Σελίδα 107 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    kalgeorge...

Ο λόγος που προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον είναι συνδιαστικός.. .και το γεγονός οτι τα παλούκια πλέον αμέτρητα για την καθημερινή ζωή.. αλλά κυρίως διότι μου μοιάζει σαν ενα σκηνικό απο τότε που ήμασταν πιτσιρίκια.

+ πάρα πολλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ιώβιο υπομονή δεν διαθέτω, και τα νεύρα όλων είναι τσιτωμένα.

Κανονίστε να το κάνετε το θρεντ σαν το πρωτάθλημα.

Last warning.

OΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ...........

Όταν κάνεις μιά καλή πράξη καί τή βγάλεις έστω μετά άπό πολύ καιρό στήν έπιφάνεια
    χάνει τήν άξία της καί τό νόημα της.
    Γιαυτό καί γώ θύμωσα μέ τόν έαυτό μου καί τά έβαλα δυστυχώς
    μέ τό φτωχό τό Στούμπι......
    ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ κι άς πάμε παρακάτω.
    Ούδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ..........πού είπε κι ή άοιδός..!!
    Συγνώμη, πιό πολύ άπό τό φίλο μου......ξέρει αύτός.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    OΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ...........

Όταν κάνεις μιά καλή πράξη καί τή βγάλεις έστω μετά άπό πολύ καιρό στήν έπιφάνεια
    χάνει τήν άξία της καί τό νόημα της.
    Γιαυτό καί γώ θύμωσα μέ τόν έαυτό μου καί τά έβαλα δυστυχώς
    μέ τό φτωχό τό Στούμπι......
    ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ κι άς πάμε παρακάτω.
    Ούδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ..........πού είπε κι ή άοιδός..!!
    Συγνώμη, πιό πολύ άπό τό φίλο μου......ξέρει αύτός.

Αυτό είναι ένα είδος πολυτονικού;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .

re paiktara mou den diafwnw.....kai egw pleon ekopsa kai gipedo kai ola....kai apla otan pinw kuriaki apogeuma ena kafedaki....to sindiazw me tin balitsa....apla kai mono.

opoios asxoleitai sovara pleon einai axios tis moiras tou , apla , den borw na katalavaw tis sinexeis dilwseis apo kapoious -ksanalew oxi apo sena - tou stul, ti asxoleiste akoma klp kl p...

ton xrono tou klevoume?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τιε εξατμισεις τις ειχες βαλει στοιχημα και τις εχασες......!!!!

!!
    re man, stamata na apantas sto idio ufos

parto sto xavale....kai egw auto kanw

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re man, stamata na apantas sto idio ufos

parto sto xavale....kai egw auto kanw

Στο χαβαλε να το παρω οταν εξαιτιας μιας χιουμοριστικης σποντας φερνει σε δυσκολη θεση με εντελως ασχετη απαντηση εναν ανθρωπο ( που ουτε ξερω ποιος ειναι , ουτε καν εχει ανακατευτει στην κουβεντα μας...?)

Σοβαρα μιλας ρε Γιωργο...???

Ναι... Μου ελειιψαν τα τελικα του busa διοτι ακομα τα φανταζομαι πως θα ηταν στον κωλο του GAS GAS....

Τελος !!!

Παμε παρακατω.....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους .....
    Ο Terens δεν έχασε σε κανένα στοίχημα τις εξατμίσεις του Μπούσα του !!!
    Τις έστειλε μαζί σε εμένα όταν ζοριζόμουνα και πούλησα τις Yioshi στον Πάνο .........
    Ηταν μια χειρονομία ανθρώπινη και άκρως μοτοσυκλετιστική από μέρος του !!!
    ΔΕΝ ζήτησε καμμία πληρωμή ......
    Προτίμησα τόσο καιρό να μην απαντάω σε διάφορα σχόλια περί αυτού καθώς αυτή πιστεύω ότι θα ήταν και η δικιά του επιθυμία !!!

Σαν φίλος που σας διαβάζει, άσχετα αν δεν ποστάρω πιά, θα έλεγα όλοι να το ξαναπάρετε από την αρχή και να περιοριστείτε στα ποδοσφαιρικά ...... μην θίγετε ο ένας την υπόληψη και την προσωπικότητα του άλλου .....

