Σελίδα 106 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    τι αγνός και αληθινός ο Ελληνικός κινηματογράφος!

στο βάθος το εργοστάσιο της ΕΨΑ.

λεμονάδα σε γυάλινο μπουκάλι εποχής
    με νερό Αγριάς

Συνημμένο 341334

.... μήπως να χαλαρώσουμε λίγο η δεν το σηκώνουν οι έντονες καταστάσεις;

Ναιιιιιι ρε φιλε!
    Απο εκεινα τα μπομπε που δεν σπανε με τιποτα.
    Μηπως πατησες με το capo κανενα απο δαύτα και την επαθες;

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ναιιιιιι ρε φιλε!
    Απο εκεινα τα μπομπε που δεν σπανε με τιποτα.
    Μηπως πατησες με το capo κανενα απο δαύτα και την επαθες;

απορρόφησαν τον κραδασμό οι σοφιστικέ αναρτήσεις

εσύ ήσουν αυτός που ερχόταν από πίσω;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Άσχετο αλλά πρέπει να γραφτεί.

Το ρόλεξ του Κουτσούμπα κάνει 10ε. (και στα δικά μου)
    Αυτοί που έβγαλαν την είδηση του ζήτησαν δημόσια συγνώμη.
    Δημόσια συγνώμη όμως στην Ελλάδα????
    Απλά δεν υπάρχει.
    Μπράβο τους
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Άσχετο αλλά πρέπει να γραφτεί.

Το ρόλεξ του Κουτσούμπα κάνει 10ε. (και στα δικά μου)
    Αυτοί που έβγαλαν την είδηση του ζήτησαν δημόσια συγνώμη.
    Δημόσια συγνώμη όμως στην Ελλάδα????
    Απλά δεν υπάρχει.
    Μπράβο τους
    Τι ήταν. ...Folex?

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Τι ήταν. ...Folex?

Μπα, μάλλον Solex.......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Άρτι αφιχθείς από Σόφια και με πόνο ψυχής.

Τα δρομολόγια Αθήνα – Σόφια και αντίστροφα , υπερπλήρη .

Βολιδοσκόπηση συνθηκών ίδρυσης εταιρίας και άνοιγμα λογαριασμού στην γείτονα χώρα προς αντιμετώπιση των συνεπειών των capital controls που οδηγούν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας τη δουλειά μου και μοιραία στην ανεργία των εργαζομένων αλλά και εμού του ιδίου...

Η πόλη σύγχρονη , πεντακάθαρη και αγνώριστη , είχα κάμποσα χρόνια να την επισκεφτώ.

18000 Ελληνικές επιχειρήσεις μόνο την τελευταία βδομάδα , 18000 τραπεζικοί λογαριασμοί με φρέσκο Ελληνικό χρήμα σε μία μόνο βδομάδα.

Τα capital controls που επέβαλαν οι οικονομικοί μας φωστήρες επειδή το θεώρησαν διαπραγματευτικό όπλο (σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις ) , αλλά και το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς , 10% έναντι 29% (πράγμα που προσωπικά ποτέ δεν έβλεπα σαν κίνητρο επειδή πιστεύω πως οι δουλειές φέρνουν κέρδη και όχι τα φοροτεχνικά τερτίπια).

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα αυτού και μόνο του γεγονότος είναι καταδικασμένοι να περάσουν ή να παραμείνουν στην ανεργία κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχουν και χειρότερα..

Οι Δημόσιοι που ίσως φαντάζονται ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, σύντομα , αν τα πράγματα δεν αλλάξουν , θα είναι τα πλέον τραγικά πρόσωπα και θα αντιληφθούν τι σημαίνει το «έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου»

18000 σε μία μόνο βδομάδα..

Για να κάνω κι εγώ λίγο «Ανόητο χιούμορ» και παραφράζοντας τον «αλήστου» μνήμης δικτάτορα ..

«Ασθενήν έχομεν , εις το χειρουργείον τον έχομεν, και αντί μεταγγίσεως τον αφαιμάσσωμεν»

Αν η ορθογραφία της εποχής που δεν έζησα είναι σωστή (Τερενς?)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Άρτι αφιχθείς από Σόφια και με πόνο ψυχής.

Τα δρομολόγια Αθήνα – Σόφια και αντίστροφα , υπερπλήρη .

Βολιδοσκόπηση συνθηκών ίδρυσης εταιρίας και άνοιγμα λογαριασμού στην γείτονα χώρα προς αντιμετώπιση των συνεπειών των capital controls που οδηγούν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας τη δουλειά μου και μοιραία στην ανεργία των εργαζομένων αλλά και εμού του ιδίου...

Η πόλη σύγχρονη , πεντακάθαρη και αγνώριστη , είχα κάμποσα χρόνια να την επισκεφτώ.

18000 Ελληνικές επιχειρήσεις μόνο την τελευταία βδομάδα , 18000 τραπεζικοί λογαριασμοί με φρέσκο Ελληνικό χρήμα σε μία μόνο βδομάδα.

