καλοταξιδο...![]()
αυτα είναι ...αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε στην πραγματικότητα , θα φτιάξουμε virtual αγοραστές …
Μιχάλη , καλοτάξιδο ρε ! να το χαρείς ! καλα χλμ και πάντα όρθιος !
Άνοιξε κι ένα θρεντ να μας πεις εντυπώσεις ! ααα..βάλε και πολλές φωτο!!!![]()
τελικα δεν θα το παρει κανεις απο εδω?![]()
Μήπως οι φωτο ειναι απο αυτό που κυκλοφορεί ως promotion και test ride? Γιατί οι παραγγελλιες τώρα αρχίζουν και αναμένονται λένε τα πρώτα τελος Απριλίου (Σεπτέμβρη λέω εγώ). Και θα έρθουν φυσικά μόνο κατά παραγγελία στα 15κ και 16κ η απλή και dct εκδοση αντίστοιχα.
Τελικά μετά από
Απαντήσεις: 1.580
Προβολές: 100.680
δεν θα το πάρει κανείς!!!
Γαμώ τα promotion αυτό το thread.![]()
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Ο Μιχάλης με χόντα?
lol
.+-
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
σημερα το εκανα βολτιτσα...
λιγες εντυπωσεις,πολυ μικρο ρε παιδια!οκ για χωματινο που πλασαρεται ειναι οκ αλλα αμφιβαλλω τι πωλησεις θα παρει με το σουλουπι του...
πολυ μανιτζεβελο και ευκολο μηχανακι με μαλακες αναρτησεις.απο μοτερ οκ,αυτο που περιμενεις απο 1000αρι με τα στοιχεια του αφρικα...το μονο που με ενοχλησε ειναι ο χαμηλος και αποτομος κοφτης αλλα με σωστες αλλαγες το αφρικα φορτωνει σβελτα χιλιομετρα.
συμπερασμα μου οτι ειναι ενα οκ μηχανακι ισοροπημενο που κανει αυτα που πρεπει χωρις να εντυπωσιαζει.
βεβαια δεν πηγα και δεν με ενδιαφερει το χωμα οποτε η αποψη μου ειναι μιση γιατι απο οτι λενε εκει ειναι που εντυπωσιαζει και βγαζει τις αρετες του το αφρικα.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά![]()
Που λεφτά όμως συν ότι δε μ'αρέσει να αγοράζω κάτι μόλις κυκλοφορήσει, αλλά μετά που θα έχει περπατήσει λίγο στην αγορά.
Το μηχανάκι είναι το test ride εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης και βρέθηκα σε μια παρουσίαση του σε μια παρέα φίλων τη Τετάρτη το βράδυ. Ειλικρινά δε το περίμενα ότι θα θεωρήσετε ότι το αγόρασα αλλιώς θα το είχα γράψει από την αρχή.
Να'στε καλά και πάλι πάντως για τα καλορίζικα, τουλάχιστον μου φτιάξατε τη ψυχολογία!
![]()
![]()