Είμαστε πάνω απ' όλα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ...... μια ιδιαίτερη φάρα ανθρώπων (όσοι είναι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές) ........ και δεν πιστεύω ότι αν σε μιά στροφή φάει κάποιος τα μούτρα του, ο άλλος θα τον ρωτήσει πρώτα "Τι ομάδα είσαι ;;;"

Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ακριβώς αυτός .....

Καλά χιλιόμετρα σε όλους ...... και αν σας φέρει το καράβι κατά 'δω ...... ειδοποιήστε !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Στο χαβαλε να το παρω οταν εξαιτιας μιας χιουμοριστικης σποντας φερνει σε δυσκολη θεση με εντελως ασχετη απαντηση εναν ανθρωπο ( που ουτε ξερω ποιος ειναι , ουτε καν εχει ανακατευτει στην κουβεντα μας...?)

Σοβαρα μιλας ρε Γιωργο...???

Ναι... Μου ελειιψαν τα τελικα του busa διοτι ακομα τα φανταζομαι πως θα ηταν στον κωλο του GAS GAS....

Τελος !!!

Παμε παρακατω.....
    ksekolaaaaaaaaaaaaaaa

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους .....
    Ο Terens δεν έχασε σε κανένα στοίχημα τις εξατμίσεις του Μπούσα του !!!
    Τις έστειλε μαζί σε εμένα όταν ζοριζόμουνα και πούλησα τις Yioshi στον Πάνο .........
    Ηταν μια χειρονομία ανθρώπινη και άκρως μοτοσυκλετιστική από μέρος του !!!
    ΔΕΝ ζήτησε καμμία πληρωμή ......
    Προτίμησα τόσο καιρό να μην απαντάω σε διάφορα σχόλια περί αυτού καθώς αυτή πιστεύω ότι θα ήταν και η δικιά του επιθυμία !!!

Σαν φίλος που σας διαβάζει, άσχετα αν δεν ποστάρω πιά, θα έλεγα όλοι να το ξαναπάρετε από την αρχή και να περιοριστείτε στα ποδοσφαιρικά ...... μην θίγετε ο ένας την υπόληψη και την προσωπικότητα του άλλου .....

Είμαστε πάνω απ' όλα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ...... μια ιδιαίτερη φάρα ανθρώπων (όσοι είναι πραγματικοί μοτοσυκλετιστές) ........ και δεν πιστεύω ότι αν σε μιά στροφή φάει κάποιος τα μούτρα του, ο άλλος θα τον ρωτήσει πρώτα "Τι ομάδα είσαι ;;;"

Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ακριβώς αυτός .....

Καλά χιλιόμετρα σε όλους ...... και αν σας φέρει το καράβι κατά 'δω ...... ειδοποιήστε !!!

Σε οποια ευθυνη θεωρεις οτι μου αναλογει ..........

Απλα ζηταω συγγνωμη καθως σε καμμια περιπτωση ( εξηγω παραπανω ) δεν περιμενα να παρει τετοια τροπη το θεμα...!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    .... και δεν πιστεύω ότι αν σε μιά στροφή φάει κάποιος τα μούτρα του, ο άλλος θα τον ρωτήσει πρώτα "Τι ομάδα είσαι ;;;"
    Φόρα εσύ φανέλα του γάβρου κι αν σε σηκώσω να με χέσεις...

Πλάκα κάνω ε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μια χαρα τα ειπε μαγος, ωστοσο ακομη και ετσι το ελληνικο ποδοσφαιρο μπορει να αποτελεσει σωσιβιακι για να ξεχνιεσαι λιγο... προσοχη... οχι οπιο, απλα μια μ@λ@κι@ για να ξεχαστεις λιγο και να γελασεις η να κανεις μια κουβεντα μεταξυ μπυρας και ξηροκαρπιων. Ειναι στημενο; Καργα! Ειναι ανοητο (για να μην πω τιποτα αλλο) να φανατιζεσαι και να φθειρεσαι; Σαφως! Προσφερει θεαμα ως ανταλλαγμα; Μπα...

Τεσπα εδω μεσα δεν γραφω πλεον για αλλους λογους. Αλλα δεν νομιζω οτι το να περναει καποιος λιγη απο την ωρα του επιδιδομενος σε ανουσιες και χιλιοειπωμενες κοκκορομαχιες ειναι κακο... αλλωστε το να παρακολουθεις τα νεα μοντελα μοτοσικλετων και να "αυνανιζεσαι" πανω απο τις φωτογραφιες τους εν μεσω κρισης, το ιδιο ατελεσφορο και αστειο ειναι πλεον...