Τα capital controls που επέβαλαν οι οικονομικοί μας φωστήρες επειδή το θεώρησαν διαπραγματευτικό όπλο (σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις ) , αλλά και το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς , 10% έναντι 29% (πράγμα που προσωπικά ποτέ δεν έβλεπα σαν κίνητρο επειδή πιστεύω πως οι δουλειές φέρνουν κέρδη και όχι τα φοροτεχνικά τερτίπια).

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα αυτού και μόνο του γεγονότος είναι καταδικασμένοι να περάσουν ή να παραμείνουν στην ανεργία κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχουν και χειρότερα..

Οι Δημόσιοι που ίσως φαντάζονται ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, σύντομα , αν τα πράγματα δεν αλλάξουν , θα είναι τα πλέον τραγικά πρόσωπα και θα αντιληφθούν τι σημαίνει το «έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου»

18000 σε μία μόνο βδομάδα..

Για να κάνω κι εγώ λίγο «Ανόητο χιούμορ» και παραφράζοντας τον «αλήστου» μνήμης δικτάτορα ..

«Ασθενήν έχομεν , εις το χειρουργείον τον έχομεν, και αντί μεταγγίσεως τον αφαιμάσσωμεν»

Αν η ορθογραφία της εποχής που δεν έζησα είναι σωστή (Τερενς?)

Καλή τύχη.......
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    @ nicksior και γιατί με πόνο ψυχής? Πήγαινε και θα την βρεις την άκρη. Εγώ την βρήκα Αλβανία. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι το φτου και από την αρχή στο ξεκίνημα. Μετά αλλάζει το πράγμα. ...

Να φανταστείς μέχρι και ο φαρμακοποιός μου θέλει να την κάνει!

καλή τύχη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Το χρήμα έχει 1 χαρακτηριστικό:
    Μετακινείται εύκολα.

Ακόμα από το 2000 και μετά που υποτίθεται οι συνθήκες ήταν πολύ καλές, στα Σκόπια η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος επενδυτής. Με ισχυρότατη επίσης παρουσία σε Βουλγαρία, Αλβανία κλπ. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Που είναι το παράξενο;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Καλημέρα σε όλους. Πάω να τον ρίξω τον ψήφο μου. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Μήνες τώρα έλεγα δε θα πετάξω λευκή πετσέτα. Μάλλον όμως δε γίνεται αλλιώς. Η κατάσταση είναι Veni Vedi Vici για τους έξω.
    Για λόγους καθαρής συνείδησης θα πάω να ενισχύσω τη μικρή Αριστερά κυρίως για να μην ενισχύσω με την αποχή μου ή με τη ψήφο μου αυτούς που ανέλαβαν ή αντικαταστάθηκαν και με κοροιδεύουν χρόνια τώρα. Δε θα αλλάξει κάτι το ξέρω αλλά για να μπορέσω να τα έχω καλά με μένα.

http://pitsirikos.net/2015/09/%CE%B4...C%CE%B1%CF%82/
    Τελευταία τροποποίηση από George_Sp; 20/09/2015 στις 09:50.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σε όλους. Πάω να τον ρίξω τον ψήφο μου. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Μήνες τώρα έλεγα δε θα πετάξω λευκή πετσέτα. Μάλλον όμως δε γίνεται αλλιώς. Η κατάσταση είναι Veni Vedi Vici για τους έξω.
    ποιοι ειναι οι εξω ??
    Quod me nutrit... me destruit.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    ποιοι ειναι οι εξω ??

εκείνοι με τους οποίους έχουν συμφωνήσει όσοι είναι εντός των τοιχών και κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Καλημέρα !

Σήμερα διαλέγουμε χασάπη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    @ nicksior και γιατί με πόνο ψυχής? Πήγαινε και θα την βρεις την άκρη. Εγώ την βρήκα Αλβανία. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι το φτου και από την αρχή στο ξεκίνημα. Μετά αλλάζει το πράγμα. ...

Να φανταστείς μέχρι και ο φαρμακοποιός μου θέλει να την κάνει!

καλή τύχη!
    Με πόνο ψυχής γιατί κάθε ευρώ που φεύγει είνει ένα πιάτο φαί που λείπει ..
    Εφτιαξα απο το τίποτα μια δουλεία με μηδενικό δανεισμό και χωρις καμία περικοπή μισθών στους εργαζόμενους , συνεργάτες είναι και όσο ικανοποιημένοι είναι τόσο το "τρέχουν" το μαγαζί..
    Ομώς τώρα μου στερούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τα δικά μου (της εταιρίας) χρήματα προκειμένου να εισάγω προιόντα που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκονται στην εδώ αγορά και αυτό μας καταδικάζει σε επαγγελματικό μαρασμό.
    Με πόνο ψυχής γιατί βλέπω τους πρώην ρακένδυτους ανατολικούς να προκόβουν (δεν το λέω με εμπάθεια, κάθε άλλο) κι εμείς να τρέχουμε να αγκαλιάσουμε τον "παράδεισο" απ τον οποίο φύγαν τρέχοντας .. Οταν το μπόρεσαν.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19