Σελίδα 107 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα αρχοντοτσολιά λεβέντη μου μέσα στο Toyota σου Παρασκευή βραδάκι να βγαίνεις ορεξάτος να πάρεις καμμια αθώα ψυχή,γιατί δε σου έφτανε το φανάρι να βγάλεις την τσατσάρα να φτιάξεις το κλαρινοχωριστρούλα συνέχισες και κατα τη διαδρομή σε όλη την Λ.Αθηνών.Αλλά δε φταίς εσύ παλικαράκι μου....κάτι άλλοι φταίνε που σου δίνουν τα κλειδιά να το οδηγάς το ρημάδι.........

Σε είδα χιΨτερά με το γκομενάκι και το μπέρβερλι στην ΕΟ, να βγάζετε σέλφι οδηγώντας...

Μέλος
    Σε είδα θεία στο στοπ και εγώ σταματημένος να έρχεσαι και να μου τη σκας πίσω στο λάστιχο με το σειτσέντο σου και ευτυχώς ήμουν στα φρένα και δε με ξάπλωσες. Σε είδα επίσης να πηγαίνεις να βγεις από πάνω με το πρόσχημα πως άρχισα ΛΕΕΙ να κινούμαι. Συνέχισες με το εριστικό σου το υφάκι και με τα "Τι λες μωρέ" και "Τι λες καλέ" και καλά σε έκανα και σε κράτησα εκεί 1.5 ώρα μέχρι να έρθουν ασφαλιστικές. Δε με χάλασε καθόλου να μου βάλουν ολοκαίνουρια ουρά επειδή έχει ένα παλιό μικρό ραγισματάκι. Να ήσουν πιο ευγενική να σε άφηνα.

Επίσης σας είδα χθες Μ@@@@@Σ με τα σκούτερ και τα παπιά σας βράδυ ΧΩΡΙΣ κανένα φως και έξω από την πόλη. Τις φάγατε τις μούτζες σας. Μακάρι να μην τα φάτε τα μούτρα σας και πάρετε και κανέναν που δε φταίει μαζί σας.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας ειδα στην Πατρων - Πυργου να κανετε οοοτι να 'ναι... Αναστροφη στο πουθενα, παραβιαση φαναριων, προσπερασεις πανω σε τυφλα σημεια με 2πλη διαχωριστικη
    Τελικα, ειναι χειροτερη απο την Πατρων - Κορινθου...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα παπάρα παππούλη να παραβιάζεις στοπ σήμερα πρωί πρωί και να κόβεις κάθετα την Γούναρη. Σε είδα να τσαμπουκαλεύεσαι στο δικό μου παρατεταμένο κορνάρισμα και να βγαίνεις έξω από το αυτοκίνητο για να ζητήσεις τα ρέστα. Έλα όμως που δεν έβαλες χειρόφρενο και το πήρε ο κατήφορος. Έχει περάσει ολόκληρη μέρα και ακόμα γελάω με τα χάλια σου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

σε είδα husqvarna nuda 900r....

απλά δεν πιάνεται.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σε ειδα fazer600 στης 14 αυγουστου να ανεβαινεις προς θεσσαλονικη και να πακετωνεις τους Ιχιδες στα διοδια περνοντας λιγο πριν ξεκινησουν με αποτελεσμα να κλεινει η μπαρα γι αυτους που ειχαν πληρωσει.

Οταν περναμε χωρις να πληρωσουμε,καθομαστε πισω δεξια απο το προηγουμενο αμαξι και φευγουμε μαζι μ αυτον που πληρωσε,συνηθως του λεμε με νοημα και 1 ευχαριστω,μας κανει την καλη,δεν τον γαμαμε ομως.