Οπως τη βρισκει ο καθενας λοιπον, οτι νομιζει για να σκασει λιγο το χειλακι του. Μη το ψαχνετε, η συντριπτικη πλειοψηφια τον ανθρωπων γυρω μας κουβαλαει το δικο της προσωπικο σταυρο... σιγουρα το να πεις δυο μ@λ@κιες για τις ομαδες δεν σε σωζει, αλλα δεν σε κανει και χειροτερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αυτό είναι ένα είδος πολυτονικού;

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Για να πω μια γνωμη και εγω μιας και για αλλη μια φορα θιγεται το ιδιο θεμα και μαλιστα απο ατομα με αρκετες 100αδες μηνυματα στο συγκεκριμενο θρεντ......

Μαγε ....

Μαγε... Δεν ανακαλυψαμε ξαφνικα οτι η γη ( οπως μου ειχε πει και ενας συμφορουμιτης τις προαλες....)

Τωρα γυριζει....!!

Γυριζε πολλες δεκαετιες πριν αλλα και παλι απλα ασχολουμασταν...

Εγω την θυμαμαι απο την δεκαετια του 80.....!

Τελευταιο εισιτηριο στο γηπεδο το πληρωσα το 96 ( και ειμαι αρκετα περηφανος για αυτο....)

Αλλα και σημερα με ολα αυτα τα προβληματα που ταλανιζουν τον τοπο δεν βρισκω κατι κακο στο πειραγμα σε φιλους και γνωστους να ξεχνιεμαι ρε γμτ......

Συμφωνα με την λογικη των παλουκιων που μας αναφερες τοτε......το ιδιο το ΜΟΤΟ.......

Επρεπε να ειχε ξεμεινει απο ατομα και θρεντ εδω και πολυ καιρο.....!!!

Το καθενα για την ιδια λογικη που μας αναφερες....!!

Σορρυ αλλα το μονο που μπορω να συμφωνησω μαζι σου ειναι η φαση με τους Ηρακληδεις στην εκθεση της Θεσσαλονικης....

Τιποτε αλλο !!!!

arxaios

Δεν πιστευω ουτε για εσενα ουτε για κανεναν αλλον εδω μεσα και στον παρον....

Και στο παρελθον ....

Οτι υπηρξε στιγμη που δεν θεωρησε καποιος τον αλλον εδω μεσα μοτοσυκλετιστη.....

Οντως υπηρχαν οι εντασεις και οι παρεξηγησεις αλλα τοσο καιρο που γραφω στο συγκεκριμενο θρεντ.....

Αλητη απεναντι μου δεν θεωρησα ποτε οτι ειχα καποιον ( ωστε να φτασουμε στο σημειο να μιλαμε για εικονες οπως αυτη που μας περιεγραψες .....)

Οτι δημιουργηθηκαν "μονιμες" κακιες γιατι καποιοι νομιζαν οτι το ειχαν ( για αισθηση του χιουμορ η στον περιορισμο της κακιας εντος του θρεντ αυτουνου ) αλλα δεν....

Το δεχομαι.....

Αλλα και παλι σε καμμια περιπτωση κωλοπαιδο ( με ολη την σημασια της λεξης ) εδω μεσα δεν μπηκε ποτε....

Τουλαχιστον αυτο νομιζω εγω...!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Φόρα εσύ φανέλα του γάβρου κι αν σε σηκώσω να με χέσεις...

Πλάκα κάνω ε!
    Δύσκολο ...... ακόμα κι αν χιόνιζε στην Κόλαση ......... δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να φοράω φανέλα του γαύρου !!!
    Βαζελος είμαι ωρέ !!!
    Δεν φοράω όμως ούτε της ομάδας μου μπλούζα ........ δεν αυτοπροσδιορίζομαι μέσω του οπαδισμού !!!

Είμαι φίλαθλος και οπαδός του τίμιου και ωραίου παιγνιδιού και δεν έχω κανένα πρόβλημα να χειροκροτήσω έναν καλύτερο αντίπαλο που το αξίζει ......

να χειροκροτήσω έναν καλύτερο αντίπαλο που το αξίζει ......

aaa...esy exeis provlima

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα