Σε είδα με το μπλέ Norton Commando πρίν λίγο στην Πειραιώς,πολύ όμορφο![]()
Σε είδα με το μπλέ Norton Commando πρίν λίγο στην Πειραιώς,πολύ όμορφο![]()
The only easy day was yesterday.
Σας είδα σήμερα μεσημέρι στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στην Εθνική Πατρών-Αθηνών και χαιρετηθήκαμε με μερικούς από εσάς. Άλλοι δε χαιρέτησαν και πιθανόν να μη χαιρέτησα μερικούς γιατί δεν τους είδα. Όπως και να έχει πάντα όρθιοι και να μας κάνει τέτοιο καιρό!!!!
σε ειδα ζευγος με zzr 1400 (i think so)με καμερουλα στο κρανος ο οδηγος,για καπου ξεκιναγατε την βολτα σας.ειδα επισης εναν φουλ προβλεπε v-stromer.κι αυτος μια απτα ιδια...να στε καλα ρε παιδες!!!
αααααααααααααααα....ειδα πριν 2-3 μερες μπατσο με ανοιχτο το κρανος και σφηνομενο στο μαγουλο το κινητο....ηθελα πολυ να του την πω,αλλα μιλαγε ο ανθρωπος και δεν ηθελα να διακοψω...ζωον!!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καστελλόκαμπος-Δάφνες.....ασπρόμαυρο ΚΤΜ Adv 950-990 με ΚΤΜ μπουφάν....σχεδόν κάθε μέρα...ποιος;
Σε είδα γ@μημενε με το βανακι να κλείνεις κάθετα την Ηρακλείτου ενώ ερχόμουν καμιά 50αρια μέτρα πίσω σου και αφού φρέναρα στο τσακ να μου την λες κιόλας . Ήσουν πολύ τυχερος που με κράτησαν οι συνάδελφοι σου , γ@μημενε !!!
Σε ειδα ασπρομαυρε δουκα στην καλλιροης χτες το απογευμα να με βλεπεις απο μακρια και να κανεις σλαλομ αναμεσα στην κινηση για να ερθεις να με χαιρετισεις. πολυ ομορφο το εργαλειο σου και με ολα τα καλουδια πανω. και εσενα σε ειδα με το smr 990 στα εξαρχεια που με χαιρετησες. καλα χιλιομετρα και στους 2 σας.
Σας είδα και σήμερα στην Αθηνών Κορίνθου,αγέλες μοτοσυκλετιστών και αρρώστησα πάλι..
Ειδικά αυτό το λευκό RSV4..:a07:
The only easy day was yesterday.
Αγαπημένος συνδυασμός σήμερα: βρεγμένο και κατεστραμμένο οδόστρωμα ΚΑΙ αυτοκίνητο που περνά διασταύρωση με κόκκινο!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Σε είδα τσιγγανόγυφτε με το μερτσεντικό το SLK 250 το κάμπριο να βάζεις μπροστά μου 5 ευρώ βενζίνη. Είδα και σένα βενζινά να τον ρωτάς αν θα πάει ταξίδι.
Μου φτιάξατε τη μέρα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε είδα doc να αρνείσαι να πάρεις χρήματα που πήγα να σου δώσω για το καλό που μου έκανες στο Καραμανδάνειο , και έστω και για λίγο ένιωσα πολιτισμένος άνθρωπος !!
Σε ευχαριστώ λοιπόν θερμά , και να σαι πάντα καλά !!
Επίσης σας είδα , το βράδυ της Δευτέρας στη πλατεία Γεωργίου να αφήνετε το πόστο σας όπου κάνατε ελέγχους και με το περιπολικό να με συνοδεύεται μέχρι το Νοσοκομείο για να μου δείξετε το δρόμο .
Αυτή είναι η αστυνομία που με κάνει να της τρέφω σεβασμό , και ευχαριστώ και σας θερμά για τη βοήθεια σας !!
....και επίσης ρε πστς εκεί στη Πάτρα κάθε γωνιά και κάθε πεζοδρόμιο είχε και ένα bmw επάνω . Τι στο διάολο σύμβαση έχει κάνει ο δήμος με τη bmw και τα αγοράζετε σαν στραγάλια ??![]()
σε είδα φίλε με το Varadero να σου κορναρω και να αντοποδιδεις! κι Εσένα φίλε Νίκο με το atv, καλούς δρόμους να έχουμε!
σε ειδα στην ιουλιανου προχτες ταριφα να τσαρουχωνεις τα φρενα και μαζι να τσαρουχωνουμε και τπο παλικαρι με το sh μπροστα μου και εγω και το παιδι με το μοντενας πισω μου μονο που ο τελευταιος δεν σταθηκε πολυ τυχερος.εχασε το μπροστινο, επεσε (ευτυχως χωρις να παθει τπτ), το μηχανακι μετρησε μερικα πλαστικα οπως και το sh που επεσε πανω του και του εσπασε το φτερο.το παλικαρι με το μοντενας ζητησε στυλο να αλλαξουνε οι 2 τους στοιχεια μια και εμενα με ακουμπησε απλα το μηχανακι στο ποδι και προς τιμη του το παλικαρι με το sh και το σπασμενο φτερο απαντησε ''σωπα ρε φιλε....ενα φτερακι με 20 ευρω ειναι μη τρελαθουμε κι ολας!εσυ εισαι καλα?''
εφυγα με την ελπιδα ζωγραφισμενη στη μαπα μου.φιλε με το μοντενας,φορα κρανακι....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σας είδα στο φανάρι χθες παποβιοι να το σφαζετε, ο ένας από αριστερά και ο άλλος προς τα αριστερά ξεκρανωτοι και ο ένας απινακιδοβιτς.σε είδα κι εσένα τσοπερα με την custom, να φεύγεις με πολύ ΑΓΡΙΟ βρυχυθμο από το φανάρι....ομοίως κι εσένα νταλικερη με τον τρακτορα Scania με τα αγρια μπουρια να κάνεις εκκίνηση και να τρώμε τη σκόνη σου.....