ε?
)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα μαυρο tdm, αργά εψες το βράδι
Για τον χαρουλη κίνησες, μα'χες καθυστερήσει.
Καβάλα άντρας αψηλος, στα ιταλικά ντυμένος, το γκάζι σου το εστιβε τη λύρα να μη χάσει.
Μια κουβέντα θα σου πω κι αν θέλεις άκουσε με:
Είναι ο χαρουλης νεαρός, παλι θα 'ρθει παιξει, μα αν γενεις στατιστικη, συ δεν θα τον ακούσεις.
Σε είδα και σένα νυχτερίδα να σκας φαρδιά πλατιά στη ζελατίνα του κράνους. Άλλος την πίνει τη ρακή, άλλος μεθαει. Για ποιον με πέρασες μωρέ, μοιαζω του Όζι Όσμπορν;
Σε βλέπω κάθε μέρα ρε καγκουρα με το ΤΔΜ στο Λουτράκι να κάνεις του κόσμου τις μλκιες μέσα στον κόσμο και στην κίνηση...
ακράνωτος, βερμούδα, σαγιονάρα, χωρίς πινακίδα...
κάθε μέρα, συνέχεια... εύχομαι να μην το φας το κεφάλι σου και να μην κλαίνε κι αυτοί που δεν θα φταίνε....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε είδα φίλε με το cbf στο λιμανι της Ηγουμενίτσας που προσφέρθηκες να πεις να μπορεσουν να φορτωσουν και τα δικα μας μηχανάκια καθως φτασαμε τελευταια στιγμη και με τα δερμάτινα θα υποφέραμε απο τη ζέστη μεχρι να πάρουμε το επόμενο.![]()
Σε είδα και σένα φίλε Θανάση (transalp 700) που δουλευες στο λιμάνι της Κερκυρας να περιμένεις να σχολάσεις και να είσαι πάνω απο χάρτες σχεδιάζοντας μοτοδιαδρομη! Μολις μας είδες προσφέρθηκες να μας εξυπηρετησεις, προσεχες τις μηχανές και τα πράγματα μας και μας είπες για τα σχέδια που κάνετε με το φιλαράκι σου για ταξιδάκι! Τις ευχές μου να τα καταφέρετε.![]()
![]()
Τελευταία τροποποίηση από rider; 16/08/2014 στις 13:47.
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Σε είδα γυφταριο ελληναρα τουρίστα. Σε είδα στο παραδοσιακό καφενείο με τον ωραίο ιδιοκτήτη να παραγγελνεις τοστ για το χοντρελακι σου που ουρλιάζει και μετά να του κανεις καυγά γιατί έφαγε δυο και τον περιμένουν οι κεφτέδες σπίτι, τη χοντρελω σύζυγο να ζητάει τοστ με τσιπς, να ωρυεσαι να μην παει στα βαθιά, να πινεις καπουτσινο φρεντο και Μιλκ Σέικ. Και ο μουστακαλης με την πουκαμίσα και το βλέμμα που λέει πολλά να χαμογελάει συνεχώς με νόημα... Η ίσως αυτό να είναι το νόημα και εγώ άργησα να το δω.
Σε είδα φίλε με το CCM cafe racer στην Λεωφ. Μαραθώνος να το βάζεις με όσα και να σε κυνηγω σε όλο το δρομο για να το ζαχαρώσω...Ωραίο γκάζι!!! Πάντα όρθιος φίλε μου.
Σας είδα vstromαδες απο τα ιωαννινα εως την πατρα, να ειστε αμετρητοι και διασπαρτοι.
Σας ειδα και εσας απο την πατρα να μην φορατε κρανος ουτε για αστείο. Κανενας ομως
Σας βλέπω κοπέλια, δεν χαιρετά κανείς σας;
Σε είδα με το Honda xx & τις αγγλικές πινακίδες... Πιάσαμε κουβεντα! Καλούς δρόμους να έχεις & να χαίρεσαι όλα σου τα μηχανάκια!!(είπες ότι εχεις ακομα ένα busa1300& ένα bandit 1250!)
Σε είδα το πρωί στην Δραπετσώνα με το RD 500.
Σε είδα και εσένα "καπετάνιε" με το πανέμορφο R1,τα είπαμε στο φανάρι λίγο,καλούς δρομους και καλές θάλασσες![]()
The only easy day was yesterday.
Σε ειδα, η μαλλον σε βλεπω συχνα, παλιο καραγκιοζη με το καγκουροtdm σου και τις γ@μωεξατμησεις σου που περνας απο Δραπετσωνα με τους κοφτες και δεν αφηνεις κανεναν να ηρεμησει.Ελπιζω παλιο κομπλεξικε , αυτο που κανεις , να σου συμπληρωνει την ανασφαλεια που σου δινουν το μικρο πουλι και το ανυπαρκτο iq σου...Ευχομαι να με διαβαζεις και να ερθεις , απο κοντα, να μου ζητησεις τον λογο...
Σε ειδα μετα απο καιρο και εισαι ωραίο παιδί και οταν πάρεις το νεο μηχανάκι σου θα εισαι πιο ωραίο
χάρηκα που τα πάμε και άνοιξε το μάτι μας σήμερα![]()
Σε είδα Μήτσο ( motomaniac)
Αν και τετρατροχος, νταξ τρώγεσαι
Νεξτ ταιμ με το σουμπουρου
Την άλλη φορά να πιούμε και καφέ ε.......
Αν και έπαθα με τις γνώσεις σου, τι διάολο με εγκυκλοπαιδεια κοιμάσαι....
ΔΕΝ σε είδα στο Λουτράκι πριν καμια ώρα που πήγα να ανέβω στη μηχανή μου...
#*@#&@(&# να έχεις μετακινήσει τη μηχανή σπάζοντας τη σχάρα και τη μπαγκαζιέρα, για να παρκάρεις το κουτί σου ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο...
ΠΑΛΙΟ (&&#*&@&#^
ΔΕΝ με είδες που σε έφτιαξα όπως έπρεπε![]()
Χειρότερα από τριτοκοσμικές χώρες έχουμε καταντήσει...
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σε είδα με το Hyundai i30 μπροστά μου, να βγάζεις το αριστερό χεράκι έξω από το παράθυρο. Ως εδώ όλα οκ. Μετά να βγάζεις και το δεξί κρατώντας ένα μπουκάλι νερό και να ρίχνεις πάνω στο αριστερό. Το τιμόνι δεν το κρατούσες και έκοβε 8άρια τ' αμάξι
Μετά να χώνεις και τα δύο χέρια μέσα και με το δεξί να ρυθμίζεις τον κεντρικό καθρέπτη σου (προφανώς για να βλέπεις τη φάτσα σου) ενώ το αριστερό έβρεχε και έστρωνε το μαλλί
Τιμόνι δεν έπιασες και απορώ πως τη γλιτώσανε κάνα δυο από το αντίθετο ρεύμα...
Σε προσπέρασα με συνοπτικές διαδικασίες και άνοιξα γκάζι να φύγω από τον κίνδυνο που αποτελούσες. Περνώντας δεν άντεξα και κοίταξα απ' το ανοιχτό παράθυρό σου. Καμία χαζογκόμενα περίμενα (που έχω ξαναπετύχει μέχρι και να βάφονται)... αλλά ήσουν άντραςμ@λ@κ@ να μη στα χρωστάω !
Φύγαμε...