τι κακο και αυτο.να θες να πας βολτα μετα απο ενα μηνα με την μηχανη και να λες.θα φτασω σπιτι μου;σε ειδα m@λ@κ@ να με κλεινεις με το αυτοκινητο σου στην ποσειδωνος.σας ειδα και εσας καριολες,να κανεις αναστροφη στην ποσειδωνος, στον φλοισβο και στο τσακ δεν επεσα πανω σου.ηρθαν παλι τα γιδια στην αθηνα.προσοχη σε ολους παιδια.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα φιλαράκο με το Fazer σου πρωί στην Αλιπέδου να μου κάνεις σήμα να περάσω και απο την αμηχανία να μου σβήνει το μοτόρι χαχαχαχαχα.Καλούς δρόμους να έχεις παλικάρι μου...Σε είδα και εσένα φίλε εργάτη να βγαίνεις λίγο πιο κάτω σαν τον κίτσο τζαβέλα με την κόκκινη σημαία να μας κάνεις σήμα να σταματήσουμε για να βγεί το φορτηγό έλα όμως που είχαμε αναπτύξει ταχύτητα και στην προσπάθεια να φερνάρω πέταγε τα κωλομέρια η έρμη η μηχανή...

Σας είδα σήμερα που ήρθατε από διακοπές και κάνετε ότι μαλ@κ1α σας έρθει στο κεφάλι στην Κηφισίας πρωινιάτικα.Μα καλά ρε γίδια ανθρωπόμορφα... δεν μπορείτε ούτε καν στην λορίδα σας να κάτσετε ή με βάλατε σημάδι??? Δεν σας χάλασε που μείνατε χωρίς καθρέφτες... και βάλτε το καλά στο μυαλό σας... έτσι και σταματήσω θα εύχεστε να μην είχατε πάρει αυτοκίνητο σήμερα.Γίδια, ε γίδια!!!!
    Κάποια μέρα κάποιος θα με ρίξει κάτω και τότε θα δείτε πόσο επικίνδυνο είναι να οδηγάς αμάξι σαν μαλ@κας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σε είδα παλικάρι με το Shiver ξάπλα το μεσημέρι στον Πειραιά.
    Δεν φάνηκες να έχεις κάτι σοβαρό ευτυχώς, περαστικά και αγύριστα..
    The only easy day was yesterday.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σε είδα βλάκα ΗΛΙΘΙΕ μπάτσε να σφάζεις το στοπ αέρα πατέρα στον Κηφισό στο ύψος του Αιγάλεω, στην παράλληλη διαχωριστική και ευτυχώς ο φίλος της ACS σε πήρε χαμπάρι τι θα έκανες και σταμάτησε αλλιώς θα είχατε γίνει ήχος και φως με τόσα που πήγαινες, ΖΩΟ! να πω είχες υπηρεσία...μπα ουτε φάρους ούτε σειρήνες να δικαιολογήσεις την μέγιστη ανοησία σου....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σε είδα μ@λ@κ@ κάγκουρα με το λευκό TDM και τις ξετάπωτες ακράπες (παραδόξως όμως ήσουν με κράνος) το πρωί στην Αμφιθέας στο ρεύμα προς Συγγρού, να κορνάρεις, να ξερογκαζώνεις, να χειρονομείς, μετά να φρενάρεις απότομα μπροστά τους, και γενικώς να τσακώνεσαι με όποιον ήταν μπροστά σου και δεν άνοιγε δρόμο να περάσεις!!! Και λίγο πριν τη Συγγρού, τσουπ και κάνεις και μια αναστροφή (μπινελικόνωντας πάντα και καταριόντας) προς την αντίθετη κατεύθυνση…. Τι ζόρια τραβάνε μερικοί τελικά…
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Σας ειδα χθες βραδακι 3 bmw φορτωμενα να ερχεστε απο Καρπενησι,και εξω απο Λαμια οι δυο απο εσας να σφαζετε το κοκκινο ξερα σε κεντρικη διασταυρωση..
    Κριμα που ερχομουν εγω με το μηχανακι κι οχι κανενα φορτηγο,να σας κανει αφισα,ζωαδια..

Μέλος
    Σε είδα ΓΕΡΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΕΜΠΟΡΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ να μου πουλάς κράνος 20 ευρώ παραπάνω από ότι το πουλάς στο ίντερνετ και καλά προσφορά! Και δε μου κοψες απόδειξη και δε σου είπα τπτ αλλά φυσικά εγώ φταίω γιατί είμαι μεγάλος ΛΑΛΑΚΑΣ. Γνωστό μαγαζί στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, αποφύγετε τον. Πραγματικά εμείς οι Έλληνες με το μυαλό που κουβαλάμε δε θα πάμε πουθενά. Ότι και να πω είναι απλά πολύ λίγο.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε